رفتن به مطلب

خاموش شدن. بى اختيار سيستم بعد از چند ثانيه

MAhmoOD Nazari
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

ﺑﺎ ﺳﻼم

ﺑﻌﺪ از روﺷﻦ ﮐﺮدن دﺳﺘﮕﺎﻩ ، ﻫﻤﻪ ﻓﻦ ﻫﺎ ﺷﺮوع ﺑﻪ ﮐﺎر ﻣﯽ ﮐﻨﻦ ، ﺗﮏ ﺑﻮق ﻣﺎدرﺑﻮرد ﻫﻢ ﺷﻨﯿﺪﻩ ﻣﯽ ﺷﻪ ، اﻣﺎ ﺑﻌﺪ از 4-5 ﺛﺎﻧﯿﻪ ﻗﺒﻞ اﯾﻨﮑﻪ ﺗﺼﻮﯾﺮی رو ﻧﺸﻮن ﺑﺪﻩ ﻣﺎﻧﯿﺘﻮر .دﺳﺘﮕﺎﻩ بى اختيار خاموش ميشه .براى روشن كردن مجدد هم بايد برق سيستم روخالى كنم و بعد روشن كنم. (اين رو هم بگم كه گاهى به صدم ثانيه هم.ميرسه) . ﺑﺎ ﭘﺎور دﯾﮕﺮ ی ﻫﻢ ﺗﺴﺖ ﮐﺮدم ، ﻫﻤﯿﻦ ﻣﺸﮑﻞ ﭘﺎﺑﺮﺟﺎ ﺑﻮد .ﺳﯽ ﭘﯽ ﯾﻮ رو ﺧﺎرج ﮐﺮدم و از اول ﺟﺎ زدم ، ﺑﺎز ﻫﻢ ﻣﺸﮑﻞ ﺣﻞ ﻧﺸﺪ .(خمير سيليكون رو هم عوض كردم)

ﺑﺪون ﺳﯽ ﭘﯽ ﯾﻮ روشن نميشه. بدون رم ﺑﻮق ﻣﻤﺘﺪ ﻣﯽ زﻧﻪ .كه اين دو مورد امرى كاملا طبيعى است.

ﻫﯿﭻ ﻫﺎرد ﯾﺎ ... ﺑﻪ دﺳﺘگاه وصل نيست ولى باز هم مشكل پا بر جاست ﻣﺪل ﻣﺎردﺑﻮرد:GA-770T-usb3 ﻣﯽ ﺗﻮﻧﯿﻦ ﺑﻔﻬﻤﯿﺪ از ﭼﯽ ﻣﯽ ﺗﻮﻧﻪ ﺑﺎﺷﻪ ؟

البته در موارد محدودى سيستم رو كه روشن ميكنم به طور طبيعى شروع به كار ميكنه و تا 24ساعت. هم روشن بوده و خاموش نشده.

لینک به دیدگاه

سلام خمیر سی پی یو رو عوض کردید الان دما سی پی یو رو چنده ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

امروز صبح روشنش كردم حدود 4-5 دقيقه روشن بود دماى سي پي يو هم روى 47بود

لینک به دیدگاه

امروز صبح روشنش كردم حدود 4-5 دقيقه روشن بود دماى سي پي يو هم روى 47بود

به احتمال زیاد مادربورد ایراد پیدا کرده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اخه توى pc healt بايوس تمام قسمت ها سالمن و هيچ خطايى هم وجود نداره

اون موارد محدودى كه گفتم روشن ميشه و كار ميكنه.زمانى كه روشنش كردم هميشه تو يه ساعت خاص بوده.ممكنه كه بايوس نسبت به ساعت هاى مختلف حساس باشه؟(ميدونم اين چيزى كه گفتم واقعا توهّمه ولى گفتم شايد بدردتون بخوره)

لینک به دیدگاه

با يه كارت گرافيك ديگه هم تست كن يا مثلا كارت گرافيك رو دربيار ببين بازم خاموش ميشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با يه كارت گرافيك ديگه هم تست كن يا مثلا كارت گرافيك رو دربيار ببين بازم خاموش ميشه

بدون كارت گرافيك روشن ميشه اصلا؟

بایوس میباشد دوست عزیز

باید فلش بشه

فلش باريست كردن فرقى داره؟يعنى بايد بدم بيرون كه فلش كنن يا همون كلير سيموس كافيه؟
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان كسى نيست راهنمايى كنه

لینک به دیدگاه

بدون كارت گرافيك روشن ميشه اصلا؟

فلش باريست كردن فرقى داره؟يعنى بايد بدم بيرون كه فلش كنن يا همون كلير سيموس كافيه؟

ریست که مشکل رو حل نمیکنه.

