رفتن به مطلب

راهنمایی | مشکل با هدست tiamat 7.1 و کارت Creative Sound Blaster X-Fi Titanium

Nezami
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.

دوستان متاسفانه هر کار میکنم نمیتونم تنظیمات کارت صدارو درست کنم.

با هدست اصلا ست نمیشه و همش نویز داره هدست.

همچنین اصلا 7.1 نشده صدا.

میکروفون هم کلا صداش بد میره.

اصلا سر در نیمارم از کارت صداهه.

کسی میتونه راهنماییم کنه؟

لینک به دیدگاه

هدست 750 تومنی نویز داره! 

متأسفانه تو ایران برند ریزر الکی داره جا میفته.

البته مشکل اینه که کسی ریویو کسانی که حداقل یک سال از این هدست استفاده کردن رو تو سایت‌های خارجی نخوندن. من هر چی دیدم زیاد راضی نبودن از تیامت 7.1

لینک به دیدگاه

البته مشکل اینه که کسی ریویو کسانی که حداقل یک سال از این هدست استفاده کردن رو تو سایت‌های خارجی نخوندن. من هر چی دیدم زیاد راضی نبودن از تیامت 7.1

سلام.

بنده که عرض کردم مشکل فقط از تنظیمات کارت صدا هست.

اصلا بلد نیستم باید چجوری تنظیمش کنم.

لینک به دیدگاه

سلام.

بنده که عرض کردم مشکل فقط از تنظیمات کارت صدا هست.

اصلا بلد نیستم باید چجوری تنظیمش کنم.

شاید خروجی صدا بیش از حده. ممکنه به هدست آسیب بزنه

لینک به دیدگاه

سلام.

دوستان متاسفانه هر کار میکنم نمیتونم تنظیمات کارت صدارو درست کنم.

با هدست اصلا ست نمیشه و همش نویز داره هدست.

همچنین اصلا 7.1 نشده صدا.

میکروفون هم کلا صداش بد میره.

اصلا سر در نیمارم از کارت صداهه.

کسی میتونه راهنماییم کنه؟

ویندوزتون چیه

از تو نرم افزار خود کریتیو تنظیم نمیشه؟مگه میشه چنین چیزی

خودم ریزر الکترا دارم با کارت صدای کریتیو audiogy fx اما نرم افزارش کامل تمام تغییرات هم اعمال میشه

محصولات ریزر کیفیت فوق العاده ای دارن و نیمی از گیمرا لوازم جانبی ریزر دارن تو سطح جهان

قیمتای بالایی دارن وگرنه تا الان خودم یه ست کامل ریزر داشتم

ایشون مشکل کارت صدا دارن

لینک به دیدگاه

ویندوزتون چیه

از تو نرم افزار خود کریتیو تنظیم نمیشه؟مگه میشه چنین چیزی

خودم ریزر الکترا دارم با کارت صدای کریتیو audiogy fx اما نرم افزارش کامل تمام تغییرات هم اعمال میشه

محصولات ریزر کیفیت فوق العاده ای دارن و نیمی از گیمرا لوازم جانبی ریزر دارن تو سطح جهان

قیمتای بالایی دارن وگرنه تا الان خودم یه ست کامل ریزر داشتم

ایشون مشکل کارت صدا دارن

بیا اینم لینک نیواگ نظرات ملتو نگاه کنین.

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826153089

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

اگر  از ساپورت خود ریزر هم بپرسید همین جواب بنده رو به شما میدهند

شما حتی اگر اسپیکر رو هم تا آخر زیاد کنید و گوشتون رو نزدیکش بگیرید بازم ممکنه  اون صدارو بشنوید

حالا شما موزیک گوش کنید یا داخل بازی باشید , مطمئنا دیگه نویزی حس نمیکنید.

نویز فقط زمانی حس میشه که لول صدا از ۴ بیشتر باشه (بستگی به گوش داره) و از هدفون هیچ صدایی پخش نشه.

دلیلش هم اینه که بعضی از درایوهای هدست تا ۱۲۵db هستند . البته این ممکنه یکی از بهانه های ریزر باشه (در جواب ایمیل بنده)

من با کارت صدای قوی ASUS تست کردم نویز کمتر از سری fatility بود. 

