رفتن به مطلب

عکس کارت صدا & هدفون و اسپیکرهاتونو توی این تایپیک بذارین(مشاوره در خرید هم خواستین بگین)

CREATIVE
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و عرض ادب خدمت دوستان.چه تاپیک خوبی.ماشالا همه عشق صدای با کیفیت هستن  @};- 

ما که باید درس پس بدیم جلوی اساتید

طبق تجربه شنیداری از اسپیکرای مختلف پی سی از اولین اسپیکر شروع میکنم

1- ادیفایر  r301 که 2.1 بود و اولین تجربه ی شنیداری بنده فوق العاده لذت بخش بود.... فکر کنم سال 81 بود به قیمت 28 هزار تومان خریداری شد !!!! صدای زنده و زیبایی داشت و بیس دلنشین که این مدلها ریموتهای سیمی داشتن و حداقل نویز... اما ولوم از 70% بیشتر میشد کم میاورد والبته با صوت آنبرد تو اون سالها صدا میگرفتم و عشق تععد باند داشتیم طوری که 2 باند دیگه هم به ساب وصل کرده بودم از 2 خروجی !!!و در عین ناباوری بسیار عالی جواب داده بود و برام عجیب که کم نمیاورد.... متاسفانه عکسی  ندارم و جالبه که تو نت عکسی ازش نیست ! با سیستم کلنگی ddr1 فروخته شد 2 سال بعد

2-یادمه نمایشگاه کامپیوتر رفتیم و یه صدایی توجه منو خیلی جلب کرد ! دیدم از غرفه ی ادیفایر هست ... نزدیک شدم دیدم تمام اسپیکرای اون زمان ادیفایر رو آوردن و الان خیلی متاسفم که شرکت ماتریکس اسپیکراشو نمیاره و رده پاییناش هست اونم به قیمتای بالا !!! 2 تا اسپیکر خودنمایی میکرد. یکی r501 و یکی s5.1 .... ادیفایر بازا کاملا متوجه میشن که از غولهای اون زمان حرف میزنم... از هر2 برام صدا گرفت و s5.1 یه چیز دیگه بود . ساب 8 اینچ مردی داشت و قدرت عالی . خوب یادمه با آهنگ تورو میخوام آرش و دیجی علیگیتور تست میکردن :D. اما صد حیف که پولم نمیرسید بخرمش . فکر کنم اون موقع 200 تومن بود . رفتم سراغ 501 که اونم سابش 8 بود و مثل کریتیو s750 سابش زیر قرار میگرفت و امواج بیس به زمین کوبیده میشد و تصور کنید زمینی که فرش و موکت نباشه صدا تو اون محیط با این مورد سابها غوغایی میکنه... خلاصه خریدمش به قیمت 95 هزار تومان با تخفیف نمایشگاهی  ^_^ . رو ابرا بودم اون روز ... 16 کیلو وزنش بود و یکی از دوستام مدل r351 رو پسندید و با هم خریدیم واسه اونم 60 تومن در اومد که 351 هم اسپیکر زیبا و با کیفیتی بود که الان مدلش شده m3500 .... قیمتارو داشته باشید ! rolling%20on%20the%20floor.gifالبته که اون موقع خیلی پول بود. آقا حرفام طولانیه اما جالبه خواهشا تحمل کنید بنده حقیر رو ...... شب آوردیم خونه این 2 عشق رو یادمه تو خونه راهمون ندادن تا جعبه های بزرگ این اسپیکرارو دیدن ! :D

بعد از 20 دقیقه تو سرما موندن در باز شد با هم رفتیم تو خونه و سریع باز کردن جنسی که آکبنده و دوستان میدونن چه لذتی داره ... با یه عجله شیرین هر 2 سیستم باز شد و مختصرا چیده شد و رفتیم سراغ اهنگای علیگیتور آحه اون موقع بورس بود :cool:. اول 351 تست کردیم عالی بود عالییییییییی کلی ذوق زده شدیم از خروجی صدای با کیفیتش و ولوم صداش روی یکی از باندهاش بود و ریموت نداشت بر خلاف 501 . خلاصه که بی نهایت زندگی کردیم و سریع محافظ ساب رو در آوردیم که یه درایو 6.5 اینچی داشت و قدرت خیلی خوب. ستلایتاش چوبی بود بر خلاف 501 من که از چوب بود. حالا نوبت اسپیکر من شد بچه ها مسخره بازی میکردن که نامرد واسه تو بهتره و ..  :D وقتی تستش کردیم با همون آهنگ همه کف کردیم ! 9 تا ولوم داشت که هر عدد 3 بار تکرار میشد وقتی به 8 میرسید دیگه اخر زورش بود و بیشتر از اون سابش کم میاورد. خوب یادمه که خونه زیر و رو شد و صدای همه در اومد ! یعنی دیگه گند قضیه این موقع در اومد و همه با هم گفتن بسه دیگه خفش کن سرمون رفت این چیه آخه خریدی ! rolling%20on%20the%20floor.gif  سرسام گرفتن از حجم بیس و قدرت ساب ...

19586_L.jpgincendeo_4.jpg

r 501 رو با کارت صوت کریتیو بلستر اودیجی 24 بیت تست کردم و خیلی بهتر شد و در ولوم 9 هم کم نمیاورد.اما بعد از 3 سال فوم دور باند سابش پاره شد و تو ولوم بالا خرخر میکرد که با یه زحمتی خودم باز کردم و دادم به یکی از دوستان که تو کار سیستم صوتی بود 1 ماهه ردیفش کرد چون گارانتیش تموم شده بود .... 5 سال پیش فروخته شد و ب خاطرات پیوست . واقعا دل کندن از این مدل برام سخت بود چون اون موقع هنوز 550 و 730 به کار نبود و اینا پادشاهی میکردن.... اما این پایان کار نبود و نیست ! :D  رفتم سراغ s 5.1 ! نو نبود دیگه و خیلی حسرت خوردم... انقدر گشتم تا دست 2 تمیزشو پیدا کردم و 400 خریدم . هر چی بگم کم گفتم از این اسپیکر... ستلایتاش به معنای واقعی با کیفیت بود و تا آخرین ولوم اصلا کم نمیاورد و ساب قوی با بیس نرمی داشت و از 501 بهتر بود چون تیوتر هم داشت و البته واسه موزیک کلاسیک خیلی خیلی بهتر از ترنس و الکترو بود و ساخته شده بود واسه کلاسیک گوش دادن و آرامش ....من هنوزم دنبال حجم صدای بیشتر و بیس عمیقتر هستم. متاسفانه از اینم عکسی ندارم چون اون موقع تو مود این چیزا نبودیم مثل الان و به دلیل سرکار بودن کمتر خونه بودم و بیشتر به فکر لذت بردن از سیستم تا عکس گرفتن و همش میگفتم اینو دیگه نگه میدارم :D وگرنه حتما از این عزیزای دل عکس میگرفتم تا همیشه خاطرشون جلوی چشمم باشه ... s 5.1 با سیستم ddr 2 فروخته شد به کسی که عاشقش شده بود مثل خودم . من به ارزوم رسیدم و یه سیستم جدید تو ذهنم اومد .... البته هنوزم تو کف باند سابش هستم ! همینطور ستلایتا......

