رفتن به مطلب

عکس کارت صدا & هدفون و اسپیکرهاتونو توی این تایپیک بذارین(مشاوره در خرید هم خواستین بگین)

CREATIVE
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و عرض ادب

هرجا رفتیم نوشته بود عکس سیستماتونو اینجا بذارین

حالا کلا یه بخش برای هدفون و لوازم صوتی سیستم میخوام راه بندازم

حتما شرکت کنین

چون خیلی دوست دارم زییر خاکی های دوستان رو ببینم

ان شاا.. اولیشم خودم تا فردا میذارم

چون توی این تایپک دیدم اکثرا سوال هم میکنن درباره ی اسپیکر و کارت صدا میتونین سوال کنین و مشورت بگیرین اما سعی کنین قبلش یه عکس از سیستم صوتیتونم بذارین تا هدف اصلی  تایپک فراموش نشه

موفق باشین.. :)

ویرایش شده توسط CREATIVE
لینک به دیدگاه

• ارسال 315
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

دست ساز مدل من دراوردی هم قبوله؟

هرچی باشه قبوله

شما عکسشو بذار

اجازه لازم نیست بگیری دوست من.. :)

اولین اسپیکرم که سال 84 خریداری کردم از اراک به قیمت 55 تومن :

creative inspire 4.1 4400

1-http://upir.ir/sh94/guest/20080806171.jpg

2-http://upir.ir/sh94/guest/20080806172.jpg

یادش بخیر عجب صدایی داشت

پشیمونم که فروختمش

دومین اسپیکرم این بود :

اسپیکر jazz

بد نبود اما مثه دستگاه جوش برق مصرف میکرد و صداشم اصلا جالب نبود چون امپلیش اندازه صابون گلنارم نبود در کل این مدل اسپیکرها بیشتر جنبه ی تزیینی دارن تا استفاده ی مفید:

http://upir.ir/sh94/guest/Image932-001.jpg

ویرایش شده توسط CREATIVE
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

تاپیک بسیار خوبی هست

با تشکر از استارتر عزیز

لطفا تجربیات  و معلومات  ارزنده خودتونم درحد امکان  جناب غفاری  اینجا بذارید

بخصوص درزمینه برند کریتیو وعلی الخصوص  اسپیکرهاش  و به ویژه  t3  :) 

لینک به دیدگاه

اینم یه عکس دسته جمعی از دوستان قدیمی که بعضیاشون دیگه نیستن

فروختمشون :

creative inspire t6100

5.1 بود و سال 87 حدودا 110 تومن از اراک خریدمش صداش خوب بود اما برای کارت صوتی های قوی بخصوص سری x-fi اصلا نمی تونست راضی کننده باشه در کل اسپیکر جالبی بود

logitech z3

به شخصه برند لاجیتک رو توی زمینه ی صدا قبول ندارم اما این مدلش واقعا برای موزیک و بخصوص فیلم عالی بود

بخصوص بیسش که بسیار عمیق بود و کیفیت خروجیش عالی بود سال 87 به قیمت 82 تومن خریدمش از اراک و پشیمانم که فروختمش

creative gigaworks t3

و اما این 2.1 دوست داشتنی و البته گرون قیمت برند کریتیو

یکی از بهترین اسپیکرهای 2.1 دنیا از نظر من و بهترین کیفیت صدا و عمیق بودن بیس که به صورت عجیبی ادم رو محو میکنه

من به شخصه باهاش معین که گوش میدم هوس میکنم یه امضام از استاد معین بگیرم همون موقع

سال 88 حدودا 260 تومن از رایان بدر الکتریک تهران خریداری شد غیرحضوری

اینم عکساشون :

http://upir.ir/sh94/guest/30062007126.jpg

http://upir.ir/sh94/guest/30062007129.jpg

http://upir.ir/sh94/guest/24062007087.jpg

با سلام

تاپیک بسیار خوبی هست

با تشکر از استارتر عزیز

لطفا تجربیات  و معلومات  ارزنده خودتونم درحد امکان  جناب غفاری  اینجا بذارید

بخصوص درزمینه برند کریتیو وعلی الخصوص  اسپیکرهاش  و به ویژه  t3  :)

سلام و عرض ادب

مخلصه اقای فردوسی سردار انجمن ها

شما لطف دارین

حتما شرکت کنین

چشم حتما زیر هرکدوم می نویسم کیفیتش چطور بود :)

ویرایش شده توسط CREATIVE
لینک به دیدگاه

اینم کارت صوتی بنده که سال 88 به همراه اسپیکر t3 خریداری شد از رایان بدر الکتریک به قیمت 190 تومن

اون موقع ها قیمتهای کارت صوتی های کریتیو انقد فضایی نبود

انصافا کارت صوتی بسیار عالی هستش بخصوص که مدله xtreme music هم داشتم و تست کردم و مقایسه که کردم ماله خودم شفافیت و قدرت خروجیش بیشتر بود

عکس اینترنتی هستش چون امکان عکس برداری نبود :

http://images.europe.creative.com/iss/images/artwork/A5_RGB/X-Fi_XTG_FPS_b.jpg

لینک به دیدگاه

و می رسیم به اخرین اسپیکرم

سالها رویای داشتنش رو توی سر می پروروندم

کلی ازش کاتالوگ و عکس داشتم اما خودشو نداشتم تا بالاخره اذر ماه 88 زنگ زدم نمایندگی رایان بدر الکتریک و گفتن 1 دونه داریم!!