اما اگر هنگام پخش صدا باز هم نویز دارید. ۱ دلیل ممکنه نویز از سیستم باشه. یک سیم به پیچ پشت کیس ببندید و سر دیگه رو به شوفاز یا داخل اب... در اصطلاح ارث کنید.

در مورد ۷.۱ نشدن . ممکنه  جک های هدستو اشتباه زدید. ۲ تا از رنگ ها خیلی شبیه هم هستند و ضمن اینکه چراغ روی کنترلر باید سبز باشه داخل کارت صدا هم ۷.۱ رو تنظیم کنید.

اما تجربه بنده : هدست صدای خوبی داره اما عالی نیست. ولی من واسه بازی آنلاین از این بهتر ندیدم. راحت میتونم صدای پا بگیرم. حتی تو rainbow صدای خرده شیشه های پنجره شکسته زیر پای حریفو میشه  از یک فاصله هایی راحت شنید. من که راضیم :)

تو یک فروم خوندم صدای داخل ویندوز رو روی ۶۵-۷۰ بذارید نویز روکمتر حس میکنید . منم همین کارو کردم. کمی بهتر شد. 

https://www.youtube.com/watch?v=-YTubozx3zs  واسه نصب  هدست

ویرایش شده توسط hamedrock
لینک به دیدگاه

بیا اینم لینک نیواگ نظرات ملتو نگاه کنین.

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826153089

والا از این دست نظرا برای اکثر محصولا زیاده

بنده تعصبی روی این برند ندارم و تنها چیزی که ازش دیدم کیفیت بود،یعنی از وقتی که شروع کردم به باز کردن بستش،کیفیت بسته بندیش خیره کننده و بسیار بی نظیر بود تا وقتی که باهاش موسیقی گوش میدم

خیلی از گیمر هارو دیدم تو ایران از این هدست tiamat راضی بودن حالا اگه واقعا کیفیت ساختش پایین باشه جای تعجب داره

لینک به دیدگاه

والا از این دست نظرا برای اکثر محصولا زیاده

بنده تعصبی روی این برند ندارم و تنها چیزی که ازش دیدم کیفیت بود،یعنی از وقتی که شروع کردم به باز کردن بستش،کیفیت بسته بندیش خیره کننده و بسیار بی نظیر بود تا وقتی که باهاش موسیقی گوش میدم

خیلی از گیمر هارو دیدم تو ایران از این هدست tiamat راضی بودن حالا اگه واقعا کیفیت ساختش پایین باشه جای تعجب داره

اتفاقا منطقیه که کیفیت درایو ها عالی نباشه . چون ۱۰ تا درایو داره . اگر قرار باشه  درایو های خیلی حرفه ای رو قرار بدهند , قیمت هدستو نا معقول میکنه. و قاعدتا فروشش کم میشه. البته همین الانشم گرونه !

در ضمن این هدست با اینکه واسه گیم طراحی شده. اما برای گوش دادن موزیک هم رضایت بخشه.

لینک به دیدگاه

البته الان 150 دلاره ارز خرید داره

متاسفانه داخل حدود ۷۰۰ تومانه

لینک به دیدگاه

متاسفانه داخل حدود ۷۰۰ تومانه

تو مملکت ما کلاه... زیاده

لینک به دیدگاه

بلاخره تونستم درستش کنم... ( تقریبا )

نمیدونم کراکن 7.1 چرا بهتر میشه از این صدا پا گرفت باهاش...شایدم چون به اون عادت کردم نمیدونم...

ممنون از دوستان.

لینک به دیدگاه

مشکل از کجا بود؟ 

به این هدست عادت ندارید.

ویرایش شده توسط hamedrock
لینک به دیدگاه

مشکل از کجا بود؟ 

به این هدست عادت ندارید.

به خدا اخرش نفهمیدم :))

فقط هی تیک میزدم و بر میداشتم تا به نتیجه رسیدم :))

لینک به دیدگاه

درود

تنظیمات خاصی نداره فقط باید تو کنترل پنل کریتیو خروجی رو روی 7.1 قرار بدید.

