رفتن به مطلب

قفل شدن گوشی اندرویدی

Recommended Posts

با سلام خدمت همه کاربران لیونی عزیز

گوشی اندرویدیHTC Desire X داریم که به علت وارد کردن چند باره پترن اشتباهی، دیگر گوشی قفل شده و رسما غیر قابل استفاده شده **الان بیشتر شبیه پاره آجر هستش**

راه پیشنهادی که خود گوشی برای بازیابی رمز ميده، اینه که باید در همون صفحه قفل شده وصل بشیم به اکانت گوگل. که اون هم چون وایرلس و دیتای گوشی قبل از قفل شدن غیر فعال بود دیگر نمی شود فعالش کرد و گوشی اجازه این کار رو نمیده و نهایت وصل شد به اکانت.

با جستجویی که در اینترنت زدم راه پیشنهادی دیگر فکتوری ریست کردن از طریق محیط fastboot هستش. که با انجام مراحل این کار نیز نمی دونم به چه دلیل گوشی اصلا فکتوری ریست نمی شه.

حالا از شما دوستان خواهشمندیم اگر پیشنهاد عملی دارید دریغ نفرمایید.

در ضمن اينرو هم یادآوری کنم که usb debugingهم از قبل تیکش نخوره و غیرفعال هست و دیگه نمیشه فعالش کرد. همچنین در حال حاضر گوشی تو حالت relock هستش.

Sent from my HTC One X using Tapatalk

لینک به دیدگاه

گوشیتو ببر رو حالت ریکاوری مد. بزن به کامپیوتر و unlock و بعد lock کن. گوشیت ریست فکتوری میشه و همه دیتا ها هم پاک میشه. تو حالت ریکاوری مد چندتا گذینه هم داره که تست کن ببین میشه بدون unlock کردن گوشیرو ریست کرد. این تجربیات من بود که بهت گفتم

Sent from my Galaxy Nexus

واسه بردن گوشیت به ریکاوری مد راحت سرچ کن با مدل گوشیت . میاد انجمنایی که توضیح دادن روش کارو

لینک به دیدگاه

ممنون

گوشیتو ببر رو حالت ریکاوری مد. بزن به کامپیوتر و unlock و بعد lock کن. گوشیت ریست فکتوری میشه و همه دیتا ها هم پاک میشه. تو حالت ریکاوری مد چندتا گذینه هم داره که تست کن ببین میشه بدون unlock کردن گوشیرو ریست کرد. این تجربیات من بود که بهت گفتم

واسه بردن گوشیت به ریکاوری مد راحت سرچ کن با مدل گوشیت . میاد انجمنایی که توضیح دادن روش کارو

ممنون دوست عزیز

با اینکه درایور گوشی رو تو ویندوز نصب کردم اما بازهم موقع وصل کردن به سیستم چه در محیط ریکاوری مد و چه در همون جایی شکل پترن رو می خواد باز می نویسه که گوشی به سیستم وصل نیست و پیغام not found device میاره .

لینک به دیدگاه

سلام.این کارو انجام بدبد درست میشه و اصلا نمیخواد به سیستم وصل کنید البته تمامی اطلاعات گوشی پاک میشه.اول دکمه کم کردن صدا رو نگه دارید بعد دکمه روشن کردن گوشی بعد اجازه بدید که سه دفعه علامت آندروید نشون داده بشه بعد دکمه ها رو ول کنید بعد چندتا گزینه براتون میاد که یکیش FACTORY RESET هست با همون دکمه کم کردن صدا انتخابش کنید و با دکمه پاور یا همون روشن کردن گوشی انتخابش کنید وتمام.

لینک به دیدگاه

گوشی های سامسونگ بعد از انتخاب این نوع رمز بهت میگه یک کد هم وارد کن که اگه یادت رفت کد بزنی باز بشه مگه htc اینجوری نیست؟

لینک به دیدگاه

سلام.این کارو انجام بدبد درست میشه و اصلا نمیخواد به سیستم وصل کنید البته تمامی اطلاعات گوشی پاک میشه.اول دکمه کم کردن صدا رو نگه دارید بعد دکمه روشن کردن گوشی بعد اجازه بدید که سه دفعه علامت آندروید نشون داده بشه بعد دکمه ها رو ول کنید بعد چندتا گزینه براتون میاد که یکیش FACTORY RESET هست با همون دکمه کم کردن صدا انتخابش کنید و با دکمه پاور یا همون روشن کردن گوشی انتخابش کنید وتمام.

همین کار رو هم انجامش دادم اما موقعی که گزینه factory reset رو انتخاب می کنم اتفاق خاصی نمیوفته و هشدار security warninig نشون می ده و بر میگرده به همون صفحه.

گوشی های سامسونگ بعد از انتخاب این نوع رمز بهت میگه یک کد هم وارد کن که اگه یادت رفت کد بزنی باز بشه مگه htc اینجوری نیست؟

تا اونجایی که امتحان کردم ، نه همچنین کدی نداره حتی همون کدهایی مخفی که تو حالت عادی میزدی و مثلا میشد باهاش گوشی رو تست کرد اون رو هم اجازه فعال شدن رو بهش نمیده

ویرایش شده توسط araan
لینک به دیدگاه

مشکلمون حل شد و ممنون از همه کاربرانی که هم راهنمایی کردن و هم حداقل مشکل ما رو مشاهده کردن.

با راهنمایی که کاربر محترم hamed_crazy فرموده بودن، گوشی رو دوباره به حالت آنلاک بردم که در نتیجه این کار گوشی خود به خود همه فایل ها رو پاک و از نو اندروید راه اندازی شد.

Sent from my HTC One X using Tapatalk

لینک به دیدگاه

سلام . خوبه مشکلت حل شد. منم روز جمعه بعداز این کارا بخاطر خراب بودن دکمه پاور گوشی باتری رو کشیدم و بوت گوشیم پرید . تا حالا تعمیر کار جواب منفی داده بهم . دعا کن درست بشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...