رفتن به مطلب

اساس نام گذاری هاردها در ویندوز چیه؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به دوستان عزیز و گرامی. @};- @};- @};-

میخواستم بدونم اساس نامگذاری درایوهای دو یا چند هارد دیسک پس از نصب ویندوز چیه؟

مثلا من دوتا هارد دارم و با اینکه روی هارد اولی ویندوز نصب می کنم و هارد بوت هم همینه و به عنوان اولین هارد یعنی Hard0 نیز شناخته میشه باز هم بعد از نصب ویندوز اول درایوهای هارد دوم  نامگذاری میشن. :wacko:

لطفا دوستان گل اگه اطلاع دارن نظر بدن. :) :) :)

ویرایش شده توسط Hossein74
لینک به دیدگاه

فکر کنم اولویت با  پارتیشنهای primary باشه و بعد logical

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از لطفا آقای بهمنیان عزیز. @};- @};- @};-

کاملا درست می گن. همیشه اول پارتیشن های primary نامگذاری میشن که طبیعیه. (*) (*) (*)

اما سوال من دقیقا در مورد درایوهای logical هستش که چرا اول درایوهای logical هارد دومی نامگذاری می شن آخه؟ :-? :-? :-?

درسته که میشه راحت نام درایو ها رو عوض کرد. اما چرا نامگذاری  درایوها اینطوری میشه؟ :eek:

جالبه که دفعه ی قبل که ویندوز رو عوض کردم هارد اولی ابتدا نامگذاری شد. ایندفعه هارد دومی. :wacko:

انگار ویندوز شیر یا خط بازی می کنه!!! =)) =)) =))

لطفا دوستانی که میدونن نظر بدهند. :) :) :)

ویرایش شده توسط Hossein74
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

فکر کنم بسته به شناسایی میاد ترتیب بندی می کنه... هر کدوم رو زودتر شناخت اول میشه، مثل صف نون وایی بعدی اون پرایمری ها رو زودتر و خارج صف میده بهشون...  :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قبلا  هاردی که میخواستم اول ترتیب بندی بشه به سیستم وصل میکردم و هارد دوم بعد از نصب ویندوز وصل میکردم اینجوری ترتیب بندی درست میشد

اما حالا که سیستم عوض کردم

اول ssd گذاشتم رو سیستم ، ویندوز ریختم هارد اضافه کردم اما ترتیب بندی درست نشد

درایور c ، درایور d ، طبیعتا باید درایور بعدی e از هارد باشه اما  وقتی فلش میزنی به سیستم میاد میشه e , درایور بعدی شده f

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

(هنگ کرده نقل قول رو پاک نمی کنه :-? )

حالا چکار به اسم درایو دارین چی نام گذاری کرده خودت یه اسم روش بزار مثل درایو فیلم درایو گیم درایو سریال درایو عکس درایو نرم افزار ... کمتر گیح میشی همیشه هم اسمه روش میمونه ...!

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

درود

فکر کنم بسته به شناسایی میاد ترتیب بندی می کنه... هر کدوم رو زودتر شناخت اول میشه، مثل صف نون وایی بعدی اون پرایمری ها رو زودتر و خارج صف میده بهشون...  :D

=)) =)) =))

درود نیما جان.

من از مدتها پیش که ویندوز عوض می کردم همیشه اولویت با هارد اولی بود. چطوریه که الان ترتیب صف نونوایی عوض شده؟ :-?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

=)) =)) =))

درود نیما جان.

من از مدتها پیش که ویندوز عوض می کردم همیشه اولویت با هارد اولی بود. چطوریه که الان ترتیب صف نونوایی عوض شده؟ :-?

منم این مشکل رو قبلا داشتم با نامگذاری شحصی رو درایوها دیگه راحت شدم، الان هر وقت کار دارم نگاه میکنم به اسمش درایو چی نوشته حالا یکی اینور اونور زیاد فرقی نمی کنه، چون منم سه تا هارد دارم این مشکل اذیت می کرد مثلا عادت کرده بودم درایو e فیلم بود بعد ویندوز عوض کرده بود مثلا رفته بود جی برداشتم روش نوشتم فیلم الان راحتم حالا اصلا بیاد بره بذاره z ...!  :D

البته این پیچوندن مسئله هست اما اگه راه حل و نحوه شناسایی رو کسی بدونه بگه خب بهتره...  ^_^

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

قبل نصب ویندوز با مشت بکوبید رو هارد درست میشه :D

لینک به دیدگاه

سلام

قبل نصب ویندوز با مشت بکوبید رو هارد درست میشه :D

خخخخخ

ترتیبش با اولویت شناسایی هست

میتونید امتحان کنید یک ssd و Hdd وصل کنید ویندوز نصب کنید و ssd میاد اول ولی به ترتیب هم وصل کنید میشه مثلا اول ssd رو وصل کنید و بعد از اینکه شناسایی کرد Hdd رو وصل کنید

لینک به دیدگاه

وقتی از روی فش ویندوز نصب می‌کنید دومین درایو پس از درایو ویندوز خواهد بود. و بقیه پارتیشن‌ها بعد از درایو فلش نام‌گذاری می‌شوند و شما میتونید از طریق ِDisk Management ترتیب پارتیشن‌ها رو عوض کنید. 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...