رفتن به مطلب

مصرف برق اسپیکر

bighero7
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

یه سوال در رابطه با اسپیکر ها داشتم

روی یک اسپیکر نوشته که توان مصرف واقعیش 80 وات هست ، این یعنی چی ؟

یعنی بلندگو رو روشن کنیم بدون توجه به بلندی صدا یا اصلا پخش شدن صدا بلندگو 80 وات در ساعت مصرف میکنه ؟

یا نه در بالاترین حد صدا و در حال پخش صدا به این میزان مصرف میرسه ؟

الان من مثلا اسپیکر 30 وات خودم رو روشن بزارم شب ها آیا تمام مدت 30 وات در حال مصرف هست یا موقعی که صدا پخش میشه مصرف برق به اون میزان میرسه ؟

لینک به دیدگاه

سلام .فنی نیستم اما بنظرم در حالت پخش صدا در بلندترین حالت 30 وات مصرف داره.

Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk

اما ناگفته نمونه که قبلا خودم از این اسپیکرهایی که صدا رو نازک و ضخیم میکرد داشتم وقتی که کار هم نمیکرد و فقط چراغش روشن بود داغ میکرد

Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

سلام

بخشی از Speaker یا بطور صحیح تر Speaker System (چون حتما میدونین که خود اسپیکر به معنای بلندگوست) که از برق برای تقویت کردن سیگنال ورودی استفاده میکنه و سیگنال قویتر رو به بلندگو میفرسته (اینم همه میدونن که) آمپلی فایره. آمپلی فایرها چندین کلاس مختلف دارن مثل کلاس A، کلاس AB و کلاس D. اولش اینو بگم که تقریبا تمام دستگاه ها، سیستمهای صوتی، اسپیکرها و .... که از آمپلی فایر استفاده میکنن و ما (آدمهای معمولی  :huh: ) اطرافمون می بینیم و داریم از نوع کلاس D هستن. حالا بدون اینکه وارد جزئیات بشم بگم که آمپلی فایرهای کلاس A بهترین کیفیت صدا رو دارن (البته بحث و جدل بر روی صحت و سقم این مسئله خیلی زیاده، به هر حال) ولی گرونقیمت هستند و از نظر بازدهی اصلا مناسب نیستن برای 100 وات خروجی تقریبا 400 وات استفاده میکنن و از زمانی که روشن میشن چه صدا پخش کنن چه نه فرقی نمیکنه و مصرف برق روی حداکثره. کلاس AB (خیلی از آمپلی فایرهای گیتار الکتریک که از نوع لامپ خلأ هستند تو این کلاسن) از نظر بازدهی بهتر از کلاس A هستند و بازدهی شون 50 درصد یا بیشتره ولی زمانی که صدایی پخش نمیکنن مصرف خیلی زیادی ندارن. و در آخر کلاس D یعنی گزینه مورد نظر شما. بازدهی این نوع از آمپلی فایرها بالای 90 درصده و هنگامی که صدایی پخش نمیکنن مصرف کمی دارن.

لینک به دیدگاه

بله من هم طبق بررسی هایی که روی کنتورمون انجام دادم متوجه شدم حتی اگه بلندگو تا درجه آخر هم تنظیم شده باشه ولی صدایی ازش پخش نشه بیشتر از 1 یا 2 وات مصرف نداره . با تشکر از توضیحات خوبتون

لینک به دیدگاه

سلام

میشه در مورد اینکه چطوری از روی کنتور فهمیدی که مصرفش یکی دو واته؟ کنتورتون دیجیتاله؟

ممنون

لینک به دیدگاه

سلام

میشه در مورد اینکه چطوری از روی کنتور فهمیدی که مصرفش یکی دو واته؟ کنتورتون دیجیتاله؟

ممنون

نه  :)

کل لوازم خونه رو خاموش کردم و بعد کنتور رو بررسی کردم که وایستاده 

بعد یه لامپ روشن کردم و یک دور گردش کنتور رو زمان گرفتم و بعدش طبق مشخصات کنتور مصرف برق خونه رو اندازه گرفتم که همون مصرف لامپ بود .

