رفتن به مطلب

ReZa546
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام.

من چند وقتی هست که یک لپ تاپ گیمینگ MSI GE62 2QF 5700HQ رو از ماتریس خریداری کردم.

اولین روزی که لپ تاپ اومد من جعبشو باز کردم و توی جعبه دیدم که ماوسی رو که گذاشتن اصلا جزو ماوس هائی که من توی سایت MSI دیده بودم نبود و رفتم مدل ماوس رو جستجو کردم و متاسفانه این ماوسه به اصطلاح گیمینگی که ماتریس توی جعبه برام گذاشته بود جز لگوی دراگون MSI هیچ شبهت دیگه ای به محصولی که من دیده بودم نداشت.

باز گفتم حتما مدل جدیده با امکانات بالاتر و برم ببینم چطوریه و وقتی که ویندوز رو روی لپتاپ ریختم و نرم افزار ماوس رو دیدم با یک نرم افزار کاملا بی کیفیت که حتی امکان تغییر دادن دکمه های فرعی ماوس رو نمیداد(کسی که چپ کلیک یا راست کلیک یا اسکرول رو که نمیخواد مادفای کنه که) مواجه شدم و از طرفی هم چون که ماوس توی وبسایت MSI نبود پس پشتیبانی نرم افزاری هم نداشت و نرم افزار بروزش هم نمیتونستم بگیرم و نرم افزارهای موجود هم این ماوس رو نشناختن.

سپس کوله ی لپ تاپ رو دیدم که جای لوگوی MSI پر شده بود از لگوی ماتریس که انگاری این لپ تاپ ساخته ماتریسه و این حق انتخاب رو از کاربر گرفته بودن و منی که دوست داشتم بگم کوله ی اصل MSI دارم حالا میتونم بگم کوله ی اصل ماتریس دارم :|

بعد که لپ تاپ شروع کرد به اذیت کردن و اصرار داشت به register کردن و از طرفی هم من خیلی دوست دارم هر کالائی رو که میخرم register کنم تا در درجه اول از اصل بودنش مطمئن شم و در ثانی بتونم از امکانات اضافه و به قول MSI در دسترس بودن زودتر درایور ها برخوردار باشم.

رفتم توس سایت MSI ثبت نام کردم و اقدام به Register کردن کردم و متاسفانه سایت به هیچ وجه شماره سریال دستگاه رو قبول نمیکرد; من زنگ زدم به ماتریس و قضیه رو براشون توضیح دادم که من نتونستم لپتاپتون رو رجیستر کنم و اونا به من گفتن که این امر کاملا طبیعیه!!!!

بله متاسفانه نماینده رسمی MSI توی ایران میگه کاملا طبیعیه که نتونید کالای MSI رو توی وبسایت MSI رجیستر کنید.

بعد در مورد ماوس بهشون گفتم و گفتم چرا ماوسه لپ تاپ فرق کرده به من گفتن به خاطر ارزون تر دراومدن قیمت تمام شده لپتاپ ما مجبور!!!!! شدیم که ماوس 70 دلاری MSI رو برداریم و این ماوسه بی کیفیت رو جاش بزاریم.

خالی از لطف نیست که بگم  لپتاپ MSI GE62 6QF که یک سروگردن از این لپتاپ بالاتره به خاطر یک نسل پردازنده بهتر و حافظه های NVME که سرعت 2200 مگ بر ثانیه دارن که قیمت همین حافظه ها خدات تومنه دارن با قیمت 1500 دلار توی Newegg به فروش میرسن(1500 * 3600 = 5400000) و لپ تاپ من قیمت منطقیش حداقل باید 200 یا 300 دلاری کمتر از اون باشه حالا اونا اومدن دارن لپتاپ رو با قیمت 5450000 تومن عرضه میکنن که 50000 تومن از نسل جدید هم گرون تر میدن و نه ماوس روی لپتاپ میزارن و نه ویندوز اوریجینال و نه برنامه های لپتاپ رو روی لپتاپ نصب میکنن و نه کوله ی خوده MSI که به گفته خودشون گرون تره و نه خبری از کوپن بازی The Rise Of The Tomb Rider(همین کوپن 60 دلار ارزششه) که همه ی اینا توی اون محصولی که از Newegg میخریم وجود داره.

