رفتن به مطلب

نصب گرافیک روی کیس X+ Eagle

Recommended Posts

سلام

قصد دارم این کیس رو تهیه کنم اما مشکلی که دارم اینه که تو یه سری کاتالوگ های گرین گفته حداکثر طول گرافیک بیشتر از 280 میلیمتر نمیتونه باشه ولی تو سات لیون گفته شده 400 میلیمتر.

با خود گرین تماس گرفتم گفت 400 میلیمتر و گفت گرافیک میره پشت نواری که SSD و هرد نصب میشه ولی به نظرم خیلی مطمئن نبود.

کسی از دوستان میتونه تایید کنه همه مدل گرافیک تا طول 400 میلیمتر تو اسلات های بالای این کیس جا میشه؟

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز منم این کیس رو خریدم به امید اینکه بدون هیچ مشکلی هر کارتی میخوام روش نصب کنم ولی فقط روی اسلات 2 و 3 میتونی کارت با برد 29 نصب کنی ...یرای اسلات اول هم اگه برد کارت بیشتر از 28 یا 29 سانت باشه

مشکل پیدا میکنی چون با جای ssd  برخورد میکنه ولی اگه مثلا برد کارت 28 و کولر بزرگتر باشه و فاصله بین برد و کولر باشه برای نصب در اسلات اول فکر نکنم مشکلی باشه...در کل اگه میتونی پول بیشتری بذار و یه کیس دیگه بگیر چون فضا ش کوچیکه و برای اسمبل مکافات!!

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز منم این کیس رو خریدم به امید اینکه بدون هیچ مشکلی هر کارتی میخوام روش نصب کنم ولی فقط روی اسلات 2 و 3 میتونی کارت با برد 29 نصب کنی ...یرای اسلات اول هم اگه برد کارت بیشتر از 28 یا 29 سانت باشه

مشکل پیدا میکنی چون با جای ssd  برخورد میکنه ولی اگه مثلا برد کارت 28 و کولر بزرگتر باشه و فاصله بین برد و کولر باشه برای نصب در اسلات اول فکر نکنم مشکلی باشه...در کل اگه میتونی پول بیشتری بذار و یه کیس دیگه بگیر چون فضا ش کوچیکه و برای اسمبل مکافات!!

پس یعنی حداکثر همون 280 میلیمتر هست خود گرین داره اطلاعات غلط میده؟

پس رو چه حسابی میگن 400 میلیمتر؟

اون نوار نصب هارد و SSD باز نمیشه؟ من نه هارد میخوام نصب کنم نه دی وی دی رایتر فقط یه SSD هست که اگر آویزون هم باشه اون پشت مهم نست فقط جا واسه گرافیک باز شه.

برای تهیه مدل دیگه هم خیلی گشتم ولی کیسی که با قیافش حال کنم زیر 250 تومن پیدا نکردم که اون هزینه برام خیلی هست با توجه با این که اصلا نمیخوام گرافیک هم ببندم فعلا و فقط دارم بررسی میکنم برای زمانی که احتیاجم شد.

لینک به دیدگاه

یکی از اشغال ترین کیس های گرین همینه مادبوردم با پاور کاملا لب به لب شده جنس بدنش که کاغذه انگار برای اسمبل پدرم در اومد پیچ های مادربورد رو که سفت میکردی پیچ های نصب مادربورد روی سینی هم تابب میخورد همین موضوع قسمت نصب پیچ مادربوردم رو تراشید حتی پنل های i/oپشت مادربورد صاف نیست کجه،پورت ps2م به زور توش فیش صفحه کلید میره من که از خریدم پشیمونم،پول بیشتر بده یه کیس بهتر بخر اشتباه منو انجام نده

لینک به دیدگاه

یکی از اشغال ترین کیس های گرین همینه مادبوردم با پاور کاملا لب به لب شده جنس بدنش که کاغذه انگار برای اسمبل پدرم در اومد پیچ های مادربورد رو که سفت میکردی پیچ های نصب مادربورد روی سینی هم تابب میخورد همین موضوع قسمت نصب پیچ مادربوردم رو تراشید حتی پنل های i/oپشت مادربورد صاف نیست کجه،پورت ps2م به زور توش فیش صفحه کلید میره من که از خریدم پشیمونم،پول بیشتر بده یه کیس بهتر بخر اشتباه منو انجام نده

والا ظاهرش که خیلی خوبه و من هم خیلی واسم مهم نیست چهار تا پیچ بد جا بره.