انقدر که از شنیدن این خبر خوشحال شدم از شنیدن خبر قبولیم توی دانشگاه خوشحال نشدم

با تیپاکس فرستادنش اومد

روز دوشنبه ظهر بود

رفتم تیپاکس

باورم نمیشد

اومدم بلندش کنم دیدم سنگینه لامصب

29 کیلو بود!!

اولین اهنگی که باهاش تست کردم mass بود

یادش بخیر

creative gigaworks s750

700 وات rms واقعی

دوتا عروسی سعادت داشت مجلس گرم کن باشه خداییشم ابرو داری کرد

از کیفیت و شفافیتش هرچی بگم کم گفتم

اینارو نمیگم که کلاس بذارم

حس واقعیم رو گفتم

اینم عکساش که البته مال 6 سال پیشن:

http://upir.ir/sh94/guest/20080917091.jpg

http://upir.ir/sh94/guest/20080917090.jpg

http://upir.ir/sh94/guest/20080918106.jpg

http://upir.ir/sh94/guest/20080918110.jpg

http://upir.ir/sh94/guest/20080920131.jpg

http://upir.ir/sh94/guest/20080927149.jpg

http://upir.ir/sh94/guest/20100620184.jpg

http://upir.ir/sh94/guest/20080920117.jpg

حداقل 3 بار تا ولوم اخر بردمش اما ذره ای افت کیفیت حس نشد

سال تولیدش 2003 هستش

قابل توجه دوستانی که نداشتنه پورت اپتیکال رو توی این اسپیکر ضعف میدونن و میرن سراغ z5500

منتظرما

بقیه هم عکس بفرستین :)

لینک به دیدگاه

باسلام

عکس های دوست داشنتی از هدست و کارت صدای عالی
SteelSeries-&-SupremeFX
با صدای که تولید میشه از این 2 برند به راحتی  Razer Kraken 7.1 PRO USB  رو شکست داد.

(این تست رو تو ویدئوی که سایت استیل سریز گذاشته بود تماشا کردیم و با دوستم آقای یوسف به تست هدست هامون پرداختیم :Dکه واقعا جد آباد ریزر باید بیان لونگ بندازن جلوی استیل سریز =)) )
انشالاه خوشتون آمده باشه.

دوربین دم دست نیست بزودی از آمپیلی هام براتون عکس میزارم صدای دیوانه کننده ی دارن  SONY LBT-V750AV و ONKYO R-811M

ONKYO R-811Mدارای دو کنتریلر باس(bass&Superbass)که تا به حال هیچ آمپیلی و اسپیکری به خودش ندیده.

siz67idbx32v94w6ep4x.jpg

1o18wrxx3kc7a6hg69eo.jpg

deo89zo39f5qptjvhe0e.jpg

abmv8knxkra3fekvouoe.jpg

لینک به دیدگاه

باسلام

عکس های دوست داشنتی از هدست و کارت صدای عالی

SteelSeries-&-SupremeFX

با صدای که تولید میشه از این 2 برند به راحتی  Razer Kraken 7.1 PRO USB  رو شکست داد.

(این تست رو تو ویدئوی که سایت استیل سریز گذاشته بود تماشا کردیم و با دوستم آقای یوسف به تست هدست هامون پرداختیم :Dکه واقعا جد آباد ریزر باید بیان لونگ بندازن جلوی استیل سریز =)) )

انشالاه خوشتون آمده باشه.

دوربین دم دست نیست بزودی از آمپیلی هام براتون عکس میزارم صدای دیوانه کننده ی دارن  SONY LBT-V750AV و ONKYO R-811M

ONKYO R-811Mدارای دو کنتریلر باس(bass&Superbass)که تا به حال هیچ آمپیلی و اسپیکری به خودش ندیده.

siz67idbx32v94w6ep4x.jpg

1o18wrxx3kc7a6hg69eo.jpg

deo89zo39f5qptjvhe0e.jpg

abmv8knxkra3fekvouoe.jpg

سلام اول اینکه ممنون که عکس گذاشتی دوست عزیز

دوم اینکه عجب چیزایی داری

ان شاا.. لذتشو ببری تا ابد.. @};- :)

