رفتن به مطلب

فروش گوشی نوت5 دو سیم با صفحه ی ترک خورده

Recommended Posts

با سلام

مدل گوشی: galaxy note5 ِDous gold 32gig

میزان کارکرد: 1ماه

وضعیت ظاهری: گوشی سر و وضع تمیزی داره عالی و مرتبه

وضعیت لوازم جانبی: هنسفری فابریک ندارد ولی بجاش یک عدد غیر فابریک تهیه و ارسال میشه(هنسفریش تو خونه گم کردم هروقتم پیدا بشه قول میدم بفرستم برا صاحبش :D )

توضیحات ترک روی صفحه: این ترک روی قاب یا به اصطلاح همون گلس گوشی فتاده.دقیقا نمیدونم چی میگن بهش ولی ال سی دی گوشی هیچگونه صدمه ای ندیده...مطمئنم تا حالا همه اینجور ترکها رو روی گوشی تجربه کردید و میدونید که هزینه ی درست کردنش هزینه ی تعویض ال سی دی نیست!

فقط چند تا خط مویی هست که تو عکس هم مشاهده میکنید.وقتی صفحه ی گوشی روشن باشه در حال کار باشی ترکها قابل مشاهده نیست. حتی وقتی صفحه خاموش هم باشه دیده نمشیه فقط باید گوشی رو در زوایه های مختلف بگیری تا بتونی ترک ها رو مشاهده کنی

قسمتای دیگه گوشی کاملا سالم و عالی میباشند بدون کوچکترین مشکلی

اگه گوشی رو خریداری کردی و یک روز قصد تعویض قاب رو داشته باشی نگران هزینه هم نباید باشی چون اگه زیاده زیاد باشه از ۱۰۰ تومان بیشر اب نمیخوره. ولی از نظر بنده اصلا احتیاجی به تعویض نداره و گوشی کاملا عالی و قابل استفاده هست تو همین حالتی که هست.

"بنابراین این یک فرصت خیلی خوبی هست برای کسانی که توان خرید و تجربه نوت5 رو با قیمت اصلی و واقعی ندارن"

قیمت: 1.350.000 ت

عکس از ترک هم تو حالت خاموشی و هم تو حالت روشنی صفحه:

qf865693iso0kkw75rsn.jpgxqvkhnji220xw7h5359a.jpg

با یه برچسب گلد شیشه ای هم اون ترک قسمت بالای گوشی اصلا ظاهر نمیشه چون ترک میره زیر برچسب :)

عکس گوشی با نام کاربری تا شب قرار داده میشه ......

ویرایش شده توسط Rai30
لینک به دیدگاه

دوست خوبم اصلا قصد تخریب تایپکتون رو ندارم و فقط قصد اطلاع رسانی دارم تاچ و السیدی نوت۵ به هم متصل هست و برای هرکدام اتفاقی بیفته چون قابل جدا شدن نیست بلاجبار هردو باید تعویض بشن و قیمت تاچ و اسیدی بمراتب بالاتر از اونی هست که عنوان کردین با یک سرچ ساده قیمت دستتون میاد.(اگه از پست من ناراحت شدین اعلام کنید تا ویرایشش کنم)

ویرایش شده توسط STRIX
لینک به دیدگاه

دوست خوبم اصلا قصد تخریب تایپکتون رو ندارم و فقط قصد اطلاع رسانی دارم تاچ و السیدی نوت۵ به هم متصل هست و برای هرکدام اتفاقی بیفته چون قابل جدا شدن نیست بلاجبار هردو باید تعویض بشن و قیمت تاچ و اسیدی بمراتب بالاتر از اونی هست که عنوان کردین با یک سرچ ساده قیمت دستتون میاد.(اگه از پست من ناراحت شدین اعلام کنید تا ویرایشش کنم)

سپاس از بابت اطلاع رسانیتون دوست عزیز

نه خیر اصلا ناراحت نشدم اتفاقا کار خوبی کردی از بی اطلاعی بنده بود باید تاپیک ویرایش بشه

گوشی رو با اینکه ترک داره بازم دوستش دارم صفحش بزرگه اون ترک مویی ها اصلا تو چشم نمیاد حین کار کردن. کاش میتونستم نفروشم

یه تعمییر کار شیرازی آشنا دارم مدیر انجمن موبایلستان هست اسمشم ایمانه

از ایشون راجب هزینه و تعمیرش سوال میکنم بلافاصله تاپیک رو ویرایش میکنم و گفته های اونو اضافه میکنم

ویرایش:

دوست عزیز گفت تاچش هم جداگونه تعویض میشه

قیمت تاچ+ال سی دی هم گرفتم ۷۰۰ تومان

اگه کسی خواست بگه لینک فروشگاهشو میزارم

ویرایش شده توسط Rai30
لینک به دیدگاه

گوشی از طریق سایت دیوار به قیمت 1300 فروخته شد  :) 
ختم تاپیک

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...