رفتن به مطلب

جدید ترین ورژن ویندوز10

ali3516
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت اساتید عزیز،من ميخوام ویندوز نصب کنم، میخوام بدونم آخرین نسخه ای که الان برای windows 10اومده چی هست؟

ممنون ميشم ی لینک دانلود ازش قرار بدید بتونم راحت دانلودش کنم...

و ی سوال دیگه ک داشتم اینه الان ویندوز 10با بازی های جدید سازگاری داره کاملا؟یا هنوز یه بازیهایی هستن ک اجرا نميشن روی این ویندوز؟؟؟

ممنون از همه ی دوستان

لینک به دیدگاه

سلام خدمت اساتید عزیز،من ميخوام ویندوز نصب کنم، میخوام بدونم آخرین نسخه ای که الان برای windows 10اومده چی هست؟

و ی سوال دیگه ک داشتم اینه الان ویندوز 10با بازی های جدید سازگاری داره کاملا؟یا هنوز یه بازیهایی هستن ک اجرا نميشن روی این ویندوز؟؟؟

ممنون از همه ی دوستان

http://cdn.download.ir/?b=dlir-software&f=Microsoft.Windows.10.6in1.FULL.x64.Jan.2016.www.Download.ir.rar

نسخه 64بیتی آپدیت ژانویه

ویرایش شده توسط EDK-TheONE
لینک به دیدگاه

عزیز ارزش داره جایگزین ویندوز7کنم یا صبر کنم واسه نسخه کاملتری بیاد

لینک به دیدگاه

نمیدونم چرا خیلی از دوستان از ویندوز ۱۰ ایراد میگیرن.من شخصاً از همون روز اول اومدنش نصبش کردم و تا حالا یک دونه مشکل هم نداشتم باهاش.از سرعت و دستیار صوتی و اینا هم که بگذریم واقعاً اصلا الان نمیتونم به چیز دیگه ای به جز ۱۰ فکر کنم.تمام بازی ها از زمان تیر کمون (۱۹۹۸) تا الان روش نصبه و نه کرش کرده و نه بلو اسکرین میده.خیلی ببخشید این حرف رو میزنم ولی طرف بلد نیست کلین اینستال کنه یا حتی بعد از اپدیت کلین اپ کنه میاد از ویندوز و مایکروسافت ایراد میگیره

لینک به دیدگاه

نمیدونم چرا خیلی از دوستان از ویندوز ۱۰ ایراد میگیرن.من شخصاً از همون روز اول اومدنش نصبش کردم و تا حالا یک دونه مشکل هم نداشتم باهاش.از سرعت و دستیار صوتی و اینا هم که بگذریم واقعاً اصلا الان نمیتونم به چیز دیگه ای به جز ۱۰ فکر کنم.تمام بازی ها از زمان تیر کمون (۱۹۹۸) تا الان روش نصبه و نه کرش کرده و نه بلو اسکرین میده.خیلی ببخشید این حرف رو میزنم ولی طرف بلد نیست کلین اینستال کنه یا حتی بعد از اپدیت کلین اپ کنه میاد از ویندوز و مایکروسافت ایراد میگیره

یعنی7بفرستیم رد کارش10بیاریم جاش :D

لینک به دیدگاه

عزیز ارزش داره جایگزین ویندوز7کنم یا صبر کنم واسه نسخه کاملتری بیاد

به نظر شما ویندوز 7 از همون اول اومد (سال 2009)  بی عیب و کامل بود؟؟

به نظرم نصب کنید ویندوز 10 خیلی بهتر و روونتره.