DSC_0821_1024_.jpg

images.jpg

این آخرین تجربه ی ادیفایر بود.. چون دوستم نمایندگی محصولات ادیفایر داشت و 4 سال پیش سری های جدید مثل da5000 pro و s730 و s550 و c1 , 2 , 3 هم داشت که بهترینای ادیفایر هستن رفتم مغازش و به مدت 1 ساعت تو پاساژ زیر و رو کردم مغازشو !rolling%20on%20the%20floor.gif  بیچاره کسبه طبقات پایین ... قشنگ پکیدن تو 1 ساعت صدای همشون تقریبا در اومد وقتی از مغازش اومدم بیرون .چون 5.1 قدرت بیشتری داره و از همه اون مدلا که گفتم قویتره(البته سابش با 730 یکیه خیلی فرقی نداره اما حجم صداش به خاطر 3 باند بیشتر قویتر هست) از صدای اونا راضی نشدم اما در عین حال همشون عالی و با کیفیت بودن .از 550 خوشم اومد اما واقعیتش با سابش حال نکردم .هم ابعادش خیلی بزرگ بود و هم اینکه نسبت به بزرگی سابش صدایی نکرد !!! یعنی موج ویبره ککمی داشت و بیشتر کوبشی بود و البته خیلی بیس نرم و زیبایی داشت اما نمیدونم چرا منو نگرفت.. راستش تو ذوقم خورد بعد از چند مدل اسپیکرای شاخ ادیفایر باهاش حال نکردم در کل... پشیمون شدم از خریدش. قیمتشم 480 تومن بود (چ قیمت خوبی کاش خریده بودم و الان 1200 میفروختم !  :D - شوخی کردم ) 

کلا یه مدت سیستم نداشتم تا 1.5 سال  پیش ک اتفاقی از جلوی یه مغازه که فقط اسپیکرای قیمت بالا داشت گذشتم ! رفتم تو مغازه دیدم اکثر مدلای ادیفایر  و لاجیتک رو داره(کریتیو نداشت متاسفانه و بنده یه زمانی در کف s750 بودم و هستم و خواهم بود )البته از این چینیا ویکر و ... هم داشت . ادیفایرارو که قبلا تست گرفتم.با لاجیتک اصلا آشنایی نداشتم تا دو مدل 623 و 906 رو دیدم گفتم میشه اینارو تست کنی ؟! گفت بله.اول 623 رو تست کرد.نامرد یکی از آهنگای lil jon رو گذاشت قشنگ رفتم رو هوا ! :eek: بیس فوق العاده بود یه چیزی تو مایه های s5.1 ! !!! با اون جثه کوچیک و 2 باند واقعا شگفت زده شدم و عجیب بود... خیلی خوشم اومد از حجمش اما قیمتشو که گفت فراری شدم rolling%20on%20the%20floor.gif . 570 تومن !!!!!! 20 روز با خودم کلنجار رفتم و دیوونش بودم و رفتم خریدم به قیمت 620 تومن ! ماشالا ایران من ... داری چ میکنی با من ؟!! :-?   از 906 هم صدا گرفت که استثنایی بود صدای سابش و بلندی و وضوح و کیفیت و به جرات و بدون جانبداری میگم تو هیچکدوم از اون مدل ادیفایرها همچین بیسی وجود نداشت ..... ! موج و ویبره بسیار خوبی داشت و هیجان زده شدم اما حیف که باندا از پلاستیک بود و تیوتر نداشتن هر 2 مدل ..... نکته عالی تو لاجیتکها به نظرم ووفر فوق العاده با کیفیتش هست که الان که 5500 دارم و 4 مدل لاجیتک رو تست کردم مطمئن شدم تو این قضیه  :) 

623 رو خریدم و 5 ماه باهش زندگی کردم و به قیمت 500 فروختم(چون اون موقع پول 906 نداشتم متاسفانه و این حکمتی داشت تا غولی مثل 5500 بگیرم) 623 اسپیکر باحالیه واسه کسایی که فیلم و گیم و هیجان میخوان در درجه اول بهترین گزینست و تو موزیک هم منو راضی کرد اما سابش وحشی هست و ستلایتا بعد از 85% کم میارن .تازه من با کارت کریتیواکسترنال بلستر xfi 5.1 ازش صدا گرفتم که کارت خوبیه . تجربه ی خوبی بود اما به قیمت بالایی که داشت نمیگم نمیارزید.توقع من بازم بالاتر از این بود و حجم بیشتری میخواستم :D . تو این مدت یه زد 523 هم خریدم و اونم تست شد و تو رنج قیمت خودش عالیه این اسپیکر و پیشنهاد میکنم اونایی که تو 240 تومن اسپیکر میخوان 523 رو بخرن فلفل نبین چه ریزس..... 

logi.jpg

logitech.jpg

واما تجربه ی اخر : خیلی تعریف 5500 شنیده بودم و تو یوتوب ویدیوهایی ازش هست که عجیبه ! فکر کنم هیچ اسپیکری به اندازه 5500 تو یوتوب فیلم نداشته باشه وقت کردین سر بزنید چیزای جالبی پیدا میشه ...

از شکستن سی دی و نمایش قدرت فوق العاده ساب 10 اینچی تا کار گذاشتن این اسپیکر تو ماشین و .... ! سری کردن 5500 با 906 و 2300 و 5450 و .... خیلی باحاله 

در به در دنبالش بودم متاسفانه نو گیر نمیاد دیگه و هر کسی داره به قیمت فضایی میفروشه.بعد از 2 ماه گشتن یه در حد و فوق العاده تمیز به قیمت 1350 خریدم(دقت کنید که یه زمانی قیمتش 500 تومن بوده) اونم از دزفول برام فرستادن =)) (چ مرضیه آخه )که 80 تومن هزینه ارسال شد که فروشنده محترم پرداخت کرد. روزی که پیک آورد تو مغازم با یه جعبه بزرگ و وزن 30 کیلیویی مواجه شدم :eek: بازش کردم و واقعا تمیز بود 3 تا بانداش اصلا استفاده نشده بود و طرف از ریموتش استفاده نکرده بود . مشابه آک . خلاصه که به آرزوی آخرم رسیدم و این غول بی نظیر روپیدا کردم.گرونه اما ارزش داره واسه من چون بدجور عاشقش شده بودم.با تست اول تو مغازه اونم با صوت آنبرد تا 60 درصد ولوم نزدیک بود شیشه های مغازم بترکه  :D . یه خط تاکسی جلوی مغازم هست دقیقا هر 8 تا راننده پریدن تو مغازه گفتن چی بود !!! =))  آهنگای lil jon , dj billy پیشنهاد میشه اگه حوصله هیجان دارید با اسپیکرای خفنتون ... 

