رفتن به مطلب

کیس فول تاور مناسب

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان یه کیس فول تاور میخوام بگیرم

نمیدونم چه مدلی بگیرم

فضا و مدیریت کابل مخصوصا زیبایی اهمیت زیادی داره واسم

اما مدلای کورسیر خیلی گرون هستن و گرین اکس 8هم پنجره خوب دید خوب به داخل نداره

ارزش  پرداخت 800 تومن به یه کیس کورسیر داره؟

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

نظرتون راجب کیس Corsair ‎750D‏ با قیمت 700 تومان با امکانات بسیار بالا و قیافه ای شیک و مجلسی چیه؟

لینک به دیدگاه

کیس کورسیر خیلی خوب مخصوصا سری گرافیت ولی من میگم به کیس های شرکت nzxt هم یک نگاه بنوازید خواستید پخ بدید بهتون سایتی که میفروشه رو بدم چون بسیار تو ایران کمیاب هست و در اصل رقیب آمریکایی شرکت کورسیر هست

کاراش رو ببینید بد نیست

لینک به دیدگاه

فقط  760 T

ویرایش شده توسط Moein Frozen
لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

نظرتون راجب کیس Corsair ‎750D‏ با قیمت 700 تومان با امکانات بسیار بالا و قیافه ای شیک و مجلسی چیه؟

والا راستش ظاهر ساده ای داره ...

منم یه چیز مدرن و به قول خودمون خفن میخوام :D  اگه دیگه به ته جاده برسم 750 میگیرم

لینک به دیدگاه

والا راستش ظاهر ساده ای داره ...

منم یه چیز مدرن و به قول خودمون خفن میخوام :D اگه دیگه به ته جاده برسم 750 میگیرم

میتونید یه نگاهی هم به cm stryker بندازین هم قیمت 750d با ظاهر مدرن
لینک به دیدگاه

فقط  760 T

والا منم رو همون گیر کردم خیلی خوشگل و بزرگ و راحته

میتونید یه نگاهی هم به cm stryker بندازین هم قیمت 750d با ظاهر مدرن

اونم در نظر دارم ولی فضای کم تری نسبت به 750 با 760 میده

لینک به دیدگاه

بی خیال سری کرسیر شو اولا سینی مادربرد برای یه کیس 700 یا 900تومنی  خیلی بی کیفیت شاسی اصلا چفت نیست و تکون می خوره 

اگه می خوایی کیس بخری برو از سری nzxt بخر یا کولر مستر درسته کیس های کورسیر خیلی زیبا وجادارن ولی قیمتشون به کیفیتشون نمیان (حداقل تو ایران)

ویرایش شده توسط Eisenberg
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

xigmatek elysium

خیلی خوب بود و با قیمت خیلی عالی وارد بازار هم شد

واقعاً جایگاه خاص خودشو داره در بین فول تاور ها مخصوصاً با بررسی هایی که تو نت ازش وجود داره

لینک به دیدگاه

من 760T سفیدشو دارم و تا به حال هیچ مشکلی باهاش نداشتم!

دکمه تنظیم دور فن های جلو ، 2 تا USB3 و 2 تا USB2 . مهم ترینش مدیریت کابل فوق العاده ای داره و تا رادیاتور 360 هم ساپورت میکنه (حتی اگر فن 14 داشته باشه رادیاتور مثل GTX H110i کورسیر) . یکم شاسی انعطاف پذیر هست اما نه به اون صورت که فکر میکنین! ممکنه اگر کیس رو روی سطح خیلی نا همواری بزارین یکم تاب برداره بدنه اما روی سطح صاف هیچ مشکلی نداره! 

جنس بدنش هم خیلی خوبه . فیلتر گرد و غباری که در جلو نصبه با یه فشار کوچیک از جا در میاد و قابل شست و شو هستش . فیلتر گرد و غبار زیر پاور هم به همین صورت قابل شست و شو هستش.

باکس های هارد هم هر طور خواستین میتونین نصب کنین چون زیرش پیچ داره و جدا میشه

3 تا فن روی کیس به حالت پیش فرض نصب هست (یکی اگزوز و دو تا ورودی LED دار هستن)  کف کیس جلوی پاور هم جای نصب فن داره 

دمای قطعات هم توش خیلی عالی هست و من به شخصه ندیدم گرافیک بنده دماش در حالت لود 100% از 65 بالاتر بره و در صورتی که در کیس قبلی دما تا 80 میرفت!

تنها مشکلی که داره این کیس داره جنس شیشه اکریلیکش هست که البته توی همه کیس ها همین جنس استفاده میشه و خیلی حساسه عین سی دی راحت روش خش میوفته!

لینک به دیدگاه

من 760T سفیدشو دارم و تا به حال هیچ مشکلی باهاش نداشتم!

دکمه تنظیم دور فن های جلو ، 2 تا USB3 و 2 تا USB2 . مهم ترینش مدیریت کابل فوق العاده ای داره و تا رادیاتور 360 هم ساپورت میکنه (حتی اگر فن 14 داشته باشه رادیاتور مثل GTX H110i کورسیر) . یکم شاسی انعطاف پذیر هست اما نه به اون صورت که فکر میکنین! ممکنه اگر کیس رو روی سطح خیلی نا همواری بزارین یکم تاب برداره بدنه اما روی سطح صاف هیچ مشکلی نداره! 

جنس بدنش هم خیلی خوبه . فیلتر گرد و غباری که در جلو نصبه با یه فشار کوچیک از جا در میاد و قابل شست و شو هستش . فیلتر گرد و غبار زیر پاور هم به همین صورت قابل شست و شو هستش.

باکس های هارد هم هر طور خواستین میتونین نصب کنین چون زیرش پیچ داره و جدا میشه

3 تا فن روی کیس به حالت پیش فرض نصب هست (یکی اگزوز و دو تا ورودی LED دار هستن)  کف کیس جلوی پاور هم جای نصب فن داره 

دمای قطعات هم توش خیلی عالی هست و من به شخصه ندیدم گرافیک بنده دماش در حالت لود 100% از 65 بالاتر بره و در صورتی که در کیس قبلی دما تا 80 میرفت!

تنها مشکلی که داره این کیس داره جنس شیشه اکریلیکش هست که البته توی همه کیس ها همین جنس استفاده میشه و خیلی حساسه عین سی دی راحت روش خش میوفته!

برادر دیگه تصمیم ام رو گرفتم از انجایی که با کیس قرار نیست کشتی بگیرم حتما 760 ورمیدارم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...