رفتن به مطلب

مشکل عجیب با کارت گرافیک

Hossein.E
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به دوستان عزیز و گل. @};-

دوستان من یک کارت گرافیک sapphire hd 5770 vapor X دارم که مشکل عجیبی داره. :wacko:

تو بازی Resident Evil Revelations 2 با آخرین تنظیمات با وجود اینکه 60 فریم میده ثانیه به ثانیه تیک میزنه. :wacko:

در حالیکه با گرافیک قبلیم یعنی GT 630 چنین مشکلی نبود. :-?

تو دو سه تا بازی دیگه هم یک دفعه فریم شدیدا افت میکنه و بعد درست میشه.

به نظر دوستان مشکل از چیه؟ :)

از درایور نیست دوستان.چون با دو سه تا امتحان کردم.

ویرایش شده توسط Hossein74
لینک به دیدگاه

وقتی روی تنظیمات اخر میزاری حافظه گرافیکی کامل پر میشه و از رم اصلی شیر می کنه 

چون سرعت رم سیستم پایین تر از سرعت رم GDDR5 عه یک لحظه لگ میشه و وقتی کل اطلاعات به داخل حافظه گرافیکی منتقل شد لگ شما از بین میره 

خود بنده داخل گیمنت با 5830 یه همچین مشکلی دارم

پیشنهاد می کنم رم فرکانس بالا با زمان تاخیر پایین ( مدل های اورکلاک شده پیشفرض که با ولتاز بالا تر از حد عادی کار میکنند ) استفاده کنید 

لینک به دیدگاه

سی پی یو شما چیه؟

intel pentium G2020

وقتی روی تنظیمات اخر میزاری حافظه گرافیکی کامل پر میشه و از رم اصلی شیر می کنه 

چون سرعت رم سیستم پایین تر از سرعت رم GDDR5 عه یک لحظه لگ میشه و وقتی کل اطلاعات به داخل حافظه گرافیکی منتقل شد لگ شما از بین میره 

خود بنده داخل گیمنت با 5830 یه همچین مشکلی دارم

لگش به هیچ وجه از بین نمیره. تازه یک گیگ حافظه برای این بازی کافیه و خیلی بعیده حافظه رو پر کنه. :)

تازه تو پایین ترین تنظیمات و رزولوشن 800x600 هم همینطوره. :wacko:

ویرایش شده توسط Hossein74
لینک به دیدگاه

پاورت چند واته ؟ :|

G2020 زیاد قوی نیست ولی جواب گرافیک شمارو میده :D

لینک به دیدگاه

پاورت چند واته ؟ :|

corsair vs 450.

این گرافیک فقط یک کابل شش پین میخوره که پاور من دو تا داره. :D

لینک به دیدگاه

چیزی به ذهن ام نمیرسه :D

من با پاور Trust 420W 

سیستم توی امضا، ام رو روشن می کنم :| اصلا مشکل نداره حالا Corsair جای خود داره :D

راستی ویندوز غوض کردی ؟:|

اخه درایور Nvidia 630 روی ویندوز باقی میمونه 

بعد روش درایور جدید نصب می کنی کلا بهم میریزه :D

اگه حوصله تعویض ویندوز نداری اینو یه امتحان بکن 

http://soft98.ir/software/17418-Display-Driver-Uninstaller.html

لینک به دیدگاه

سلام داداش

احتمالا چون چند تا درایور زدی این مشکل به وجود اومده.

شما یه بار ویندوز رو عوض کن و درایور جدیدش رو نصب کن احتمالا مشکلت حل میشه

لینک به دیدگاه

سلام

اولین موردی که باعث این میشه cpu شماس که 2 هسته ای هستش و نمیتونه حجم اطلاعات کافی رو به گرافیک شما برای پردازش برسونه.وقتی شما روی رزولوشن پایین تری بازی میکنید پردازش بیشتر به سمت استفاده از cpu میره و گرافیک شما سهم کمتری تو پردازش داره هرچه رزولوشن بیشتر باشه گرافیک سهمش بیشتر میشه. دومین مورد پاور شماس جریان کافی رو به گرافیکتون نمیرسونه اگر پاورتون 400 وات به بالاس که کافیه و شما میتونید محدودیت جریان رو برای گرافیک توی ccc کمتر کنید که ممکنه مشکلتون حل بشه. در ضمن شما آخرین نسخه ccc رو دانلود کنید و نصب کنید ن نسخه جدید درایور به اسم crimson

ویرایش شده توسط Memy20
لینک به دیدگاه

چیزی به ذهن ام نمیرسه :D

من با پاور Trust 420W 

سیستم توی امضا، ام رو روشن می کنم :| اصلا مشکل نداره حالا Corsair جای خود داره :D

راستی ویندوز غوض کردی ؟ :|

اخه درایور Nvidia 630 روی ویندوز باقی میمونه 

بعد روش درایور جدید نصب می کنی کلا بهم میریزه :D

اگه حوصله تعویض ویندوز نداری اینو یه امتحان بکن 

http://soft98.ir/software/17418-Display-Driver-Uninstaller.html

سلام داداش

احتمالا چون چند تا درایور زدی این مشکل به وجود اومده.

شما یه بار ویندوز رو عوض کن و درایور جدیدش رو نصب کن احتمالا مشکلت حل میشه

درود به شما دوستان گلم.

