رفتن به مطلب

نصب گرافیک روی کیس X+ Eagle

Recommended Posts

سلام دوست عزیز توی این عکس میتونی ببینی که کارت 290 با برد حدود 28 تقریبا لب به لب ssd هست...خود جایگاه ssd هم یه تیکه اضافه رو به پایین داره!!!که من نمیدونم برای چیه!شما اگه مادربوردت جوری هست که بتونی کارت رو روی اسلات دوم کیس نصب کنی تا 40 رو ساپرت میکنه وگرنه خیر.

attachicon.gifpost-17000-0-28417800-1438508167.jpg

مادربرد ASUS Z170 Pro Gaming میخواهم بگیرم.

اگر بره رو اسلات پایینی راحت میره پشت اون نوار و اتصالاتش راحت نصب میشه؟

لینک به دیدگاه

مادربرد ASUS Z170 Pro Gaming میخواهم بگیرم.

اگر بره رو اسلات پایینی راحت میره پشت اون نوار و اتصالاتش راحت نصب میشه؟

بله میره .برای اتصالها هم میتونی جلوی کیس رو باز کنی ولی بازم اسمبل سخته چون فضای داخلی تنگه!!

لینک به دیدگاه

بله میره .برای اتصالها هم میتونی جلوی کیس رو باز کنی ولی بازم اسمبل سخته چون فضای داخلی تنگه!!

همین که جا بره خوبه سخت بودنش یه دفعه است دیگه

یه شب هزار شب نمیشه  :D

ممنون

لینک به دیدگاه

همین که جا بره خوبه سخت بودنش یه دفعه است دیگه

یه شب هزار شب نمیشه  :D

ممنون

خواهش میکنم فقط شما روی مادربردی که گفتی روی همون اسلات اول باید بذاری که اسلات دوم کیس میشه!! مادربردت تو این کیس جا میشه؟؟

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم فقط شما روی مادربردی که گفتی روی همون اسلات اول باید بذاری که اسلات دوم کیس میشه!! مادربردت تو این کیس جا میشه؟؟

طبق چیزی که همین گرین داره میگه باید جا بشه

- قابلیت پشتیبانی از انواع مادربوردهای متداول امروزی در سایزهای ATX و micro-ATX .

یعنی اینم باید برم دنبالش بپرسم؟  *dry#

راستی یه واتر کولینگ بذارم جای فن پشت دستگاه میشه فن پشت رو ورداشت رو سقف یا جلوی کیس نصب کرد؟

از لحاظ سایز یکی هستند دیگه؟

لینک به دیدگاه

- قابلیت پشتیبانی از انواع مادربوردهای متداول امروزی در سایزهای ATX و micro-ATX .

راستی یه واتر کولینگ بذارم جای فن پشت دستگاه میشه فن پشت رو ورداشت رو سقف یا جلوی کیس نصب کرد؟

سه تا فن 12 شما میتونی نصب کنی من یه دونه دیگه هم جلوی کیس گذاشتم جاش رو هم سوراخ کردم!!؟

post-17000-0-67498900-1453400150_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

سه تا فن 12 شما میتونی نصب کنی من یه دونه دیگه هم جلوی کیس گذاشتم جاش رو هم سوراخ کردم!!؟

attachicon.gifpost-17000-0-26333600-1438508011.jpg

حودش مگه جلو جای فن نداره؟

چجوری اینجوری سوراخ کردی؟

لینک به دیدگاه

تو این رنج قیمت خدایی این کیس خیلی شیک و با ابهته و به نظر من با توجه به قیمت کیفیت ساخت مطلوبی هم داره اگه نخوایم مته به خشخاش بذاریم و از لحاظ جا، درسته یه کم جمع و جوره که این خودش به جاش یه مزیته ولی همونطور که دوستان هم اشاره کردند کارتهای جدیدتر رو هم ظاهرا ساپورت میکنه! :-? جا دادان که گفتن ساپورت میکنه دیگه!!! ^_^ 

من یه دونه از همین کیس رو آکبند دارم و چون از رخش خوشم میاد نگهش داشتم، در کل کیس باحالیه! :x

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

من همین کیس با مادربرد asus z170 pro gaming استفاده میکنم!

- فضای داخل: به طور کلی با اینکه ابعاد کیس مناسبه فضای داخلش محدوده، برای مثال الان مادربرد با پاور نهایت 2 میل متر فاصله دارند!

برای نصب هارد یکم دردسر داشتم ولی کلا همه چیز با یکم حوصله به خوبی جا گرفت...

در مورد کارت گرافیک نظر نمیدم چون واسه من HD 4670 هست و واسه گیم استفاده نمیکنم از سیستم!

- من یک فن 120 جلو کیس گذاشتم و یک فن 120 دیگه در خروجی

در نهایت با این قیمت بهترین گزینه هست که می تونید تهیه کنید که هم طراحی زیبا و کیفیت بدنه مناسبی داره!

من از خریدم راضیم چون واقعا نمیتونستم بیشتر از 120 پول کیس بدم!

ویرایش شده توسط shadowfax
لینک به دیدگاه

علاوه بر مشکلاتی که دوستان در صفحه اول تاپیک در مورد این کیس اشاره کردن ظاهراً یه مشکل دیگه ای هم این مدل داره که شبکه های تهویه کف کیس که برای پاور هست کاملاً منطبق با خود پاور نیست . بخاطر همین پاور نمیتونه خوب تهویه بشه .

http://forums.sakhtafzarmag.com/threads/19245-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%DA%A9%DB%8C%D8%B3-Green-x-plus-eagle.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...