رفتن به مطلب

انتخاب بین چند مدل مانیتور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام چند مدل مد نظر دارم برای گیم میخوام و بخصوص فیلم دیدن از فاصله 4 متری تو اتاقم

و مورد دیگه از فاصله نزدیک نورش چشم رو نزنه دوستم یک مانتیور داره کنتراست بالاست از نزدیک چشمم اذیت میکرد

و اینکه رو تجربه بین اینا کدام بهتر درآمده و آمار خرابیش کمتر و رضایت کلی مشتری ها ازش داشتن

و اگر مدل دیگه ای به غیر اینا سراغ دارین حول و هوش بودجه 500 تومن و حتما Full Hd معرفی کنید ممنون میشم @};-

Samsung LS22D300NY

LG 22MP47D-P IPS

Samsung S22D300HY

LG 22MP56HQ-P IPS Full HD

لینک به دیدگاه

یا بودجه رو افزایش بدید یا انتظارات رو کاهش ،

با مانیتور 22 اینچ نمیشه از 4 متری فیلم دید ، از ما گفتن بود ... 

لینک به دیدگاه

من مدل Samsung LS22D300NY رو چند روز پیش از همونجا گرفتم ولی متاسفانه پیکسل سوخته زیاد داره.. مهلت تست داشت ولی حوصلشو نداشتم پیگیر نشدم ببینم میشه تعویض کرد یا نه.. زیادم البته تو چشم نیست  :D 

به قول دوستمونم از 4 متری با مانیتور 22 اینچ نمیشه کار کرد که :wacko:

LG 22MP56HQ-P از همشون بهتره ولی بازم نمیشه از 4 متری باهاش کار کرد!!

تو این رنج قیمتی منم زیاد گشتم فقط همینا هستن ..

ویرایش شده توسط Amir_M97
لینک به دیدگاه

مرسی از همه

جا مانیتور عوض میکنم که نزدیکتر بشه حدود 1.5 متر این دیگه جواب میده :D

خوب بودجه افزایش بدم چه مدل هایی دیگه هست بتونم بخرم؟

لینک به دیدگاه

یه 23 یا 24 اینچ ایسوز بگیر ، محدودیت بودجه اگه داری کارکرده بگیر . 

مدلهاش زیاده ولی اگه به کیفیت تصویر حساسی سعی کن حتما IPS باشه . به زمان پاسخگویی هم خیلی توجه نکن به چشم نمیاد بیشتر تبلیغاتی هست تا کاربردی .

لینک به دیدگاه

سلام، فقط سامسونگ سریه sync master

Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk

بنده تا الان مانیتور دست دو زیاد خواستم تعویض کنم .ال جی تویه بازی خیلی تاریکه اصلا هیچی نمیفهمی .اشتباه نکن سعی کن این مدل روکه گفتم بگیر sync master

ایسوز رو ندیدم تا حالا ولی بازم میگم sync master

لینک به دیدگاه

این چطوره

http://lioncomputer.ir/product/5487/BenQ+RL2240HE+22Inch+1ms+Gaming+Monitor/

گارانتیش خیلی معتبره

لینک به دیدگاه

با اجازه استارتر محترم. @};-

من خودم مانیتور Asus VX229H دارم. خیلی راضی هستم. به شما هم پیشنهاد میدم.

یه توضیحاتی میدم شاید به دردتون بخوره.

کنتراست بالایی داره به حدی که وقتی تو ویندوز 10 یه پنجره باز میکنم بالای پنجره رنگ سفیده و پایین پنجره کرم رنگ حدودا. که تو مانیتور قبلیم به علت پایین بودن کنتراست این قابل دید نبود و کلا سفید بود. این فقط مثال کوچیک بود که متوجه شی واگر نه تو فیلم و گیم خیلی بیشتر تاثیر داره.

نمایش رنگ سفید و سیاه که اکثر مانیتور ها باهاش مشکل دارن و نمیتونن درست نمایش بدن رو این مانیتور به خوبی از پسش برمیاد.

نمایش رنگ ها طبیعی و زنده هستش و رنگ الکی و ساختگی و اشباع شده نشون نمیده که خیلی خوبه.

دکمه های روشن خاموش و تنظیمات این مانیتور لمسیه که خیلی حساس و قویه طوری که با یه لمس کووووچیک عمل میکنه نه مثل بعضی مانیتورا که هر چی زور داری باید بدی و یه ور مانیتور نیم متر بره رو هوا تا عمل کنه :D

تنظیمات انعطاف پذیری داره که میتونی اون تصویری که میخوای رو ازش بگیری. البته نیازی هم نیست چون Asus لطف کرده 8 مدل تنظیم یا mod پیشفرض روش گذاشته که انقدر خوب و اصولی هست که من خودم تا همین الان خودم مانیتورو تنظیم نکردم و از این تنظیمات پیشفرض استفاده میکنم. یه دکمه هم واسه همین گذاشته که با هر بار لمس رو یکی میره و لازم نیست بری تو تنظیمات دنبالش بگردی.

