رفتن به مطلب

ایا این هارد رو میتونم به سیستم اضافه کنم؟!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

من هیچ نخصصی توی سخت افزار ندارم امیدوارم سوالم رو ببخشید. سیستمی دارم با مشخصات زیر

Z 170 gamin pro

6600k

Zotac 970 amp

Ssd samsung 250g evo 850

Wd blue 1tb

Power cooler master g650

Fan cpu gammaxx s40

کل کیس هم لیون جان برام اسمبل کردن و خریدم ازشون

من 1 هارد از قبل رو سیستمم داشتم نمیدونم دقیقا چیه عکسش رو میزارم ایا میتونم اضافه کنم مشکلی نداره

500 گیگ هم هست پیشنهاد میدین با چی پارتیشن کنم کلا راهنماییییم کنید مرسییییی

f28a1d70ed7377d6470f28fb6556db3e.jpg

ویرایش شده توسط sasan999
لینک به دیدگاه

هارد بلو که میگن همین هست  :)

هیچ مشکلی نداره و با خیال راحت وصل کنید به یکی از کابل های ساتا

اگه در بوت مشکلی پیش اومد برید به تنظیمات بایوس و اولین قطعه ای که بوت میشه رو روی هارد اصلی بذارید تا با ویندوز هارد اصلی بالا بیاد ( البته اگه مشکلی داشتید )

لینک به دیدگاه

هارد بلو که میگن همین هست :)

هیچ مشکلی نداره و با خیال راحت وصل کنید به یکی از کابل های ساتا

اگه در بوت مشکلی پیش اومد برید به تنظیمات بایوس و اولین قطعه ای که بوت میشه رو روی هارد اصلی بذارید تا با ویندوز هارد اصلی بالا بیاد ( البته اگه مشکلی داشتید )

خب من 2 سال پیش خریدم یعنی با همین هارد بلویی که از لیون گرفتم یکیه سرعتش ؟! و اینم بگین بعد نصب همون پارتیشن ها با همون اسم میان اسن های تکراری چی میشن
لینک به دیدگاه

بعد از نصب پارتیشن های قبلی بالا میاد با یک اسم درایو دیگه ...سرعتش هم باید 7200 باشند و زیاد تفاوت خاصی ندارند

لینک به دیدگاه

ببخشید من کمی حساسم این مدل هارد که تو عکس هست با هارد های بلو که امروزه در لیون یا ... فروش میره فرقی دارن اگر اره توی چقدر سرعت

لینک به دیدگاه

ببخشید من کمی حساسم این مدل هارد که تو عکس هست با هارد های بلو که امروزه در لیون یا ... فروش میره فرقی دارن اگر اره توی چقدر سرعت

فرق که دارند ...برای دیدن تفاوت به قسمت  info برنامه hd tune مراجع کنید و مقایسه کنید .......

لینک به دیدگاه

من هر 2 در کیس رو باز کردم اون قسمتی که خشاب هارد میاد بیرون هم در اوردم 4 تا پیچ پلاستیکی خشاب ها رو سفت کرده بود در اوردم الان با این کابل به کجا وصل کنم برقش رو کجا وصل کنمd9f5dfd21ec9544872ffdcb6717df113.jpg

05d4553a760f34408ff0ff752ec0458c.jpg

لینک به دیدگاه

با نرم افزار hd tune از سر برگ health یه عکس بزار ببینیم اوضاع هارد چه جوریه ؟اون کابل صورتی هم به پایین مادربورد قسمتی که نوشته ساتا وصل میشه مثل عکس زیر-برق هارد رو هم از پاور میگیره

7ml0_05d4553a760f34408ff0ff752ec0458c.jp

ویرایش شده توسط nasabam
لینک به دیدگاه

شما هردو هاردتون ساتا 3 هستش و برای اینکه سرعت خوبی از هر دو هارد بگیرید باید هردورو به پورت ساتا 3 و حتما با اون کابلای سفید سیاه وصل کنید نه اون کابل قرمز قدیمیه

اون کابل قرمز قدیمیه رو بزنید به رایتر که سرعتش خیلی کنده

هارد 1 ترا به خاطر کش بالاتر سرعت بیشتری خواهد داشت ولی خیلی تفاوتی ندارن با هم

بابت هم نام بودن درایو ها هم هیچ مشکلی پیش نمیاد چون ویندوز درایو هارو بر اساس حروفی که بهشون اختصاص میده شناسایی میکنه نه لیبل یا اسمی که ما براشون انتخاب میکنیم

تازه خودتون میتونید از دیسک منیجمنت ویندوز هم حروف انتخاب شده براشونو تغیر بدین هم اینکه پارتیشن بندیشون کنید

از استارت منو روی مای کامپیوتر کلیک راست کنید گزینه manage انتخاب کنید بعد از ستون سمت چپ روی دیسک منیجمنت کلیک کنید

از من میشنوید کلا یه درایوش کنید هارد 500 رو . تعداد پارتیشن زیاد به هارد اسیب میزنه

حسابی حواستون جمع باشه یهو نزنید پارتیشن بندی اون هارد 1 ترا یا اس اس دیو بهم بریزید . فقط هارد 500 گیگ

این لینک هم ببینید شاید به دردتون خورد

http://daryasoft.com/index.php?route=information/learning&learning_id=41_413

برای اینکه درایوهای هارد 500 پاک کنید اول روشون کلیک راست میکنید بعد گزینه Delete Volume انتخاب میکنید

