رفتن به مطلب

استفاده از استریو خانگی جای اسپیکر pc ؟!!

eli-ss
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام .
من 1 استریو قدیمی دارم از اینا که 5 دیسک سی دی میخوردن ایا اگه به وسیله aux روی pc استفاده کنم مشکلی نداره ؟! کیفیت صدای خوبی داره اینم عکسش مال 10 سال پیشه

ویرایش شده توسط eli-ss
لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

هیچ مشکلی نداره و راحت میتونید استفاده کنید.

از اونجایی که قدیمی هستن و مادربرد من جدید

Z170 pro

تو کیفیت صدا کم نمیاره یعنی اگه اسپیکر بگیرم فرقش خیلیه ؟!

لینک به دیدگاه

از اونجایی که قدیمی هستن و مادربرد من جدید

Z170 pro

تو کیفیت صدا کم نمیاره یعنی اگه اسپیکر بگیرم فرقش خیلیه ؟!

اگر صدا و کیفیت بیشتری میخواید ؛ براتون مهمه و میتونید هزینه کنید با توجه به نیازتون اسپیکر ادیفایر بخرید ( البته نسبت به متراژی که دارید در نظر بگیرید)

استریو یا ضبط ی که شما دارید به دلیل اینکه داخل دستگاه امپ ست شده داره راحت جواب کار شما رو میده ؛ و به مشکل بر نمیخورید.

لینک به دیدگاه

اگر صدا و کیفیت بیشتری میخواید ؛ براتون مهمه و میتونید هزینه کنید با توجه به نیازتون اسپیکر ادیفایر بخرید ( البته نسبت به متراژی که دارید در نظر بگیرید)

استریو یا ضبط ی که شما دارید به دلیل اینکه داخل دستگاه امپ ست شده داره راحت جواب کار شما رو میده ؛ و به مشکل بر نمیخورید.

بله قبل هم که با سیستم قدیمیم کار میکردم خیلی خوب بود و کیفیت خوب اما چون هرگز سیستم خوب نداشتم گفتم شاید از نظر من این خیلی خوبه و من تو کار بلند کردن صدا نیستم کیفیت برام مهم تره تو اتاق هستم فقط بدیش اینه جا گیره باند هاش 2 تا باند بزرگ 2 تا کوچولو
لینک به دیدگاه

بله قبل هم که با سیستم قدیمیم کار میکردم خیلی خوب بود و کیفیت خوب اما چون هرگز سیستم خوب نداشتم گفتم شاید از نظر من این خیلی خوبه و من تو کار بلند کردن صدا نیستم کیفیت برام مهم تره تو اتاق هستم فقط بدیش اینه جا گیره باند هاش 2 تا باند بزرگ 2 تا کوچولو

برای کیفیت بهتر باید اسپیکرهای مانیتورینگ تهیه کنید منتها قیمت بالاتری دارن. ولی کیفیت ضبط شما هم خوبه . بنده دقیقا مثل شما تست کردم با ضبط و صدای خوبی گرفتم.

در مرحله اول برای صدای خوب کارت صوت خوب و مناسب نیاز دارید. در مرحله دوم اسپیکر مانیتورینگ ؛ اگر میتونید هزینه کنید.

و در آخر یا اسپیکر ادیفایر یا همون ضبط ی که دارید با یه کارت صوت مناسب و خوش قیمت میتونید صدای خوبی دریافت کنید.

