رفتن به مطلب

تغییر کابل لیکوید کولر

CPT.ZAKHAR
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

فصد دارم یک در زمینه مدینگ کارهایی رو کیسی که تو امضام هست انجام بدم و یکی از معظلات کیس همین کولر Corsair Hydro Series[emoji769] H110 GT هست! مشکل هم اینه که لولهای بسیاز قطور و محکمی داره و هر فرمی نمیشه بهش داد و حرف حرف خودشه! :(

a6bd252356a8f840dd704bdc92dc5c19.jpg

اما از اونجا که من زورم بیشتره :D میخوام لوله ها رو کلا عوض کنم :laughing:

خب اگه دوستان نظری و یا ویدیو یا هر چیز دیگه در این ضمینه دارند ممنون میشم در اختیار من بذارن :cool:

ویرایش شده توسط ZAKHAR
لینک به دیدگاه

جناب شما با اینکار فقط ضرر به خودتون می زنید چون:

1-کامل از گارانتی خارج می کنید و کولری که نزدیک 600 تومن قیمت داره رو کاملا از قیمت میندازیدش طوری که موقع فروشش هیچ کسی زیر بارش نمی ره و به عنوان قطعه ی یدکی 100-200 ازتون می خرن.

2-وقتی لوله هارو ببرید دیگه مثل روز اولش نمیشه چون این کولر Closed Loop هستش و اصلا برای بار کردن ساخته نشده و بعد از اینکه لوله هاشو عوض کردید باید با چسب آکواریم یا بست های فلزی لوله ها رو به رادیاتور متصل کنید که اینکار هیچ تضمینی نمی ده که نشتی پیدا نکنه یا به مرور زمان از بین نره.

3-موقع پر کردن دوباره رادیاتور،اگه حباب وارد جریان رادیاتورتون شد به این راحتی ها نمی تونید حباب گیری کنید و داشتن حباب باعث افزایش شدید صدای کولرتون میشه.

حالا اگر بازم مایل به انجامش هستید هر طور می دونید.ضمن اینکه الان من مشکلی با این کولر نمی بینم...سیستمتون خیلی تمیز اسمبل شده و لوله های کولر حتی با فن های رمتون هم درگیر نیست.

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

ممنون بابت توضیجات، واقعا مفید بود! @};-

کلا گارانتی نداره اما فعلا کاری بهش ندارم و تا مطمئن نشم که میشه انجامش داد هم دست بهش نمیزنم!

بیشتر قصد داشتم از تجربیات دوستان استفاده کنم :)

لینک به دیدگاه

ممنون بابت توضیجات، واقعا مفید بود! @};-

کلا گارانتی نداره اما فعلا کاری بهش ندارم و تا مطمئن نشم که میشه انجامش داد هم دست بهش نمیزنم!

بیشتر قصد داشتم از تجربیات دوستان استفاده کنم :)

والا کار که نشد نداره اما من بهتون میگم از انجام اینکار سود که نمی کنید هیچی فقط ضرر می کنید.

لینک به دیدگاه

جناب شما با اینکار فقط ضرر به خودتون می زنید چون:

1-کامل از گارانتی خارج می کنید و کولری که نزدیک 600 تومن قیمت داره رو کاملا از قیمت میندازیدش طوری که موقع فروشش هیچ کسی زیر بارش نمی ره و به عنوان قطعه ی یدکی 100-200 ازتون می خرن.

2-وقتی لوله هارو ببرید دیگه مثل روز اولش نمیشه چون این کولر Closed Loop هستش و اصلا برای بار کردن ساخته نشده و بعد از اینکه لوله هاشو عوض کردید باید با چسب آکواریم یا بست های فلزی لوله ها رو به رادیاتور متصل کنید که اینکار هیچ تضمینی نمی ده که نشتی پیدا نکنه یا به مرور زمان از بین نره.

3-موقع پر کردن دوباره رادیاتور،اگه حباب وارد جریان رادیاتورتون شد به این راحتی ها نمی تونید حباب گیری کنید و داشتن حباب باعث افزایش شدید صدای کولرتون میشه.

حالا اگر بازم مایل به انجامش هستید هر طور می دونید.ضمن اینکه الان من مشکلی با این کولر نمی بینم...سیستمتون خیلی تمیز اسمبل شده و لوله های کولر حتی با فن های رمتون هم درگیر نیست.