شب بردم خونه و خیلی مخفیانه بردم تو اتاقم چون اگه مادر گرام میدید خونم حلال بود :D .ب خاطر پایه ی وصل شدن به دیوار سر فرصت باندارو به دیوار زدم به صورت 5.1 دالبی و فقط میتونم بگم هر هفته جمعه که خونه هستم یه چیز جدید تو صداش پیدا میکنم ... البته که با کارت صوت ایکس فای تیتانیوم اچ دی با قیمت بالاش بایدم خروجی خوبی بده اما انصافا کولاکه و خیلی از صدایی که از 906 تو گوشم هست قویتره. حداقل 30% سابش قویتره...  همه چیزشو دوست دارم و صدایی با این حجم نشنیدم و جرات میخواد تو ولوم بوست 11 رفتنش ! عجیبتر این که تو اون ولوم ساب اصلا کم نمیاره و فقط ستلایتا به خاطر پلاستیکی بودن یه کم به خر خر میوفته که تو اون ولوم طبیعیه چون باندا مشکلی نداره و حجم صدا باعث میشه پلاستیک به لرزه بیوفته..... خوبه که به این صدا عادت کردن و دیگه غر نمیزنن ! :cool:.دوستای زیادی دارم که سیستمای خوب ماشین دارن اما همشون اومدن خونه وتست صدای اسپیکر منو دیدن و حیرت زده شدن از حجم و قدرت ساب 5500 . البته سیستماشون تا رنج 2 تومن هست ....

دیگه قصد دارم این سیستمو نگه دارم چون فوق العادست و ساب وحشتناکی داره.ساند تاچ عالی داره که من گیتارمو بهش وصل میکنم و صدا روی باندها میوفته واسه رکوردم خیلی مفیده....

فقط دوستانی که در مورد لاجیتک کم لطفی میکنن و میگن بی کیفیته ! امیدوارم تجدید نظر کنن و من کسی بودم که هم ادیفایر داشتم و هم لاجیتک تجربه کردم و به نظر من ساب های لاجیتک یه چیز دیگه هست اما ستلایتای ادیفایر حرفه ای تر با صدای کمتر و کیفیت بیشتر هست .....

در آخر چندتا عکس و 1 فیلم از این سیستم دوست داشتنی و تشکر میکنم از سایت خوب لیون که باعث شده ما دور هم جمع بشیم @};- :x

بازم عذر میخوام واسه پر حرفی و اینکه وقت میزارید میخونید . عشقه دیگه کاریش نمیشه کرد :) @};- :x

614db3140f934efb93e959a03bd64cfc.jpg

20151106_140524.jpg

20151106_140545.jpg

logiiii_4_.jpg

logiiii_2_.jpg

لینک فیلم :

یه آهنگ معمولی - ولوم ساب 80%  . ولوم اصلی 70%  

http://s7.picofile.com/file/8236994634/878fd859d95bcd4d3b212b90436032da3703996_360p_94134.mp4.html

سلام عرض شد دوست عزیز

اول یه تشکر بکنم ازتون بابت دراختیار قرار دادن تجربیاتتون در استفاده از انواع اسپیکرها

من هم چند وقت قبل قرار بود این مدل رو تهیه کنم ( edifier s730) گفتم قبلش با  یکی از دوستان باتجربه در همین انجمن مشاوره کنم و از تجربیاتشون استفاده کنم

اولین سوال ایشون از من این بود که قرار هستش از این اسپیکر تو چه محیطی استفاده بشه و من گفتم اتاقم حدود 10-12 متره و ایشون فرمودن اسپیکر عالی هستش اما برای محیط 10-15 متر توصیه نمیشه

حالا میخواستم نظر شما رو هم بدونم باتوجه به اینکه اتاق شما هم توهمین متراژ هستش گذشته از بحث عشق وعلاقه  به این اسپیکرهای جذاب،  همچین اسپیکرهای پرقدرتی (z5500)  واقعا برای همچین محیط هایی مناسب هستن یا نه؟

برای مثال برای خرید تلویزیون led میگن استاندارش این هستش که برای فواصل تا 3-4 متری 40 یا 42 اینچ مناسبه درصورتی که میشه 80 اینچ هم تهیه کرد ولی برای اون فضا خیلی بزرگه.

باتشکر مجدد.

لینک به دیدگاه

• ارسال 315
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

سلام عرض شد دوست عزیز

اول یه تشکر بکنم ازتون بابت دراختیار قرار دادن تجربیاتتون در استفاده از انواع اسپیکرها

من هم چند وقت قبل قرار بود این مدل رو تهیه کنم ( edifier s730) گفتم قبلش با  یکی از دوستان باتجربه در همین انجمن مشاوره کنم و از تجربیاتشون استفاده کنم

اولین سوال ایشون از من این بود که قرار هستش از این اسپیکر تو چه محیطی استفاده بشه و من گفتم اتاقم حدود 10-12 متره و ایشون فرمودن اسپیکر عالی هستش اما برای محیط 10-15 متر توصیه نمیشه

حالا میخواستم نظر شما رو هم بدونم باتوجه به اینکه اتاق شما هم توهمین متراژ هستش گذشته از بحث عشق وعلاقه  به این اسپیکرهای جذاب،  همچین اسپیکرهای پرقدرتی (z5500)  واقعا برای همچین محیط هایی مناسب هستن یا نه؟

برای مثال برای خرید تلویزیون led میگن استاندارش این هستش که برای فواصل تا 3-4 متری 40 یا 42 اینچ مناسبه درصورتی که میشه 80 اینچ هم تهیه کرد ولی برای اون فضا خیلی بزرگه.

باتشکر مجدد.

مخلص آقا

ببین داداش میگن عشق که باشه میتونه جنون بیاره ! :) 730 بسیار عالیه اما واقعیت قضیه اینه که این دست اسپیکرای غول پیکر واسه محیطای 100 متر به بالا ساخته شده... یعنی من از همین 5500 تو سالنهای ورزش دیدم استفاده میکنن !!! تازه اونجا زیبایی صداش 2 برابر میشه چون صدا فضای کامل رو در اختیار داره. واسه اتاق من خیلی خیلی زیاده این سیستم و من پایین اتاق دارم اما چون دوست دارم جایی باشم که کسی بهم کاری نداشته باشه اومدم تو یه محیط دنج و 20 متری ........ ی

اگه علاقه داری و کیفیت میخوای و قیمتشم مناسبه بزن تو گوشش . حتما @};-

شاید بعد ها جای بزرگتر استفاده کردی و بیشتر به کارت اومد :)

لینک به دیدگاه

مخلصم :D  آره نقد دوستانو که میخوندم یاد قدیم افتادم... رفتم تو خاطرات . زیاده اما خالی از لطف نیست . اونایی که اهلش باشن تا تهش میخونن....

