رفتن به مطلب

Custome water cooling

اشتراک گذاری

Recommended Posts

خب یه چند وقتیه یک سوال داشتم برای خرید یک واتر کولر کاستیوم

چون خیلی وارد نیستم نمیتونم جدا بگیرم پس ناچارا باید برم دنبال کیت

کیس هم مدل nzxt H440 میخوام بگیرم (پمپ خیلی بزرگ توش جا نمیشه)

پردازنده هم core i7 6700k

کیت خیلی حرفه ای هم نمیخوام یک کیت با قیمت معقول حدود 250 دلار

خودم یک (Ekwb L240(R2.0 انتخاب کردم به نظرتون خوب هست یک کولانت Xspc ecx ultra concentrate coolant blood red هم انتخاب کردم به نظرتون خوب هستن؟

اگه کیت بهتری میشناسید یا کولانت بهتری ممنون میشم بگید و من رو در هر زمینه ای راهنمایی کنید

بعد یک سوال دیگه آب مقطر باید بگیرم و بعد بهش کولانت رو اضافه کنم و بریزم توی پمپ؟

لینک به دیدگاه

سلام!راستش من فقط چندتا فیلم از سر هم کردن کیت کاستوم دیدم و اطلاعات زیادی در مورد کیفیت ‌هاشون ندارم ولی تو هیچ کدومش آب مقطر را با کولانت قاطی نمی‌کرد چون انگار کولانت ویژگی‌های خاصی داره و فکر کنم در برابر تخلیه الکتریکی مقاوم تر از آب مقطره.قبل از استفاده از رادیاتورها هم باید توش آب جوش بریزید و خوب تکان بدید که اگر خرده فلزی چیزی باقی مونده داخلش بیاد بیرون.چند بار این کار را بکنید تا کامل پاک بشه.فیلمهای آموزشی زیادی تو یو،تی،یوب و آپارات هست که ساده و راحت نشون میده چکار باید کرد.برای مشاوره یا خرید هم میتونید با عقیق رایانه تماس بگیرید

www.aghighrayane.com

لینک به دیدگاه

سلام!راستش من فقط چندتا فیلم از سر هم کردن کیت کاستوم دیدم و اطلاعات زیادی در مورد کیفیت ‌هاشون ندارم ولی تو هیچ کدومش آب مقطر را با کولانت قاطی نمی‌کرد چون انگار کولانت ویژگی‌های خاصی داره و فکر کنم در برابر تخلیه الکتریکی مقاوم تر از آب مقطره.قبل از استفاده از رادیاتورها هم باید توش آب جوش بریزید و خوب تکان بدید که اگر خرده فلزی چیزی باقی مونده داخلش بیاد بیرون.چند بار این کار را بکنید تا کامل پاک بشه.فیلمهای آموزشی زیادی تو یو،تی،یوب و آپارات هست که ساده و راحت نشون میده چکار باید کرد.برای مشاوره یا خرید هم میتونید با عقیق رایانه تماس بگیرید

www.aghighrayane.com

ممنون از راهنمایی شما

آگه کسی اطلاعات بیشتری داره ممنون میشم بگه

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

Sent from my D826 using Tapatalk

ممنون از راهنمایی شما

آگه کسی اطلاعات بیشتری داره ممنون میشم بگه

کارایی همشون به یه شکل هست

فقط تو شکل زیبایی تفاوت دارن تو ایران فقط گزینه xspc رو دارین

کیتی تهیه کنید که بعد واسه تهیه قطعات جانبی به مشکل نخورید تو ایران زیاد پشتیبانی نمیشه بلاک xspc خیلی راحت بسته میشه ek بلاک هاش از نظر متریال بهتر از بقیه هست

در ضمن اگر بلاک و رادیات از یه برند تهیه کنید باقی قطعات رو جدا گونه میتونید تهیه کنید ارزون تر

بنده کولانت گیرم نیومد از ضد یخ ضد جوش استفاده کردم و مشخصاتش دقیقا شبه کولانت کیتی بودکه خریدم از نظر دما کارایی تفاوت چندانی نداشت در مورد فتینگ شلنگ هم پ.خ بدید راهنمایی کنم

درضمن این محصول هم هست بخوای میتونم راهنمایی کنم بنده خودم استفاده میکنم قیمت مناسبی هم داره http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=100-WC-S201-BR

Sent from my D826 using Tapatalk

Sent from my D826 using Tapatalk ویرایش شده توسط car20pc.ir
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...