رفتن به مطلب

راهنمایی برای انتخاب کارت صدا

devilmaster
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

بنده یه هدست مدل Razer Tiamat 7.1 دارم. همونطور که دوستان هم اطلاع دارن این هدست این هدست 7.1 واقعی و آنالوگ هست. اینطور که بنده تحقیق کردم ظاهرا این هدست برای اینکه از تمام ظرفیتش استفاده بشه نیازه داره که یه کارت صدای حرفه ای روی سیستم نصب بشه.

با توجه به محدودیت مدل های موجود تو بازار کشور انتخاب کارت صدای مناسب واقعا سخت شده واسم. 

به نظر شما مناسب ترین کارت برای این هدست چی هست؟

در ضمن مادربورد بنده مدل Asus z170 Pro Gaming هست، با توجه به چیپ صدای این مادربود، کارت صداهای موجود توی بازار برتری محسوسی نصبت به کارت صدای آنبورد من دارن یا خیر؟

لینک به دیدگاه

سلام

بنده یه هدست مدل Razer Tiamat 7.1 دارم. همونطور که دوستان هم اطلاع دارن این هدست این هدست 7.1 واقعی و آنالوگ هست. اینطور که بنده تحقیق کردم ظاهرا این هدست برای اینکه از تمام ظرفیتش استفاده بشه نیازه داره که یه کارت صدای حرفه ای روی سیستم نصب بشه.

با توجه به محدودیت مدل های موجود تو بازار کشور انتخاب کارت صدای مناسب واقعا سخت شده واسم. 

به نظر شما مناسب ترین کارت برای این هدست چی هست؟

در ضمن مادربورد بنده مدل Asus z170 Pro Gaming هست، با توجه به چیپ صدای این مادربود، کارت صداهای موجود توی بازار برتری محسوسی نصبت به کارت صدای آنبورد من دارن یا خیر؟

سلام عزیز

من کلا کارت صدای مادربردهارو قبول ندارم

هدست شما هم جز هدست های 7.1 عالی و حرفه ای هستش

و باید یه کارت صوتی 7.1 تهیه کنی

تنها چیزی که الان دیدم موجوده هنوز این مدله :

http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=89307

این کارت صدا چیپ صوتیش x-fiهستش

تنها پیشنهاد منه برای شما و مطمعن باش از خریدش پشیمون نمیشی مگر اینکه قیمتش برات بالا باشه

اما اگه قیمتش برات بالا نیست تا اینم ناموجود نشده بخر و وصل کن و لذتشو ببر

اگه احیاینا خریدیش حتما بهم اطلاع بده

موفق باشی

لینک به دیدگاه

.

ویرایش شده توسط devilmaster
لینک به دیدگاه

سلام عزیز

من کلا کارت صدای مادربردهارو قبول ندارم

هدست شما هم جز هدست های 7.1 عالی و حرفه ای هستش

و باید یه کارت صوتی 7.1 تهیه کنی

تنها چیزی که الان دیدم موجوده هنوز این مدله :

http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=89307

این کارت صدا چیپ صوتیش x-fiهستش

تنها پیشنهاد منه برای شما و مطمعن باش از خریدش پشیمون نمیشی مگر اینکه قیمتش برات بالا باشه

اما اگه قیمتش برات بالا نیست تا اینم ناموجود نشده بخر و وصل کن و لذتشو ببر

اگه احیاینا خریدیش حتما بهم اطلاع بده

موفق باشی

مرسی بابت راهنماییتون

قیمتش که مناسبه. حتی قبل از اینکه متوجه شم کارت zx 5.1 کاناله هست، قصد داشتم اون کارت رو بخرم که بعدا منصرف شدم( گفتم حیفه رفتم هدست 7.1 خریدم ولی 2کانالش استفاده نشه )

یکی از اولین انتخاب هام هم همین کارت بود، حتی توی لیست پیشنهادی razer بعنوان کارت صداهای مناسب هدست این مدل هم دیده میشه.