s 750 که آخرشه عشق خودمه و یادمه یه زمانی با پسر داییم رفتیم تهران اسپیکری به اسم charlston خریدیم . اون موقع که 501 داشتم و کیفیت چارستون عالی بود . به درو دیوار اتاق پسر خالم گیگاورکس شما بود :D  و اندر کفش بودیم و اتفاقا نظرم رو خرید این اسپیکر اومده بود قبل از 5500 اما چون یه کم قدیمی شده و اپتیکال نمیخوره ( تو گیم و فیلم واقعا بمبه با اپتیکال و thx) بیخیالش شدم و اینکه ساب 8 اینچی رو تجربه کرده بودم و البته میدونم آمپ 750 خیلی شاخ تر از 501 ادیفایر هست اما ندید و تست نکرده میگم سابتو قورت میده :laughing: ( شوخی کردم داداش)

ایشالا یه فرصت بشه بهت خبر میدم بیای اینور همسایه هارو عا30 کنیم  @};- راستی همین شیشه هایی که تو فیلم هست 2تاش ترک خورده ! در آستانه ترکیدنه متاسفانه :(

خخخ زنده باشی

شما مارو قورت بده حرفی نیست

ان شاا.. قسمت بشه حتام مزاحمت میشم

خخخ پنجره ها بیچاره ها دیگه باید وصیت کنن

خیلی صدای بیسش روی مخ بود

قشنگ مغزتو می بره

عالی بود حال کردم :) @};-

مخلص آقا

ببین داداش میگن عشق که باشه میتونه جنون بیاره ! :) 730 بسیار عالیه اما واقعیت قضیه اینه که این دست اسپیکرای غول پیکر واسه محیطای 100 متر به بالا ساخته شده... یعنی من از همین 5500 تو سالنهای ورزش دیدم استفاده میکنن !!! تازه اونجا زیبایی صداش 2 برابر میشه چون صدا فضای کامل رو در اختیار داره. واسه اتاق من خیلی خیلی زیاده این سیستم و من پایین اتاق دارم اما چون دوست دارم جایی باشم که کسی بهم کاری نداشته باشه اومدم تو یه محیط دنج و 20 متری ........ ی

اگه علاقه داری و کیفیت میخوای و قیمتشم مناسبه بزن تو گوشش . حتما @};-

شاید بعد ها جای بزرگتر استفاده کردی و بیشتر به کارت اومد :)

سلام دوست عزیز

منم با حرف جناب مهاجر موافقم

شما وقتی یه اسپیکر قوی میخری همش دوست داری ولوم بدی اما وقتی فضات کم باشه مثه اینه که سابووفر رو بذاری در گوشت اونوقت بجز صدای ازار دهنده چیزی عایدت نمیشه

هرچند وقتی عشق صدا باشی همه ی این سختی ها و کمبود هارو تحمل میکنی اما یکم سنت بره بالاتر اونوقت اعصاب و روانت فنا شدن

پس بهتره اول سلامتیت رو در نظر بگیری بعد علایقتو

منم اتاقم 12 متری هستش

و ماهی یکبار ولوم میدم اونم روی 20 درصد چون یکم که صدا بالا میره قشنگ همسایه ی بیچاره مغزش می پوکه

فعلا هم هدفون استفاده میکنم

ان شاا.. بهترین گزینه رو تهیه کنی

موفق باشی :) @};-

ویرایش شده توسط CREATIVE
لینک به دیدگاه

کوچیکتم جناب غفاری عزیز.قابلی نداشت.اون گیگاورکس شما خیلی خاصه و تو دست کمتر کسی هست.... ایشالا قدرتش همیشه میترکونه و لحظات خوبی برات رقم میزنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

باسلام

در مورد چیزای گرون گرون زیاد بحثی نیست ، گرونه خوبه دیگه

در مورد ارزون های خوب یه چیزی بگید تا اقشار کم درامد هم بتونن به گوش هاشون صفایی بدن

زیر200 تومن منظورم هست

لینک به دیدگاه

کوچیکتم جناب غفاری عزیز.قابلی نداشت.اون گیگاورکس شما خیلی خاصه و تو دست کمتر کسی هست.... ایشالا قدرتش همیشه میترکونه و لحظات خوبی برات رقم میزنه

زنده باشی مخلصم همچنین شما جناب مهاجر عزیز :)

لینک به دیدگاه

باسلام

در مورد چیزای گرون گرون زیاد بحثی نیست ، گرونه خوبه دیگه

در مورد ارزون های خوب یه چیزی بگید تا اقشار کم درامد هم بتونن به گوش هاشون صفایی بدن

زیر200 تومن منظورم هست

سلام دوست عزیز

همیشه گرون بودن ملاک بر بهتر بودن نیست

مثلا همین لاجیتک z906

الان 1.400 قیمتشه اما شما با 1.200 میتونی زد 5500 که خیلی بهتر از 906 هست رو بخری

و مثال های زیادی سراغ دارم

اما در مورد اسپیکر زیر 200 تومن

چند مورد سراغ دارم

5.1 هستن مارک کریتیو که مال6 سال پیش هستن

اما با کیفیتن

ولی مهم اینه کارت صوتی داشته باشی تا به قول شما صفایی ببری :)

لینک به دیدگاه

این CREATIVE T6060 رو تقریبا بعد از هدفون CREATIVE ep480 گرفتم ، ep480 رو سال 85 از جمهوری 35 تومن گرفتم ، سال 85 سی و پنج تومن مثل 350 الان بود  :D 

اینقدر سایت کریتیو رو زیر و رو کرده بودم که همه مدلهای اسپیکراش رو حفظ شده بودم ، یه بنده خدایی هم شهرمون محصولات کریتیو داشت رفتم ازش گرفتم . اومدم خونه چیدمان و این حرفا رو بیخیال شدم همینجوری بغل هم گذاشتم و روشنش کردم ، صدای خاصی که تا به اون موقع همچین جنس صدایی نشنیده بودم . اونموقع زیر زمین بودم با کف سرامیک و فضای حدود 25 متری ، پنجره ها رو کامل عایق کرده بودم همسایه ها چیزی نشنون ، خیلی حال میداد ، یادمه تو Quake 4 وقتی شلیک میکردم انگار تو میدون جنگ باشی همچون حسی داشت ، الان دیگه اونجا نیستم و چون نمیخواستم دیوار سوراخ کنم ، رفتم تو کار پایه ، پایه های بازار هم ارتفاع خوبی نداشت هم خیلی ساده بود و هم خیلی گرون بود ، الان دقیق یادم نیست قیمتشونو فکر کنم سایت چاره بود دیدم اونموقع حدود 500 میشد حدود 3..4 سال پیش ، بنظرم همون ارتفاعی که آدم میشینه باید اسپیکرها تو همون حدود باشن ، خلاصه کلی فکر و آخرش با فرفوژه اون ارتفاعی که میخواستم 5 تا پایه درست کردم که خیلی خوب با اسپیکرها جور شد ، الان با کارت اکسترنال X-Fi Surround 5.1 ست کردم ، این اسپیکر 70 وات RMS توان داره که نیازهای شما را تا فضای حدود 30 متری بخوبی برآورده میکنه مگر اینکه واقعا صدای خیلی بلند رو بتونید تحمل کنید .

creative-inspire-t6060_1.jpg

mtgqk551tstpjnuza3ow.jpg

9g7vz6h17w5a1wxjidyb.jpg

rgg3b5cogo08lmyfwbxg.jpg

در فرصت مناسب از لاشه ی پدربزرگ (ep480) هم عکس میندازم ، بد جور این هدفون مرد بود ، بـَــــد ....  :x 

.

