رفتن به مطلب

نیازمند USB Wifi جهت اتصال به تلویزیون، ریسیو و دستگاه DVR

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان همونطور که مشاهده می کنید، نیازمند خرید USB WiFi هستم برای اتصال به دستگاه های مذکور، تا حالا 3 مدل مختلف از TP-Link و D-Link تست کردم، هیچکدومشون ساپورت نمی کنند، موندم دیگه چی بگیرم.

بیشترین مورد مصرف هم دستگاه DVR هست برای اتصال به Router وایرلس.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مدل دستگاه dvr چیه و سیستم عاملش چیه؟

لینک به دیدگاه

مدل دستگاه dvr چیه و سیستم عاملش چیه؟

یه توزیعی از لینوکس هست، دیتا شیتش:

http://www.dahuasecurity.com/products/nvr420842164232-8p-4k-815.html

نوشته:

Embeded Linux

پ ن: در اصل NVR هست.

ویرایش شده توسط Abraham
لینک به دیدگاه

سلام

مدلهای متفرقه و ارزان حدود 12 تومنی که نیازی به درایور ندارند،تهیه کنید.(از همینایی که روی رسیورها هست و میتونید از نصاب ماهواره تهیه کنید).ولی یه عیب دارن که زود خراب میشن.

مدلهای معروف TP-Link و D-Link بدلیل نیاز به درایور روی دستگاه های دیگه کار نمیکنند. 

لینک به دیدگاه

سلام

مدلهای متفرقه و ارزان حدود 12 تومنی که نیازی به درایور ندارند،تهیه کنید.(از همینایی که روی رسیورها هست و میتونید از نصاب ماهواره تهیه کنید).ولی یه عیب دارن که زود خراب میشن.

مدلهای معروف TP-Link و D-Link بدلیل نیاز به درایور روی دستگاه های دیگه کار نمیکنند. 

بله میدونم، اما متأسفانه از همونها که اشاره کردید ندارند، یکی دو تا جدیداً دیدم از همون برند ها که Linux هم ساپورت می کنند، بنظرتون نیاز به نصب درایور دارند؟

دو مورد زیر رو پیدا کردم که گویا Linux Support هستند اما سر در نیاوردم که آیا با نصب درایور و یا بدون نیاز به نصب درایور کار می کنند:

http://www.digikala.com/Product/DKP-38476/Edimax-EW-7811Un-150Mbps-Wireless-IEEE802-11b/g/n-Nano-USB-Adapter/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87-%D8%A8%D9%8A%E2%80%8C%D8%B3%D9%8A%D9%85-%D9%88-%D8%A8%D8%B3%D9%8A%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9-%D8%A7%D8%AF%D9%8A%D9%85%DA%A9%D8%B3-%D9%85%D8%AF%D9%84-EW-7811Un

http://www.digikala.com/Product/DKP-39635/Asus-USB-N10-Nano-Wireless-N150-USB-Nano-Adapter/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87-%D8%A8%D9%8A%E2%80%8C%D8%B3%D9%8A%D9%85-%D8%A7%D9%8A%D8%B3%D9%88%D8%B3-%D9%85%D8%AF%D9%84-USB-N10-Nano#!/tab-techspecs/

ویرایش شده توسط Abraham
لینک به دیدگاه

میتونی یه  روتر مثل این بخری بعد روی حالت کلاینت بذاریش با کابل لن وصل کنی بهش

http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-9_TL-WR702N.html

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من اگر جای شما بودم یک کارت وایرلس با چیپست atheros تهیه میکردم دستگاه رو با کابل lan که داره به شبکه متصل میکردم از طریق ایپی که دستگاه گرفته وارد کنسول لینوکس میشدم و کارهای نصب درایور کارت شبکه وایرلس رو انجام میدادم 

حالا نمیدونم محیط نرم افزاری dvr شما قابلیت وایرلس رو داره یا نه ولی اگه نداشته باشه باید از داخل لینوکس یک دستور بنویسیم که به شبکه وایرلس ما وصل بشه

ولی اگه دنبال راحتی هستید یک روتر وایرلس تهیه کنید با کابل لن بزنید به dvr

لینک به دیدگاه

دوستان بحث رو سختش نکنید، چون فکر نمیکنم از عهده ی ست کردم router وایرلس بر بیام برای این NVR، از طرفی فقط یه UP LINK داره خود NVR که به یه سوئیچ POE وصلش کردم، مگه اینکه یه روتر وایرلس بگیرم که PoE داشته باشه که اونم هزینه اش زیاد میشه، هزینه ی 2 تا دوربین تحت شبکه با NVR و سایر تجهیزات مورد نیازش برای خودم به قیمت عمده 2.700 در اومده.

یه USB Wifi معرفی کنید خواهشا اگر میشناسید  @};- 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان بحث رو سختش نکنید، چون فکر نمیکنم از عهده ی ست کردم router وایرلس بر بیام برای این NVR، از طرفی فقط یه UP LINK داره خود NVR که به یه سوئیچ POE وصلش کردم، مگه اینکه یه روتر وایرلس بگیرم که PoE داشته باشه که اونم هزینه اش زیاد میشه، هزینه ی 2 تا دوربین تحت شبکه با NVR و سایر تجهیزات مورد نیازش برای خودم به قیمت عمده 2.700 در اومده.

یه USB Wifi معرفی کنید خواهشا اگر میشناسید  @};- 

وایرلس با چیپست atheros تهیه کنید  @};-

لینک به دیدگاه

Tplink 722n

Sent from my HTC M8Sw using Tapatalk

اتفاقاً این از اولین مواری بود که تهیه و تست کردم، اما متأسفانه کار نمی کنه.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...