رفتن به مطلب

امکان استفاده از رم برای گرافیک

shayea
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان خسته نباشید 

میخواستم بدونم امکانش هست از حافظه رم کامپیوتر برای حافظه گرافیک استفاده کرد؟

یعنی الان کارت گرافیکم 2gb هست میخوام 2gb از رم رو براش اختصاص بدم  بشه 4gb

آیا امکانش هست؟

لینک به دیدگاه

بله خودش اتو ماتیک تنظیم میکنه

اگ میخوای ببینی چقدر شیر شده توی کنترل پنل انویدیا تو تب help روی system info بزن نوشته total graphics avibale اونجا رم شیر شده + رم گرافیکو زده

ولی خوب تاثیرش مثل رم اختصاصی نیست

لینک به دیدگاه

سلام دوستان خسته نباشید 

میخواستم بدونم امکانش هست از حافظه رم کامپیوتر برای حافظه گرافیک استفاده کرد؟

یعنی الان کارت گرافیکم 2gb هست میخوام 2gb از رم رو براش اختصاص بدم  بشه 4gb

آیا امکانش هست؟

این کار اتومات انجام میشه هر چقدر بیشتر رم داشته باشید، رم اشتراکی بیشتر اختصاص میده، ولی سرعتشون باهم قابل مقایسه نیست مثلا رم 1600 مگاهرتزه ولی مموری گرافیک 6000 مگاهرتزه.

مشخصات سیستم تو امضام هست متوجه میشید چقدر اشتراک گذاشته.

fbq1_1234.png

ویرایش شده توسط EDK-TheONE
لینک به دیدگاه

یک سوال یعنی من 16 گیگ رم 3200 gskill trident z میخوام بخرم بندازم روی کامپیوتر هر دو گیگی که از رم شیر میکنه برابر یک گیگ محوری گرافیک میشه؟؟ اگه اینطوری هست 32 گیگ بردارم بهتر نیست!؟

لینک به دیدگاه

یک سوال یعنی من 16 گیگ رم 3200 gskill trident z میخوام بخرم بندازم روی کامپیوتر هر دو گیگی که از رم شیر میکنه برابر یک گیگ محوری گرافیک میشه؟؟ اگه اینطوری هست 32 گیگ بردارم بهتر نیست!؟

دوست عزیز این طوری نیست که شما میگین.

لینک به دیدگاه

درود

خیر دوست عزیز اینکار اشتباه هست!

این مقدار حجمی که از رم واسه گرافیگ Share‏ میکنه از سر ناچاری هست و اصلا به سرعت حافظه خود گرافیک نمیرسه!

بهتره بجای خرید 32 گیگ رم شما گرافیک رو ارتقاء بدید دوست عزیز.

ویرایش شده توسط ایمان شادکام
لینک به دیدگاه

تا 6 ماه دیگه کنکور تموم بشه قصد دارم سیستم زیر رو بندم

Core i7 6700k

Mo: Asus viii hero

Ram: gskill trident z 3200 2*8

Green 850 power

Ssd: Hyperx 120gb

Wd blue 2tb Hdd

Case nzxt h440

ولی گرافیک رو gtx 950 xtream میگیرم

بعد از چند ماه که دوباره پول دستم اومد پاسکال میگیرم

فعلا هم فقط باسه گیم هایی مثل csgo dota2 با تنظیمات Low میخوام و ریکورد گیم و لایو استیریمگ

کلا پولی نمیدونه تا گرافیک بهتر بگیرم پس ترجیح میدم چند ماه بعد یه چیز بهتر بگیرم

لینک به دیدگاه

اینکارو انجام بدیم تاثیری داره ؟

مثلا Texture بازی  برای اینه رو High باشه نیاز به 4 گیگ رم داره   اگه  2گیگ از رم رو برای گرافیک شیر بشه میشه  روی High بازی کرد ؟

لینک به دیدگاه

دوستان جواب این سوال بالایی رو میشه بدید؟

لینک به دیدگاه

اینکارو انجام بدیم تاثیری داره ؟

مثلا Texture بازی  برای اینه رو High باشه نیاز به 4 گیگ رم داره   اگه  2گیگ از رم رو برای گرافیک شیر بشه میشه  روی High بازی کرد ؟

شیرینگ رم تاثیری تو گیمینگ نداره.