لینک به دیدگاه

این CREATIVE T6060 رو تقریبا بعد از هدفون CREATIVE ep480 گرفتم ، ep480 رو سال 85 از جمهوری 35 تومن گرفتم ، سال 85 سی و پنج تومن مثل 350 الان بود  :D 

اینقدر سایت کریتیو رو زیر و رو کرده بودم که همه مدلهای اسپیکراش رو حفظ شده بودم ، یه بنده خدایی هم شهرمون محصولات کریتیو داشت رفتم ازش گرفتم . اومدم خونه چیدمان و این حرفا رو بیخیال شدم همینجوری بغل هم گذاشتم و روشنش کردم ، صدای خاصی که تا به اون موقع همچین جنس صدایی نشنیده بودم . اونموقع زیر زمین بودم با کف سرامیک و فضای حدود 25 متری ، پنجره ها رو کامل عایق کرده بودم همسایه ها چیزی نشنون ، خیلی حال میداد ، یادمه تو Quake 4 وقتی شلیک میکردم انگار تو میدون جنگ باشی همچون حسی داشت ، الان دیگه اونجا نیستم و چون نمیخواستم دیوار سوراخ کنم ، رفتم تو کار پایه ، پایه های بازار هم ارتفاع خوبی نداشت هم خیلی ساده بود و هم خیلی گرون بود ، الان دقیق یادم نیست قیمتشونو فکر کنم سایت چاره بود دیدم اونموقع حدود 500 میشد حدود 3..4 سال پیش ، بنظرم همون ارتفاعی که آدم میشینه باید اسپیکرها تو همون حدود باشن ، خلاصه کلی فکر و آخرش با فرفوژه اون ارتفاعی که میخواستم 5 تا پایه درست کردم که خیلی خوب با اسپیکرها جور شد ، الان با کارت اکسترنال X-Fi Surround 5.1 ست کردم ، این اسپیکر 70 وات RMS توان داره که نیازهای شما را تا فضای حدود 30 متری بخوبی برآورده میکنه مگر اینکه واقعا صدای خیلی بلند رو بتونید تحمل کنید .

creative-inspire-t6060_1.jpg

mtgqk551tstpjnuza3ow.jpg

9g7vz6h17w5a1wxjidyb.jpg

rgg3b5cogo08lmyfwbxg.jpg

در فرصت مناسب از لاشه ی پدربزرگ (ep480) هم عکس میندازم ، بد جور این هدفون مرد بود ، بـَــــد ....  :x 

.

سلام دوست عزیز

ممنون که با حوصله توضیح دادین

اسپیکر خوبی دارین

دیده بودمش

چه قشنگ روی پایه گذاتیشون

ep480 هم دارمش اتفاقا

نو نو مونده

خیلی شیک و با دوامه

صداشم خوبه فقط بیسش کمه یکم

موفق باشی

لینک به دیدگاه

با سلام

منم اسامی لوازم رو اینجا میزارم.

1xmh422a3kg4y6ijm50q_thumb.jpg

Logitech Z906

که ست شده با کارتهای

Creative X-Fi Titanium Fatality Professional

Creative ZX

و

Z5500 

که ست شده با کارتهای

Creative X-Fi Titanium Fatality Champion

Creative ZXR

و دستگاه سینمای خانواده

Pioneer BCS-222

که کنسولها باهاش ست شدن.

cktgpmarcvhm5uaa2ms0_thumb.jpg

و اینم هدفونهای بنده.

1v68x77kq8119w9yohgg_thumb.jpg

اگر سوالی بود در خدمتم دوستان.

ویرایش شده توسط Santa Cruise
لینک به دیدگاه

با سلام

Logitech Z906

که ست شده با کارتهای

Creative ZX

و

Z5500 

که ست شده با کارتهای

Creative ZXR

و دستگاه سینمای خانواده

Pioneer BCS-222

که کنسولها باهاش ست شدن.

و اینم هدفونهای بنده.

به به کلکسیونی از بهترینارو جمع کردین.واقعا آفرین به این سلیقه .... @};- :x 

والا سوال خاصی به ذهنم نمیرسه فقط همینجوری دل آدم میخواد نگاه کنه =)) :D :big hug:

جدا باید پای این سیستم نشست و بیخیال کار و کاسبی و زن و زندگی شد ! :laughing:

خیلی عالیه مبارکتون باشه و همیشه ازش لذت ببرید.فقط جسارتا عکس از ساب ووفراتون نذاشتن ! پایین میز هست ؟! و حالا که هر 2 اسپیکر رده بالای لاجیتک رو دارین + سیستم خانگی کدوم یکی رو برتر میدونید ؟!ً از لحاظ قدرت و کیفیت یه مقایسه کنید این 3 سیستم دلنشین رو ممنون میشم :clapping: @};-

ویرایش شده توسط alirezamrl
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

Logitech Z906

که ست شده با کارتهای

Creative ZX

و

Z5500 

که ست شده با کارتهای

Creative ZXR

و دستگاه سینمای خانواده

Pioneer BCS-222

که کنسولها باهاش ست شدن.

و اینم هدفونهای بنده.

با سلام خدمت دوست عزیز 

آقای کریمی ماشاالله

خدا بیشترش کنه

عرض شود منم سوالی جناب مهاجر عزیز کردند و  دارم وبعضافه اینکه نظرتونو درمورد کارت صدا zxr  و مقایسش با سری تیتانیومی که دارید استفاده میکنید بدونم 

باتشکر

ویرایش شده توسط ferdosi
لینک به دیدگاه

با سلام

Logitech Z906

که ست شده با کارتهای

Creative ZX

و

Z5500 

که ست شده با کارتهای

Creative ZXR

و دستگاه سینمای خانواده

Pioneer BCS-222

که کنسولها باهاش ست شدن.

و اینم هدفونهای بنده.

سلام خدمت اقای کریمی عزیز

ماشاا.. عکس سیستمتونو توی یه تایپیک دیگه دیده بودم

شما ارزوهای محال یه عده ی جوان رو به حقیقت رسوندین

ان شاا.. خدا هرچی میخوایین بهتون بده

بهترین هستین که بهترینها نصیبتون میشه

خیرشو ببینی

ادم دلش میخواد با سیستمتون سلفی بگیره

والا انقدر که از سلفی گرفتن با اینجور سیستمها لذت می بریم با مسی و رونالدو شاید نبریم.. :) @};-

لینک به دیدگاه

با سلام

من از تمامی عزیزان کمال تشکر رو دارم که لطفشون شامل حال من شده.

به ترتیب جواب میدم خدمتتون.

ساب ووفر ها رو به خاطر استفاده بهینه گذاشتم رو زمین و زیر میز.

اینجوری صدای بمشون بیشتر هم حس میشه.

