رفتن به مطلب

راهنمای اورکلاک GTX 970

hamedrock
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام ;

دوستان بنده قصد اورکلاک کارت گرافیک Gigabyte GTX970 G1 Gaming را دارم.

خدمت دوستان گل عرض کنم دلیل گذاشتن اسم تاپیک به این نحو این هست که همه دوستانی که از ۹۷۰ استفاده میکنند , بتوانند از راهنمایی اساتید بهره ببرند. همچنین بتوانند نتایج خودشون مطرح کنند.

چند سالی میشه که دست به اورکلاک سیستم نزدم. در واقع آخرین بار کارت GTX9800 و  سی پی یو e8400 بود  *dry# 

پس عنایت کنید با توجه به اماتور بودن , بنده حقیر را راهنمایی بفرمایید.

سوال اول اینه که چرا  مقدار اورکلاک من  توی نرم افزار OC Guru با Msi Afterburner تفاوت داره. مثلا درoc guru- مموری  +۲۲۰ میشه ۲۳۱ گیگابایت بر ثانیه اما در afterburner میشه ۲۳۸ ؟ 

من فعلا به کارت هیچ ولتازی ندادم. اما به نظر میاد کارت پایداره. این موضوع مشکلی ایجاد میکنه؟ چه موقع باید ولتاز اضافه کرد؟ 

خب بریم سراغ اورکلاک (مشخصات سیستم بنده رو داخل پروفایلم مشاهده کنید)

همانطور که در آموزش های تالار خومون گفته شده . من mem clock و gpu clock کم کم بالا بردم (کاری به پارامترهایpower limit وcore voltage نداشتم) . نتیجه که در عکس میبینید در نرم افزار های تست کاملا پایدار اما در بازی ها بعد از ۱ تا ۳ ساعت بازی ممکنه صفحه خاکستری بشه و قفل کنه که ناچار به ریستارت سیستم میشم.

0rh4_1-1.jpg

دمای کارت بعد ۳ بار تست

v5gl_1-2.jpg

در نهایت من تا +۳۳۰ و +۱۷۰ ادامه دادم. با نرم افزار 3dmark و Unigine  کاملا پایدار هست . 

لطفا ضمن پاسخ به ۲ تا سوال اشاره شده محبت کنید بنده رو راهنمایی بفرمایید که سقف اور کارت تا کجاست؟ که البته داخل بازی هم پایدار باشه و ۱۰۰ البته بدون خطر یا دست کم با خطر پایین در دراز مدت بتونیم استفاده کنیم.

دوستان اگرتجربه و  نتایج کارت های خودشونو در این تاپیک بذارن واقعا ممنون میشم  @};- 

با تشکر  @};- 

ویرایش شده توسط hamedrock
لینک به دیدگاه

مموری کلاک رو نهایتا تا 385+  و هسته رو هم ۱۷۰ افزایش دادم بیشتر از این مقدار هم قسمت توپ خانه آرتیفکت داشت هم اخرش صفحه سیاه شد.

از این جا به بعد منتظر جواب دوستانم :)

اینم تست . البته cpu سری k نیست.

7top_1-3.jpg

اگر نرم افزار دیگه ای هم واسه تست معرفی کنید ممنون میشم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز با این مقدار اور شما باید هم پاور لیمت رو بزاری رو حداکثر هم باید ولتاژ اضافی بدی. ضمن اینکه خیلی زیاده و توصیه نمیشه

نهایت شما 50 مگاهرتز اور کن نه 150 چون خودش هم اور شده.

لینک به دیدگاه

سلام جناب کریمی 

مرسی از پاسختون , من فکر میکردم هنوز ۴۰۰-۵۰۰ تایی جا داره :D .چون  شنیده بودم کارت پتانسیل اور بالایی داره و...

ا

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام عزیز :D

نه اون به صورت لحظه ای و تست هست و شما برا استفاه تو گیمینگ نمیتونی 400 مگاهرتز اور کنی

شما نهایت میتونی 100 تا150 مگاهرتز هسته رو اور کنی و حافظه هم در حد 8 گیگاهرتز که در این حالت باید بین 60 تا 85 میلی ولت ولتاژ اضافی بدی.

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

بهترین نتیجه ای که گرفتم  داخل بازی محبوبم (Rainbow Six :x ) بدون افزایش ولتاز  Mem +220 و Core +120  تقریبا ۵ فریم اضافه شد. و دیگه زیر ۵۰ نمیاد .

چند باری  ۳-۲ ساعت بازی کردم  که مشکلی نداشت. حالا به نظرتون باید power limit رو از ۱۰۰ به ۱۱۲ که مکسشه ببرم؟ vcore چی؟ 

واسه استفاده مداوم روی این ارقام راضیم(نه بابا :D ) و نیازی نمیبینم که افزایشی بدم, چون اکتر فروم های دیگه که سر زدم +۱۵۰ و +۲۵۰ رو عادی در نظر میگرفتن.

نظر شما چیه؟ @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بهترین نتیجه ای که گرفتم  داخل بازی محبوبم (Rainbow Six :x ) بدون افزایش ولتاز  Mem +220 و Core +120  تقریبا ۵ فریم اضافه شد. و دیگه زیر ۵۰ نمیاد .

چند باری  ۳-۲ ساعت بازی کردم  که مشکلی نداشت. حالا به نظرتون باید power limit رو از ۱۰۰ به ۱۱۲ که مکسشه ببرم؟ vcore چی؟ 

واسه استفاده مداوم روی این ارقام راضیم(نه بابا :D ) و نیازی نمیبینم که افزایشی بدم, چون اکتر فروم های دیگه که سر زدم +۱۵۰ و +۲۵۰ رو عادی در نظر میگرفتن.

نظر شما چیه؟ @};-

بله پیشنهاد میشه پاور لیمیت رو افزایش بدین حالا شما تا 105 افزایش بده، روی بروز آرتیفکت تمرکز کنید

در کل اورکلاک باید گام به گام با صبر و حوصله انجام بشه و اینایی که بنده به شما توصیه میکنم لزوماً برای کارت شما مناسب و ایده آل نیست بلکه تقریبیه.

لینک به دیدگاه

بله پیشنهاد میشه پاور لیمیت رو افزایش بدین حالا شما تا 105 افزایش بده، روی بروز آرتیفکت تمرکز کنید

در کل اورکلاک باید گام به گام با صبر و حوصله انجام بشه و اینایی که بنده به شما توصیه میکنم لزوماً برای کارت شما مناسب و ایده آل نیست بلکه تقریبیه.

@};-

همینکارو انجام دادم و الان تقریبا ۵ ساعت که خانوادگی سیستم بچالش کشیدیم. کاملا پایدارو بدون آرتیفکت هست  :D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...