رفتن به مطلب

ایراد ssd

اشتراک گذاری

Recommended Posts

ایشون نزدیک 4000 گیگ روی ssd 60 گیگی رایت کردن به این موضوع توجه کنین.

عمر چیپ حافظه ی sx900 بیش از اینهاست، الان روی نت چیزی نیافتم ولی احتمالا بیش از ده برابر این 4 ترابایت عمر نوشتن داره.

لینک به دیدگاه

منظورش اینه به مرور زمان 4 ترابایت اطلاعات رایت شده

استارتر عزیز شما یک بار ویندوز عوض کنید و پارتیشن بندی هم نکنید هاردو کلش یه درایو باشه . 64 گیگ چیه که دیگه پارتیشن بندی هم بشه . خود ویندوز بیست گیگ فضا میگیره فقط

مدل دقیق مادربرد چیه ؟

کابل اتصال ساتا 3 هست یا ساتا 2 ؟

سیستم لپتاپه یا دسکتاپ ؟

از اول اینجوریه بوده یا بعد دو سه سال تازه دیدین اینجوری شده و اولش سرعت خیلی از این بهتر بود ؟

دوتا دستور هم هست که فایل hibernate  حذف میکنه و PageFile رو حجمشو کم میکنه یادتون باشه بعد نصب مجدد ویندوز بگم این دوتا دستورو بزنیید

افرادی که فضای درایو ویندوزشون کمه حتما باید این دو کارو انجام بدن (چه اس اس دی چه هارد)

فیرمور هاردو اپدیت کنید

فضای درایو ویندوز باید حدود 35% خالی باشه معمولا

سيستم امضامه. کارکرده چند ماه پيش گرفتم و اون موقع سالم بود. سرعتشو اون موقع چک نکردم.

ويندوز رو يکي دو روز پيش عوض کردم. فريمور رو بلد نيستم. خطر نداره؟ اطلاعات نميپره؟ 26 گيگ واسه ويندوز گذاشتم که 11 گيگش الان خاليه.

بقيه هم واسه برنامه ها و بازى هاى کم حجم انلاين گذاشتم که زود لود شن.

لینک به دیدگاه

من فکر کنم متوجه شدم مشکل شما چیه

شما احتمالا هاردو به چیپ ساتا 3 غر از اینتل زدین

چیپ های کنترلر ساتا3 غیر از اینتل سرعتشون پایینه مثل ازمدیا یا مارول

اگر کابل اتصال ساتا 3 هستش به پورت اینتل وصل کنید که رنگشو تو عکس زیر نوشته

برای اپدیت فیرمور هم خیلی احتمالش کمه اطلاعات بپره ولی شما قبلش اطلاعاتتو از روی اس اس دی بردار بعد اپدیت کن

n22zjktk1bm2svdtcncj.png

ویرایش شده توسط mostafajan
لینک به دیدگاه

برای اپدیت فیرمور هم خیلی احتمالش کمه اطلاعات بپره ولی شما قبلش اطلاعاتتو از روی اس اس دی بردار بعد اپدیت کن

n22zjktk1bm2svdtcncj.png

احتمالا همینه چون به یه ابی رنگ وصله. گرای یعنی همون کرمیه؟

لینک به دیدگاه

n22zjktk1bm2svdtcncj.png

عوض کردم مثل این که بهتر شد

دیگه وسط بنچمارک هم ارور نمیده

حق با شما بود

الان تست اسکن زدم خونه قرمزا و قهوه ای ها از بین رفتن همه سبز شدن و سرعت اسکن از 200 رسید به 300 خورده ای

واقعا ازتون ممنونم

post-17604-0-38900000-1454310568_thumb.png

post-17604-0-28955000-1454311120_thumb.png

لینک به دیدگاه

عوض کردم مثل این که بهتر شد

دیگه وسط بنچمارک هم ارور نمیده

حق با شما بود

الان تست اسکن زدم خونه قرمزا و قهوه ای ها از بین رفتن همه سبز شدن و سرعت اسکن از 200 رسید به 300 خورده ای

واقعا ازتون ممنونم

خواهش میکنم . ده هزار تومن میشه

شما یه سی چهل تا هم یوزر بساز با همشون روزی صدتا امتیاز بهم بده تا امتیازم زیاد بشه بیام بین یوزرای  پلاتینیوم . شوخی کردم نکنی اینکارو که جفتمونو به دیار یاقی میشتابونن

فقط اینکه درایور کنترلر ساتا هم اپگرید کن تاثیر داره تو نتیجه تست البته خیلی کم همینطور فیرم ور خود هارد . معمولا با اپگرید فیرمور هارد اطلاعات نمیپره اما خود نزم افزار اپگرید هم اخطار میده که اطلاعاتو بردار شاید اطلاعات پاک بشه . شاید .

شما اول  کپی کن اطلاعات رو هارد اکسترنال بعد اپگرید کن

من یه پک سولوشن دانلود کردم که توش جدیدترین درایورارو داره

برو دیوایس منیجر یه عکس مثل این اپلود کن ببینم درایور کنترلر ساتا ورژن چنده

jjaxy3sol1r5sk8j7p99.png

مدل دقیق اس اس دی هم توی تاپیک اقا ازمین بزن تا برای اپگرید و اینکه ممکنه اطلاعات بپره یا نه کمکتون کنه

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=16272

حتما برای اپگرید فیرمور از اقا ارمین کمک بگیر و حتما اپگرید کن فیرمورو قبلشم اطلاعت مهمو بردار از روی اس اس دی حتی با اینکه احتمالش کمه اطلاعات بپره

یه کار دیگم انجام بده بعد دوباره تست کن اس اس دیو ببین تاثیری تو سرعت داره یا نه

این فایلو دانلود کن

http://uplod.ir/d2us9ib4jpc7/trimcheck-0.7-win64.rar.htm

پنجره کامند پرامپتو در حالت ادمین اجرا کن و این فایلو داخلش اجرا کن

اول یه بار اجراش کن و بعد با اون نرم افزار تست کن ببین سرعتش بیشتر میشه یا نه

اگر نشد یه بار دیگه بدون اینکه پنجره کامند پرامپتو ببندی همون فایلو اجرا کن بعد دوباره تست سرعت بگیر ببین سرعت افزایش پیدا میکنه

برای اینکه پنجره کامند پرامپتو تو حالت ادمین اجرا کنی برو تو استارت منو تایپ کن cmd یه فایلی میاد روش کلیک راست کن run as admin بزن

میتونی اسم این فایلی که دادم دانلود کنیو تغییر بدی  یه اسم ساده براش بزاری مثل aaa.exe که راحت بتونی تو کامند پرامپت اجراش کنی

اگه بلد نیستی توی کامند پرامپت بین پوشه ها حرکت کنی بعد اینکه فالو دانلود کردی اسمش تغییر دادی کپیش کن توی  پوشه windows تو درایو ویندوز و وقتی کامند پرامپتو تو حالت ادمین اجرا کردی فقط داخلش بزن aaa.exe

یه بار که فایل aaa.exe اجرا کردی تست کن اس اس دیو ببین سرعت تغییر کرد یا نه . پنجره کامند پرامپتو نبند بزا باش باشه . اگه تغییری ندیدی یه بار دیگه فایل aaa.exe رو اجرا کن دوباره تست کن ببین سرعت بیشتر میشه یا نه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...