زاویه ی دید مانیتور 178 درجه ی واقعی هست و از این زاویه هم تصویر قابل مشاهده هست ولی از حدودا 50 درجه به بعد نور تصویر کمتر میشه که طبیعی هست ولی از کیفیت کاسته نمیشه.

طرح بدون فریمش هم بدون فریم واقعی نیست. نه که نیست ولی خیلیا فکر میکنن وقتی مانیتور رو روشن کنن کلا صفحه نمایشه که نه اینطور نیست و حدودا 1 سانتی متر از دور صفحه نمایش سیاهه ولی فرقش اینجاس که مثل مانیتورای دیکه قاب پلاستیکی مانیتور کشیده نشده تا اونجا. بلکه اون قسمت سیاه تو خود صفحه نمایشه مثل حاشیه ی صفحه نمایش گوشی موبایل. واقعا خوشگله.

خوب موند یه نکته که بد نیست بگم. این مانیتور صفحه نمایشش IPS هست و مثل اکثر IPS ها تایم تاخیر پیکسلش 5 میلی ثانیه هست. اگه چشمایه حساسی داشته باشی میتونی این تاخیر رو تو بازی ها و فیلم های اکشن یا پر سرعت احساس کنی که بعضیا باهاش مشکل دارن.(زیاد به چشم نمیاد) مثلا تو بازی های Racing  با سرعت زیاد یه پیچ رو میپیچی مناظر اطراف واسه یک لحظه یکمی تار میشه. البته به Refresh Rate هم مربوطه که مال اکثر مانیتورامون 60HZ هستش. اگه شما هم مشکل داشته باشی میتونی vx228h رو بخری که صفحه نمایش TN داره. تاخیر پیکسلش 1 میلی ثانیه هست ولی دیگه خبری از پنل IPS و نمایش رنگ طبیعی و چند مورد دیگه نیست. رنگ ها جلوه دار و اشباع هستن. البته بد هم نیست چون تو گیم این جلوه ها باحاله ولی مثلا بخوای با فوتو شاپ کار کنی نمیتونی بفهمی که مثلا این رنگ سبزی که داری به عکس میدی دقیقا چه جور سبزیه. پر رنگه یا کم رنگ و... چون مانیتور به رنگ ها جلوه میده و اکثرا پر رنگ تر از اون چیزی نشون میده که هست. عوضش تاخیر 1 میلی ثانیه تو صحنه های پر سرعت هیچ شبه یا تاری ایجاد نمیکنه تو فیلم و گیم ها. هر دو مانیتور هم مانیتور عالی هستن. حالا انتخاب نهایی با شماستو منم امیدوارم تونسته باشم با این توضیحات کمک کوچیکی کرده باشم. انشاءاللّه خرید خوبی داشته باشین @};- @};-

لینک به دیدگاه

با اجازه استارتر محترم. @};-

من خودم مانیتور Asus VX229H دارم. خیلی راضی هستم. به شما هم پیشنهاد میدم.

یه توضیحاتی میدم شاید به دردتون بخوره.

کنتراست بالایی داره به حدی که وقتی تو ویندوز 10 یه پنجره باز میکنم بالای پنجره رنگ سفیده و پایین پنجره کرم رنگ حدودا. که تو مانیتور قبلیم به علت پایین بودن کنتراست این قابل دید نبود و کلا سفید بود. این فقط مثال کوچیک بود که متوجه شی واگر نه تو فیلم و گیم خیلی بیشتر تاثیر داره.

نمایش رنگ سفید و سیاه که اکثر مانیتور ها باهاش مشکل دارن و نمیتونن درست نمایش بدن رو این مانیتور به خوبی از پسش برمیاد.

نمایش رنگ ها طبیعی و زنده هستش و رنگ الکی و ساختگی و اشباع شده نشون نمیده که خیلی خوبه.

دکمه های روشن خاموش و تنظیمات این مانیتور لمسیه که خیلی حساس و قویه طوری که با یه لمس کووووچیک عمل میکنه نه مثل بعضی مانیتورا که هر چی زور داری باید بدی و یه ور مانیتور نیم متر بره رو هوا تا عمل کنه :D

تنظیمات انعطاف پذیری داره که میتونی اون تصویری که میخوای رو ازش بگیری. البته نیازی هم نیست چون Asus لطف کرده 8 مدل تنظیم یا mod پیشفرض روش گذاشته که انقدر خوب و اصولی هست که من خودم تا همین الان خودم مانیتورو تنظیم نکردم و از این تنظیمات پیشفرض استفاده میکنم. یه دکمه هم واسه همین گذاشته که با هر بار لمس رو یکی میره و لازم نیست بری تو تنظیمات دنبالش بگردی.