دلیل نویز رو دوستان گفتن، ولوم خود کارت صدا رو نباید بیشتر از 60 70 قرار بدید. از طرفی اتصال کیس به زمین هم میتونه نویز رو کاهش بده. معدود مواردی هم دیدم که با اتصال پورت usb هدست به سورس دیگه (مثلاً آداپتور موبایل یا حتی خروجی usb تلوزیون) مشکل نویز حل شده. در واقع 90% مشکلات نویز هدست های usb (مخصوصاً اونهایی که خودشون کارت صدا دارن مثل H9) به خاطر همین پورت usb هست !

حتی خودم تجربه داشتم که با لود پردازنده رو هدست استیل سریس siberia raw نویز کم و زیاد میشده ! البته خب دلیل نویز 100% این نیست ولی پورت usb بورد تا حدودی زیادی میتونه دلیل این نویز باشه. به خاطر همین هم هست که اصولآً من هیچوقت هدست/هدفن usb پیشنهاد نمیدم ....

لینک به دیدگاه

سوکت Usb هدست جا به جا کنید 

اون نویز بیشتر بخاطر usb هدست هست که مادربورد باعث می شه

لینک به دیدگاه

سلام عزیز

جسارتا دوستان تنظیم این مدل تخصص خودمه

اصلانم ربطی به سوکت نداره

این کارت صدا تنظیم نباشه مثه کارت صدای 50 تومنی عمل میکنه

تنظیم بشه میشه لامبورگینی اونتادور

دوست عزیز توی پیام خصوصی بهت اطلاع دادم

خیالت راحت

درستش می کنیم با هم

درود

تنظیمات خاصی نداره فقط باید تو کنترل پنل کریتیو خروجی رو روی 7.1 قرار بدید.

دلیل نویز رو دوستان گفتن، ولوم خود کارت صدا رو نباید بیشتر از 60 70 قرار بدید. از طرفی اتصال کیس به زمین هم میتونه نویز رو کاهش بده. معدود مواردی هم دیدم که با اتصال پورت usb هدست به سورس دیگه (مثلاً آداپتور موبایل یا حتی خروجی usb تلوزیون) مشکل نویز حل شده. در واقع 90% مشکلات نویز هدست های usb (مخصوصاً اونهایی که خودشون کارت صدا دارن مثل H9) به خاطر همین پورت usb هست !

حتی خودم تجربه داشتم که با لود پردازنده رو هدست استیل سریس siberia raw نویز کم و زیاد میشده ! البته خب دلیل نویز 100% این نیست ولی پورت usb بورد تا حدودی زیادی میتونه دلیل این نویز باشه. به خاطر همین هم هست که اصولآً من هیچوقت هدست/هدفن usb پیشنهاد نمیدم ....

سلام دوست عزیز

نوشتی تنظیم خاصی نداره

اگه وقت میشد برات یه محیط تنظیماتشو باز میکردم تا ببینی چه عظمتی داره

لطفا و خواهشا ندونسته حرفیو نزنین

چند نفرو سراغ دارم چون نتونستن این مدل رو تنظیم کنن فروختنش!! اخه چرا عاقل کند کاری که باز اید به کنعان غم مخور... :eek: :wacko:

لینک به دیدگاه

با نظرتون موافقم به نظر من هم هدسته کریتیو صلاح تره

لینک به دیدگاه

رک بگم آبش کن بره. من داشتم.مفت نمی ارزه.نویز ازاردهنده داره.صدای 7.1 یا 5.1 هم کارایی خاصی نداره.نه تو فیلم نه تو بازی......

لینک به دیدگاه

رک بگم آبش کن بره. من داشتم.مفت نمی ارزه.نویز ازاردهنده داره.صدای 7.1 یا 5.1 هم کارایی خاصی نداره.نه تو فیلم نه تو بازی......

سلام.

نزدیک فک کنم 3 سال از کراکن 7.1 استفاده کردم و تو یه بازی مثل cs go خیلی ها فکر میکنن وال هک دارم.

دوستانی هم که میگفتن نویز داره باید بگم همونطور که گفتم مشکل از تنظیمات کارت صدا بود.

یعنی کلا مشکل از نرم افزار داخل کارت صدا بود.

باید درایور مخصوص ویندوز 10 رو نصب میکردم.