بعدش اسپیکر رو روشن کردم و تا آخر درجه اش رو بردم بالا ولی صدایی پخش نمیشد ( کامپیوتر خاموش ) بعد رفتم کنتور رو بررسی کردم و بازهم محاسبه کردم و مصرف تغییر نکرده بود فوقش 1 یا 2 وات بالاتر رفته بود .

یک دور گردش نشانگر کنتور رو زمان میگرفتم و ضربدر ضریب مصرفی به کیلو وات که روی خود کنتور نوشته میکردم تا مدت لازم برای مصرف یک کیلو وات به دست بیاد  ( برای کنتور ما 375 دور نشانگر ) بعد عدد به دست اومده رو تقسیم بر 3600 ثانیه میکردم تا مدت ساعتی به دست بیاد بعد 1000 که همون یک کیلو وات هست رو تقسیم بر عدد ساعتی که قبلا به دست آوردم میکنم مقدار وات بر ساعت به دست میاد .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

یعنی من الان اسپیکر رو کلاً روشن بزارم بصورت24 /7 ؟ موردی نداره ؟

اسپیکر معمولی 2.1 هست.(داخل امضاء)

مصرف برق آنچنانی نداشته باشه یوقتی

بعد اینکه به خود اسپیکر فشار نمیادش کلاً روشن بمونه ؟

با تشکر از راهنمایی دوستان

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

نه  :)

کل لوازم خونه رو خاموش کردم و بعد کنتور رو بررسی کردم که وایستاده 

بعد یه لامپ روشن کردم و یک دور گردش کنتور رو زمان گرفتم و بعدش طبق مشخصات کنتور مصرف برق خونه رو اندازه گرفتم که همون مصرف لامپ بود .

بعدش اسپیکر رو روشن کردم و تا آخر درجه اش رو بردم بالا ولی صدایی پخش نمیشد ( کامپیوتر خاموش ) بعد رفتم کنتور رو بررسی کردم و بازهم محاسبه کردم و مصرف تغییر نکرده بود فوقش 1 یا 2 وات بالاتر رفته بود .

یک دور گردش نشانگر کنتور رو زمان میگرفتم و ضربدر ضریب مصرفی به کیلو وات که روی خود کنتور نوشته میکردم تا مدت لازم برای مصرف یک کیلو وات به دست بیاد  ( برای کنتور ما 375 دور نشانگر ) بعد عدد به دست اومده رو تقسیم بر 3600 ثانیه میکردم تا مدت ساعتی به دست بیاد بعد 1000 که همون یک کیلو وات هست رو تقسیم بر عدد ساعتی که قبلا به دست آوردم میکنم مقدار وات بر ساعت به دست میاد .

درود بر شما، بسیار هوشمندانه، لذت میبرم وقتی کسانی رو میبینم که میدونن از هوش و مغزشون چطور استفاده کنن   @};-

ویرایش شده توسط payman27
لینک به دیدگاه

وقتی اسپیکر روشنه اگه خروجی صدا نداشته باشه (جریان تقریباً صفره) بنابراین

P=V.I =V*0=0

بنابریان توان تقریبا صفره  اگرچه ولتاژ هزار ولت باشه.

لینک به دیدگاه

با سلام

یعنی من الان اسپیکر رو کلاً روشن بزارم بصورت24 /7 ؟ موردی نداره ؟

اسپیکر معمولی 2.1 هست.(داخل امضاء)

مصرف برق آنچنانی نداشته باشه یوقتی

بعد اینکه به خود اسپیکر فشار نمیادش کلاً روشن بمونه ؟

با تشکر از راهنمایی دوستان

سلام

از نظر مصرف برق که مشکلی وجد نداره اما از نظر اینکه برای اسپیکر یا بصورت دقیق تر قسمت آمپلی فایر اون مشکلی پیش میاد یا نه، اصولا نباید مشکلی پیش بیاد اما عمر بعضی از قطعات الکترونیکی اون مثل خازنهای الکترولیتی مقداری کم میشه. بطور کلی اگه میخواین برای مدت کوتاهی (مثلا چند ساعت) از اسپیکر یا هر دستگاه الکترونیکی دیگه ای استفاده نکنین میتونین روشنش بزارین اما اگه برای مدت بیشتری ازش استفاده نمیشه خاموشش کنین بهتره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...