شما مادربرد رو با احتیاط کامل باز کن و ببر پیش تعمیر کار و بگو اول با قطعات خودش تستش بکنه.اگه بازم اینجوری شد خودش متوجه میشه و با پروگرمر دوباره آی سی بایوس رو فلش میکنه

این مشکلات رو داشتم و 99% بایوس بوده و راحت حل شده @};-

لینک به دیدگاه

سلام

این موارد رو چک کن

اول از همه ویندوز رو عوض کن

با یه پاور دیگه تست کن

با یک رم دیگه تست کن

بایوس مادربرد رو آپدیت کن

امیدوارم حل بشه

لینک به دیدگاه

سلام

این موارد رو چک کن

با یه پاور دیگه تست کن

با یک رم دیگه تست کن

امیدوارم حل بشه

داداش اگه تمام این وسایل رو که گفتین همه داشتن خب دیگه نمیومد توی فروم سوال بپرسه :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما مادربرد رو با احتیاط کامل باز کن و ببر پیش تعمیر کار و بگو اول با قطعات خودش تستش بکنه.اگه بازم اینجوری شد خودش متوجه میشه و با پروگرمر دوباره آی سی بایوس رو فلش میکنه

این مشکلات رو داشتم و 99% بایوس بوده و راحت حل شده @};-[/quoteميدونيد هزينه اش چقدر ميشه

سلام

این موارد رو چک کن

با یه پاور دیگه تست کن

با یک رم دیگه تست کن

امیدوارم حل بشه

هم ويندوز رو عوض كردم

هم با يه پاور ديگه امتحان كردم

هم با سه تا رم ديگه امتحان كردم ولى حل نشد

بايوس رو هم متاسفانه بلد نيستم چجورى اپديت كنم اگه ميشه راهنمايى كنيد

ممنون

لینک به دیدگاه

این مشکلات رو داشتم و 99% بایوس بوده و راحت حل شده @};-[/quoteميدونيد هزينه اش چقدر ميشه

هم ويندوز رو عوض كردم

هم با يه پاور ديگه امتحان كردم

هم با سه تا رم ديگه امتحان كردم ولى حل نشد

بايوس رو هم متاسفانه بلد نيستم چجورى اپديت كنم اگه ميشه راهنمايى كنيد

ممنون

جناب شما اول بگید ویندوز که بالا میاد سیستم خاموش می کنه یا وقتی که داخل بایوس هم بمونید سیتم خاموش میشه؟

لینک به دیدگاه

دوست من شما بایوس سیستم را به آخرین نسخه موجود آپدیت کنید و نتیجه را اعلام کنید .

Sent from my GT-S6312 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

جناب شما اول بگید ویندوز که بالا میاد سیستم خاموش می کنه یا وقتی که داخل بایوس هم بمونید سیتم خاموش میشه؟

گاهى ويندوز بالا مياد بعد سيستم خاموش ميشه ولى بيشتر اوقات دكمه پاور رو كه ميزنم فقط در حد چشمك زدن چراغ پاور و فن ها فعاليت داره