لینک به دیدگاه

Core i7 6700k

Green 850 power

Wd blue 2tb Hdd

Case nzxt h440

فعلا هم فقط باسه گیم هایی مثل csgo dota2 با تنظیمات Low میخوام و ریکورد گیم و لایو استیریمگ

کلا پولی نمیدونه تا گرافیک بهتر بگیرم پس ترجیح میدم چند ماه بعد یه چیز بهتر بگیرم

آره کار درستیه آینده نگریه هزینه ای بالا انجام ندی نسبت به این که پاسگال در آینده ای نزدیک میاد.ولی همون950سعی کن دسته دو تمیز گارانتی دار بگیری که بعدش میخوای بفروشی پاسگال بخری زیاد ضرر نکنی,بقول یکی از دوستامون کارتون گرافیک باز کردی20, 30درصدپولت دودمیشه میره هوا :D

لینک به دیدگاه

Core i7 6700k

Green 850 power

Wd blue 2tb Hdd

Case nzxt h440

Dota 2 ?:|

CSGO 

مثل شوخی میمونه واسه 950 :|

لینک به دیدگاه

Core i7 6700k

Green 850 power

Wd blue 2tb Hdd

Case nzxt h440

شما با گرافیک hd530 اینتل این دوتا بازی ای که گفتی رو میتونی رو آخرین تنظیمات انجام بدی :))

لینک به دیدگاه

سلام دوستان آیا امکان افزایش گرافیک هست مثلا من گرافیکم اینتل میتونم گرافیک انویدیا یا ای ام دی روش نصب کنم و حافظه گرافیکی مجزا روی سیستمم نصب کنم یا نه؟ لطفا راهنماییم کنید.

لینک به دیدگاه

سلام دوستان آیا امکان افزایش گرافیک هست مثلا من گرافیکم اینتل میتونم گرافیک انویدیا یا ای ام دی روش نصب کنم و حافظه گرافیکی مجزا روی سیستمم نصب کنم یا نه؟ لطفا راهنماییم کنید.

سوال شما مثل این میمونه من یه خونه دارم توش مبله میتونم یه مبل دیگم بزارم توش؟ :-?

بله میشه گرافیکو روی pcie مادر برد نصب کرد و استفاده کرد

لینک به دیدگاه

شیرینگ رم تاثیری تو گیمینگ نداره.

منم با ایشون موافقم

شما باید با نرم افزار gpu-z تب سنسور ببینید رم گرافیک پر میشه یا نه بعد فکر افزایش رم باشید

ویرایش شده توسط mostafajan
لینک به دیدگاه

با رم DDR4 زیاد پایین بودن سرعت احساس نمیشه 

من بازی RainBowSix Siage بازی می کنم با R9 270x 2 GB Dual-X روی تنظیمات اخر میزارم حافظه گرافیکی پر میشه 1.5 گیگ هم از رم اصلی سیستم میگیره و خیلی راحت بدون کوچک ترین لگ یا افت فریم بازی می کنم

ولی با DDR3 خیلی لگ میزنه

داخل گیمنت رم 8 گیگ DDR3 1600 Apacer استفاده میشه و I3-3220 و گرافیک GTX 550 Ti و 5830 و GTX 460 تنظیمات گرافیکی رو بالا تر از 1300 مگ میزاری گیم کاملا لگ میشه 

لینک به دیدگاه

با رم DDR4 زیاد پایین بودن سرعت احساس نمیشه 

من بازی RainBowSix Siage بازی می کنم با R9 270x 2 GB Dual-X روی تنظیمات اخر میزارم حافظه گرافیکی پر میشه 1.5 گیگ هم از رم اصلی سیستم میگیره و خیلی راحت بدون کوچک ترین لگ یا افت فریم بازی می کنم

ولی با DDR3 خیلی لگ میزنه

داخل گیمنت رم 8 گیگ DDR3 1600 Apacer استفاده میشه و I3-3220 و گرافیک GTX 550 Ti و 5830 و GTX 460 تنظیمات گرافیکی رو بالا تر از 1300 مگ میزاری گیم کاملا لگ میشه 

فکر نمیکنم در حال حاضر رم ddr4 با ddr3 خیلی تفاوت داشته باشه. 

شما چطوری rainbow six رو با اخرین جزئیات اجرا کردید اونم بدون لگ؟ چه رزولشنی؟ AA?

ویرایش شده توسط hamedrock
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...