لینک به دیدگاه

ددوست عزیز من حدودا 10 سال هست که از سیستم صوتی خانگی یا همون ضبط خونگی برای شنیدن صدای کامپیوتر استفاده میکنم

هیچ مشکلی نداره و با توجه به اینکه داخل سیستم صوتی اپلی فایر مجزا وجود داره بهترین انتخاب هست و من به همه همین پیشنهاد را میدم

یه نکته ای هم هست که باید به شما بگم و اون هم اینه که Audio Driver را از سایت کمپانی سازنده تهیه کنی و از روی DVD همراه مادربرد نصب نکنی

صدای سیستم صوتی Panasonic مقداری بم هست ولی با تنظیم صدا با برنامه کارت صدا میتونی بهترین کیفیت ممکن را ازش بگیری

لینک به دیدگاه

ددوست عزیز من حدودا 10 سال هست که از سیستم صوتی خانگی یا همون ضبط خونگی برای شنیدن صدای کامپیوتر استفاده میکنم

هیچ مشکلی نداره و با توجه به اینکه داخل سیستم صوتی اپلی فایر مجزا وجود داره بهترین انتخاب هست و من به همه همین پیشنهاد را میدم

یه نکته ای هم هست که باید به شما بگم و اون هم اینه که Audio Driver را از سایت کمپانی سازنده تهیه کنی و از روی DVD همراه مادربرد نصب نکنی

صدای سیستم صوتی Panasonic مقداری بم هست ولی با تنظیم صدا با برنامه کارت صدا میتونی بهترین کیفیت ممکن را ازش بگیری

خب من از کجا باید اقدام به دانلود کنم ؟! توی چه سایتی باید برم مادربزدم z170 gaming pro
لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

با تشکر از شما یعنی الان باید درایور قبلی رو پاک کنم و بعد از تو این سایت سرچ بزنم دان کنم بعد خودش تنظیمات رو میفهمه که این اسپیکر من استریو خانگی هست و 2 باند داره یا 4 باند و . . . . .
لینک به دیدگاه

لینکی را که دادم وارد شوید

تیک را بزنید

بعد Next و اونجا لیستی از Driver ها را میتونید مشاهده کنید و بنا به نیاز خودتون و نوع سیستم عامل یا همون Windows درایور را Download کنید

بعد از اتمام مراحل درایور قبلی را پاک کن و این را نصب کن

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

این مدل ما هم اپلی فایر داخلی داره ؟! وقتی اهنگ باش گوش میدم که عالی به نظر میاد
لینک به دیدگاه

مقداری صداش بم هست نسبت به برندهای Sony...Samsung....LG....Pioneer ولی کیفیت بلندگوهاش خیلی عالی هست من هم از Panasonic استفاده میکردم و حالا از samsung

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

نصب کردم صدای عالی هست فقط وقتی هیچ کاری نمیکنم هم 1 صدای هوایی توش میاد 1 کم رو اعصابه چی کارش میشه کرد . راستی اون سیمهایی که از باند ها میخورن مشت پخش باید خیلی لخت باششن یا 1 سر سوزن کافیه

لینک به دیدگاه

سلام .

من 1 استریو قدیمی دارم از اینا که 5 دیسک سی دی میخوردن ایا اگه به وسیله aux روی pc استفاده کنم مشکلی نداره ؟! کیفیت صدای خوبی داره اینم عکسش مال 10 سال پیشه

عکسش کوووو؟؟

لینک به دیدگاه

حالا شما داری استفاده می کنی ولی به نظر من چیز جالبی از آب در نمیاد منم یه مدت از سیستم ضبط قدیمیم استفاده کردم حجم صدا وحشتناک زیاد بود ولی کیفیت افتضاح صداش انگار از تو لوله میومد بیرون به هر روشی هم که بلد بودم تنظیمات رو عوض کردم ولی درست نشد الان یه اسپیکر معمولی میکرولب دارم و چیپ صوتی حرفه ای مادربردم که نتیجش عالی شده و بسیار راضیم

لینک به دیدگاه

راستش نمیدونم شاید توقع من کمه اما این خیلی عالیه کیف میکنم

لینک به دیدگاه

داش هیچ مشکلی پیش نمیاد اگه کارت صدای مادر خوب باشه و اگه می خوای از اخرین حدش استفاده کنی یه امپلی فایر جدا براش بگیر که دیگه بترکونه منم دوتا از بلندگو های سینما خانواده رو کندم این جوری وصلش کردم به سیستم خدایش هیچی کم نداره به غیر از یه امپ که به صدا حجم بده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...