دوستان عزیز دقت کنید به این نکته که وقتی یکی یه جنسی رو عمده میخره چقدر باید قیمت پایین بیاد حالا ماتریس داره ریز قطعات رو میگیره و به قیمت نمایندگی رسمی میگیره و داره توی ایران اینارو سرهم میکنه پس مطمئن باشید که این 1500 دلاری که گفتم هزینه ی مالیات و گمرک و ... اش هم حساب بشه باز هم خیلی کمتر میافته از همون 1500 دلار که من قیمت یک نسل بالاتر رو گفتم.

خوب بعد از همه اینا رفتم سراغ لپ تاپ و گفتم حالا این همه دزدی کردن و جوابش هم دارن حداقل برم از کالائی که خریدم لذت ببرم.

روی لپ تاپ بازی ریختم و شروع کردم به بازی کردن Assassin's Creed Syndicate و طبق عادت همیشگیم یه برنامه مانیتور دما هم پشت زمینه گزاشتم تا دمای لپ تاپ رو بعد بازی ببینم.

بعد حدود یک ساعت بازی کردن رفتم توی نرم افزار و عملا چشمام از حلقه دراومد وقتی دیدم که دمای میانگین لپتاپ حین بازی من 82 درجه و حداکثر دما هم 87 درجه شده!!!!!

بعد اومدم و یه تاپیک زدم توی همین انجمن و انجمن TomsHardware و خوده انجمن MSI و پیامی هم به تیم فنی MSI دادم و جویای دمای لپتاپ شدم و تیم فنی و انجمن MSI در کمال ناباوری گفتن که دماها کاملا عادیه و نیازی به نگرانی نیست و اگه دماها خطرناک بشن خوده لپتاپ خاموش میشه و تا 90 درجه اوکی هست.

اینو دیگه هرکسی توی توی زمینه اورکلاک یا دماهای پردازنده های یه کم سررشته داشته باشه میفهمه که یک پردازنده 47 واتی بیاد و چنین محدوده تحمل دمائی رو بدون پایین آوردن طول عمر خودش یا کامپوننت های اطرافش کاملا غیرممکنه.

از طرفی دوستان توی انجمن tomshardware هم از نامطلوب بودن دماها گفتن و گفتن حداکثر تحمل دمائی اکثر پردازنده ها 75 یا فوقش دیگه 80 درجه هست و هر دمائی بالاتر از 80 درجه گرمه و خطرناک محسوب میشه و میتونه عمر قطعه رو پایین بیاره.

دوستان توی لیون هم همین نظر دوستان رو داشتن ولی یک سری راهکارهائی هم جلوی پام گذاشتن که یکی از اونا تعویض خمیر بود که من پیگیرش شدم و رفتم دنبال خرید بهترین خمیرها برای تعویض خمیر و پاینن آوردن دما.

من بهترین خمیرهارو پیدا کردم به هر بدبختی که بود و تماس گرفتم با ماتریس و اونا اول گفتن که خودم نباید خمیر بزنم و باید لپ تاپ رو ببرم اونجا تا اونا برای من این کار رو انجام بدن و بعد از اینکه من آماده ی سفر شدم و دوباره باهاشون تماس گرفتم جهت هماهنگی در کمال ناباوری برگشتن و به من گفتن که ما هیچ خمیری جز خمیر خودمون رو روی دستگاه شما نمیزنیم و هر خمیر دیگه ای برای دستگاه خطرساز خواهد بود!!!!!!!!!!!!! و شما باید یه رضایت نامه امضا کنید که اگه هر اتفاقی برای لپتاپ افتاد ما دیگه هیچ مسئولیتی نداریم و کلا لپتاپ دست شماست که خلاصه این حرفشون این بود که خودت بشین بزن الکی خودتو الاف ما نکن :|

چند روزی مشغول چک و چونه زدن باهاشون بودم و اونا راه حل های کارآمدی میدادن مثله اینکه لپتاپ رو انقد استفاده کنم تا پردازندش بسوزه یا کارائی لپتاپ رو با شیفت کردن روی حالی ضعیف تر پایین تر بیارم تا turbo boost خاموش بشه و کلی کارائی بیاد پایین تا چند درجه دما بیاد پایین و .. رو به من دادن که واقعا باعث شرمساریه منه که همچنین شرکت حرفه ای رو تا حالا ملاقات نکرده بودم تا با راه حل هاشون مواجه بشم.