اما من ویندوز رو قبلا عوض کردم و یکبار روش درایور نصب کردم. :)

جالبه که فقط تو چند تا بازی اینطوریه. اما با گرافیک 630 تو هیچ بازی این مشکل نبود. :blink:

لینک به دیدگاه

سلام

اولین موردی که باعث این میشه cpu شماس که 2 هسته ای هستش و نمیتونه حجم اطلاعات کافی رو به گرافیک شما برای پردازش برسونه.وقتی شما روی رزولوشن پایین تری بازی میکنید پردازش بیشتر به سمت استفاده از cpu میره و گرافیک شما سهم کمتری تو پردازش داره هرچه رزولوشن بیشتر باشه گرافیک سهمش بیشتر میشه. دومین مورد پاور شماس جریان کافی رو به گرافیکتون نمیرسونه اگر پاورتون 400 وات به بالاس که کافیه و شما میتونید محدودیت جریان رو برای گرافیک توی ccc کمتر کنید که ممکنه مشکلتون حل بشه.

داداش حرفت درباره سی پی یو بر میگرده به ده سال پیش :|

i3 هسته است

Pentium دو هسته است 

Celeron هم دو هسته است 

E6850 هم دو هسته است 

هر سه تا هم 3 مگ کش داره

قدرتش زمین تا اسمان باهم فرق داره

G2020 یک سی پی یو عیه که به راحتی رو Full HD میتونه بازی رو با یه کارت خوب بازی هارو روی فول اچ دی حد اقل 30 فریم رو بگیره 

من دیدم با I3-4130 روی 4k بازی می کنن فرم دهی مناسبی هم میگیرن البته با کارت R9 290x

درود به شما دوستان گلم.

اما من ویندوز رو قبلا عوض کردم و یکبار روش درایور نصب کردم. :)

جالبه که فقط تو چند تا بازی اینطوریه. اما با گرافیک 630 تو هیچ بازی این مشکل نبود. :blink:

یک سری افکت ها داخل بازی ها هست که با کارت Nvidia سازگاره  :| مثل تنظیمات مربوط به نرم افزار فیزیکس

اونارو غیر فعال کن 

لینک به دیدگاه

سلام

اولین موردی که باعث این میشه cpu شماس که 2 هسته ای هستش و نمیتونه حجم اطلاعات کافی رو به گرافیک شما برای پردازش برسونه.وقتی شما روی رزولوشن پایین تری بازی میکنید پردازش بیشتر به سمت استفاده از cpu میره و گرافیک شما سهم کمتری تو پردازش داره هرچه رزولوشن بیشتر باشه گرافیک سهمش بیشتر میشه. دومین مورد پاور شماس جریان کافی رو به گرافیکتون نمیرسونه اگر پاورتون 400 وات به بالاس که کافیه و شما میتونید محدودیت جریان رو برای گرافیک توی ccc کمتر کنید که ممکنه مشکلتون حل بشه. در ضمن شما آخرین نسخه ccc رو دانلود کنید و نصب کنید ن نسخه جدید درایور به اسم crimson

آخرین نسخش رو که نمیتونم. :D شما که میدونین Amd نامرد چیکار کرده؟ :eek:

یعنی ممکنه جریان کافی به گرافیک نرسه؟ :-?

با درایور catalyst 14.9 نمیشه محدودیت رو از بین برد؟ :| من تا حالا با ای ام دی کار نکردم. :D

اصلا از کجا میشه فهمید که جریان کافی بهش میرسه یا نه؟ :wacko:

یک سری افکت ها داخل بازی ها هست که با کارت Nvidia سازگاره   :| مثل تنظیمات مربوط به نرم افزار فیزیکس

اونارو غیر فعال کن 

دوست من همه ی تنظیمات رو هم off کنی فرقی نمیکنه. تازه تنظیمات مخصوص انویدیا اصلا نداره.

لینک به دیدگاه

دوستان راهی نیست که بشه جریان ورودی به گرافیک رو تنظیم کرد؟

آخه اینطور که به نظر میرسه مشکل باید از همین باشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

دوست گرامی من هم r9 380 دارم و چند روز پیش اومدم بازی ولفنشتاین رو ریختم تا تست بگیریم که بخاطر تیک های فراوان بیخیالش شدم

قبلاً همین ولفنشتاین رو با گرافیک های مختلف و حتی گرافیک آنبرد 4600 بازی کرده بودم بدون مشکل ولی خب با کارت جدید نمیسازه که فکر میکنم بعلت درایور باشه

شما هم با برگشتن به درایور های قدیمی تر مورد تون برطرف میشه

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

با سلام

دوست گرامی من هم r9 380 دارم و چند روز پیش اومدم بازی ولفنشتاین رو ریختم تا تست بگیریم که بخاطر تیک های فراوان بیخیالش شدم

قبلاً همین ولفنشتاین رو با گرافیک های مختلف و حتی گرافیک آنبرد 4600 بازی کرده بودم بدون مشکل ولی خب با کارت جدید نمیسازه که فکر میکنم بعلت درایور باشه

شما هم با برگشتن به درایور های قدیمی تر مورد تون برطرف میشه

ممنون از لطف شما دوست گلم. @};- @};- @};-

با درایور قدیمی امتحان کرده و نتیجه رو میگم. :)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...