وقتی هم که نصب کردم تنها کاری کردم تنظیم کردن خروجی روی حالت 7.1 بود.

به هیچ وجه نویز نداره و کیفیت صدا نسبت به کراکن 7.1 خیلی بیشتره.

لینک به دیدگاه

دوستان درست نیست انقد بد بگین از یه هدست

ایشون کلی پول داده

حالا بخاطر قیمت بالای هدست نباید ضرر کنه

هرچی هست از هیچی بهتره

ناامید نکنین بنده خدارو

وگرنه خودشم میدونه قیمتها بالاست

ان شاا.. بعدا دستو بالش باز تر میشه بهترشو میخره :)

سلام.

نزدیک فک کنم 3 سال از کراکن 7.1 استفاده کردم و تو یه بازی مثل cs go خیلی ها فکر میکنن وال هک دارم.

دوستانی هم که میگفتن نویز داره باید بگم همونطور که گفتم مشکل از تنظیمات کارت صدا بود.

یعنی کلا مشکل از نرم افزار داخل کارت صدا بود.

باید درایور مخصوص ویندوز 10 رو نصب میکردم.

وقتی هم که نصب کردم تنها کاری کردم تنظیم کردن خروجی روی حالت 7.1 بود.

به هیچ وجه نویز نداره و کیفیت صدا نسبت به کراکن 7.1 خیلی بیشتره.

ان شاا.. درایورهای جدیدشو هم برات میفرستم بعدم تنظیمش می کنیم

هنوز مونده تا تنظیمات اصلیش رو انجام بدی

موفق باشی

فردا منتظرتم

یاعلی :)

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

نوشتی تنظیم خاصی نداره

اگه وقت میشد برات یه محیط تنظیماتشو باز میکردم تا ببینی چه عظمتی داره

لطفا و خواهشا ندونسته حرفیو نزنین

چند نفرو سراغ دارم چون نتونستن این مدل رو تنظیم کنن فروختنش!! اخه چرا عاقل کند کاری که باز اید به کنعان غم مخور... :eek: :wacko:

سلام

برای وصل کردن و فعال کردن درست این هدست عرض کردم، وگرنه تست کردم با همین کارت این هدست رو میدونم تنظیمات بسیار زیادی داره ولی هیچ بایدی در مورد این تنظیمات وجود نداره، بیشتر بحث بالابردن کیفیت و مخصوصاً محیط مجازی که ایجاد میکنه هست. وگرنه برای استفاده عادی صرفاً همون ست کردن خروجی کفایت میکنه، که همینطور هم که گفتن تقریباً مشکل رو حل کرد.

این هدست هم درسته شاکی زیاد داره، فن هم زیاد داره، با این حال میشه گفت بهترین هدست گیم هست، ولی برای موسیقی نسبت به قیمت حتی نزدیک رقباش با این قیمت هم نیست، که خب کلاس و استفادش هم برای موسیقی نیست که بخواد مثلاً با بایرداینامیک 250 اهم مقایسه بشه .... 

لینک به دیدگاه

سلام

برای وصل کردن و فعال کردن درست این هدست عرض کردم، وگرنه تست کردم با همین کارت این هدست رو میدونم تنظیمات بسیار زیادی داره ولی هیچ بایدی در مورد این تنظیمات وجود نداره، بیشتر بحث بالابردن کیفیت و مخصوصاً محیط مجازی که ایجاد میکنه هست. وگرنه برای استفاده عادی صرفاً همون ست کردن خروجی کفایت میکنه، که همینطور هم که گفتن تقریباً مشکل رو حل کرد.

این هدست هم درسته شاکی زیاد داره، فن هم زیاد داره، با این حال میشه گفت بهترین هدست گیم هست، ولی برای موسیقی نسبت به قیمت حتی نزدیک رقباش با این قیمت هم نیست، که خب کلاس و استفادش هم برای موسیقی نیست که بخواد مثلاً با بایرداینامیک 250 اهم مقایسه بشه .... 

سلام دوست عزیز

ناراحت شدی چرا

من فقط کلی عرض کردم

چون تنظیمات خیلی تاثیر داره

به هرحال اگر جسارتی شد عذر میخوام :)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...