رفتن به مطلب

فعال کردن XMP و خرید کولر مناسب

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان

سیستم من مشخصاتش به این صورته:

Intel Core i5 750 @ 2.66GHz

MSI P55-GD65

TeamGroup Xtreem DDR3 2x2GB 1866 @ 1333MHz

Coolermaster HAF 922

اینها قطات اصلی هستن. سی پی یو در حال حاضر رو فرکانس 2.66 هست و با اینتل توربو حداکثر تا 2.8 میره. رم هم در فرکانس 1333 هست

با فعال کردن XMP فرکانس سی پی یو میره رو 3.8 و رم هم میره رو 1900

حالا چندتا سوال پیش میاد:

1- فعال کردن XMP بطور همیشگی کار صحیحی هست؟

2- با فعال کردن XMP و بالا رفتن فرکانس سی پی یو، آیا به سی پی یو فشار میاد؟ (مثلا یهو شش ماه 1 سال دیگه بسوزه)

3- اصولا XMP روش مطمئن و حساب شده ای هست یا در دراز مدت به سیستم فشار میاره؟ (مسلما حساب شده است و کلی مهندس نشستن طراحیش کردن اما منظورم در عمل هست)

4- آیا با فعال بودن XMP ، قابلیت EIST هم کارایی خواهد داشت؟ (که اگه سیستم بار پردازشی نداشت فرکانس رو بیاره پایین)

خب اگه XMP رو فعال کنم، با این فرکانسها مطمئنا فن استوک اینتل جواب نمیده. فن هم میخوام بخرم.

چهار تا کولر نظرم رو جلب کرده:

1- Thermalright Silver Arrow

2- Cooler Master V6GT

3- Thermaltake Frio

4- Prolimatech Super Mega

از اولی خیلی خوشم اومده و تو تستها خیلی خوب جواب داده. در ضمن چون فن های بزرگی داره در نتیجه با دور کم هم میتونه جواب بده و صدا زیادی تولید نمیکنه.

دومی هم خیلی باحاله و کاراییش خیلی عالیه. تو بازار 88 تومن قیمت دادن

سومی هم تستهای خوبی داره اما صداش میگن خیلی زیاده

چهارمی فقط هیتسینک هست و فن نداره اما طبق تستی که ازش دیدم اگه یه جفت فن خوب روش بسته بشه خیلی عالی جواب میده و اون 3 تا کولر اولی رو درسته قورت میده!! اما خب فن خوب هم کلی قیمتشه و فکر کنم نهایتا خیلی برام گرون تموم بشه

من بیشتر رو 60 تومن حساب میکردم اما تا 80 تومن هم میتونم بدم.

5- از بین فن های بالا کدوم بنظرتون بیشتر به درد من میخوده؟

6- قیمت و ادرس/شماره تلفن/وبسایت جایی رو که بشه ازش این فن ها رو خرید لطفا بدید.

اگر هم پشنهادی غیر از موارد بالا دارید خیلی خیلی خوشحال میشم مطرح کنید.

ببخشید پستم طولانی شد.

لینک به دیدگاه

دوستان حداقل اگه میدونید این فن هایی که گفتم تو بازار هست بهم بگید بدجوری دنبال Silver Arrow هستم

لینک به دیدگاه

با سلام

در مورد فن فکر کنم تو بازار فقطCooler Master V6GT موجود باشه

در مورد XMP توجه داشته باشید این پروفایل وظیفه داره که به هر طریقی یا با استفاده بالا بردن ضریب یا با افزایش Baseclock فرکانس رم ها را به حد نصاب برسونه! بنابراین چون در پردازنده760 ضریب مموری حداکثر 10هست بنابراین پروفایل baseclockرو افزایش میده و بالطبع باعث افزایش فرکانس cpu خواهد شد و اگر شما کولینگ خوبی نداشته باشید (منظورم فن استوک هست)احتمال صدمه دیدن CPUهست

در ثانی این پروفایل به گونه ای تنظیم شده که با همه Cpuها و مادربورد ها سازگاری داشته باشه بنابریان ولتاژram در همه پپروفایل ها 1.65 ست شده و ولتاژ VTT/Uncore حدود 1.35vدر حالی که بسته به کیفیت IMC ممکنه حتی با 1.24 هم بشه این فرکانس رو استیبل کرد!

در کل نظر من این هست که حتما اگه میخواهید به طور دائم از این پروفایل استفاده کنید یکCPUCooler متوسط تهیه کنید!V6گزینه خوبیه @};-

ویرایش شده توسط Ultra Extreme
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...