رفتن به مطلب

کمک برای اعتراض به گیگابایت

seyed1991
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من جدیدا یه کارت گرافیک GTX970 از گیگابایت گرفتم و میخواستم بازی تام رایدر رو که رایگان با این کارت میدن رو ازشون بگیرم.

اولا اینکه طبق معمول ایران تو لیست کشور هاش نیست ( جالبه که یه سایت فارسی برا ایرانی ها دارن!!!)

بعد فاکتور خریدی ( برا گیگابایت این رو میخواد) که داشتم رو با درخواست کوپن بازی تو خود سایت گیگابایت فرستادم و یه روز بعد ایمیل اومد که ما درخواست شما رو رد کردیم به دلیل غیر قابل قبول بودن فاکتور یا زمان خرید (یعنی مشخصا نگفتن چرا رد کردن)

حالا میخوام یه ایمیل اعتراض براشون بفرستم که چرا درخواست رو رد کردن و چرا مثل ایسوس عین آدم بازی رو نمیدن :)

من از طریق اینجا یه ایمیل بهشون دادم ولی چند روزه که خبری نشده:http://esupport.gigabyte.com

میخواستم بدونم اولا دوستان جای دیگه ای میشناسن که اعتراض کنم؟

و اینکه اگه دوستان توصیه یا تجربه ای دارن بگن

ممنون از همگی

لینک به دیدگاه

متن انگلیسی کامل ایمیلی که شرکت گیگابایت برات ارسال کردن رو همیجا بذار . مطمنا مشکلی بوده وگرنه شرکت های مهم و بزرگی مثل اینا خودشون رو برای یه کوپن بازی خراب نمیکنن (کارخانه پفک سازی اینجا که نیست یه شرکت معتبر و جهانیه ).

لینک به دیدگاه

درود

گیگابایت توی ایران دفتر داره، منظورم شرکت آواژنگ نیست که وندور گیگابایت ه، خود شرکت دفتر اداری داره توی ایران و این مساله رو حتما پی بگیرید، فقط کاش سر همه چیز این جدیت و برآشفتگی رو داشته باشید.

با احترام

لینک به دیدگاه

سلام

ممنون از دوستان

این ایمیلی بود که گیگابایت برا من فرستاد تو ایمیل هم فایلش JPEG بود یعنی ایمیلی هست که همینجوری برا هرکی قبولش نکنن میفرستن

post-18511-0-58421800-1453396900_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

سلام

ممنون از دوستان

این ایمیلی بود که گیگابایت برا من فرستاد تو ایمیل هم فایلش JPEG بود یعنی ایمیلی هست که همینجوری برا هرکی قبولش نکنن میفرستن

میشه مدل کارت گرافیک تون رو دقیق بنویسید؟

فکر کنم طبق این عکس، شرکت گیگابایت فقط کد یک سری از کارت گرافیک هاش رو (مثلا سری جدید کارت گرافیک های گیگابایت XTREME GAMING) رو در لیست باندلش قرار داده.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همچنین بهتره توی انجمن شهر سخت افزار موضوع رو مطرح کنید کاملا پیگیری میکنن براتون

http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/forum.php

لینک به دیدگاه

میشه مدل کارت گرافیک تون رو دقیق بنویسید؟

فکر کنم طبق این عکس، شرکت گیگابایت فقط کد یک سری از کارت گرافیک هاش رو (مثلا سری جدید کارت گرافیک های گیگابایت XTREME GAMING) رو در لیست باندلش قرار دادl

این شماره مدلش GV-N970WF3OC-4GD 1.1 تو گیگابایت

مدل دقیقش هم GTX 970 WF3 OC 4GD  انیه

چک کردم این مدل قابل قبوله در واقع به تمام مدل های گرافیک از 970 با بالا تعلق میگیره

همچنین بهتره توی انجمن شهر سخت افزار موضوع رو مطرح کنید کاملا پیگیری میکنن براتون

http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/forum.php

خیلی ممنون انشاءالله اونجا هم پیگیری میکنم

لینک به دیدگاه

سلام!راستش اینجوری که سواد نم کشیده‌ی ما میگه،شرکت منظورش این بوده که فاکتور غیر معتبره چون تاریخ خرید مشخص نیست و در بازه‌ی زمانی جایزه قرار نمی‌گیره(۷ ژانویه تا ۱۶ فوریه).اما ظاهرا شرکت متوجه نشده که تاریخ درسته فکر کنم باید فاکتور انگلیسی براشون بفرستید البته نمی‌دونم همچین چیزی امکان پذیر هست یا نه

