رفتن به مطلب

باگ عجیب ویندوز 10!

EDK-OverVolt
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

میخواستم بتلفیلد 4 بازی کنم که ناگهان ویندوز پیغام داد حافظه تقریباً پره و بتلفیلد رو ببند. که متوجه شدم .....

70xw_sound_bug.png

Windows Audio Graph ،  پنج گیگ رمو خورده، بعدش اند تسک کردم و به بازی ادامه دادم!

کسی میدونه Windows Audio Graph به چه دردی میخوره؟

اینم حالت عادی:

1jc2_sound_bug2.png

ویرایش شده توسط EDK-TheONE
لینک به دیدگاه

تا جایی که می دونم این سرویس مربوط به کارت صوتی سیستم هست , بهتر یک باز درایور کارت صوتی رو پاک و دوباره نصب کنید

لینک به دیدگاه

كلا با ورود ويندوز 10 خيليا دچار مشكل صوتى با بتل 4 شدن حالا شما خوبه اينجوريش برات در اومد و تا جايى كه ميدونم يه سرى آبديت مايكروسافت داد كه حلش كرد حالا شماره آبديتشم يكى از دوستان قرار داده بود يادم نيست

لینک به دیدگاه

من اصلا همچین چیزی به اسم  Windows Audio Graph تا به حال ندیدم

لینک به دیدگاه

یک سرچی زدم متوجه شدم بعضی از درایور های کارت صدا (لپ تاپ و هدست) با ویندوز 10 ناسازگاری دارند. اخیرا من یک مشکل دیگه دارم گاهی اوقات هدست G501 به سیستم وصل می کنم سرویس مربوط به کارت صدا ویندوز هنگ میکنه و گاهی اوقات وقتی از سیستم قطع می کنم هدسوتو، باز سرویس کارت صدا ویندوز کلاً هنگ میکنه و هر برنامه‌ای که خروجی صدا داشته باشه کلاً هنگ میکنه و سیستم باید دوباره ری‌استارت بشه. البته من اول فکر کنم این مشکل از یو اس بی بودن هدسته، بعدش فهمیدم که مشکل از ویندوز 10 با بعضی از درایورهای کارت صداست و راه حل خاصی برای حل این مشکل نیست. حذف/ نصب کردن درایور هم تأثیری نداره.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درايور كارت گرافيك رو پاك كن و يه نسخه قديمى تر نصب كن يا به اخرين نسخه اپديت كن.احتمالا كارت كرافيك با كارت صوتى نميخونه

لینک به دیدگاه

سلام من اول با ویندوز 8.1 این مشکل رو داشتم و حالا با ویندوز 10 بعضی وقت های هر از گاهی مثلا چنتا برنامه باز میکنه یا آهنگی گوش میدی  یه بازی یا برنامه ای باز میکنی صدای ویندوز هنگ میکنه داغون میشه دقیقا نمیشه گفت چه جوریه با ریست کرد سیستم  مشکل حل میشه . میخواستم ببینم آیا برای شما هم همچین چیزی اتفاق افتاده یا به همین مشکلات ویندوز 8 و 10 ربط داره؟

اینم بگم وقتی نرم افزار کارت صدارو حذف میکنی صدا درست میشه اما تنظیمات صدایی که تو نرم افزار ایجاد کردی غیر فعال میشه . مادربردم z170x-gaming 7 هست با کارت صدای creative

لینک به دیدگاه

از همه عجیبتر اینجاست تو بازی بتلفیلد، وسط بازی هدستو وصل میکنم صدای بازی از هدست میاد و صدای دوستان (هم اسکواد) از اسپیکر لپ تاپ میاد! :wacko:

سلام من اول با ویندوز 8.1 این مشکل رو داشتم و حالا با ویندوز 10 بعضی وقت های هر از گاهی مثلا چنتا برنامه باز میکنه یا آهنگی گوش میدی  یه بازی یا برنامه ای باز میکنی صدای ویندوز هنگ میکنه داغون میشه دقیقا نمیشه گفت چه جوریه با ریست کرد سیستم  مشکل حل میشه . میخواستم ببینم آیا برای شما هم همچین چیزی اتفاق افتاده یا به همین مشکلات ویندوز 8 و 10 ربط داره؟

اینم بگم وقتی نرم افزار کارت صدارو حذف میکنی صدا درست میشه اما تنظیمات صدایی که تو نرم افزار ایجاد کردی غیر فعال میشه . مادربردم z170x-gaming 7 هست با کارت صدای creative

من لپ تاپ دارم ولی مشکلم شبیه شماست. به نظر من کانفیلیکت بین سیستم عامل و درایورهاست و کاری هم از دست ما برنمیاد. انگار یک مشکل اساسی سوئیچینگ بین خروجی‌های صدا رخ میده و سیستم عامل نمیتونه هندلش کنه.

فکر کنم من این مشکلو با آخرین بیلد ویندوز 10 پیدا کردم.

ویرایش شده توسط EDK-TheONE
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منم اومدم نصب کردم ارور کلوس میده 

میخواستم تست بگیرم ، ضد حال شد  :(

لینک به دیدگاه

من حالا چند روزی هست تو قسمت تنظیملت صدای ویندوز   speakers properties  advanced  singnal enhancement اون تیک رو برداشتم فعلا چند رووزی هست مشکل نداشته شما هم تست کنید ببینید با این کار درست میشه یا نه

لینک به دیدگاه

من حالا چند روزی هست تو قسمت تنظیملت صدای ویندوز   speakers properties  advanced  singnal enhancement اون تیک رو برداشتم فعلا چند رووزی هست مشکل نداشته شما هم تست کنید ببینید با این کار درست میشه یا نه

من هم‌چین گزینه‌ای ندارم متأسفانه.

مشکل منو یکی دیگه داره دقیقا با همین هدست:

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-hardware/windows-10-usb-headset-stops-working-as-well-as/3a70bced-871b-4163-8a56-7d1698bed190

ولی راه حلش تکراریه است. اصلاً جواب نمیده.

لینک به دیدگاه

من هم‌چین گزینه‌ای ندارم متأسفانه.

مشکل منو یکی دیگه داره دقیقا با همین هدست:

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-hardware/windows-10-usb-headset-stops-working-as-well-as/3a70bced-871b-4163-8a56-7d1698bed190

ولی راه حلش تکراریه است. اصلاً جواب نمیده.

ببینید طبق این عکس پیش میرید؟ 

http://uupload.ir/files/4bw9_capture.jpg

لینک به دیدگاه

ببینید طبق این عکس پیش میرید؟ 

http://uupload.ir/files/4bw9_capture.jpg

مال منه اینه:

8v1_sound_bug3.png

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...