زاویه ی دید مانیتور 178 درجه ی واقعی هست و از این زاویه هم تصویر قابل مشاهده هست ولی از حدودا 50 درجه به بعد نور تصویر کمتر میشه که طبیعی هست ولی از کیفیت کاسته نمیشه.

طرح بدون فریمش هم بدون فریم واقعی نیست. نه که نیست ولی خیلیا فکر میکنن وقتی مانیتور رو روشن کنن کلا صفحه نمایشه که نه اینطور نیست و حدودا 1 سانتی متر از دور صفحه نمایش سیاهه ولی فرقش اینجاس که مثل مانیتورای دیکه قاب پلاستیکی مانیتور کشیده نشده تا اونجا. بلکه اون قسمت سیاه تو خود صفحه نمایشه مثل حاشیه ی صفحه نمایش گوشی موبایل. واقعا خوشگله.

خوب موند یه نکته که بد نیست بگم. این مانیتور صفحه نمایشش IPS هست و مثل اکثر IPS ها تایم تاخیر پیکسلش 5 میلی ثانیه هست. اگه چشمایه حساسی داشته باشی میتونی این تاخیر رو تو بازی ها و فیلم های اکشن یا پر سرعت احساس کنی که بعضیا باهاش مشکل دارن.(زیاد به چشم نمیاد) مثلا تو بازی های Racing  با سرعت زیاد یه پیچ رو میپیچی مناظر اطراف واسه یک لحظه یکمی تار میشه. البته به Refresh Rate هم مربوطه که مال اکثر مانیتورامون 60HZ هستش. اگه شما هم مشکل داشته باشی میتونی vx228h رو بخری که صفحه نمایش TN داره. تاخیر پیکسلش 1 میلی ثانیه هست ولی دیگه خبری از پنل IPS و نمایش رنگ طبیعی و چند مورد دیگه نیست. رنگ ها جلوه دار و اشباع هستن. البته بد هم نیست چون تو گیم این جلوه ها باحاله ولی مثلا بخوای با فوتو شاپ کار کنی نمیتونی بفهمی که مثلا این رنگ سبزی که داری به عکس میدی دقیقا چه جور سبزیه. پر رنگه یا کم رنگ و... چون مانیتور به رنگ ها جلوه میده و اکثرا پر رنگ تر از اون چیزی نشون میده که هست. عوضش تاخیر 1 میلی ثانیه تو صحنه های پر سرعت هیچ شبه یا تاری ایجاد نمیکنه تو فیلم و گیم ها. هر دو مانیتور هم مانیتور عالی هستن. حالا انتخاب نهایی با شماستو منم امیدوارم تونسته باشم با این توضیحات کمک کوچیکی کرده باشم. انشاءاللّه خرید خوبی داشته باشین @};- @};-

سلام

من مانیتور s24d395 خریدم از زاویه که نگاه میکنم از همین حدود 50 درجه به بعد کم نور میشه یعنی زاویه دیدش 178 درجه نیست یعنی از زاویه که نگاه میکنم تصویر مشکل دار نیست ولی هر چه بیشتر زاویه میگیرم تصویر کم نورتر (تاریکتر) میشه . از خرید این مانیتور پشیمون شدم چون پنلهای ips موبایل دیده بودم تو زاویه تاریکتر نبود ولی الان توضیح شما رو خوندم فهمیدم ظاهرا فرقی بین ips و pls نیست. میخواستم مانیتور بفروشم اگر هیچ فرقی بین ips و pls نیست که نگهش دارم؟

باتشکر

لینک به دیدگاه

سلام

من مانیتور s24d395 خریدم از زاویه که نگاه میکنم از همین حدود 50 درجه به بعد کم نور میشه یعنی زاویه دیدش 178 درجه نیست یعنی از زاویه که نگاه میکنم تصویر مشکل دار نیست ولی هر چه بیشتر زاویه میگیرم تصویر کم نورتر (تاریکتر) میشه . از خرید این مانیتور پشیمون شدم چون پنلهای ips موبایل دیده بودم تو زاویه تاریکتر نبود ولی الان توضیح شما رو خوندم فهمیدم ظاهرا فرقی بین ips و pls نیست. میخواستم مانیتور بفروشم اگر هیچ فرقی بین ips و pls نیست که نگهش دارم؟

باتشکر

نه پشیمونی نداره دوست عزیز در عوض کلی نکات مثبت دارن اونا رو هم ببینین. :D بله در واقع اگه ساده بگیم PLS همون IPS هست که سامسونگ تغییراتی داده و اسم انحصاری خودشو گزاشته روش.

ولی هر دو پنل خوب و ارزشمند هستن. نیاز هم به فروش نیست. نگه دارینش و ازش لذت ببرین @};- @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...