لینک به دیدگاه

عکس هدفون بنده مدل audio-technica ATH-T300

190 تومن گرفتمش  :cool:

توضیحات مختصر:صدای با جزئیات فراوان ولی دارای بیس کم,سیم خیلی درازی داره(3m),نشتی صدا هم داره, من که در کل راضیم :D

whtfmeijbe3bdomto1gb_thumb.jpg

kcsdfdfkjbs9dkx56v7h_thumb.jpg

5k7oiewo54w8o1luiuuf_thumb.jpgnybguvx2i0ny1ntpqyly_thumb.jpg

ویرایش شده توسط hi1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

منم دوسال پیش یدونه onkyo c70 داشتم که از فروشش بشدت پشیمونم  :(

جلوش دراز میکشیدی انگار یه ساختمون چند طبقه جلوت بود

مثل کابین خلبان میموند از بس دکمه داشت

روشن که میشد ادم لذت میبرد از زیبایی پخش خصوصا قسمت رقص نورهاش

صداش که بماند کیفیت و قدرت در کنار سفارشی سازی بسیار

ولی در سری های پخش سونی lbt950 هم یلی هست 

در کل پخش های طبقاتی که اکثرا تولید قدیم بودن صدایی فوقالعاده دارن و کاش دوستان برای یکبار هم که شده بتونن صدای این مدل پخش ها رو تجربه کنن

این لینک هم برای دوستانی که تا حالا از این پخش ها بی اطلاع بودن وببینن این پخش ها چه ابهتی دارن

https://www.google.com/search?q=lbt950&biw=1440&bih=775&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiFucy_r9TKAhWCXCwKHUjvATYQ_AUIBigB

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

سلام.

تاپیک جالب و متنوعی هستش  :D  البته انقد وسایل خفن و حرفه ای دارید آدم دلش میخواد  :big hug:

من دنبال یه ایرفون بودم که از مال اورجینال گوشیا بهتر باشه. قیمتشم زیاد نباشه چون کلا انتظارات خیلی بالایی ندارم  :)  خراب شدن ایرفون گوشیم بهونه خوبی بود برای خرید یکی دیگه  :D  خلاصه گشتم و تو انجمن ایران هدفون پرسیدم و مدل پایونیر CL40 رو پیشنهاد دادن منم گرفتمش. فقط کاش یه ذره بیس تو وجود این ایرفون بود  :crying:  یا واقعا از این نظر افتضاحه یا من بیس خیلی زیاد رو دوست دارم :laughing:  کارت صدا هم SupremeFX هست که اونم رو بورد من خیلی از امکانات رو نداره انگار نرم افزارش  :crying:

یه چند تا ایرفون فسیل فکر کنم دارم پیدا کردم عکس ازشون میذارم :D

rj95_a4qs_2.png

9m79_1.png

لینک به دیدگاه

سلام.

تاپیک جالب و متنوعی هستش  :D  البته انقد وسایل خفن و حرفه ای دارید آدم دلش میخواد  :big hug:

من دنبال یه ایرفون بودم که از مال اورجینال گوشیا بهتر باشه. قیمتشم زیاد نباشه چون کلا انتظارات خیلی بالایی ندارم  :)  خراب شدن ایرفون گوشیم بهونه خوبی بود برای خرید یکی دیگه  :D  خلاصه گشتم و تو انجمن ایران هدفون پرسیدم و مدل پایونیر CL40 رو پیشنهاد دادن منم گرفتمش. فقط کاش یه ذره بیس تو وجود این ایرفون بود  :crying:  یا واقعا از این نظر افتضاحه یا من بیس خیلی زیاد رو دوست دارم :laughing:  کارت صدا هم SupremeFX هست که اونم رو بورد من خیلی از امکانات رو نداره انگار نرم افزارش  :crying:

یه چند تا ایرفون فسیل فکر کنم دارم پیدا کردم عکس ازشون میذارم :D

rj95_a4qs_2.png

9m79_1.png

سلام دوست عزیز

ایرفون میتونستی کریتیو ep 630 یا ep 830 بگیری قیمتشونم بالا نیست

مدلای بهترشونم توی لیون هست منظورم فقط کریتیوه

برندهای دیگه ام بیتس رو فقط تست کردم که بد نبود اما بیسش مغزتو نابود میکرد

لینک به دیدگاه

سلام.اساتید محترم میشه ما رو راهنمایی کنید؟ممنون

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=54338

لینک به دیدگاه

سلام.اساتید محترم میشه ما رو راهنمایی کنید؟ممنون

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=54338

جواب دادم دوست عزیز :)

لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوستان .

کارت صدا Sound Blaster Z

ویرایش شده توسط Monk
لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوستان .

کارت صدا Sound Blaster Z

سلام عزیز

نوشتم عکس بذارین

از سیستم صوتی خودت کامل عکس بذار

ممنون که اومدی :)

لینک به دیدگاه

سلام عزیز

نوشتم عکس بذارین

از سیستم صوتی خودت کامل عکس بذار

ممنون که اومدی :)

سلام بله حق با شماست تصاویر ضمیمه شد .

کارت صدا Sound Blaster Z

پخش Samsung HT-TX35R - 5.1 Home Cinema System

post-8346-0-03685400-1454340872_thumb.jpg

post-8346-0-76132600-1454340886_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

اینم که از عشق ما ...

Panasonic vk-960

post-18657-14544070388944_thumb.jpg

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

اسپیکر مانیتورینگ : YAMAHA HS8

کارت صدا : Focusrite Scarlett 2i2

هدفون : AKG K99 Semi-Open

post-19270-0-84684400-1454411381_thumb.jpg

post-19270-0-99088500-1454411593_thumb.jpg

post-19270-0-85066700-1454411609_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Oceanic
لینک به دیدگاه

بهترین هدفون عمرم

اسپیکر مانیتورینگ : YAMAHA HS8

کارت صدا : Focusrite Scarlett 2i2

هدفون : AKG K99 Semi-Open

لینک به دیدگاه

بهترین هدفون عمرم

نزدیک به 10 ساله که دارمش و ازش راصیم.

لینک به دیدگاه

سلام و عرض ادب خدمت دوستان.چه تاپیک خوبی.ماشالا همه عشق صدای با کیفیت هستن  @};- 
ما که باید درس پس بدیم جلوی اساتید
طبق تجربه شنیداری از اسپیکرای مختلف پی سی از اولین اسپیکر شروع میکنم
1- ادیفایر  r301 که 2.1 بود و اولین تجربه ی شنیداری بنده فوق العاده لذت بخش بود.... فکر کنم سال 81 بود به قیمت 28 هزار تومان خریداری شد !!!! صدای زنده و زیبایی داشت و بیس دلنشین که این مدلها ریموتهای سیمی داشتن و حداقل نویز... اما ولوم از 70% بیشتر میشد کم میاورد والبته با صوت آنبرد تو اون سالها صدا میگرفتم و عشق تععد باند داشتیم طوری که 2 باند دیگه هم به ساب وصل کرده بودم از 2 خروجی !!!و در عین ناباوری بسیار عالی جواب داده بود و برام عجیب که کم نمیاورد.... متاسفانه عکسی  ندارم و جالبه که تو نت عکسی ازش نیست ! با سیستم کلنگی ddr1 فروخته شد 2 سال بعد

2-یادمه نمایشگاه کامپیوتر رفتیم و یه صدایی توجه منو خیلی جلب کرد ! دیدم از غرفه ی ادیفایر هست ... نزدیک شدم دیدم تمام اسپیکرای اون زمان ادیفایر رو آوردن و الان خیلی متاسفم که شرکت ماتریکس اسپیکراشو نمیاره و رده پاییناش هست اونم به قیمتای بالا !!! 2 تا اسپیکر خودنمایی میکرد. یکی r501 و یکی s5.1 .... ادیفایر بازا کاملا متوجه میشن که از غولهای اون زمان حرف میزنم... از هر2 برام صدا گرفت و s5.1 یه چیز دیگه بود . ساب 8 اینچ مردی داشت و قدرت عالی . خوب یادمه با آهنگ تورو میخوام آرش و دیجی علیگیتور تست میکردن :D. اما صد حیف که پولم نمیرسید بخرمش . فکر کنم اون موقع 200 تومن بود . رفتم سراغ 501 که اونم سابش 8 بود و مثل کریتیو s750 سابش زیر قرار میگرفت و امواج بیس به زمین کوبیده میشد و تصور کنید زمینی که فرش و موکت نباشه صدا تو اون محیط با این مورد سابها غوغایی میکنه... خلاصه خریدمش به قیمت 95 هزار تومان با تخفیف نمایشگاهی  ^_^ . رو ابرا بودم اون روز ... 16 کیلو وزنش بود و یکی از دوستام مدل r351 رو پسندید و با هم خریدیم واسه اونم 60 تومن در اومد که 351 هم اسپیکر زیبا و با کیفیتی بود که الان مدلش شده m3500 .... قیمتارو داشته باشید ! rolling%20on%20the%20floor.gifالبته که اون موقع خیلی پول بود. آقا حرفام طولانیه اما جالبه خواهشا تحمل کنید بنده حقیر رو ...... شب آوردیم خونه این 2 عشق رو یادمه تو خونه راهمون ندادن تا جعبه های بزرگ این اسپیکرارو دیدن ! :D
بعد از 20 دقیقه تو سرما موندن در باز شد با هم رفتیم تو خونه و سریع باز کردن جنسی که آکبنده و دوستان میدونن چه لذتی داره ... با یه عجله شیرین هر 2 سیستم باز شد و مختصرا چیده شد و رفتیم سراغ اهنگای علیگیتور آحه اون موقع بورس بود :cool:. اول 351 تست کردیم عالی بود عالییییییییی کلی ذوق زده شدیم از خروجی صدای با کیفیتش و ولوم صداش روی یکی از باندهاش بود و ریموت نداشت بر خلاف 501 . خلاصه که بی نهایت زندگی کردیم و سریع محافظ ساب رو در آوردیم که یه درایو 6.5 اینچی داشت و قدرت خیلی خوب. ستلایتاش چوبی بود بر خلاف 501 من که از چوب بود. حالا نوبت اسپیکر من شد بچه ها مسخره بازی میکردن که نامرد واسه تو بهتره و ..  :D وقتی تستش کردیم با همون آهنگ همه کف کردیم ! 9 تا ولوم داشت که هر عدد 3 بار تکرار میشد وقتی به 8 میرسید دیگه اخر زورش بود و بیشتر از اون سابش کم میاورد. خوب یادمه که خونه زیر و رو شد و صدای همه در اومد ! یعنی دیگه گند قضیه این موقع در اومد و همه با هم گفتن بسه دیگه خفش کن سرمون رفت این چیه آخه خریدی ! rolling%20on%20the%20floor.gif  سرسام گرفتن از حجم بیس و قدرت ساب ...
19586_L.jpgincendeo_4.jpg