داخل بايوس هم كه باشم بازم خاموش ميشه

لینک به دیدگاه

اگر از اتصال درست کولر CPU اطمینان دارید (که سر جاش لق نمی زنه) یه بار که سیستم رو روشن کردید برید داخل بایوس و دمای CPU رو چک کنید اینقدر صبر کنید تا خاموش بشه اگه دما مرتبا در حال افزایش بود ( تا لحظه ی خاموش شدن همچنان افزایش دما می داده) و تا 65 و بالاتر رفته میشه گفت از دماست چون داخل بایوس CPU هیج کاری انجام نمیده و در نتیجه دماش از دمای حالت Idle در ویندوز نباید بیشتر بشه(معمولا 40 تا 50 درجه بسته به CPU و کولر)اما اگر اینطور نبود.با توجه به اینکه شما رم و پاور رو تست کردید چندتا احتمال وجود داره: 1- ممکنه کیستون عایق بندی درستی نداشته باشه(یا عایق بندیش از بین رفته باشه) و پاور رو که وصل می کنید پاور با بدنه اتصالی می کنه و مادربرد هم برق رو قطع می کنه.شما یه بار مادربرد رو از کیس خارج کنید و بیرون کیس تستش کنید اگه ok بود که از کیسه و اگه باز خاموش کرد این فرض رد می شه 2-مادربرد قطعه ایش سوخته یا چیپستش آسیب دیده و بشدت داغ می کنه و خاموش می کنه یا بایوسش قاطی کرده CPU رو Over Volt می کنه( می تونید ولتاژ CPUرو چک کنید و ببینید اگه زیاد از حده از روی حالت Auto بزارید روی Default).این رو تعمیر کار متخصص می تونه براتون چک کنه.3- در بدترین حالت (وقتی از سلامت کامل برد هم مطلع شدید) CPU شما دچار مشکل شده. خارج از این چند حالت چیز دیگه ای به ذهن من نمیرسه مگر اینکه توی مواردی که تست کردید به درستی اینکار رو نکردید. بعید می دونم از گرافیک باشه چون خرابی گرافیک نشونه های خودشو داره که شما اگه دیده بودید اینجا می گفتید.

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر از اتصال درست کولر CPU اطمینان دارید (که سر جاش لق نمی زنه) یه بار که سیستم رو روشن کردید برید داخل بایوس و دمای CPU رو چک کنید اینقدر صبر کنید تا خاموش بشه اگه دما مرتبا در حال افزایش بود ( تا لحظه ی خاموش شدن همچنان افزایش دما می داده) و تا 65 و بالاتر رفته میشه گفت از دماست چون داخل بایوس CPU هیج کاری انجام نمیده و در نتیجه دماش از دمای حالت Idle در ویندوز نباید بیشتر بشه(معمولا 40 تا 50 درجه بسته به CPU و کولر)اما اگر اینطور نبود.با توجه به اینکه شما رم و پاور رو تست کردید چندتا احتمال وجود داره: 1- ممکنه کیستون عایق بندی درستی نداشته باشه(یا عایق بندیش از بین رفته باشه) و پاور رو که وصل می کنید پاور با بدنه اتصالی می کنه و مادربرد هم برق رو قطع می کنه.شما یه بار مادربرد رو از کیس خارج کنید و بیرون کیس تستش کنید اگه ok بود که از کیسه و اگه باز خاموش کرد این فرض رد می شه 2-مادربرد قطعه ایش سوخته یا چیپستش آسیب دیده و بشدت داغ می کنه و خاموش می کنه یا بایوسش قاطی کرده CPU رو Over Volt می کنه( می تونید ولتاژ CPUرو چک کنید و ببینید اگه زیاد از حده از روی حالت Auto بزارید روی Default).این رو تعمیر کار متخصص می تونه براتون چک کنه.3- در بدترین حالت (وقتی از سلامت کامل برد هم مطلع شدید) CPU شما دچار مشکل شده. خارج از این چند حالت چیز دیگه ای به ذهن من نمیرسه مگر اینکه توی مواردی که تست کردید به درستی اینکار رو نکردید. بعید می دونم از گرافیک باشه چون خرابی گرافیک نشونه های خودشو داره که شما اگه دیده بودید اینجا می گفتید.

ممنون از شما دوست گرامى

كيس رو كلا عوض كردم ولى درست نشد

بيرون كيس هم همينطور

دماى سي پى يو هم حداكثر تا 50ميره

الان هم يكى از اون موارد كه سيستم روشن ميشه وكار ميكنه پيش اومده و فايل جديد بايوس.رو گرفتم ولى بلد نيستم چجورى نصب كنم

دوستان اگه ميشه راهنمايى كنيد كه چجورى نصبش كنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان بایوس رو از F1 به F5e اپدیت کردم،سیستم رو خاموش کردم و مجددا روشن کردم اگه هنوز مشکل پابر جا بود ،تا حالا باید خاموش میشد ولی  الان  روشنه و بدون هیچ عیب و ایرادی داره کار میکنه

فکر کنم مشکل برطرف شده

از راهنمایی های مفیدتون ممنون

لینک به دیدگاه

گاهى ويندوز بالا مياد بعد سيستم خاموش ميشه ولى بيشتر اوقات دكمه پاور رو كه ميزنم فقط در حد چشمك زدن چراغ پاور و فن ها فعاليت داره

داخل بايوس هم كه باشم بازم خاموش ميشه

دوست عزیز شما دکمه ی پاور سیستمت مشکل نداره؟!!! :-?

