رفتن به مطلب

سوال در مورد اینترنت کرج

amiro2013
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان تو کرج منطقه واریان شهر ( رزکان نو ) اینترنت خوب چی هست ؟ برای گیم ؟ ترجیحا شبانه رایگان داشته باشه ماهی زیر 100 تومن باشه پینگ تا160-70 مشکلی نداره ممنون

این سرویس های نا محدود شاتل پروفایل گیم دارن ؟ بعد اگه اون گیگ در ماه رو مصرف کنی پینگ و سرعت دانلود چقد تغیر میکنن ؟

لینک به دیدگاه

hiweb رو چک کن ببین سرویس داره اونجا. من از هایوب دارم سرعت عالی پینگ داخل عالی ولی پینگ خارجی بعضی وقتا پایین و بعضی وقتا بالاس که باید کاهش پینگ بگیری برای سرورای خارجی.

سرویس فشفشه 30 روزه 40 گیگش 40 تومنه سرعتشم عالیه.

لینک به دیدگاه

من شاتل دارم ولی از خیلیا شنیدم که میگن به منطقه ای که توش هستی خیلی بستگی داره، یعنی اگه واسه من خوب باشه دلیلی نمیشه تو منطقه شما هم خوب باشه! اگه شاتل تعداد مشترک زیادی تو منطقه تون داره بهتره بیخیال شی! ولی سرویس های نامحدودش تقریبا تا دوبرابر حجمی که نوشته رو بهت سرعت تضمین شده رو میده! البته من تا حالا مصرفم بیشتر از دوبرابر نشده که ببینم افت سرعت پیدا میکنه یا نه!

لینک به دیدگاه

نت شاتل وایرلس ماهی 30 تومن نامحدود ولی اولش یکی خرجش بالاس ولی کاملا ارزششو داره من الان با نت 128 نامحدود وایرلس شاتل 4 مگ در ثانیه دانلود دارم ولی از سرور خارجی 100 عه ولی پینگش خیلی خوبه من ت ودوتا2 سرور اروپا 80 عه پینگم :)

من سمت مهرشهرم و روزی حداقل 2 گیگ دانلود دارم اون محدودیت دانلود برا اینکه دانلود نکنی چون شاتل اینجوریه که به حجم که استفاده میکنی ربطی نداره به زمانی که حجم استفاده میکنی کار داره مثلا اگه فایل سنگینو یهو دانلود کنی بهتره تا هر روز تو دانلود باشی ولی تا 1.5 2 گیگ در روز چیزی نمیشه اگارم کم شد سرعتت بستگی به زمانی که از تموم شدم ماهت مونده بین 4 تا 8 توومن میریزی دوباره میشه مثل سابق اگرم خواستی میتونی سرویس تبدین اینترانت به اینترنت بخری که سرعت دانلود از سرور خارجی هم 4 مگ شه که برای هر 10 گیگ حدود 5 6 تومنه

هزینه اولیه هم بین 200 تا 500 تومنه (*)

لینک به دیدگاه

دوست عزیز هر اینترنتی می‌‎گیری سراغ های وب نرو یه زمانی خوب بود الان کاملا افتضاح شده، بطوری که کلا بازی آنلاین نمیشه باهاش انجام داد و همیشه تایم اوت داره، تو هفته قشنگ 6 روز به پشتیبانی زنگ بزنی تلفن گویا می‌گه سرویس شما با اختلال رو به رو شده.

به ازای هر رفرش هم خیلی زیبا ازت یکی دو مگ حجم کم می‌کنه، دارن حجم دزدی میکنن و زیر بارم نمیرن هیچ جوره.

اون سرویس چهل گیگ در ماه سی هزار تومن رو هم فقط در صورتی میتونی خرید کنی که سی و یک روز تقریبا از سرویست مونده باشه یعنی اگه یک ماهه شارژ کنی نمی‌تونی فعالش کنی باید سه ماهه بگیری که اونم ماه آخر باز نمیشه فعالش کرد، فقط هم ماهی یکبار می‌شه این چهل گیگ رو خرید یعنی اگه تو روز بیستم تموم شه حجمت باید صبر کنی سی روز بشه بعد دوباره بتونی بخری.