از اونجا که کارت خیلی قدیمیه من خیلی مایل بودم که کارتی بخرم که امکانات جدیدتری هم داشته باشه( حتی از سایت creative حذف شده ). بعنوان مثال یک سری امکاناتی هست که کارت zx داره، ولی من وقتی توی صفحه کارت های 7.1 جستجو میکنم این امکانات نیست. چقدر این امکانات به داشتن تجربه بهتر کمک میکنن؟

:Zx Audio enhancements

SBX Pro Studio

Sorround

Crystalizer

Bass

Smart Volume

Dialog Plus

Crystal Voice

Noise Reduction

Acoustic Echo Cancellation

FX

Focus

بعنوان مثال این موارد توی توضحیات کارت صداهای دیگه نیومده، دلیلش اینه که ندارن این موارد رو؟ یا اینکه نیازی به ذکر کردنش نبوده؟ و اینکه چقدر بودن یا نبودنشون برای موزیک و گیم تاثیر گذاره.

لینک به دیدگاه

اگه بتونی x-fi titanium fatality pro پیدا کنی خیلی عالیه

میتونی xonar یا strix ایسوس رو هم یکی ازمدلهاشو که 7.1 کاناله بگیری ولی گرون در میاد

لینک به دیدگاه

مرسی بابت راهنماییتون

قیمتش که مناسبه. حتی قبل از اینکه متوجه شم کارت zx 5.1 کاناله هست، قصد داشتم اون کارت رو بخرم که بعدا منصرف شدم( گفتم حیفه رفتم هدست 7.1 خریدم ولی 2کانالش استفاده نشه )

یکی از اولین انتخاب هام هم همین کارت بود، حتی توی لیست پیشنهادی razer بعنوان کارت صداهای مناسب هدست این مدل هم دیده میشه.

از اونجا که کارت خیلی قدیمیه من خیلی مایل بودم که کارتی بخرم که امکانات جدیدتری هم داشته باشه( حتی از سایت creative حذف شده ). بعنوان مثال یک سری امکاناتی هست که کارت zx داره، ولی من وقتی توی صفحه کارت های 7.1 جستجو میکنم این امکانات نیست. چقدر این امکانات به داشتن تجربه بهتر کمک میکنن؟

:Zx Audio enhancements

SBX Pro Studio

Sorround

Crystalizer

Bass

Smart Volume

Dialog Plus

Crystal Voice

Noise Reduction

Acoustic Echo Cancellation

FX

Focus

بعنوان مثال این موارد توی توضحیات کارت صداهای دیگه نیومده، دلیلش اینه که ندارن این موارد رو؟ یا اینکه نیازی به ذکر کردنش نبوده؟ و اینکه چقدر بودن یا نبودنشون برای موزیک و گیم تاثیر گذاره.

خواهش میکنم

ببین دوست عزیز

سری زد کریتیو بجز اون zxr بقیشون مثه هم هستن فقط یکی دوتا پنل بهشون اضافه شده که هیچ تاثیری توی صدا نداره

درسته اون مدل قدیمی شده و توی سایتشم دیگه نیست اما از نظر تنظیمات و کیفیت صدا از سری زد خیلی بهتره

کلا سری x-fi کریتیو خیلی عالی هستن خودمم دارم یه مدلشو

در خریدش شک نکن

از نظر امکانات نرم افزاری خیلی بهتر و وسیع تر از سری زد هستن

لینک به دیدگاه

اگه بتونی x-fi titanium fatality pro پیدا کنی خیلی عالیه

میتونی xonar یا strix ایسوس رو هم یکی ازمدلهاشو که 7.1 کاناله بگیری ولی گرون در میاد

مدل کارت creative که من پرسیدم نو گیرم نمیاد ظاهرا، از خود شرکت سیب زرد اینطور به من گفتن. دسته دوم هم که ترجیح میدم نخرم چون جنس آکبند حداقل خیالم راحته که اگه ایرادی داشته باشه از کارخونه هست یا اینکه میتونم از گارانتیش استفاده کنم.

کارت های ایسوس هم جایی ندیدم متاسفانه، یدونه اگهی برای phoebus توی فروم دیدم که واسه یه نفر مثل من فکر نمیکنم ارزش داشته باشه 1 تومن هزینه کنم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مدل کارت creative که من پرسیدم نو گیرم نمیاد ظاهرا، از خود شرکت سیب زرد اینطور به من گفتن. دسته دوم هم که ترجیح میدم نخرم چون جنس آکبند حداقل خیالم راحته که اگه ایرادی داشته باشه از کارخونه هست یا اینکه میتونم از گارانتیش استفاده کنم.

کارت های ایسوس هم جایی ندیدم متاسفانه، یدونه اگهی برای phoebus توی فروم دیدم که واسه یه نفر مثل من فکر نمیکنم ارزش داشته باشه 1 تومن هزینه کنم.