در مورد اسپیکر یا سینما خدمتتون عرض کنم که برای PC بهترین انتخاب اسپیکر هست تا سینما.

مخصوصا که اسپیکر های رده بالا دیکودرهای مختلفی رو استفاده میکنن و صدای مخصوصا فراگیر رو خیلی بهتر از سینما ارائه میدن.

من موقع بازی cod بارها شده که برگشتم پشت سرم رو نگاه کردم.

در مورد فرق 5500 و 906 اینو عارضم که 5500 بهتر هست منتها نه در حدی که آدمی از 906 لذت نبره.

حجم صدای هر 2 تا تقریبا یکی هستن منتها ساب 906 یکم نسبت به 5500 تنبلتره و دیرتر واکنش نشون میده مخصوصا که 5500 صداهای بم رو یکم بهتر اجرا میکنه.

ولی در کل هر 2 تا عالی و جزو بهترینها هستن.

در مورد فرق کارت صدا ها راستش من سری zxr رو وصل کردم به 5500 و تیتانیوم رو هم وصل کردم به هدست تیامات 7.1.

هر 2 تا در این حالت محشر هستن.

هم 5500 ازحداکثر توان zxr استفاده میکنه هم تیامات از حداکثر توان تیتانیوم.

zxr به نظر من یکم از تیتانیوم بهتره منتها فقط چند درصد.

نمیدونم جواب سوالها رو دادم به خوبی یا نه.

لینک به دیدگاه

با سلام

من از تمامی عزیزان کمال تشکر رو دارم که لطفشون شامل حال من شده.

به ترتیب جواب میدم خدمتتون.

ساب ووفر ها رو به خاطر استفاده بهینه گذاشتم رو زمین و زیر میز.

اینجوری صدای بمشون بیشتر هم حس میشه.

در مورد اسپیکر یا سینما خدمتتون عرض کنم که برای PC بهترین انتخاب اسپیکر هست تا سینما.

مخصوصا که اسپیکر های رده بالا دیکودرهای مختلفی رو استفاده میکنن و صدای مخصوصا فراگیر رو خیلی بهتر از سینما ارائه میدن.

من موقع بازی cod بارها شده که برگشتم پشت سرم رو نگاه کردم.

در مورد فرق 5500 و 906 اینو عارضم که 5500 بهتر هست منتها نه در حدی که آدمی از 906 لذت نبره.

حجم صدای هر 2 تا تقریبا یکی هستن منتها ساب 906 یکم نسبت به 5500 تنبلتره و دیرتر واکنش نشون میده مخصوصا که 5500 صداهای بم رو یکم بهتر اجرا میکنه.

ولی در کل هر 2 تا عالی و جزو بهترینها هستن.

در مورد فرق کارت صدا ها راستش من سری zxr رو وصل کردم به 5500 و تیتانیوم رو هم وصل کردم به هدست تیامات 7.1.

هر 2 تا در این حالت محشر هستن.

هم 5500 ازحداکثر توان zxr استفاده میکنه هم تیامات از حداکثر توان تیتانیوم.

zxr به نظر من یکم از تیتانیوم بهتره منتها فقط چند درصد.

نمیدونم جواب سوالها رو دادم به خوبی یا نه.

زنده باشی اقا ممنون از جوابتون

دقیقا هر 2 اسپیکر عالین و چون 5500 دارم خواستم مقایسشو انجام بدین مخصوصا وقتی با 2 کارت صوت عالی صدا می گیرین..... 906 جایگزینه شایسته ای هست اما همونطور ک فرمودین 5500 اعجوبه ای هست واسه خودش و صد حیف ک دیگه تولید نمیشه.....

منم با تیتانیوم اچ دی و اپتیکال ازش صدا میگیرم و خیلی راضیم

در مجموع ایشالا همیشه چرخشون بچرخه واست و خیرشو ببینی دوست من  @};- :x

لینک به دیدگاه

سلام

این اسپیکر چندین سال پیش حدود 300ت تموم شد،الان با 300 فکر کنم فقط باندهاشو بشه خرید.

صدای خفنی داشت ولی بازنشسته شده،بهمراه سیستم قدیمی فروختمش.الان از این لپتاپی ها که با usb تغذیه میشن استفاده میکنم.

8mf6pmkoipm9lw2gv1ta.jpg

ijokxj7w0uj6huyosm03.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام 

تشکر از استارتر محترم بابت این تاپیک

بنده عکس چندتا قطعه مرتبط رو بزودی قرار میدم توضیح مختصری هم درموردشون میدم خدمت دوستان

ولی یه مطلب مهم که گفتم اینجا مطرح کنم  کم توجهی  که به صدا تو یه سیستم بخصوص حرفه ای میشه !

جا داره دراین زمینه هم  بحث بشه

مثلا دوستی که سیستم گیم جمع میکنه که کارت گرافیکش حداقل یک میلیونه و مانیتور ولوازم دیگر مرتبط گرون در کنارش از یه اسپیکر 20 تومنی استفاده میکنه !

خب صوت وتصویر از قدیم گفتن!

و مثلا تو همین گیم  شاید نیمی از لذت بازی در صدای فراگیر و شفاف و باکیفیته ! توی یه فیلم هم صدا خیلی مهمه و تاثیر گذار 

باز دوستان که تجربه استفاده و صاحب نظر هستن  نظر بدند  و  این مقوله هم  مورد توجه قرار بگیره خالی از لطف نیست 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

باسلام خدمت دوستان

کارت صدا و اسپیکرهای موجود که فعلا  موجود هستن  یا دستم بوده  خدمت دوستان معرفی میکنم توضیح مختصری هممیدم انشاا... مفید باشه

کارت صدا: قطعه خیلی مهم در یک سیستم صوتی حرفه ای که تا نداشته باشید  ارزششو نمیدونید که متاسفانه مظلوم واقع شده!

اول  کارت صدا

creative x-fi titanum fatal1ty pro 7.1

این کارت از سری x-fi  مدل تیتانیوم  میباشد

یه کارت بقول گفتنی فول میباشد که 7.1 روهم ساپورت میکنه ورودی و خروجی آنالوگ و دیجیتال 

این سری دارای رابط کاربری بسیار عالی میباشد و یکی از بهترین های کارت صدا هست

شما قویترین اسپیکر هم به این کارت وصل کنید امکان نداره کم بیاره و شاید برعکس این اتفاق بیفته البته

خودم از این کارت استفاده میکنم و بشدت راضیم

دوستمون هم جناب کریمی در چند پست قبل مقایسه ای با کارت zxr که بالاترین رده جدید کریتیو هست و قیمتش حدودا 900 هست ،   داشتن و تفاوتشونو خیلی کم میدونند!

دوم کارت صدا 

Creative X-FI PLATINUM FATAL1TY CHAMPION

یک کارت صدای عالی دارای کنترل پنل عالیتر!

یکی از کارت های بسیار خوب سری x-fi  دارای امکانات جانبی خیلی خوبی میباشد

کیفیت صدا دراین مدل انصافا چیزی از مدل بعدی  یعنی تیتانیوم  کم نداره!