احتمالا دکمه ی پاورت میره داخل گیر میکنه که بعد 5 ثانیه سیستم خاموش میشه!

از روی برد کانکتور پاور رو جدا کن و به صورت دستی اون 2تا پین رو به هم وصل کن ببین بازم خاموش میشه

جواب رو بگید

لینک به دیدگاه

دوستان بایوس رو از F1 به F5e اپدیت کردم،سیستم رو خاموش کردم و مجددا روشن کردم اگه هنوز مشکل پابر جا بود ،تا حالا باید خاموش میشد ولی  الان  روشنه و بدون هیچ عیب و ایرادی داره کار میکنه

فکر کنم مشکل برطرف شده

از راهنمایی های مفیدتون ممنون

دوست من به شما گفتم با آپدیت بایوس بسیاری از مشکلات عجیب و غریب سیستم حل می شود .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست من به شما گفتم با آپدیت بایوس بسیاری از مشکلات عجیب و غریب سیستم حل می شود .

ممنون از راهنمایی تون

البته گفتم که هنوز مطمئن نیستم که درست شده یا نه

ولی انشاالله که مشکل برطرف شده باشه

لینک به دیدگاه

داداش اگه تمام این وسایل رو که گفتین همه داشتن خب دیگه نمیومد توی فروم سوال بپرسه :D

همه این وسایل ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!! منظورت رم و پاوره ؟؟؟؟؟؟

بنده هم با پیشنهاد شما که میگی مادربرد رو ببر پیش تعمیر کار مخالفم چون ممکنه مشکل مهمی نباشه و با قرض گرفتن رم و پاور و امتحان کردن مشکل معلوم بشه که خوشبختانه دوستمون همین کاررو کردند .

منم اگر ممطئن بودم گیر آوردن پاور و رم خیلی کار سختیه ، اصلا پیشنهادش رو نمی دادم

مشکل این دوستمون هم انشالله که حل شده و دیگه هم پیش نیاد

ویرایش شده توسط mohsen6281
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان مشكل حل نشد و سيستم با هم خاموش كرد

الان متوجه شدم كه چيپ ست پل شمالى به شدت داغ ميكنه و سينك روى اون خيلى داغه

توى ويندوز هم يه برنامه ريختم كه دماى سيستم رو نشون ميده و يكى از سنسور ها دماى هشتاد درجه رو نشون ميداد ولى نميدوستم مال چيه و بهش اهميتى ندادم.فك كنم مال همين چيپ ست بوده.

ممكنه ايراد از اين باشه

لینک به دیدگاه

در ادامه فرمایشات و تکمیل کننده صحبتای ایشون و چنتا دیگه از دوستان در مورد کیس و دکمه کیس

استارتر عزیز شما همه قطعاتو از داخل کیس بیار بیرون بریز رو میز کامپیوتر و روشن کن

مادربردو بزار روی جعبش کارت گرافیکم نمیخواد بزاری البته اگر آنبورد نداری بزا

بلدی که سیستمو بیرون از کیس هم روشن کنی ؟

بدون باتری هم تست کن

بدون هارد تست کن . ببین توی همون بایوس هم بمونی ریست میکنه یا نه

یدونه رم بیشتر نزار رو سیستم . مدل دقیق مین و رمو بگو

بایوسو دیفالت کن (ریست یا فلشو نمیگم . از تو خود بایوس reset to default)

کولرو باز کن فن اورجینال خود سی پی یو رو  ببند اگر برات دردسر درست نمیشه (اینو به عنوان  اخرین راه انجام  بده)

خیلی مشکل عجیبیه با توجه به اینکه میگی یه موقع یک روز کامل کار میکنه یه موقع سر صدم ثانیه خاموش میشه

یکی از فنای کیسو باز کن یجوری یکاری کن به سینک چیپست مینبرد باد بزنه خنکش کنه . خیلی تاثیر داره تو دماش این کار . حداقل پونزده درجه

هرکدوم از بخشای این کارو بلد نیستی بپرس من یا بچه ها توضیح میدیم برات . مثل روشن کردن سیستم بیرون از کیس

ویرایش شده توسط mostafajan
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...