وقتی همرو پاک کردین یه بار دیگه کلیک راست و اینبار گزینه new sample volume  و کلشو میزنید یه درایو کنه همیشه هم کوئیک فرمت کنید نه فرمت طولانی

بازم تاکید میکنم مطمئن شید که اون درایوایی که دارید پاک میکنید برای هارد 500 هستش نه 1 ترا

از این قسمت که با رنگ قرمز مشخص کردم میتونید متوجه بشید دارید درایوای کدوم هاردو پاک میکنید یک ترا یا 500

dtepg3sqpkydts6ifpvd.jpg

ویرایش شده توسط mostafajan
لینک به دیدگاه

اطفا اول راهنمایی کنید راهش بندازم بعد نرم افزاری.

فعلا تونستم جای ساتا رو میدا کنم برق رو چه جوری بش برسونم با چه مدل کابلی من تو سخت افزار کاملا صفر هستم در حد بووق راهنمایی کنید. الان این کابل سیاه سفید چند تا باید روی جعبه مادربرد باشه اگه نبود فعلا با این کابل میتونم باشم ؟! چون توش اطلاعات دارم اول باید کمی کنم بعد به قول شما تک مارتیشن کنم لطفا کمکم کنید راهش بندازم. راستی اگه جاش رو با دی وی دی رام عوض کنم سرعت دی وی وی رایترم چقدر کم میشه

لینک به دیدگاه

اطفا اول راهنمایی کنید راهش بندازم بعد نرم افزاری.

فعلا تونستم جای ساتا رو میدا کنم برق رو چه جوری بش برسونم با چه مدل کابلی من تو سخت افزار کاملا صفر هستم در حد بووق راهنمایی کنید. الان این کابل سیاه سفید چند تا باید روی جعبه مادربرد باشه اگه نبود فعلا با این کابل میتونم باشم ؟! چون توش اطلاعات دارم اول باید کمی کنم بعد به قول شما تک مارتیشن کنم لطفا کمکم کنید راهش بندازم. راستی اگه جاش رو با دی وی دی رام عوض کنم سرعت دی وی وی رایترم چقدر کم میشه

از هر دو طرف کیس عکس تمام قد بندازید و همینطور سه در چهار پشت سفید مخصوص پاسپورت

لینک به دیدگاه

برای برق هارد باید از کابل های ساتا که از پاور بیرون زدن استفاده کنید ، برای هارد قبلی و dvd هم از همون کابل ها استفاده شده ، معمولا هخم انشعاب دارن یعنی کابلی که به هارد قبلی وصل هست یه ساتا دیگه هم منشعب شده ازش که میتونید از همون استفاده کنید 

لینک به دیدگاه

کابل وی وی وی رام رو با اون کابل قرمز ساتا عوض کردم برقرهم وصل کردم فقط فکر کنم 1 جای کار گند زدم چون در پشتیش به حالت زور چپون بستم مشکلی نداره ؟! اینم عکس23c724df379afa9855f8b87d464f2379.jpg

تو این هکس این کاابلی که وله خطری نداره ؟! واسه اضافه کردن دی وی وی رامه ؟ نمیشه کندش ؟!

57fca4a01e9e6e49ece5d80031beccb5.jpg

ایا کسی میدونه جه جوری این قسمت هایی که گرد و خاک رو میگیرن باز کنم و تمیز کنم

لینک به دیدگاه

از نظر من کیسا بر دار ببر پیش تعمیر کار فوقش 5 یا 10 تومن میگیره

ولی بجاش مثل من اسیر نمیشی!

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=54450#entry666163

گرد و خاک هم باید چند وقت یک بار با دمنده بهش باد بگیری تا الودگی ها رفع بشن

لینک به دیدگاه

داداش من سر همش کردم کیس منم 1 سری جا توری مانند داره واسه این کار اما نمیدونم این که رو سقفه چه جوری باز میشه. شما چه جوری اسیر شدی...

اقاااا هاردم ادکی شد همه درایو هام با اطلاعات اومده بعد کپی کردن با چه فورمتی بزنم بهتره ایا ... اما لطفا جواب سوال های بالا رو بدین نگرانم

لینک به دیدگاه

تمیز کردن کیس به نظر آسون هست ولی اینطور نیست و بهتره اگه میخواین تمیز کاری بشه بدین دست کسی که ماهر هست تو این زمینه ،

بهترین حالت تمیزکاری کیس این هست که کل قطعات باز بشه و از پایه تمیزکاری بشه .

لینک به دیدگاه

فرق که دارند ...برای دیدن تفاوت به قسمت info برنامه hd tune مراجع کنید و مقایسه کنید .......

اینم عکس وارد سربرگ سلامتی شدم هی داره مینویسه اپدیت خاک بر سر شدم گویا

بدسکتور داره ؟!

8a2b22872577fb6165e5336bf02d1ba7.jpg

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام من یه هارد اکسترنال دارم که به هر سیستمی وصل کردم میخونش ولی رو لب تاب خودم که ویندوز ۸.۱ داره آیکن هارد میاد ولی حجمش رو صفر میزنه بعد روش کلیک میکنم رمز رو میخواد وارد میکنم پیام زیر میاد لطفا راهنمایی کنید

this drive is no locked to unlock a different WD drive.please open the wd

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...