7.1 هست

سوم کارت صدا

creative titanum hd

این کارت ظاهرا بیشتر شناخته شده هست و طرفدار زیاد داره یه علتشم بخاطر داشتن خازن های جامد و شکل ظاهری جذابشه

انصافا کارت خیلی خوبی هست ولی 5.1 بیشتر نیست و 5.1 هم فقط اپتیکال جواب میده اگر اسپیکر 5.1 داشته باشید و خروجی اپتیک نداشته باشید قابل استفاده نیست

ولی یک مقایسه بین این مدل و مدل اول اگر داشته باشیم

باید بگم  بنده با چند اسپیکر  و گذاشتن زمان برای تست  کامل  به این نتیجه رسیدم

واقغا ف رقشون خیلی کمه !

قابل توجه دوستانی که فقط دنبال این مدل هستن  باور کنید فرقشون چندان  قابل توجه نیست حداقل چیزی که بنده تجربی بهش رسیدم

و دوستانی که از ابتدا  این مدل رو داشتن و خیلی راضین هم مدل اول یا سری های  x-fi  رو نداشتن وگرنه احتمال زیاد  عرض بنده رو تایید میکردن که فرقشون واقعا ناچیزه!

درکل  سری های x-fi  کریتیو  بهترین سری کارت های این شرکت هستن که رودستشون نیومده !

درمورد اسپیکر

اولین اسپیکر

کریتیو I-TRIGUE  3400

یکی از مدلهای خیلی خوب کریتیو  و 2.1 میباشد که فکر کنم برای 8 9 سال پیش باشه 

دارای کیفیت صدا و بخصوص ساخت وبدنه عالی هست

پشتشم طراحی و مهندسی کالیفرنیا زده

خلاصه اسپیکر زیبا و بسیار جنس بدنه عالی داره

البته من درحد تست استفاده کردم ولی از صداش خیلی راضی هستم

مورد دوم

اسپیکر Z623

قبلا تعریفشو شنیده بودم

ولی خودم دستم رسید و تست کردم شگفت زده شدم

صدای فراگیر و بیس  نرم و عالی و البته حجم صدای بالا

کیفیت ساختشم انصافا خوبه و از همه نظر  ایده ال هست

دارای استاندارد thx

مورد سوم اسپیکر 5.1  و عالی لاجیتک

مدا Z-5450  هست

این مدل قبل از 5500 اومده بوده دارای کنترلر و باندهای وایرلس هست

کیفیت ساخت و صداش خیلی عالی  و 315 وات میباشد

از نظر امکانات فوله

کنترل ورودی خروجی های دیجیتال و انالوگ 

دالبی و....

این سری خیلی کم وارد ایران شده هست

ویکی از بهترین های لاجیتکه

مورد آخر  گل سرسبد اسپیکر های 2.1  بنظر بنده البته!

creative gigaworks t3

اسپیکری بسیار باکیفیت با کیفیت ساخت عالی و البته قشنگ که به نظرم  صدای خاص و بینظیری داره

بازم سوال باشه درخدمتم

البته همش برا من نیست یعنی اونهایی که هستن  احتمالا چند روزی مهمون ما هستن :)

post-2355-0-49264300-1455517021_thumb.jpg

post-2355-0-27771400-1455517032_thumb.jpg

post-2355-0-57034300-1455517042_thumb.jpg

post-2355-0-67197500-1455517051_thumb.jpg

post-2355-0-57120700-1455517067_thumb.jpg

post-2355-0-57863500-1455517076_thumb.jpg

post-2355-0-20437700-1455517087_thumb.jpg

post-2355-0-64524800-1455517104_thumb.jpg

post-2355-0-42158200-1455517113_thumb.jpg

post-2355-0-84619000-1455517121_thumb.jpg

post-2355-0-39080800-1455517131_thumb.jpg

post-2355-0-65707000-1455814697_thumb.jpg

ویرایش شده توسط ferdosi
لینک به دیدگاه

باسلام خدمت دوستان

کارت صدا و اسپیکرهای موجود که فعلا  موجود هستن  یا دستم بوده  خدمت دوستان معرفی میکنم توضیح مختصری هممیدم انشاا... مفید باشه

کارت صدا: قطعه خیلی مهم در یک سیستم صوتی حرفه ای که تا نداشته باشید  ارزششو نمیدونید که متاسفانه مظلوم واقع شده!

اول  کارت صدا

یه کارت بقول گفتنی فول میباشد که 7.1 روهم ساپورت میکنه ورودی و خروجی آنالوگ و دیجیتال 

شما قویترین اسپیکر هم به این کارت وصل کنید امکان نداره کم بیاره و شاید برعکس این اتفاق بیفته البته

دوستمون هم جناب کریمی در چند پست قبل مقایسه ای با کارت zxr که بالاترین رده جدید کریتیو هست و قیمتش حدودا 900 هست ،   داشتن و تفاوتشونو خیلی کم میدونند!

دوم کارت صدا 

7.1 هست

سوم کارت صدا

creative titanum hd

این کارت ظاهرا بیشتر شناخته شده هست و طرفدار زیاد داره یه علتشم بخاطر داشتن خازن های جامد و شکل ظاهری جذابشه

انصافا کارت خیلی خوبی هست ولی 5.1 بیشتر نیست و 5.1 هم فقط اپتیکال جواب میده اگر اسپیکر 5.1 داشته باشید و خروجی اپتیک نداشته باشید قابل استفاده نیست

واقغا ف رقشون خیلی کمه !

قابل توجه دوستانی که فقط دنبال این مدل هستن  باور کنید فرقشون چندان  قابل توجه نیست حداقل چیزی که بنده تجربی بهش رسیدم

و دوستانی که از ابتدا  این مدل رو داشتن و خیلی راضین هم مدل اول یا سری های  x-fi  رو نداشتن وگرنه احتمال زیاد  عرض بنده رو تایید میکردن که فرقشون واقعا ناچیزه!

درکل  سری های x-fi  کریتیو  بهترین سری کارت های این شرکت هستن که رودستشون نیومده !

درمورد اسپیکر

اولین اسپیکر

کریتیو I-TRIGUE  3400

مورد دوم

اسپیکر Z623

قبلا تعریفشو شنیده بودم

دارای استاندارد thx

مدا Z-5450  هست

از نظر امکانات فوله

دالبی و....

creative gigaworks t3

اسپیکری بسیار باکیفیت با کیفیت ساخت عالی و البته قشنگ که به نظرم  صدای خاص و بینظیری داره

بازم سوال باشه درخدمتم

سلام عرض ادب خدمت استاد فردوسی

اقا ممنون که بالاخره اجناسو رو کردین.. :)

بابت توضیحات کامل و شفافتونم ممنونم

ان شاا.. خیرشونو ببینین

با ارزوی موفقیت.. :) @};-

لینک به دیدگاه

باسلام خدمت دوستان

اول  کارت صدا

دوم کارت صدا 

7.1 هست

سوم کارت صدا

creative titanum hd

واقغا ف رقشون خیلی کمه !

