رفتن به مطلب

فروش فوق العاده لپ تاپ touch screen گیمینگ lenovo Y5070

Recommended Posts

با سلام 

دوستان یک سری لپ تاپ وارداتی با بهترین و نازلترین قیمت موجود است که اولین موردش 

Lenovo y 50 70 

cpu:cori7 4710HQ

ram:8gb
HDD: 1trabyte
Vga:2GB GTX860
Display:15.6" Touchscreen

قیمت : 3/500/000 تومان 

قیمت شکسته شد    3/200/000 تومان
لپ تاپ در حد صفر بدون هیچ خط و خشی تقدیم میگردد و 7 روز تضمین برگشت پول در صورت عدم مغایرت با مشخصات داده و وجود هرگونه ایراد .
09359867700 بنابی

post-17584-0-91674900-1453644553_thumb.jpg

ویرایش شده توسط amir.bonabi
لینک به دیدگاه

ddr5 هست دوست عزیز 

دوستان لپتاپ هنوز موجوده و تو فرومهای دیگه هم فروشش ادامه داره ......به خریدار واقعی تخفیف ویژه هم داده میشه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام 

دوستان یک سری لپ تاپ وارداتی با بهترین و نازلترین قیمت موجود است که اولین موردش 

Lenovo y 50 70 

cpu:cori7 4710HQ

ram:8gb

HDD: 1trabyte

Vga:2GB GTX860

Display:15.6" Touchscreen

قیمت : 3/500/000 تومان 

قیمت شکسته شد    3/200/000 تومان

لپ تاپ در حد صفر بدون هیچ خط و خشی تقدیم میگردد و 7 روز تضمین برگشت پول در صورت عدم مغایرت با مشخصات داده و وجود هرگونه ایراد .

09359867700 بنابی

درود

دوست من یه توضیحی میدید ؟ اینکه میگید وارداتی تو ذهن کالای نو بدون گارانتی تداعی می کنه!

در انتها نوشتید بدون خط و خش!

سوال اینکه دستگاه ها آکبند هستند یا کار کرده یا ریفربیش ؟

نکته دیگه عکس از محصول به همراه تاریخ نام کاربری و اسم فروم بر روی یک کاغذ اجباری هست که مشخص می کنه این کالا وجود خارجی داره.

و در آخر اینکه  الان Acer Aspire V15 Nitro تو بازار هست با حدود قیمت 3400.

آکبند با پردازنده 4720 و گرافیک 960 4 گیگابایتی قویتر، طراحی باریک و وزن مناسب کیفیت ساخت عالی و ویندوز اورجینال بهمراه گارانتی...

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام با سیستم Pc گیمینگ تعویض دارید؟

گرافیکش970 gtx ورمش12گیگ باس2400

مشخصات دقیق در تلگرام پيغام بدید

لینک به دیدگاه

دوستان عذر خواهی میکنم اگه دیر جواب دادم.در جواب دوستمون hex باید عرض کنم که کالا بدون گارانتی هست.در مورد رفرش بودن باید بگم به هیچ عنوان تیستند و بنده هرگونه رفرش یا مشکلشو تضمین میکنم.عکسها هم باید بگم تو تلگرام پیام بدید براتون ارسال کنم.در ضمن دوست گلم یا شما این لپتاپ رو ندیدید یا لپتاپ شناس نیستید که محصول به این کیفیت و فدرت رو با acer v15 نیترو مقایسه میکنید

جواد جان متاسفانه تعویض ندارم.

Soli عزیز ssd نداره ولی جای مخصوص ssd داره که میتونید خودتون نصب کنید و از 2هارد استفاده کنید

لینک به دیدگاه

دوستان عذر خواهی میکنم اگه دیر جواب دادم.در جواب دوستمون hex باید عرض کنم که کالا بدون گارانتی هست.در مورد رفرش بودن باید بگم به هیچ عنوان تیستند و بنده هرگونه رفرش یا مشکلشو تضمین میکنم.عکسها هم باید بگم تو تلگرام پیام بدید براتون ارسال کنم.در ضمن دوست گلم یا شما این لپتاپ رو ندیدید یا لپتاپ شناس نیستید که محصول به این کیفیت و فدرت رو با acer v15 نیترو مقایسه میکنید

جواد جان متاسفانه تعویض ندارم.

Soli عزیز ssd نداره ولی جای مخصوص ssd داره که میتونید خودتون نصب کنید و از 2هارد استفاده کنید

نه عزیز این لپ تاپ یک جا بیشتر برای SSD یا HDD نداره، مثل اینکه شما هم لپتاپ شناس نیستید!

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...