درود

کاملا" موافقم.

ضمنا" شیلنگ خود واتر کولر کاملا عایق هست و شما با تعقیر شیلنگ باعث کاهش کارایی واتر کولر میشید!

چون هیچ شیلنگی در بازار موجود نیست که به خوبی خود شیلنگ فابریک عایق باشه نیست!

شدیدا" توصیه میکنم این کار رو با واتر کولر نکنید و اگر ازش ناراضی هستید بفروشیدش و کاستوم واتر کولر تهیه کنید.

لینک به دیدگاه

اصلا ناراضی نیستم، فقط چون اصلا نمیشه بهش فرم داد و مثل شیلنگ بقیه مارک ها نرم نیست میخواستم یه راه حلی پیدا کنم که از این شلختگی در بیاد

Sent from my iPhone using Tapatalk

لینک به دیدگاه

بحث هوا گیریش خیلی مشکل هست و اگر قسمت مناسب برای این کار نداشته باشه عملا دهن ادم رو سرویس میکنه .

کلا این مورد از مواردی هست که انجامش ندید بهتر هست .

یک مورد دیگه هم که در عکس دقت میکنم میتونید بلاک رو بچرخونید تا لوله ها از بالا عبور کنند .

بعد لوله ها رو با بست کمربندی به زیر واتر جای پیچ های فن ها ببندید فکر کنم خوب بشه .

ویرایش شده توسط Moein Frozen
لینک به دیدگاه

فکر کنم من تنها فردی باشم که تو زمینه تبدیل کلوزلوپ به اوپن لوپ تجربه دارم :))

البته تازه کارش تموم شده و هنوز مرتب کاری و تست های اساسیش مونده

درسته کار سخت و حوصله بری هست، منتهی کاراییش فوق العاده میشه!

دوستان در نظر بگیرید تمام کلوز لوپ ها توش مقداری هوا هست (از کارخونه) این هوا مقداری باعث افت کارایی واترکولر میشه.

اینم یه عکس:

post-7761-0-08123300-1453760462_thumb.jpg

اینم بعد از اجرای hyper p 32m که تست سنگین و زمان بری هست

CPU 5820K اور تا 4200 مگاهرتز. دمای اتاق 25 درجه. اور کش 4000 مگاهرتز(تاثیر گذار روی دمای سی پی یو) اور رم 2600 مگاهرتز

post-7761-0-46069800-1453761107_thumb.gif

ویرایش شده توسط central_core
لینک به دیدگاه

یک مورد دیگه هم که در عکس دقت میکنم میتونید بلاک رو بچرخونید تا لوله ها از بالا عبور کنند .

بعد لوله ها رو با بست کمربندی به زیر واتر جای پیچ های فن ها ببندید فکر کنم خوب بشه .

اگه اینکار رو کنم لگوی کورسیر برعکس میشه این یک مورد و مورد بعدی هم اینکه بخاطر سفت بودن شیلنگ نمیشه از بست استفاده کرد و مادربورد یه سری کاور سفید رنگ داره که شیلنگ رو اونها رد میشه و بدتر میشه، اینطور هم که الان هست اول میترسیدم که Airflow شیلنگ رو پاره کنه

اینم یه عکس:

attachicon.gif20160126_014244.jpg

به پارتیشنی که مابین محفظه مادربورد و پاور قرار گرفته چی میگن؟ اصطلاح خواصی داره ؟

تو ماد های Pcmod هم هست

84-300x169.jpg

ویرایش شده توسط ZAKHAR
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فکر کنم اگه رادیاتور رو اونوری ببندید بهتر بشه 

لینک به دیدگاه

اگه اینکار رو کنم لگوی کورسیر برعکس میشه این یک مورد و مورد بعدی هم اینکه بخاطر سفت بودن شیلنگ نمیشه از بست استفاده کرد و مادربورد یه سری کاور سفید رنگ داره که شیلنگ رو اونها رد میشه و بدتر میشه، اینطور هم که الان هست اول میترسیدم که Airflow شیلنگ رو پاره کنه

به پارتیشنی که مابین محفظه مادربورد و پاور قرار گرفته چی میگن؟ اصطلاح خواصی داره ؟

تو ماد های Pcmod هم هست

84-300x169.jpg

آرمور میگن بهش

توصیه من اینه که یه واترکولر کاستوم بخرید و به سلیقه خودتون درستش کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...