آقای مرتضوی رئیس ماتریس به من میگه که این کاری که شما میخوای انجام بدی و خمیر رو تعویض کنی یک کار کاملا خارج از عرفه و من تا به حال چنین چیزی رو به تجربه کاریم ندیدم و از هر چند میلیون خریدار این لپتاپ فقط چند نفر محدود میان و این کارای شما رو میکنن و از طرفی هم یه حرف کاملا بی منطق دیگه هم میگفت این بود که هر دمائی که MSI بگه دمای امنه همون دما برای ما ملاکه و اگه دما بالاتر از اون بود در خدمتتیم و این در حالیه که دمائی رو که MSI به من گفت دمائی بود که کارائی پردازنده به صورت خودکار پایین میاد و هیچ ربطی به دمای امن نداشت.

اومدم و رفتم سراغه خوده MSI و دوباره ایمیل زدم و در مورد اینکه خمیر رو عوض نمیکنن برام براشون توضیح دادم و دیدم که اونا متاسفانه از خوده ماتریس هم بدترن و فقط به من میگفتن لطفا درک کنید ما فقط کلیه قطعات محصولات خود را به ماتریس میدهیم و نمیتوانیم از شما قطعات را بگیریم و بزاریم یه جوری این حرفارو میزدن انگار قراره من قراره جای باتری لپتاپ اورانیوم بزارم تا دیگه به برق نزمنش.

بماند به هر دری زدیم اینا به هیچ صراطی مستقیم نشدن و پس از چندین روز بد رفتاری های ماتریس من دیگه بیخیال شدم ولی یه تجربه رو یاد گرفتم که دیگه هیچ وقت اگه عزیزم هم توی ماتریس جا گذاشتم اونطرفی نرم و همین داستان برای شرکت MSI هم حاکمه.

ویرایش شده توسط ReZa546
لینک به دیدگاه

تجربه بسیاربسیار مفیدی بود متاسفانه فقط بهای سنگینی براش پرداخت کردید...

اصولا زیاد سمت MSI نمیرم هرچند در بعضی قطعات نسبت قیمت به کانفیگ ارزش خرید بالایی داره ولی خب بازم همین جور مسائل آدم رو پشیمون میکنه...

در کل ما ایرانیها با اینکه میدونیم گارانتی در کشور ما 50-50 هست و بگیر نگیر داره اما موقع خرید بیشتر اون نیمه پر لیوان رو میبینیم و بهای گارانتی رو دو دستی تقدیم میکنیم...

اما در موقع نیاز همینی میشه که میبینید دیگه...

یه تجربه : یه بار قطعه رو فرستادم گارانتی بعد یک ماه که برام فرستادنش دیدم همونه و روش نوشتن خارج از گارانتی منم گفتم بیخیال بذار بمونه تا خودم شخصا ببرم و چند وقت دیگه که خودم شخصا رفتم بدن هیچ حرفی با نو برام تعویضش کردن و منم متعجب و از فرط خوشحالی و شگفت تا شهرمون روی دو دست در کنار جاده قدم زدم :laughing:...  والا یه چیزایی....

لینک به دیدگاه

تجربه بسیاربسیار مفیدی بود متاسفانه فقط بهای سنگینی براش پرداخت کردید...

اصولا زیاد سمت MSI نمیرم هرچند در بعضی قطعات نسبت قیمت به کانفیگ ارزش خرید بالایی داره ولی خب بازم همین جور مسائل آدم رو پشیمون میکنه...

در کل ما ایرانیها با اینکه میدونیم گارانتی در کشور ما 50-50 هست و بگیر نگیر داره اما موقع خرید بیشتر اون نیمه پر لیوان رو میبینیم و بهای گارانتی رو دو دستی تقدیم میکنیم...

اما در موقع نیاز همینی میشه که میبینید دیگه...

یه تجربه : یه بار قطعه رو فرستادم گارانتی بعد یک ماه که برام فرستادنش دیدم همونه و روش نوشتن خارج از گارانتی منم گفتم بیخیال بذار بمونه تا خودم شخصا ببرم و چند وقت دیگه که خودم شخصا رفتم بدن هیچ حرفی با نو برام تعویضش کردن و منم متعجب و از فرط خوشحالی و شگفت تا شهرمون روی دو دست در کنار جاده قدم زدم :laughing:...  والا یه چیزایی....

متاسفانه یه جوری شده که وقتی که چیزی حقمونه به ما نمیدن بعد که با هزار جور داستان بریم جلو و به ما بدن خوشحال میشیم.