من این کیس رو بگیرم مطمئنا خودش و محتویاتش رو با هم دور میندازم یه چیز جدید میگیرم و قرار نیست رو این کیس ارتقاء خاصی انجام بدم و بستن پیچ ها فقط یه بار هست.

تنها چیزی که ممکنه بعدا اضافه بشه همین کارت گرافیک هست که اونم بعید میدونم بالای 280 میلیمتر بگیرم ولی بازم دارم میپرسم که احیانا کارت های سری پاسکال انوییا همه شدن 320 میلیمتری به مشکل نخورم.

لینک به دیدگاه

متاسفانه منم از خرید این کیس پشیمون شدم !! اصلا پول رو دور میریختم انقدر حرص نمیخوردم ! 

3تا هارد دارم دوتاش کاملا روی هم چسبیده ! اون یکی هم همینجوری وله تو کیس !! پاور با هزار بدبختی تونستم 2تا پیچ ببندم بهش ! اونم همینجوری شل و ول افتاده !! قاب روی فیش های مادر بود پشت کیس اصلا جا نمیگرفت مجبور شدم فن پشت کیس رو باز کنم با تق و لقی ببندمش !! وقتی دوباره فن رو بستم فن هم دیگه جاگیر نمیشد !! 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

من فکر میکنم همچنان مگنوم 2 وضعیت بهتری داره نسبت به ایگل و اورمان و مک گرین

لینک به دیدگاه

خب مگنوم 2 که شبیه کیس 15 سال پیش منه خدایی واسه این حاضر نیستن 20 تومن هم پول بدم.

تنها کیسی که میتونم هزینش رو بدم X2 هست که اونم از لحاظ ظاهری بازم به اندازه این ازش خوشم نمیاد و کارت گرافیک تا 30 سانت بشتر ساپورت نمیکنه و رم ریدر هم مثل این مدل نداره و خب 40 تومن هم گرونتره.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دیپ کول هم چند مورد خوش قیمت داره  که رقیب سرسختی هستن برای مدلهای میان رده به پایین گرین

مثل تیسراکت و کندومن

لینک به دیدگاه

من هنوز جوابم در رابطه با اینکه گرافیک بالای 28 سانت میشه رو این نصب کرد یا نه نگرفتم و اینجور که شما میگید کیفیت ساخت خوبی نداره و همه چی به زور جا میره.

واقعا این ها واسه من مهم نیست و فقط یه بار میخواهم ببندمش و حالا یه پیچ هم اصلا بسته نشه چه اهمیتی داره بخوام 100 تومن بذارم رو کیس؟!!!

من یه سیستم میخوام ببندم بدون کارت گرافیک و فقط میخواهم بدونم اگر زد به سرم یه کارت گرافیک بگیرم هر چی بخواهم میتونم بگیرم یا نه.

یکی از دوستان هم گفته بود مادربورد با پاور لب به لب شده که اگر اینجور باشه من خیلی حال میکنم

دوست دارم وقتی کیس رو میبندم حس کنم سخت افزار واسه این کیس بوده و فیت شده باهاش نه این یه کیس غول داشته باشم که هر قطعش یه ور کیس باشه با کلی فاصله.