r 501 رو با کارت صوت کریتیو بلستر اودیجی 24 بیت تست کردم و خیلی بهتر شد و در ولوم 9 هم کم نمیاورد.اما بعد از 3 سال فوم دور باند سابش پاره شد و تو ولوم بالا خرخر میکرد که با یه زحمتی خودم باز کردم و دادم به یکی از دوستان که تو کار سیستم صوتی بود 1 ماهه ردیفش کرد چون گارانتیش تموم شده بود .... 5 سال پیش فروخته شد و ب خاطرات پیوست . واقعا دل کندن از این مدل برام سخت بود چون اون موقع هنوز 550 و 730 به کار نبود و اینا پادشاهی میکردن.... اما این پایان کار نبود و نیست ! :D  رفتم سراغ s 5.1 ! نو نبود دیگه و خیلی حسرت خوردم... انقدر گشتم تا دست 2 تمیزشو پیدا کردم و 400 خریدم . هر چی بگم کم گفتم از این اسپیکر... ستلایتاش به معنای واقعی با کیفیت بود و تا آخرین ولوم اصلا کم نمیاورد و ساب قوی با بیس نرمی داشت و از 501 بهتر بود چون تیوتر هم داشت و البته واسه موزیک کلاسیک خیلی خیلی بهتر از ترنس و الکترو بود و ساخته شده بود واسه کلاسیک گوش دادن و آرامش ....من هنوزم دنبال حجم صدای بیشتر و بیس عمیقتر هستم. متاسفانه از اینم عکسی ندارم چون اون موقع تو مود این چیزا نبودیم مثل الان و به دلیل سرکار بودن کمتر خونه بودم و بیشتر به فکر لذت بردن از سیستم تا عکس گرفتن و همش میگفتم اینو دیگه نگه میدارم :D وگرنه حتما از این عزیزای دل عکس میگرفتم تا همیشه خاطرشون جلوی چشمم باشه ... s 5.1 با سیستم ddr 2 فروخته شد به کسی که عاشقش شده بود مثل خودم . من به ارزوم رسیدم و یه سیستم جدید تو ذهنم اومد .... البته هنوزم تو کف باند سابش هستم ! همینطور ستلایتا......
DSC_0821_1024_.jpg
images.jpg
این آخرین تجربه ی ادیفایر بود.. چون دوستم نمایندگی محصولات ادیفایر داشت و 4 سال پیش سری های جدید مثل da5000 pro و s730 و s550 و c1 , 2 , 3 هم داشت که بهترینای ادیفایر هستن رفتم مغازش و به مدت 1 ساعت تو پاساژ زیر و رو کردم مغازشو !rolling%20on%20the%20floor.gif  بیچاره کسبه طبقات پایین ... قشنگ پکیدن تو 1 ساعت صدای همشون تقریبا در اومد وقتی از مغازش اومدم بیرون .چون 5.1 قدرت بیشتری داره و از همه اون مدلا که گفتم قویتره(البته سابش با 730 یکیه خیلی فرقی نداره اما حجم صداش به خاطر 3 باند بیشتر قویتر هست) از صدای اونا راضی نشدم اما در عین حال همشون عالی و با کیفیت بودن .از 550 خوشم اومد اما واقعیتش با سابش حال نکردم .هم ابعادش خیلی بزرگ بود و هم اینکه نسبت به بزرگی سابش صدایی نکرد !!! یعنی موج ویبره ککمی داشت و بیشتر کوبشی بود و البته خیلی بیس نرم و زیبایی داشت اما نمیدونم چرا منو نگرفت.. راستش تو ذوقم خورد بعد از چند مدل اسپیکرای شاخ ادیفایر باهاش حال نکردم در کل... پشیمون شدم از خریدش. قیمتشم 480 تومن بود (چ قیمت خوبی کاش خریده بودم و الان 1200 میفروختم !  :D - شوخی کردم ) 
کلا یه مدت سیستم نداشتم تا 1.5 سال  پیش ک اتفاقی از جلوی یه مغازه که فقط اسپیکرای قیمت بالا داشت گذشتم ! رفتم تو مغازه دیدم اکثر مدلای ادیفایر  و لاجیتک رو داره(کریتیو نداشت متاسفانه و بنده یه زمانی در کف s750 بودم و هستم و خواهم بود )البته از این چینیا ویکر و ... هم داشت . ادیفایرارو که قبلا تست گرفتم.با لاجیتک اصلا آشنایی نداشتم تا دو مدل 623 و 906 رو دیدم گفتم میشه اینارو تست کنی ؟! گفت بله.اول 623 رو تست کرد.نامرد یکی از آهنگای lil jon رو گذاشت قشنگ رفتم رو هوا ! :eek: بیس فوق العاده بود یه چیزی تو مایه های s5.1 ! !!! با اون جثه کوچیک و 2 باند واقعا شگفت زده شدم و عجیب بود... خیلی خوشم اومد از حجمش اما قیمتشو که گفت فراری شدم rolling%20on%20the%20floor.gif . 570 تومن !!!!!! 20 روز با خودم کلنجار رفتم و دیوونش بودم و رفتم خریدم به قیمت 620 تومن ! ماشالا ایران من ... داری چ میکنی با من ؟!! :-?   از 906 هم صدا گرفت که استثنایی بود صدای سابش و بلندی و وضوح و کیفیت و به جرات و بدون جانبداری میگم تو هیچکدوم از اون مدل ادیفایرها همچین بیسی وجود نداشت ..... ! موج و ویبره بسیار خوبی داشت و هیجان زده شدم اما حیف که باندا از پلاستیک بود و تیوتر نداشتن هر 2 مدل ..... نکته عالی تو لاجیتکها به نظرم ووفر فوق العاده با کیفیتش هست که الان که 5500 دارم و 4 مدل لاجیتک رو تست کردم مطمئن شدم تو این قضیه  :) 
623 رو خریدم و 5 ماه باهش زندگی کردم و به قیمت 500 فروختم(چون اون موقع پول 906 نداشتم متاسفانه و این حکمتی داشت تا غولی مثل 5500 بگیرم) 623 اسپیکر باحالیه واسه کسایی که فیلم و گیم و هیجان میخوان در درجه اول بهترین گزینست و تو موزیک هم منو راضی کرد اما سابش وحشی هست و ستلایتا بعد از 85% کم میارن .تازه من با کارت کریتیواکسترنال بلستر xfi 5.1 ازش صدا گرفتم که کارت خوبیه . تجربه ی خوبی بود اما به قیمت بالایی که داشت نمیگم نمیارزید.توقع من بازم بالاتر از این بود و حجم بیشتری میخواستم :D . تو این مدت یه زد 523 هم خریدم و اونم تست شد و تو رنج قیمت خودش عالیه این اسپیکر و پیشنهاد میکنم اونایی که تو 240 تومن اسپیکر میخوان 523 رو بخرن فلفل نبین چه ریزس..... 