سلام

اون کارت صدا ایسوس   میشه گفت بینظیره که البته فروخته شد !

ولی گرونه واقعا

درمورد کریتیو هم آقای غفاری توضیح کامل و جامع دادن

البته  دست دو بگیرید در کارت صدا بهتره چون فرق خاصی با اک نداره و افت قیمتش خوبه 

بعضی مدلها آکش نیست 

لینک به دیدگاه

سلام

اون کارت صدا ایسوس   میشه گفت بینظیره که البته فروخته شد !

ولی گرونه واقعا

درمورد کریتیو هم آقای غفاری توضیح کامل و جامع دادن

البته  دست دو بگیرید در کارت صدا بهتره چون فرق خاصی با اک نداره و افت قیمتش خوبه 

بعضی مدلها آکش نیست 

من چون معمولا چیزی رو دست دوم نمیخرم راجع به این موضوع هم خیلی حس خوبی ندارم.

کلا خرابی های کارت صدا به چه صورته؟ منظورم اینه که چه مواردی رو میشه برای اطلاع از سلامت کارت چک کرد؟

این دوتا مدل اگه پیدا بشه دست دومشون چقدر ارزش خزید دارن؟

Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional

Sound Blaster Titanium Professional Audio PCIe

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من چون معمولا چیزی رو دست دوم نمیخرم راجع به این موضوع هم خیلی حس خوبی ندارم.

کلا خرابی های کارت صدا به چه صورته؟ منظورم اینه که چه مواردی رو میشه برای اطلاع از سلامت کارت چک کرد؟

این دوتا مدل اگه پیدا بشه دست دومشون چقدر ارزش خزید دارن؟

Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional

Sound Blaster Titanium Professional Audio PCIe

خرابیشون خیلی کمه 

من بااونکه کارت صداهای زیادی دستم تواین چندساله اومده خرابی تابحال ندیدم

خب ظاهرا خرابیشون  صداش درنمیاد!

البته کیفیتشون کمی افت داره  نه چندان محسوس 

اون دوتا مدل بستگی داره

مدل اول بهتره تاحدودی و بهینه شده برا گیمینگ 

اولی 200 تا 250 

خودم 200 فروش داشتم 

دومی همون 200 بیشتر نیست 

البته  کمیاب شدن بخصوص الان

لینک به دیدگاه

تازگی یه ایمیل دیگه دادم به ریزر، راجع به انتخاب بین دو کارت audigy rx و titanium 7.1 پرسیدم که گفتن از نظر کیفیت یکسانن ولی پیشنهادشون کارت هاییه که توی لیست قبلی اعلام کرده بودن بهم.در واقع کارت x-fi titanium 7.1

دارم به این فکر میکنم که حالا که کارت هایی که فرمودید نوشون پیدا نمیشه، همین مدل رو نو بخرم.

این هم جوابشون:

Dear Alavi

Thank you for your response.Well in all honesty,both are of equal build,quality and functionality.The list gives you the best most compatible soundcards for your Tiamats.

Anyone of it would really make all the difference on audio output.

I this clarifies your concerns.

Do reach out to us if you have any further inquiries.

ویرایش شده توسط devilmaster
لینک به دیدگاه

تازگی یه ایمیل دیگه دادم به ریزر، راجع به انتخاب بین دو کارت audigy rx و titanium 7.1 پرسیدم که گفتن از نظر کیفیت یکسانن ولی پیشنهادشون کارت هاییه که توی لیست قبلی اعلام کرده بودن بهم.در واقع کارت x-fi titanium 7.1

دارم به این فکر میکنم که حالا که کارت هایی که فرمودید نوشون پیدا نمیشه، همین مدل رو نو بخرم.

این هم جوابشون:

Dear Alavi

Thank you for your response.Well in all honesty,both are of equal build,quality and functionality.The list gives you the best most compatible soundcards for your Tiamats.

Anyone of it would really make all the difference on audio output.

I this clarifies your concerns.

Do reach out to us if you have any further inquiries.

در مورد جنس دست دوم هرکسی سلیقه ای داره اما الان با توجه به 4 الی 5 برابر شدنه قیمتهای کریتیو توی ایران دست دوم بهترین گزینه ست

ولی اگه دنبال نو هستی همونیکه بهت لینکشو دادم اون سایت اکشو میفروشه

موفق باشی.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...