ویرایش شده توسط RxRoham
لینک به دیدگاه

نت شاتل وایرلس ماهی 30 تومن نامحدود ولی اولش یکی خرجش بالاس ولی کاملا ارزششو داره من الان با نت 128 نامحدود وایرلس شاتل 4 مگ در ثانیه دانلود دارم ولی از سرور خارجی 100 عه ولی پینگش خیلی خوبه من ت ودوتا2 سرور اروپا 80 عه پینگم :)

من سمت مهرشهرم و روزی حداقل 2 گیگ دانلود دارم اون محدودیت دانلود برا اینکه دانلود نکنی چون شاتل اینجوریه که به حجم که استفاده میکنی ربطی نداره به زمانی که حجم استفاده میکنی کار داره مثلا اگه فایل سنگینو یهو دانلود کنی بهتره تا هر روز تو دانلود باشی ولی تا 1.5 2 گیگ در روز چیزی نمیشه اگارم کم شد سرعتت بستگی به زمانی که از تموم شدم ماهت مونده بین 4 تا 8 توومن میریزی دوباره میشه مثل سابق اگرم خواستی میتونی سرویس تبدین اینترانت به اینترنت بخری که سرعت دانلود از سرور خارجی هم 4 مگ شه که برای هر 10 گیگ حدود 5 6 تومنه

هزینه اولیه هم بین 200 تا 500 تومنه (*)

درود متسفانه خونه اجاره ی و صابخونه زیاد گیر میده برا همین نمیتونم فعلا از این سرویسا استفاده کنم نظرت چیه در مورد سرویس های دیگه شاتل ؟ 8مگ 4گیگ در ماه شبانه رایگان با پروفایل گیم ؟

لینک به دیدگاه

درود متسفانه خونه اجاره ی و صابخونه زیاد گیر میده برا همین نمیتونم فعلا از این سرویسا استفاده کنم نظرت چیه در مورد سرویس های دیگه شاتل ؟ 8مگ 4گیگ در ماه شبانه رایگان با پروفایل گیم ؟

والا تا حالا استفاده نکردم نمیئونم ولی اسیاتک هم نامحدودش میگن خوبه 128 تا 3 مگ هم میره زیاد دیدم میخرن راضین

shtel.png

یه isp هم هست اسمشsystec-co.com  عه که تمرکزش روگیمراس بیشتر پینگشم میگن از شاتل بهتره فقط نمیئونم ای دی اس ال داره یا نه

با این سیستم امضات واقعا حیفه که نتت خوب نباشه

ویرایش شده توسط DANTER
لینک به دیدگاه

من آسیاتک دارم سرویس ۱۰ مگ.از چهار تا ده صبح هم رایگان هستش.از سایت هایی با سرور های قوی مثل پی سی دانلود تو اون ۶ ساعت ۲۲ گیگ دانلود میکنه.سرعتش از ۱.۲ مگ برثانیه پایینتر نمیاد

لینک به دیدگاه

از کافینتیا اطراف محل سکونتون سوال کن اونا اغلب با سرویس های مختلفی سروکار دارند. اینترنت آسیاتک از هرکی شنیدم راضی بوده.

لینک به دیدگاه

من آسیاتک دارم سرویس ۱۰ مگ.از چهار تا ده صبح هم رایگان هستش.از سایت هایی با سرور های قوی مثل پی سی دانلود تو اون ۶ ساعت ۲۲ گیگ دانلود میکنه.سرعتش از ۱.۲ مگ برثانیه پایینتر نمیاد

پینگش چجوره ؟ قیمتش چنده ؟ ساکن کرجید ؟

لینک به دیدگاه

پینگش چجوره ؟ قیمتش چنده ؟ ساکن کرجید ؟

این اطلاعاتو تو سایت اسیاتک هست,البته سرج کنید ببینید نزدیکترین نمایندگی آسیاتک نزدیک منطقه شما کجاست اونجا برید حضوری ازشون بپرسین اطلاعات مفیدی بهتون میدن.

لینک به دیدگاه

والا تا حالا استفاده نکردم نمیئونم ولی اسیاتک هم نامحدودش میگن خوبه 128 تا 3 مگ هم میره زیاد دیدم میخرن راضین

shtel.png

یه isp هم هست اسمشsystec-co.com  عه که تمرکزش روگیمراس بیشتر پینگشم میگن از شاتل بهتره فقط نمیئونم ای دی اس ال داره یا نه

با این سیستم امضات واقعا حیفه که نتت خوب نباشه

این هزینه‌های جالب سیستک (مردمو چی فرض کرده):

ویرایش شده توسط EDK-TheONE
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...