لینک به دیدگاه

خود آواژنگ نمیتونه براتون پیگیری کنه؟

لینک به دیدگاه

سلام!راستش اینجوری که سواد نم کشیده‌ی ما میگه،شرکت منظورش این بوده که فاکتور غیر معتبره چون تاریخ خرید مشخص نیست و در بازه‌ی زمانی جایزه قرار نمی‌گیره(۷ ژانویه تا ۱۶ فوریه).اما ظاهرا شرکت متوجه نشده که تاریخ درسته فکر کنم باید فاکتور انگلیسی براشون بفرستید البته نمی‌دونم همچین چیزی امکان پذیر هست یا نه

سلام

من بله  ولی نگفتن دقیقا مشکل چیه. من حتی تو عکسی که از فاکتور گرفته بودم به انگلیسی نوشتم که تاریخ به شمسیه و اگه تبدیلش کنید میشه این ... ولی ظاهرا اصلا نخوندن برا همین یه نامه مفصل نوشتم و از طریق لینکی که بالا گفتم براشون فرستادم ولی هنوز که هنوزه هیچ جوابی ندادن

برا همین میخواستم بدونم جای دیگه ای هست که بتونم براشون ایمیل بفرستم یا نه

درباره فاکتور انگلیسی هم فکر نمیکنم بتونم تهیه کنم

خود آواژنگ نمیتونه براتون پیگیری کنه؟

بعید میدونم چون آواژنگ فقط گارانتی اجناس رو پیگیری میکنه و تازه تو گارانتی هم ..... حالا من برم این رو بگم که همون در شرکت میگن به راحتی میگن به ما ربطی نداره و....

لینک به دیدگاه

سلام به همگی

بالاخره جواب دادن

******** Dear Seyed

Thank you for your kindly mail and information. About the country list you mentioned, we have forward your issue to our related department for further reference. Your feedback is the motivation for us to improve and serve you better.

تا انیجا که مربوط به نبودن ایران تو لیست کشور هاست

The game code register page is for specific areas only. About NVIDIA promotion bundle, the promotion is available for a limited time or while supplies last. The offer is available from selected retailers only. Please check the product description of the graphics card you are purchasing to confirm that the games are included. Additional terms and conditions may apply. Therefore, kindly contact your supplier (where you bought this graphics card) for more information. You can refer to the website for reference.

Regards,
GIGABYTE

خلاصه آخرش ما رو پاس دادن به انویدیا و اینکه تقصیر اون ها نیست

نتیجه تاپیک: اگه میخواید بعد از گرفتن کارت گرافیک بتونید از امکاناتی مثل گرفتن بازی های رایگان به همراهش استفاده کنید از ایسوس بگیرید نه از گیگابایت

ویرایش شده توسط seyed1991
لینک به دیدگاه

سلام مجدد به همگی

در جواب پاسخی که انویدیا داد من این نامه رو مجددا براشون فرستادم تا ببینم چی میشه

Hello and thanks for your response

I'm sorry for sending my last email twice but it took you so long for responding and I changed the country from Iraq to Middle East:Iran so it might get to you faster.And thank you for attending to the country problem.

Regarding to the GTX 970 free game coupon I bought the game from one of my friends who got it from ASUS GTX970 graphic card anyway but I want to pursue this matter so that it gets clear.

Please don't pass the problem to Nvidia. They have policies about retailers but it only concerns Nvidia standard edition card and that's why they have coupon system so that you can get the coupon from the company that you get the card from like GIGABYTE or ASUS (you can enter their standard graphic card's S/N directly or enter the coupon number that you get from their partners).I mean I am getting the coupon from GIGABYTE and bye getting the coupon from you it means you confirm to Nvidia that I bought the card from you. That's what ASUS is doing once they confirm that you have bought the card from their company they send you the coupon. Then Nvidia can refuse to give the game based on their policies (they said "Offer valid only through authorized ETAIL and Retail partners" and I think GIGABYTE counts as partner. And they have excluded only China) and they are since they have blocked any IP from Iran to access their site.

Another matter is that you have support system in Iran (even in GIGABYTE's Persian site it advertises the "TombRaider" free game) and it should be responsible for this matter. I mean for me by choosing GIGABYTE over ASUS I lost 69$.If I know you don't support your cards I might have get ASUS GTX970.

Generally I want to say if I had buy the card directly from Nvidia (standard edition) you would be right but since I bought the card from you (you=GIGABYTE :)  ),you should be held for this matter.When Nvidia just wants the coupon number which I can only get from you it means that it needs you to confirm that I bought the card from you during a period of time. How you confirm that is your responsibility and problem.

thanks for reading All my letter and sorry if got a bot long.

Have good time 
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...