logi.jpg
logitech.jpg
واما تجربه ی اخر : خیلی تعریف 5500 شنیده بودم و تو یوتوب ویدیوهایی ازش هست که عجیبه ! فکر کنم هیچ اسپیکری به اندازه 5500 تو یوتوب فیلم نداشته باشه وقت کردین سر بزنید چیزای جالبی پیدا میشه ...
از شکستن سی دی و نمایش قدرت فوق العاده ساب 10 اینچی تا کار گذاشتن این اسپیکر تو ماشین و .... ! سری کردن 5500 با 906 و 2300 و 5450 و .... خیلی باحاله 
در به در دنبالش بودم متاسفانه نو گیر نمیاد دیگه و هر کسی داره به قیمت فضایی میفروشه.بعد از 2 ماه گشتن یه در حد و فوق العاده تمیز به قیمت 1350 خریدم(دقت کنید که یه زمانی قیمتش 500 تومن بوده) اونم از دزفول برام فرستادن =)) (چ مرضیه آخه )که 80 تومن هزینه ارسال شد که فروشنده محترم پرداخت کرد. روزی که پیک آورد تو مغازم با یه جعبه بزرگ و وزن 30 کیلیویی مواجه شدم :eek: بازش کردم و واقعا تمیز بود 3 تا بانداش اصلا استفاده نشده بود و طرف از ریموتش استفاده نکرده بود . مشابه آک . خلاصه که به آرزوی آخرم رسیدم و این غول بی نظیر روپیدا کردم.گرونه اما ارزش داره واسه من چون بدجور عاشقش شده بودم.با تست اول تو مغازه اونم با صوت آنبرد تا 60 درصد ولوم نزدیک بود شیشه های مغازم بترکه  :D . یه خط تاکسی جلوی مغازم هست دقیقا هر 8 تا راننده پریدن تو مغازه گفتن چی بود !!! =))  آهنگای lil jon , dj billy پیشنهاد میشه اگه حوصله هیجان دارید با اسپیکرای خفنتون ... 
شب بردم خونه و خیلی مخفیانه بردم تو اتاقم چون اگه مادر گرام میدید خونم حلال بود :D .ب خاطر پایه ی وصل شدن به دیوار سر فرصت باندارو به دیوار زدم به صورت 5.1 دالبی و فقط میتونم بگم هر هفته جمعه که خونه هستم یه چیز جدید تو صداش پیدا میکنم ... البته که با کارت صوت ایکس فای تیتانیوم اچ دی با قیمت بالاش بایدم خروجی خوبی بده اما انصافا کولاکه و خیلی از صدایی که از 906 تو گوشم هست قویتره. حداقل 30% سابش قویتره...  همه چیزشو دوست دارم و صدایی با این حجم نشنیدم و جرات میخواد تو ولوم بوست 11 رفتنش ! عجیبتر این که تو اون ولوم ساب اصلا کم نمیاره و فقط ستلایتا به خاطر پلاستیکی بودن یه کم به خر خر میوفته که تو اون ولوم طبیعیه چون باندا مشکلی نداره و حجم صدا باعث میشه پلاستیک به لرزه بیوفته..... خوبه که به این صدا عادت کردن و دیگه غر نمیزنن ! :cool:.دوستای زیادی دارم که سیستمای خوب ماشین دارن اما همشون اومدن خونه وتست صدای اسپیکر منو دیدن و حیرت زده شدن از حجم و قدرت ساب 5500 . البته سیستماشون تا رنج 2 تومن هست ....
دیگه قصد دارم این سیستمو نگه دارم چون فوق العادست و ساب وحشتناکی داره.ساند تاچ عالی داره که من گیتارمو بهش وصل میکنم و صدا روی باندها میوفته واسه رکوردم خیلی مفیده....
فقط دوستانی که در مورد لاجیتک کم لطفی میکنن و میگن بی کیفیته ! امیدوارم تجدید نظر کنن و من کسی بودم که هم ادیفایر داشتم و هم لاجیتک تجربه کردم و به نظر من ساب های لاجیتک یه چیز دیگه هست اما ستلایتای ادیفایر حرفه ای تر با صدای کمتر و کیفیت بیشتر هست .....
در آخر چندتا عکس و 1 فیلم از این سیستم دوست داشتنی و تشکر میکنم از سایت خوب لیون که باعث شده ما دور هم جمع بشیم @};- :x
بازم عذر میخوام واسه پر حرفی و اینکه وقت میزارید میخونید . عشقه دیگه کاریش نمیشه کرد :) @};- :x
614db3140f934efb93e959a03bd64cfc.jpg
20151106_140524.jpg
20151106_140545.jpg
logiiii_4_.jpg
logiiii_2_.jpg