لینک به دیدگاه

با اجازه استارتر من یک سوال کوچک داشتم گفتم همینجا بگم

http://lioncomputer.ir/product/7358/کارت+گرافیک+گالاکس+GTX+970+OC/

این کارت گرافیک توی x2 jaguare جا میشه اگه ssd هم داخل کیس نصب باشه

لینک به دیدگاه

طول گرافیک شما 179 میلیمتر هست و کیس مورد نظر برای اسلات اول تا 305 و برای اسلات های بعدی تا 290 میلیمتر جا داره! پس جواب شما بله هست

لینک به دیدگاه

سلام

قصد دارم این کیس رو تهیه کنم اما مشکلی که دارم اینه که تو یه سری کاتالوگ های گرین گفته حداکثر طول گرافیک بیشتر از 280 میلیمتر نمیتونه باشه ولی تو سات لیون گفته شده 400 میلیمتر.

با خود گرین تماس گرفتم گفت 400 میلیمتر و گفت گرافیک میره پشت نواری که SSD و هرد نصب میشه ولی به نظرم خیلی مطمئن نبود.

کسی از دوستان میتونه تایید کنه همه مدل گرافیک تا طول 400 میلیمتر تو اسلات های بالای این کیس جا میشه؟

دوستان کسی این کیس رو نداره بتونه یه راهنمایی بکنه؟

لینک به دیدگاه

درود

در سایت گرین این چنین نوشته

400mm (max, for first 4slots) / 280mm (last 3slots)

یعنی اگر کارت گرافیک شما در 4 اسلات اول نصب بشه تا 40 سانتی متر

و اگر در 3 اسلات آخر باشه تا 28 سانتی متر ساپورت میشه برای فضای کارت گرافیک(اینکه روی کدام اسلات باشه بستگی به مادربوردتون داره!)

ویرایش شده توسط Armin Zol
لینک به دیدگاه

درود

در سایت گرین این چنین نوشته

400mm (max, for first 4slots) / 280mm (last 3slots)

یعنی اگر کارت گرافیک شما در 4 اسلات اول نصب بشه تا 40 سانتی متر

و اگر در 3 اسلات آخر باشه تا 28 سانتی متر ساپورت میشه برای فضای کارت گرافیک(اینکه روی کدام اسلات باشه بستگی به مادربوردتون داره!)

خب اطلاعات سایت رو که دیدم حتی با گرین تماس هم گرفتم گفت 40 هست ولی چجوریش واسه من مهمه.

هر جور به کیس نگاه کنید شما 40 سانت گرافیک توش جا نمیشه و یه کاتالوگ از گرین گرفتم که توی اون هم گفته بود 28 سانت بیشتر جا نمیشه.

لینک به دیدگاه

خب اطلاعات سایت رو که دیدم حتی با گرین تماس هم گرفتم گفت 40 هست ولی چجوریش واسه من مهمه.

هر جور به کیس نگاه کنید شما 40 سانت گرافیک توش جا نمیشه و یه کاتالوگ از گرین گرفتم که توی اون هم گفته بود 28 سانت بیشتر جا نمیشه.

دوست عزیز چهار اسلات اول یعنی دقیقا بالای محل نصب ssd

این عکس رو ببینید

http://lioncomputer.ir/upload/product_gallery/orginal_1421221546_X%20Plus%20-%2004.jpg

لینک به دیدگاه

دوست عزیز چهار اسلات اول یعنی دقیقا بالای محل نصب ssd

این عکس رو ببینید

http://lioncomputer.ir/upload/product_gallery/orginal_1421221546_X%20Plus%20-%2004.jpg

منم دقیقا سوالم همینه

کارت گرافیک با هر سایزی میتونه اون نوار کناری برای پیچ شدن SSD رو رد کنه و بره پشتش و اتصالاتش هم به راحتی نصب شه یا در عمل به مشکل میخوری؟

لینک به دیدگاه

منم دقیقا سوالم همینه

کارت گرافیک با هر سایزی میتونه اون نوار کناری برای پیچ شدن SSD رو رد کنه و بره پشتش و اتصالاتش هم به راحتی نصب شه یا در عمل به مشکل میخوری؟