روی این لپتاپ خدمات نرم افزاری و ویندوز و .... هم بوده ولی به من ندادن و الان اگه توی نرم افزاری کمکم کنند من هم باید خوشحال بشم.

متاسفانه اینجوری شرکت های گارانتی کننده هرجوری هر چیزی رو که بخوان به ما تحمیل میکنن و خیلی شرکت های دیگه مثله سایپا و ...

خب الان cpu منهدم بشه تعویض میکننش؟ 

طبق گفته آقای مرتوضوی(رئیس ماتریس) تا زمانی که این پردازنده ها تولید میشوند اون ها تعویض میکنند.

نوع صحبت کردنشون به کل مبهمه ولی وقتی یه کم زرنگ باشی میفهمی که پردازنده های Broadwell الان چند وقتی هست که خط تولیدشون بسته شده و اسکایلیک جانشین شده و کلا دو شرکت توی محصولاتشون از این پردازنده ها استفاده کردن که یکیشون MSI و یکی دیگه هم گیگابایته.

حالا که این بحث چرخه و اینا حل شد و فهمیدیم که این لپتاپ ها تولید نمیشوند میریم سراغه سواله شما که فرمودید چه اتفاقی میفته :

اونا موظف هستن با دریافت مابه التفاوت با یک کالای به روز کالای من رو تعویض کنند یا کالای من رو ازام بخرند.

اینا همش در صورتی هست که من نرم و اون تقاضانامه مربوط به تعویض خمیر سیلیکن رو امضا نکنم.

اگه امضا کنم به گفته آقای مرتضوی مسئولیت برد و پردازنده ها با من خواهد بود و در صورتی که برد (دو میلیون قیمت بوردشه به گفته خودشون نمیدونم چه بوردی گذاشتن ولی من بورد 2011 میخرم 2 تومن اینا بود 1150 میخرن 2 تومن!!!) بسوزه اونموقع هیچ مسئولیتی شامل حال اونها نمیشه.

به طور خلاصه بگم که اونا میخوان یه جوری پردازندتون بسوزه ولی اگه شما سوختنش رو به تعویق بندازی دیگه هم اگه بسوزه خدمات گارانتی هم نمیدن بهت.

لینک به دیدگاه

عجب منم بودم ناراحت و عصبی می شدم چیکار کنیم انگار یک روز نیست ما چیزی خریداری کنیم و وقتی کارمون به نمایندگی ، گارانتی باز میشه دردسرها تازه شروع میشه به همراه استرس امیدوارم هر چه زودتر مشکلت حل بشه

@};-  @};-  @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

عجب منم بودم ناراحت و عصبی می شدم چیکار کنیم انگار یک روز نیست ما چیزی خریداری کنیم و وقتی کارمون به نمایندگی ، گارانتی باز میشه دردسرها تازه شروع میشه به همراه استرس امیدوارم هر چه زودتر مشکلت حل بشه

@};-  @};-  @};-  @};-  @};-

امیدوارم هر چه زودتر مشکلتون حل بشه.

متاسفانه یا خوشبختانه منم دیگه امیدی به حل شدن مشکل ندارم.

باید باهاش کنار بیام.

ولی این یکسالی که اومدم 3500 خودم جمع کردم و بقیه پولی که قرض کردم تا این لپ تاپ رو بگیرم یه عمری یادم نمیره.

هر یه قسطی که دارم از قرض هامو به دوستام میدم از ته وجودم میسوزم بخاطرش که برای این چنین چیزی دارم پول میدم و .....

:(

لینک به دیدگاه

خدا بهت صبر بده عزیز واقعا ناراحت شدم وقتی مطلبتو خوندم ...

اما شما با اون سیستمی که تو امضات داری اصلا چرا اومدی لپتاپ گیمینگ خریدی میرفتی فقط گرافیکشو ارتقا میدادی و یه لپتاپ عادی میگرفتی کار تموم بود دیگه

لینک به دیدگاه

خدا بهت صبر بده عزیز واقعا ناراحت شدم وقتی مطلبتو خوندم ...

اما شما با اون سیستمی که تو امضات داری اصلا چرا اومدی لپتاپ گیمینگ خریدی میرفتی فقط گرافیکشو ارتقا میدادی و یه لپتاپ عادی میگرفتی کار تموم بود دیگه

برای دانشگاه بیشتر و دوست داشتم سیستم لپتاپم هم قوی باشه.