لینک فیلم :
یه آهنگ معمولی - ولوم ساب 80%  . ولوم اصلی 70%  

http://s7.picofile.com/file/8236994634/878fd859d95bcd4d3b212b90436032da3703996_360p_94134.mp4.html

ویرایش شده توسط alirezamrl
لینک به دیدگاه

سلام خدمت اقای مهاجر عزیز

اقا رمان می نوشتی بهتر نبود؟rolling%20on%20the%20floor.gif

وای چقدر خندیدم بعضی جاهاش واقعا خندیدم

چقد با حوصله و کامل توضیح دادین دمتون گرم

بقیه دوستان که میان زنگ میزنن و در میرن :D

ان شاا.. یه روز میام قم با اسپیکرت کل میندازیم :)

چون خیلی دوست دارم صدای 5500 رو بشنوم از نزدیک

یکی از دوستان توی دزفول هست که تازه باهاشون اشنا شدن

گفت توی دزفول 5 تا s750 فروخته :eek: :eek:

خودش 5500 هم داشته

می گفت 5500 هم تقریبا حجم صداش اندازه ی 750 هستش اما 750 یه چیز دیگه ست

اینو گفتم دلتو اب کنم

خخخ

شوخی کردم

با حرفت کاملا موافقم

اینکه گفتی عشقه دیگه کاریش نمیشه کرد

یه زمانی به بعضیا که میدیم میلیونی بابت چیزای بی ارزش(البته از نظر من بی ارزش بودن) هزینه میکنن میگفتم شماها چقد اسکل هستین