آین آپدیت تجمعی رو هم بعد از نصب ویندوز نصب کنید (دیروز اومده:)

http://download.windowsupdate.com/d/msdownload/update/software/crup/2016/01/windows10.0-kb3124262-x64_1924b90567a0891c81a003cb9db4cbc1f1363a62.msu

لینک به دیدگاه

ممنون عزیز. والا اون موقع بنده فرق کیبردو از کیس تشخیص نمیدادم,دیگه ویندوز که جای خودشو داشت =))

لینک به دیدگاه

به نظر شما ویندوز 7 از همون اول اومد (سال 2009) بی عیب و کامل بود؟؟

به نظرم نصب کنید ویندوز 10 خیلی بهتر و روونتره.

آین آپدیت تجمعی رو هم بعد از نصب ویندوز نصب کنید (دیروز اومده:)

http://download.windowsupdate.com/d/msdownload/update/software/crup/2016/01/windows10.0-kb3124262-x64_1924b90567a0891c81a003cb9db4cbc1f1363a62.msu

ممنون دوست عزیز، امشب میزنم رو دانلود ایشالله ک تا فردا پس فردا دانلود ميشه:) :) :) ویرایش شده توسط ali3516
لینک به دیدگاه

تاحالا دوبار دکمه استارت ویندوز از کار افتاده، مجبور شدم ویندوزو عوض کنم :laughing:  :laughing:  :laughing:

آخرین بار هم هفته پیش بودش ^_^

لینک به دیدگاه

تاحالا دوبار دکمه استارت ویندوز از کار افتاده، مجبور شدم ویندوزو عوض کنم :laughing:  :laughing:  :laughing:

مشکل از پردازنده گرافیکیه :|

روی GT440 همچین مشکلی پیش اومده بود ولی روی پردازنده های گرافیکی دیگ همچین مشکلی ندیدم

خیلی جالبه که کارت رو برمیداشتی یه کارت دیگ مزاشتی راحت بالا میومد منو استارت 

که البته مطمئن ام از درایوره و از وقتی که درایور رسمی برای ویندوز ده اومد این مشکل به کل بر طرف شده :X

لینک به دیدگاه

استارت ویندوز 10 ؟!

لینک به دیدگاه

استارت ویندوز 10 ؟!

آره :D

مشکل از پردازنده گرافیکیه :|

روی GT440 همچین مشکلی پیش اومده بود ولی روی پردازنده های گرافیکی دیگ همچین مشکلی ندیدم

خیلی جالبه که کارت رو برمیداشتی یه کارت دیگ مزاشتی راحت بالا میومد منو استارت 

که البته مطمئن ام از درایوره و از وقتی که درایور رسمی برای ویندوز ده اومد این مشکل به کل بر طرف شده :x

آخرین بیلد ویندوز با یکی مونده ب آخرین ورژن درایور انویدیا رو دارم

گرافیک هم GTX 650

لینک به دیدگاه

سلا

به نظر بنده ویندوز 10 خیلی خوبه با امدن بیلد 10586 مشکلات خیلی رفع شده

به شرط این که خوب از ویندوز نگهداری کنید و یک کرک درست حسابی بکنید ویندوز رو یا با اسکایپ یا با Microsoft.Toolkit.2.6.BETA.5

این با اطمینان می گم من هیچ مشکلی ندارم با ویندوز 10 چه تو بازی چه نرم افزار خیلی هم رون هستش و سرعت خوبی ام داره

شاید سلیقه ها فرق داره

ممنون

موفق باشین :x

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
  • کاربر ویژه

ممنون از همه ی دوستان

درود اخرین بیلد منتشر شده برای ویندوزده Version 1511 Build 10586 هست با بروزرسانی اپدیت تجمعی یا Camulative که برخی نواقص امنیتی ویندوز و باگهای مرتبط با appsها رو برطرف میکنه.

اینم لینک لپدیتها:

http://www.softgozar.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=5126&Title=Cumulative-Update-for-Windows-10-Version-1511-(KB3140742)-DC-2016/02/16

واینم لینک دانلود ویندوز:

http://www.softgozar.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=3667&Title=Windows-10-Enterprise-Version-1511-Build-10586-MSDN-x86/x64
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...