حقیقتش رو بخواین خودم فیزیکی تست نکردم

ولی طبق عکس ها و اطلاعات بله باید رد کنه و بالاش به راحتی نصب بشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

البته شاید مقداری توی وصل کردن سیم های pci مشکل ایجاد کنه باید تست بشه حتما

لینک به دیدگاه

البته شاید مقداری توی وصل کردن سیم های pci مشکل ایجاد کنه باید تست بشه حتما

بله کاملا درسته

ولی برخی از گرافیک های ورودی PCI در ته کارت (سمت چپ) قرار داره که خیلی خوبه

ضمنا اگر از اسلیو استفاده کنن فک میکنم حل باشه

لینک به دیدگاه

حالا اصلا راهی برای باز کردن اون نوار کناری هست که کلا مشکل حل شه؟

چون من غیر یه SSD چیز دیگه ای نمیخوام وصل کنم که اونم اون کنار آویزون هم باشه مشکلی نیست.

لینک به دیدگاه

حالا اصلا راهی برای باز کردن اون نوار کناری هست که کلا مشکل حل شه؟

چون من غیر یه SSD چیز دیگه ای نمیخوام وصل کنم که اونم اون کنار آویزون هم باشه مشکلی نیست.

والا توی کیس قبلیم که کوچیک بود یه همچین وضعیتی برام پیش اومده

با قیچی حلب بری رفتم سراغش  =))

ولی شما میتونید با ابزارهای بهتر این کار رو انجام بدید و اصلا مودینگ کنید به نوعی!

لینک به دیدگاه

والا توی کیس قبلیم که کوچیک بود یه همچین وضعیتی برام پیش اومده

با قیچی حلب بری رفتم سراغش  =))

ولی شما میتونید با ابزارهای بهتر این کار رو انجام بدید و اصلا مودینگ کنید به نوعی!

:laughing:

آخه تو عکس ها یه سری پیچ داره گفتم شاید بشه کلا بازش کرد.

امیدوارم کارم به قیچی حلب بری نرسه  :D

لینک به دیدگاه

:laughing:

آخه تو عکس ها یه سری پیچ داره گفتم شاید بشه کلا بازش کرد.

امیدوارم کارم به قیچی حلب بری نرسه  :D

ویرایش:

اون پیچ رو میشه با دریل درآورد

خخخ

امیدوارم

ویرایش شده توسط Armin Zol
لینک به دیدگاه

من هنوز جوابم در رابطه با اینکه گرافیک بالای 28 سانت میشه رو این نصب کرد یا نه نگرفتم و اینجور که شما میگید کیفیت ساخت خوبی نداره و همه چی به زور جا میره.

واقعا این ها واسه من مهم نیست و فقط یه بار میخواهم ببندمش و حالا یه پیچ هم اصلا بسته نشه چه اهمیتی داره بخوام 100 تومن بذارم رو کیس؟!!!

من یه سیستم میخوام ببندم بدون کارت گرافیک و فقط میخواهم بدونم اگر زد به سرم یه کارت گرافیک بگیرم هر چی بخواهم میتونم بگیرم یا نه.

یکی از دوستان هم گفته بود مادربورد با پاور لب به لب شده که اگر اینجور باشه من خیلی حال میکنم

دوست دارم وقتی کیس رو میبندم حس کنم سخت افزار واسه این کیس بوده و فیت شده باهاش نه این یه کیس غول داشته باشم که هر قطعش یه ور کیس باشه با کلی فاصله.

سلام دوست عزیز توی این عکس میتونی ببینی که کارت 290 با برد حدود 28 تقریبا لب به لب ssd هست...خود جایگاه ssd هم یه تیکه اضافه رو به پایین داره!!!که من نمیدونم برای چیه!شما اگه مادربوردت جوری هست که بتونی کارت رو روی اسلات دوم کیس نصب کنی تا 40 رو ساپرت میکنه وگرنه خیر.

post-17000-0-76991600-1453395782_thumb.jpg

ویرایش شده توسط majiid
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...