رفتن به مطلب

راهنمایی برای بازی کردن(استیم ، اورجین)

amirbibak0
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان لیونی 

می خوام در استیم عضویت بیدا کنم ودر انجا بازی کنم ......

.

راهنمایی های لازم مانند خرید cdkay ، یا خرید اکانت از دوستانی که می فروشند ، از سایت معتبر خرید استیم و اورجین ، 

ممنون

لینک به دیدگاه

http://store.steampowered.com/about/

استیم دانلود میکنید از لینک بالا و نصب میکنید و صبر میکنید اپدیت بشه البته شاید بدون قند شکن اپدیت نشه  داخل برنامه هم ثبت نام میکنید

برای خرید سی دی کی فروشنده زیاد هست تو انجمن هم چند تا از دوستان هستن

اما اگه سایت بخواهید http://persiankey.ir/

در مورد اورجین همین داستان ادامه بدید 

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

ممنون آقا نادر

بعد برای بازی ها مثلا کانتر گلوبال ، باید از خود استیم دانلود کنم یا خودم بازی رو روی هارد داشته باشم تو استیم cdkay شو بزنم یه توضیحی بدین ممنون می شم

لینک به دیدگاه

ممنون آقا نادر

بعد برای بازی ها مثلا کانتر گلوبال ، باید از خود استیم دانلود کنم یا خودم بازی رو روی هارد داشته باشم تو استیم cdkay شو بزنم یه توضیحی بدین ممنون می شم

سلام . فدا 

بله میشه این کار کرد البته گاهی مقداری از بازی استیم شناسایی نمیکنه اما 90 درصد مواقعه کامل شناسایی میکنه مقدار فایل شناسایی نشده خود استیم دوباره دانلود میکنه 

http://forum.bazicenter.com/thread17054/page415/#post3028242

این لینک اموزشش هست مطالعه کنید 

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

سلام دوستان لیونی 

می خوام در استیم عضویت بیدا کنم ودر انجا بازی کنم ......

.

راهنمایی های لازم مانند خرید cdkay ، یا خرید اکانت از دوستانی که می فروشند ، از سایت معتبر خرید استیم و اورجین ، 

ممنون

برای خرید سی دی کی حتما از چند سایت مختلف قیمت بگیرید چون قیمت‌ها باهم فرق میکنن وگرنه ضرر می‌کنید.

ویرایش شده توسط EDK-TheONE
لینک به دیدگاه

از این دوست http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showuser=19581 هم بپرسید قیمت 

من 3 تا بازی تا به حال از اینشون گرفتم که هر بازی بین 20 تا 30 تومن از همه جا ارزان تر برام تمام شده 

لینک به دیدگاه

البته اگه مشکل دانلود دارید  میتونید از این دوست عزیز mohsen punisher 

میتونید بک آپ بازی هارو بگیرید 

خیلی مطمئن سالم و بسته بندی زیبا

من خودم کلی بازی ازش خریدم

www.shopidgame.ir 

لینک به دیدگاه

با اجازه از استارتر محترم، دوستان می دونید توی بازی COD: black ops 3 خودمون سرور رو انتخاب می کنیم یا اتوماتیک انتخاب می شه؟ دیگه اینکه اینم مثل بتلفیلد، اگر دی ال سی هایی که روی یک سرور اجرا میشن رو نداشته باشی نمی زاره وارد سرور بشی؟ یعنی این موضوع باعث نمی شه بعد از یک مدت نتونی به اکثر سرور ها وصل بشی؟

با تشکر

لینک به دیدگاه

برای خرید cd key من از steamgift.ir میخرم قیمتاش بد نیست ولی اکیدا با خرید اکانت مخالفم چون

1- همه اکانت ها دزدی و حرام اند

2- امکان ری استور شدن بالاست به سخصه هفته پیش یه اکانت استیم خریدم بد توش CoD Bop 3 رو زدم صب که بلند شدم اکانت ری استور شده بود :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:

تا حد ممکن از دوست یا اشنا اکانت بخر که این مشکلات رو نداشته باشه

لینک به دیدگاه

آره متاسفانه اکانت ها بعضی هاشون ری استور میشن

خرید از سایت های واسطه هم میشه کرد البته قبل از خرید به پشتیبانی سایت یک پیام بدید که ببینید پیگیر هستن یا نه بعد از خرید اکثرا اکانت استیم شما را ادد میکنند و یک بازی گیفت بصورت هدیه برای شما میفرستند بعد از اون شما میتونید بازی رو دانلود کنید یا بک آپ استیم رو ریخته یا بازی که از قبل داشتید رو منتقل به پوشه ی استیم کنید

چون بازی هایی مثل کانتر دایماً آپدیت میشن احتمالا بازی شما آپدیت نیست احتمال زیاد یک فایل آپدیت داشته باشه یا اگر همه ی بازی رو شناسایی نکنه یک مقدار رو دانلود میکنه

اگر سوال دیگه ای درباره ی کانتر داشتید در خدمتتان هستم

حدود 3 سال هست دارم توی استیم بازی میکنم (بدلیل کنکور کامپیوتر رو جمع کردم الان) ولی سوالی بود خوشحال میشم به شما کمک کنم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...