رفتن به مطلب

بازی ایرانی و بسیار جالب و درگیر کننده و سریع "هشت خوان"

Nima2007
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

cnt7lwwq107wt8i9kszf.png

درود خدمت همگی عزیزان

در این تاپیک می خوام بازیه ایرانی براتون معرفی کنم درست شنیدین بازی ایرانی هست که داداشم بهم معرفی کرد و فکرش رو نمی کردم بجا کلش بازی کردن وقت فراقتمو بیام این بازی رو انجام بدم و برای اولین بار هست که میبینیم ایرانی ها هم اگه بخوان می تونند ... از استودیو آوید واقعا ممنونم که نشون دادن به من یکی حداقل که بازی رو میشه ساخت که هم فرهنگ ایرانی داشته باشه هم کار ایرانی ها باشه و بشه ازش لذت برد و ساعات خوبی رو باهاش سر کرد !

راستی بازی فری تو پلی هست اگه اشتباه نگفته باشم یا همون رایگان که از بازار میشه تهیه دانلود کرد... ^_^

بازی یک دوئل هست بین دونفر با یکی از 6 قهرمان های دلخواه فعلی موجود که فکر کنم باید 8 تا باشند، با 4 کارت که هر طرف در دست داره شروع میشه و بسیار فکری درگیر کننده و کل کلی هست و شانس و دقت و هرکی بتونه از کارتهاش بهتر استفاده کنه اون برنده هست... البته بازی دارای کارتهای زیادی هست گه برای مسابقه دادن فقط میشه 30 تاش رو انتخاب کرد و در مسابقه از بین اونها شانسی درمیاد در حین بازی تا ازش استفاده کنید ! 

بازی قوانین خاصی داره که ابتدا راهنمای بازی رو بخونید بعد با چند مسابقه با کارتها و نحوه ی استفاده از کارتها بیشتر اشنا میشید... شاید در انتها اگه درخواست زیاد بود توضیح یه معرفی کلی از قهرمان ها و کارت ها هم گذاشتم، البته خودم هنوز کامل با کارتها اشنا نیستم یهو میبینم وسط بازی یک کارت رو میکنه طرف همه کارت هام درو میشه...!  :laughing:  یا قابلیت هایی دارند که من از اونها خبر نداشتم قبلا  و بهتون توصیه می کنم اگه وسط بازی یک کارتی رو شد ندونستید چی هست حتما اول مشخصاتش رو ببینید و خودتون رو اماده مقابله با اون کارت جدید حریف بکنید یا کلا اگه دیدین از پسش بر نمیان زودی تسلیم نشین بازی کنید ببینید حریف چجوری ازش استفاده می کنه و یاد بگیرید و بازی کنید و سعی کنید برای اینده یه راهکار براش در نظر بگیرید دفعه بعد امادگیشو داشته باشید... البته یه چندتایش رو هنوز خودمم نتونستم هضم کنم قدرتشونو که چرا باید یک کارت تا این حد قدرت داشته باشه که اخر بازی ورق رو یک تنه برگردونه نمونشم همون اژدها که زمین حریف رو به اتیش می کشه و عملا اگه کارت قوی ای نداشته باشی له میشی تو اون دست...مگه اینکه یه خنثی کن گیرت بیاد که نمیاد قبلا استفادش کردی معمولا !  *dry#

انشاله بتونم تو بازی ببینمتون... اسم من خیلی تابلوه  (گوزباقالی)  :laughing: معمولا هم با جادوگر مسابقه میدم فعلا !

از بس اسم زدم همه انتخاب شده بود به شوخی زدم ثبت شد دیگهبه این اسم...  =))

داداشمم با این عنوان "کج کلاخان" هست فکر کنم... :D

بقیه دوستان هم اگه در بازی هستند و بازی رو ریختند می تونند در همین تاپیک اعلام کننید تا اسمشون رو بنویسیم...  ^_^

اگه عضوین و ازم بردین یا باختین هم بیاید اعلام کنید چون اسمم خیلی تابلوه مطمعنا یادتون می مونه  :D

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نظری چیزی نبود هیچی؟؟؟  :-?

لینک به دیدگاه

تایید می شه ولی از وقتی گوشی رو ریست کردم نتونستم به دیدار این بازی شرف یاب شوم اما باز بر خواهم گشت به میدان نبرد البته با کارتای ضعیف :)

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...
  • 4 هفته بعد...
  • کاربر ویژه

درود

خدمت شما عرض کنم که راسیتش دیگه بازی رو ندارم رو گوشیم... فریمور گوشیم رو اپدیت کردم به اندروید جدیده که اومده براش هنوز نریختم چیزی روش بغیر از کلش...!  ^_^

یه سرچ بزنی تو گوگل برات میاره تو قسمت عکس ها یعالمه موجوده... یه بازی کارتی هست ...  ^_^

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...