رفتن به مطلب

تعداد پیکسل های سوخته قابل قبول از نگاه گارانتی؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود دوستان

کسی اطلاع داره تعداد پیکسل های سوخته قابل قبول (عادی) از نگاه ویستا برای مانیتور ایسوس چند تا است؟ یعنی تا چند پیکسل سوخته رو قابل قبول طلقی میکنه؟

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

پیسکل روشن و تاریک هم جزء پیسکل سوخته حساب میشه؟

ظاهرا 5 تا حالا دوستانی که اطلاع دقیق دارن میگن

ویرایش شده توسط SaeedSYS
لینک به دیدگاه

• تعداد محدودي پيکسل هميشه خاموش يا هميشه روشن يا روشن بصورت ناقص در صفحه نمايشگر، به عنوان «نقص مجاز توليد» تلقي شده و خرابي مشمول گارانتي محسوب نمي‌شود

ویستا !

البته این راه بسیار جالبی برای فراره از نظر من .... قبلا ما خودمون 3 الی 5 تا توی کل مانیتور لپتاپ داشت بی قید و شرط تعویض میکردیم ...

برای همینه اکثر مردم روی آوردن به خرید موارد دست دوم .. چون خیال طرف راحته و قبل خرید و فروش باید ذکر بشه !

ویرایش شده توسط HolymighT
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ویستا !

عزیز خو تعداد اون برام مهم چند تا؟

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

چیزی که توی بازار دهن به دهن چرخیده

5 تا پیکسل سوخته توی یه محدوده جزو گارانتی مییشه....

زیر این تعداد در یک محدوده ....

یا بیشتر از این تعداد ولی پخش و جدارو من خودم الان خوندم !

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

قبلا 3تا پیکسل سوخته معمولا قبول می کردن گارانتی ها، الان زیادش کردن یعنی ؟؟؟   *dry#

لینک به دیدگاه

5 تا پیکسل.ولی خداییش شخص خودم یک دونش رو نمیتونم تحمل کنم.برا همین موقعی که این مانیتور امضام رو از لیون خریدم همون جا تو مغازه بازش کردم و تست کردم

لینک به دیدگاه

عزیز خو تعداد اون برام مهم چند تا؟

سلام خبات جان

5‏ تا باید باشه.

لینک به دیدگاه

درود

نمایشگرهای ایسوسی که توی چند ماه اخیر فروخته شده اند به طور بی سابقه ای پیکسل خراب دارند، حتی مدلهای حرفه ای. سر این مشکل بحث پیجیده است و به ویژه در مواردی که پیکسلها همجوار باشند تشخیص تعداد با چشم غیر مسلح ممکن نیست. این که پیکسلهای روشن هم در شمارش به حساب می آیند یا نه بخش دیگری از مشکل است. اگر امکان مراجعه ی حضوری داشته باشی و بتونی لوپ(ذره بین مخصوص سنجش چاپ) و تدبیر و امید و حوصله و از این چیزهای کمیاب با خودت ببری امید موفقیت بیشتر خواهد بود.

حدود یک ماه پیش هاتف غیب در رویای صادقه بهم الهام کرد که مسائل مهم تر از پیکسل خراب زیاد اند.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...