بدترین تجربه زندگیم توی IT

:(

لینک به دیدگاه

من خودم تابحال دو تا لپ تاپ (مادربورد) سوزوندم. این لپ تاپ سومی چون خودم بهش کامل رسیدگی کردم، فکر کنم عمرش خیلی بیشتر از این حرفا باشه.

لینک به دیدگاه

من خودم تابحال دو تا لپ تاپ (مادربورد) سوزوندم. این لپ تاپ سومی چون خودم بهش کامل رسیدگی کردم، فکر کنم عمرش خیلی بیشتر از این حرفا باشه.

چجوی بوردشون سوخت؟

سره استفاده های خارج از عرف مثله اور بود یا اینکه سره دما؟

لینک به دیدگاه

چجوی بوردشون سوخت؟

سره استفاده های خارج از عرف مثله اور بود یا اینکه سره دما؟

من دوتا لپ تاپ قبلیم اصلا اور نکرده بودم. ولی 24 ساعته استفاده می‌کردم همه کار میکردم رندر و بازی و فشرده سازی و ....

یکیش vsotro 1510 بوردش چند تیکه بود یکیش خم شده بود با دو تا برد دیگه اتصال کوتاه شده بود.

طراحی این لپ تاپو ببینید: (پردازنده 6700k گرافیک  دوتا 980m یا یک  980)

The EUROCOM Sky X9 is the most powerful "desktop laptop" ever made. It is a completely user-upgradeable, fully customizable and extremely flexible "desktop laptop" design, allowing the Sky X9 to be configured with a plethora of options including desktop GPU and desktop socket processor.

• Chipset: Intel Z170 Express (Skylake)
  • Processor: socketed desktop LGA1151 CPU, up to Intel i7-6700K, fully unlocked
  • Memory: up to 64GB; DDR4-2133, 2400 or 2666; 4 SODIMM sockets
  • VGA Technology: NVIDIA GeForce: single or SLI GTX 980M, 970M or single 200W GTX 980 (desktop); PhysX; two MXM 3.0 slots
  • Display Technology: supports 4 external monitors via 2x DP 1.2, 1x HDMI 2.0 and 1x HDMI 2.0 or DP1.2 (via USB 3.1 type C port); Nvidia Surround View
  • Storage: up to 5TB with 4 drives; 2x HDD/SSD (SATA3) + 2x M.2 PCIe Gen3 x4/SATA3; RAID 0/1/5/10; supports NVMe SSDs
  • Communications: two 1Gb LAN RJ-45 ports Killer E2400 + M.2 WLAN/Bluetooth; Killer DoubleShot X3
  • Operating Systems: Microsoft Windows: 10, 8.1 and 7
  • Card Reader: 6-in-1 MMC/RSMMC/SD/miniSD/SDHC/SDXC up to UHS-II
  • Keyboard: Illuminated, backlit with customizable 7-colours
  • Security: TPM 2.0, Fingerprint and Kensington Lock
  • Audio System: Sound Blaster X-Fi MB5; external 7.1CH audio output; headphone out, microphone in, S/PDIF and Line-in port; two built-in FORSTER Speakers (2.2W)+ Subwoofer (2.5W)
  • Ports: 1x USB 3.1 type C (HDMI 2.0/DP 1.2/Thunderbolt 3); 2x miniDP 1.2; 1x HDMI 2.0; 5x USB 3.0 (1x Powered USB AC/DC); S/PDIF; Headphone; Mic; Line-in; 2x RJ45 (LAN)
  • Weight and dimensions: 4.8kg / 10.56lbs; WxDxH 428x308x45mm / 17.12x12.32x1.8-inch

m336_10.jpg

m336_11.jpg

zSHo8a2.jpg

ویرایش شده توسط EDK-TheONE
لینک به دیدگاه

خدا بهت صبر بده

میدونم سخته خودم تجربه ش رو داشتم (البته نه به بزرگی شما)

آدم از اعماق وجودش میسوزه(الان خودم هم به شدت احساس شما رو درک میکنم)

از الان به بعد هر موقع به لپ تاپ نگاه کنی شکنجه روحی میشی کم کم از لپ تاپ ــه دل سرد میشی,خلاصه خدا بهت صبر بده :((6 میلیون که پول کمی نیست :crying: )

داداش یه سوال شما که از سخت افزار سر درمیاری چرا cpu broadwellرو انتخاب کردی ؟ :wacko: (مگه نمیدونستی این نسل عمر خیلی کوتاهی داره؟وکمتر ازش پشتیبانی میشه)

در ضمن تعویض یه خمیر سیلیکون که چیزی نیست من خودم 6 ماه یه بار هم خمیر روعوض میکنم هم کل دل و روده لپ تاپ رو میریزم بیرون گردگیری میکنم.