درمورد اسپیکر

اولین اسپیکر

کریتیو I-TRIGUE  3400

مورد دوم

اسپیکر Z623

قبلا تعریفشو شنیده بودم

دارای استاندارد thx

مدا Z-5450  هست

از نظر امکانات فوله

دالبی و....

creative gigaworks t3

بازم سوال باشه درخدمتم

به به عجب پکیج جالبی....

بسیار زیبا و جامع توضیح دادین و خیلی خلاصه و مثل من رمان نشد ! :D

در تایید فرمایشات شما باید بگم که دقیقا همینطوره سری xfi کریتیو واقعا چیپ های عالی داره که هم تو گیم و فیلم و هم موزیک خیلی عالی جواب میده ...

شاید جای این سوال اینجا نباشه ! شرمنده ی دوستان ... اینکه 5450 حجم صدای بیشتری داره یا 623 ؟!  منظورم کلی بود هم ولوم صدا و هم کیفیت بیس و قدرت . اگر بفرمایید ممنون میشم @};-

لینک به دیدگاه

به به عجب پکیج جالبی....

بسیار زیبا و جامع توضیح دادین و خیلی خلاصه و مثل من رمان نشد ! :D

در تایید فرمایشات شما باید بگم که دقیقا همینطوره سری xfi کریتیو واقعا چیپ های عالی داره که هم تو گیم و فیلم و هم موزیک خیلی عالی جواب میده ...

شاید جای این سوال اینجا نباشه ! شرمنده ی دوستان ... اینکه 5450 حجم صدای بیشتری داره یا 623 ؟!  منظورم کلی بود هم ولوم صدا و هم کیفیت بیس و قدرت . اگر بفرمایید ممنون میشم @};-

سلام خدمت اقای مهاجر عزیز

من صدای 623 رو نشنیدم اما چون مهندسی 5450 رو دیدم از نظر حجم صدا شک نکن که خیلی غوله

چون سابشم داخله باکسه باعث میشه بیس خیلی عمیق و کوبنده تر بشه

زد5450 یکی از اسپیکرهای خاص بوده و هست

اقای فردوسی ام که خاص همه ی انجمن هاست... :) @};-

ویرایش شده توسط CREATIVE
لینک به دیدگاه

سلام خدمت اقای مهاجر عزیز

من صدای 623 رو نشنیدم اما چون مهندسی 5450 رو دیدم از نظر حجم صدا شک نکن که خیلی غوله

چون سابشم داخله باکسه باعث میشه بیس خیلی عمیق و کوبنده تر بشه

زد5450 یکی از اسپیکرهای خاص بوده و هست

اقای فردوسی ام که خاص همه ی انجمن هاست... :) @};-

سلام آقا . زنده باشی

برعکس من 623 داشتم و چون حجم صداش عالیه و سابش قدرت عالی داره پرسیدم و از این جهت که 5450   5.1 هست مطمئنا صدای تریبل بیشتری داره و احتمالا آمپ قویتری هم داره ...

اما ساب 623 هم غولی هست و تا صداشو نشنوی باورت نمیشه این صدای خفن از همچین سابی در میاد ! :D

لینک به دیدگاه

عرض سلام دارم خدمت همه دوستان عزیز
بنده هم تا حدود یک سال ونیم قبل از یه اسپیکر فوق العاده معمولی استفاده میکردم (مارکشم اکسس بود :D ) 
اصلا دنبال خرید اسپیکر نبودم اما توی نت اسم ادیفایر c2 زیاد به گوشم خورده بود
تا اینکه این اسپیکر رو با قیمت مناسب گیر اوردم و گفتم ببینم جریان چیه که اینقدر ازش تعریف میکنن.

خلاصه خریدم و تست کردم و تازه متوجه شدم بله صدا و موزیک یعنی چی :)
دیگه از اون زمان مقوله صدا و اسپیکر و کارت صدا برام اهمیت پیدا کرد و از سال گذشته تا الان چندین مدل کارت صدا رو هم تست کردم

از ادیفایر c2 باید بگم انصافا هم ظاهر جذابی داره هم صدای باکیفیتی (تو رنج قیمتی خودش)
منتها چون انواع کارت صدا رو هم با این اسپیکر تست کردم باید عرض کنم خدمتتون که کارت صدای مجزا حدودا 10-20 درصد کیفیت صداش رو بالا میبره.

تا اینکه چندوقت پیش یه c3 تهیه کردم و خوشبختانه کارت صدای تیتانیوم هم دستم بود
این اسپیکر رو با کارت صدای انبورد تست کردم اصلا صداش جذاب نبود و مثلا صدای ساب خیلی ضعیف و خشک بود اما وقتی  c3 رو به کارت تیتانیوم وصل کردم صدا از اینرو به اونرو شد :eek:
و اینجا بود که با تمام وجود تفاوت کارت صدای مجزا رو با کارت انبورد احساس کردم. :clapping:
هم حجم صدا بیشتر شده بود هم کیفیت بالاتر رفته بود (خصوصا صدای ساب دلنشین شده بود)

خلاصه تصمیم گرفتم c3 رو نگه دارم و c2 رو برای فروش قرار بدم.
اما در کل اگه بخوام بین c2 و c3 (بدون داشتن کارت صدا) یکی رو انتخاب کنم c2 هستش چون صدای c3 بدون کارت صدا اصلا حداقل برای من جذاب نیست.
در مورد این دو مدل باید عرض کنم هردو برای فضای حدود 10-15 متر جوابگو هستن.
نکته مثبت دیگر هم درمورد محصولات ادیفایر داشتن ریموت کنترل هستش که انصافا برای من که خیلی ضروریه.
برای مثال محصولات لاجیتک فکر نمیکنم اسپیکرهای زیر 600 تومنش کنترل داشته باشه.

ببخشید سرتون رو درد اوردم در اخر هم چنتا عکس براتون قرار دادم از c2 و c3 .

post-16848-0-22974900-1455811954_thumb.jpg

post-16848-0-13209700-1455811964_thumb.jpg

post-16848-0-00849000-1455811977_thumb.jpg

post-16848-0-58558100-1455811990_thumb.jpg

post-16848-0-17839200-1455812001_thumb.jpg

ویرایش شده توسط 005
لینک به دیدگاه

سلام

این اسپیکر چندین سال پیش حدود 300ت تموم شد،الان با 300 فکر کنم فقط باندهاشو بشه خرید.

صدای خفنی داشت ولی بازنشسته شده،بهمراه سیستم قدیمی فروختمش.الان از این لپتاپی ها که با usb تغذیه میشن استفاده میکنم.

8mf6pmkoipm9lw2gv1ta.jpg

ijokxj7w0uj6huyosm03.jpg

عالیه

فقط یه سوال: آهنربای بلندگوها رو تصویر مانیتور مشکلی ایجاد نمیکردن؟ مثلا تصویرو بنفش نمیکردن؟ چون اسپیکرهای کامپیوتر محافظ مغناطیسی دارن اما باندهای ماشین نه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...