رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید مادربرد 1151

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

مادربرد1150 داشتم که  سوخت و نیاز به خرید مادربرد پیدا کردم.

یه سی پی یو I3 4160 دارم و رم 2*4  DDR3 1600

رو این سیستم گرافیک ندارم  واز گرافیک داخلی مجتمع  استفاده میکنم.مانیتورمم CRT هست و رزولوشن پایین.

یکم صبر کردم مادربرد کارکرده 1150 ارزون گیر بیارم که نشد و از طرفی به نظرم ارزش نداره پول واسه 1150 اک بدم.

حالا به نظر شما این سی پی یو و رم رو رد کنم بجاش یه سی پی یو I3 1151 و رم DDR4 بگیرم بهتر نیست؟

اینجوری حدودا 100 تومن رو رم میذلرم و 100 تومن هم رو سی پی یو و مادربرد هم  که فرق چندانی تو قیمت 1150 و 1151 نیست.

از اونجایی که من گرافیک رو این سیستمم ندارم و شنیدم که سی پی یو های 1151 40 % گرافیک مجتمع قویتر یا سریع تری دارن  و از طرفی هم 1151 آینده ی بهتری هم داره آیا بهتر نیست قید 1150 رو بزنم و بجاش 1151 بخرم؟

سوالم بعدیمم اینه بهترین مادربرد زیر 300 تومن 1151 کودوم هست؟

این مورد خوبه؟

http://lioncomputer.ir/product/6820/%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF+%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%88%D8%B3+H110M-C/

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست من

درسته که برای رم هزینه بیشتری باید بکنید اما پهنای باند حافظه بیشتری داره

گرافیک نسل اسکای لیک خیلی قوی تره و چون شما کارت نمیگیری، 1151 انتخاب بهتر و مقرون به صرفه تری هست

پردازنده های اسکای لیک 14 نانومتری هستن و هم مصرف کمتری دارن هم خنک ترن و هم بهینه تر، در نتیجه از همه جهت برتری دارن.

و اما استفاده از DDR4 باعث میشه که گرافیک مجتمع اینتل از یک جنبه دیگه بهتر از 1150 باشه و حافظه گرافیکی بهتری داشته باشه.

مادربرد 1150 نظیر H81 از pci-e 3.0 پشتیبانی نمیکنه اما ارزان ترین مادربرد H110 هم پشتیبانی میکنه.

اسکای لیک کارایی بهتری با ویندوز 10 داره و از نظر درایور هم بیشتر از 1150 پشتیبانی میشه چون جدیدتره.

مادربرد ارزان ترین مدل ایسوس رو بگیرید که قیمت گذاری معقول و بسیار نزدیک به 1150 داره. گیگا هم یه مدل 290 تومنی داره اما ایسوس قیمت واقعی تری داره.

فردا قصد فروش هم داشته باشی باز اسکای لیک بهتر و راحت فروش میره و یا میتونی ارتقا بدی.

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

ممنون

فقط یه سوال

این مادربرد ایسوسی که معرفی کردم نهایتا تا باس 2166 رو ساپورت میکنه؟

مثلا الان رم باس 2666 بگیرم باید. فرکانسو کم منم و تایمینگو زیاد کنم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون

فقط یه سوال

این مادربرد ایسوسی که معرفی کردم نهایتا تا باس 2166 رو ساپورت میکنه؟

مثلا الان رم باس 2666 بگیرم باید. فرکانسو کم منم و تایمینگو زیاد کنم؟

درود

با پایین آوردن فرکانس، بله تایمینگ بهتر میشه و از نظر سازگاری هیچ مشکلی نداره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...