رفتن به مطلب

آشفته بودن بازار کارت گرافیک بر عکس پردازنده

Alone In THE Darkness
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

corsair رو تخت جمشید گارانتی می کنه

گیگابایت و جی اسکیل و بنکیو و کولر مسترو اواژنگ گارانتی می کنه

msi و edifier رو ماتریس گارانتی می کنه

asus رو نمی دونم سازگار و تابا و لایف و ویستا و... 

پس همه همین جوری نیست. 

اولاً من بازار کارت گرافیک رو گفتم پس تخت جمشید این وسط حرفی نداره

ایوس با گارانتی آواژنگ تو بازار خیلی بیشتر از تابا و...... شده خودتون اگه تو بازار باشید قطعاً میدونید پس هموش سود میشکند یکی 10 تومان کمتر یکی 10 دوتومان بیشتر

لینک به دیدگاه

اولاً من بازار کارت گرافیک رو گفتم پس تخت جمشید این وسط حرفی نداره

ایوس با گارانتی آواژنگ تو بازار خیلی بیشتر از تابا و...... شده خودتون اگه تو بازار باشید قطعاً میدونید پس هموش سود میشکند یکی 10 تومان کمتر یکی 10 دوتومان بیشتر

اینجوری که شما محاسبه میکنید درست نیست

وارد کننده با قیمتی که شما در امازون میبینید خرید نمیکنه خیلی خیلی کمتر خرید میکنه چون به صورت عمده خرید میکنه

نه اینجوری که شما محسابه میکنید و میگین مثلا رو هر کارت 40 هزار تومن سود میکنه حالا 10 تومن بالا پایین

40 تومن برای مغازه داره فقط که شما میری کارتو ازش میخری . به این 40 تومن مبالغ زیر هم اضافه کنید

شرکت گارانتی کننده

وارد کننده (تاجر)

گمرک و مالیات

شیپینگ

.....

همه اینارو حساب کنید بعد از اون قیمت عمده ای که تاجر میخره کم کنید . حدودا 20% زیر قیمت امازون

میبینید خیلی تفاوت داره با اون قیمتی که شما در امازون میبینید

تازه اون امازون باعث میشه یه مقدار قیمتا اینجا کنترل بشه مخصوصا سی پی یو . چون سی پی یو رو بدون فن طرف میتونه صدتاشو از امازون بخره مسافری بیاره ولی گرافیکو نمیتونه برای همین گرافیکو اینجا گرونتر از امازون میفروشن ولی سی پی یو نه و مانیتورم که دیگه نور اعلی نوره قیمتش و با دلار 5 یا 6 هزارتومن فروخته میشه

ویرایش شده توسط mostafajan
لینک به دیدگاه

هیچ جای کار نمیلنگه

اون مدل توربو هستش نه استریکس

مدل استریکس 1490

یه فروشگاهی هست به اسم نیکان آی تی

گویا خودش وارد میکنه

قیمتاش خیلی خوبه

خواهشا دوستان چیزی خواستین بخرید از این نیکان ایتی هم یه قیمت بگیرید

http://www.mihanmarket.com/Products/38064/%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%82%D9%8A%D9%85%D8%AA-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9-VGA-Graphics-Card-%D8%A7%D8%B3%D9%88%D8%B3-Asus-STRIX-GTX970

http://www.mihanmarket.com/Shops/1303/%D9%86%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%A2%DB%8C-%D8%AA%DB%8C

نه strix

اون توربو رفرنسه و فنش مدل عجیبیه

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...