بعده ها فهمیدم نباید توی ذوق کسی بزنی چون خودت گرفتار میشی

منم چندسال پیش قبل از اینکه 750 رو بگیرم پوسترشو زده بودم به دیوار

همش توی رویای خودم فرضش میکردم

توی خواب می بردمش عروسی تستش میکردم خخخ

برام شده ارزوی محال

وقتی گرفتمش انگار بمب اتم گرفته بودم

انقدر برام لذت بخش بود که اون لحظه هارو با هیچی عوضشون نمیکنم

برای همین همه ی حرفاتو از ته وجود درک کردم و حس کردم

کلیپ رو هم دیدم کیفیتش پایین بود اما صدای بیس عمیقش رو قشنگ حس کردم

پنجره های اتاقت رو بیمه کن

بنده خداها از ترسه لرزیده نشدن همو محکم بغل کردن =))

عشق یعنی کارت و اسپیکر با کیفیت و اهنگ همدم معین توی ولم 30 درصد :) @};-

بازم ممنون که وقت گذاشتی :)

ویرایش شده توسط CREATIVE
لینک به دیدگاه

سلام خدمت اقای مهاجر عزیز

اقا رمان می نوشتی بهتر نبود؟rolling%20on%20the%20floor.gif

وای چقدر خندیدم بعضی جاهاش واقعا خندیدم

چقد با حوصله و کامل توضیح دادین دمتون گرم

بقیه دوستان که میان زنگ میزنن و در میرن :D

ان شاا.. یه روز میام قم با اسپیکرت کل میندازیم :)

چون خیلی دوست دارم صدای 5500 رو بشنوم از نزدیک

یکی از دوستان توی دزفول هست که تازه باهاشون اشنا شدن

گفت توی دزفول 5 تا s750 فروخته :eek: :eek:

خودش 5500 هم داشته

می گفت 5500 هم تقریبا حجم صداش اندازه ی 750 هستش اما 750 یه چیز دیگه ست

اینو گفتم دلتو اب کنم

خخخ

شوخی کردم

با حرفت کاملا موافقم

اینکه گفتی عشقه دیگه کاریش نمیشه کرد

یه زمانی به بعضیا که میدیم میلیونی بابت چیزای بی ارزش(البته از نظر من بی ارزش بودن) هزینه میکنن میگفتم شماها چقد اسکل هستین

بعده ها فهمیدم نباید توی ذوق کسی بزنی چون خودت گرفتار میشی

منم چندسال پیش قبل از اینکه 750 رو بگیرم پوسترشو زده بودم به دیوار

همش توی رویای خودم فرضش میکردم

توی خواب می بردمش عروسی تستش میکردم خخخ

برام شده ارزوی محال

وقتی گرفتمش انگار بمب اتم گرفته بودم

انقدر برام لذت بخش بود که اون لحظه هارو با هیچی عوضشون نمیکنم

برای همین همه ی حرفاتو از ته وجود درک کردم و حس کردم

کلیپ رو هم دیدم کیفیتش پایین بود اما صدای بیس عمیقش رو قشنگ حس کردم

پنجره های اتاقت رو بیمه کن

بنده خداها از ترسه لرزیده نشدن همو محکم بغل کردن =))

عشق یعنی کارت و اسپیکر با کیفیت و اهنگ همدم معین توی ولم 30 درصد :) @};-

بازم ممنون که وقت گذاشتی :)

مخلصم :D  آره نقد دوستانو که میخوندم یاد قدیم افتادم... رفتم تو خاطرات . زیاده اما خالی از لطف نیست . اونایی که اهلش باشن تا تهش میخونن....

s 750 که آخرشه عشق خودمه و یادمه یه زمانی با پسر داییم رفتیم تهران اسپیکری به اسم charlston خریدیم . اون موقع که 501 داشتم و کیفیت چارستون عالی بود . به درو دیوار اتاق پسر خالم گیگاورکس شما بود :D  و اندر کفش بودیم و اتفاقا نظرم رو خرید این اسپیکر اومده بود قبل از 5500 اما چون یه کم قدیمی شده و اپتیکال نمیخوره ( تو گیم و فیلم واقعا بمبه با اپتیکال و thx) بیخیالش شدم و اینکه ساب 8 اینچی رو تجربه کرده بودم و البته میدونم آمپ 750 خیلی شاخ تر از 501 ادیفایر هست اما ندید و تست نکرده میگم سابتو قورت میده :laughing: ( شوخی کردم داداش)

ایشالا یه فرصت بشه بهت خبر میدم بیای اینور همسایه هارو عا30 کنیم  @};- راستی همین شیشه هایی که تو فیلم هست 2تاش ترک خورده ! در آستانه ترکیدنه متاسفانه :(

ویرایش شده توسط alirezamrl
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...