رفتن به مطلب

مشکل هارد اکسترنال(لطفا راهنمایی کنید)

dimo
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان عزیز.

بنده یک هارد اکسترنال ترنسلیت دارم (یک ترابایت) حدود دو سال میشه که ازش استفاده میکنم.

این هارد رو روی سیستم یکی از دوستانم نصب کردم تا اطللاعاتی رو انتقال بدم اما روی سیستم ایشون یه مشکلی برای هاردم پیش اومد که وقتی روی سیستم خودم هم نصب کردم همین مشکل وجود داره.

وقتی هارد رو به کامپیوتر نصب میکنم یه پیغام میاد  که میگه هارد رو فرمت کن توی نمایش وضعییت هارد هم آیکن هارد هست اما هیچ ضرفیتی نمایش داده نمیشه.(توی عکسی که گذاشتم مشخص کردم)وقتی روی هارد هم دبل کلیک میکنم تا وارد بشم ارور میده.

اطلاعات هارد خیلی خیلی برام مهم و حیاتیه لطفا کمکم کنید.

-----

e6lvnqe4c19u.jpg

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز.

بنده یک هارد اکسترنال ترنسلیت دارم (یک ترابایت) حدود دو سال میشه که ازش استفاده میکنم.

این هارد رو روی سیستم یکی از دوستانم نصب کردم تا اطللاعاتی رو انتقال بدم اما روی سیستم ایشون یه مشکلی برای هاردم پیش اومد که وقتی روی سیستم خودم هم نصب کردم همین مشکل وجود داره.

وقتی هارد رو به کامپیوتر نصب میکنم یه پیغام میاد  که میگه هارد رو فرمت کن توی نمایش وضعییت هارد هم آیکن هارد هست اما هیچ ضرفیتی نمایش داده نمیشه.(توی عکسی که گذاشتم مشخص کردم)وقتی روی هارد هم دبل کلیک میکنم تا وارد بشم ارور میده.

اطلاعات هارد خیلی خیلی برام مهم و حیاتیه لطفا کمکم کنید.

-----

e6lvnqe4c19u.jpg

احتمال زیاد، فایل سیستم پارتیشن بهم خورده (موقع ریختن اطلاعات هارد یک دفعه‌ای از یو اس بی کشیده شده).

1- ببینید درایو رو می تونید اسکن دیسک کنید از طریق cmd

2- باید کوئیک فرمت کنید و بعد اقدام به ریکاوری کنید.

ویرایش شده توسط EDK-TheONE
لینک به دیدگاه

ممنون بابت پاسختون.

بعد از فرمت میشه با ریکاوری تمام محتویات رو برگردوند؟

از چه نرم افزار ریکاوری استفاده کننم بهتره؟

لینک به دیدگاه

ممنون بابت پاسختون.

بعد از فرمت میشه با ریکاوری تمام محتویات رو برگردوند؟

از چه نرم افزار ریکاوری استفاده کننم بهتره؟

اسکن دیسک کردید؟؟

لینک به دیدگاه

نیازی به فرمت نیست. به نظر من فرمت نکنی بهتره.

با easeus partition master یا minitool partition wizard و با گزینه‌ی partition recovery می‌تونی پارتیشن رو با همه‌ی اطلاعاتش برگردونی.

لینک به دیدگاه

اگه اطلاعاتتون خیلی خیلی مهمه - بنظرم برید یکی از گارانتی های معتبر هارد رو بدید ریکاوری کنن ( البته من تا الان تست نکردم فقط دیدم که تو گارانتی هایی مثل سازگار این کار رو انجام میدن ) ! 

لینک به دیدگاه

اصلا فرمت نکن  تا این که مجبور شی هیچ تظمینی نیست که اطلاعاتت برگردن سالم و ...    اسکن کن

لینک به دیدگاه

سلام دوستان من هارد رو با نرم افزار GetDataBack Simple ریکاوری کردم حدود 24 ساعت طول کشید تمام فایلها برگشت با همون حجم اما هیچ کدوم از فایلها سالم نیستن حتی یک عکس یا یه فایل تکست هم سالم نیست تمام فایلها خرابه باید چیکار کنم؟ :crying:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

EASEUS Data Recovery Wizard Professional رو تست کنید

لینک به دیدگاه

EASEUS Data Recovery Wizard Professional رو تست کنید

فکر میکنید بهتر از نرم افزاریه که من باهاش ریکاوری کردم؟ یعنی جواب میده؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فکر میکنید بهتر از نرم افزاریه که من باهاش ریکاوری کردم؟ یعنی جواب میده؟

بله

مشکل شما ظاهراً بیشتر به پارتیشن ها مربوط میشه

لینک به دیدگاه

بله

مشکل شما ظاهراً بیشتر به پارتیشن ها مربوط میشه

من هارود رو کوئیک فرمت کردم تو روند ریکاوری تاثیری نداره؟ الان با این نرم افزار اگه اطلاعات رو برگردونم فایلها سالم هستن؟ آخه با این نرم افزاری که من ریکاوری کردم حتی یک فایل سالم هم نبود همه خراب بودن. اینکه مفرمایید مشکل در پارتیشن یعنی چی یعنی برای ریکاوری کار خاصی باید انجام بدم اگه میشه راهنماییم کنید خیلی حیاتیه ممنونم.

لینک به دیدگاه

سلام مجدد خدمت دوستان عزیز.

بنده هارد رو ریکاوری کردم فایلها سالم هستن اما خود نرم افزار بر اساس دسته بندی خودش فایلها رو نام گذاری و فولدر بندی کرده اینطوری هیچ کدوم از فایلها بدردم نمیخورن چون همه پروژه هستن و اگه با نام خودشون و در پوشه خودشون نباشن فراخونی نمیشن. تعداد فایلها هم خیلی خیلی زیاده که باتوجه به اینکه اسمشون هم تغییر کرده اصلا نمیشه کاریشون کرد. تو حالت قبلی که فایلها خراب بودن همه چیز سرجاش و تو فولدر خودش و بانام خودش بود اما الان همه چیز بهم خورده.

ریکاوری با نرم افزارWondershare Data Recovery انجام دادم که تو حالت دیفالت فایلهارو بصورت درست و با نام خودشون ریکاوری کرد اما همه فایلها خراب بودن اما توحالت raw فایلهارو ریکاوری کرده اما با دسته بندی دیگه.

لطفا راهنماییم کنید .

ممنونم.

ویرایش شده توسط dimo
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

اینو دانلود کن :

http://dl2.soft98.ir/soft/a/Active.File.Recovery.Professional.14.5.0.1.rar

بعد که کرکش کردی

اون بالا سمت چپ نوشته super scan

اونو بزن

بعد یه منو باز میشه که اون پایینش نوشته fat32 و ntfs و ..

تیک همشونو بزن

یعنی همشونو فعال کن

بعد بزن استارت کن

ان شاا.. درست میشه

من دوبار این بلا سرم اومد

یکی گفت بدونه فرمت کردن میتونه درستش کنه اما نامرد راهشو نگفت

خیلی ضدحاله این ارور

چون حداقل 10 ساعت باید وقت بذاری ریکاوری کنی

اگه نتونستی باهاش کار کنی بهم بزنگ

09379959519 :)

ویرایش شده توسط CREATIVE
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...