سالی یه بار هم هیت سینک هاش رو کامل با آب و صابون میشورم الان ام که از عمر لپ تاپ 5 سال گذشته یه آخ هم نگفته(البته این کار ها رو به شما توصیه نمیکنم :D )

ویرایش شده توسط hi1
لینک به دیدگاه

خدا بهت صبر بده

میدونم سخته خودم تجربه ش رو داشتم (البته نه به بزرگی شما)

آدم از اعماق وجودش میسوزه(الان خودم هم به شدت احساس شما رو درک میکنم)

از الان به بعد هر موقع به لپ تاپ نگاه کنی شکنجه روحی میشی کم کم از لپ تاپ ــه دل سرد میشی,خلاصه خدا بهت صبر بده :((6 میلیون که پول کمی نیست :crying: )

داداش یه سوال شما که از سخت افزار سر درمیاری چرا cpu broadwellرو انتخاب کردی ؟ :wacko: (مگه نمیدونستی این نسل عمر خیلی کوتاهی داره؟وکمتر ازش پشتیبانی میشه)

در ضمن تعویض یه خمیر سیلیکون که چیزی نیست من خودم 6 ماه یه بار هم خمیر روعوض میکنم هم کل دل و روده لپ تاپ رو میریزم بیرون گردگیری میکنم.

سالی یه بار هم هیت سینک هاش رو کامل با آب و صابون میشورم الان ام که از عمر لپ تاپ 5 سال گذشته یه آخ هم نگفته(البته این کار ها رو به شما توصیه نمیکنم :D )

1) نبود اسکایلیک.

2) بهتر بودن 5700 نسبت به 6700.

3) ماتریس گفتش نسل جدید بیاد با دلار 3600 تومنی میاد و نسل قدیمی با دلار 300 تومنی(فکر میکنم دلار 3300 تومنی قبل از اومدن براودول بوده :|) وارد شده و کلا میخواستن قیمت هارو ازایش بدن و دنبال یه بهانه مسخره بودن.

منم دیدم دیگه بیشتر از این هزینه کردن برای لپ تاپ اصلا منطقی نیست و تا همین حدشم خدا میدونه چقدر پشیمونم.

شما عمر عرضه براودول را میفرمائید که کمه یا عمر پردازنده؟اگه منظورتون عمر پردازنده هست بر اساس چه منبعی میفرمائید؟

ویرایش شده توسط ReZa546
لینک به دیدگاه

تجربه من از msi اینه : صدای زیاد فن با گرمای زیاد.....(چندین مدل سری گیمینگ رو امتحان کردم)

به نظرم می رفتی ایسوس میگرفتی بهتر بود....... @};- البته لنوو سری Y هم داشتم خیلی عالی بود.....

متاسفانه تو این مملکت کمتر شرکتی پیدا میشه واقعا تعهد کاری داشته باشه. تا یکم کارشون پیش رفت و اسم در کردند سریع می رند تو کار دزذ و دقل بازی........

بعضی هام برا در رفتن از زیر بار مالیات به کل شرکت رو منحل می کنند و با اسم جدید گارانتی جدید وارد بازار می شند!!! :-?

ویرایش شده توسط mrg66
لینک به دیدگاه

...BCLK Unlocking

Get More Performance On Y50

Core  : 3848 Mhz * 

Core  : 3744 Mhz ** 

Core  : 3640 Mhz *** 

Core  : 3640 Mhz **** 

تجربه من از msi اینه : صدای زیاد فن با گرمای زیاد.....(چندین مدل سری گیمینگ رو امتحان کردم)

به نظرم می رفتی ایسوس میگرفتی بهتر بود....... @};- البته لنوو سری Y هم داشتم خیلی عالی بود.....

متاسفانه تو این مملکت کمتر شرکتی پیدا میشه واقعا تعهد کاری داشته باشه. تا یکم کارشون پیش رفت و اسم در کردند سریع می رند تو کار دزذ و دقل بازی........

بعضی هام برا در رفتن از زیر بار مالیات به کل شرکت رو منحل می کنند و با اسم جدید گارانتی جدید وارد بازار می شند!!! :-?

شرکتی که بیاد موس رو از لپ تاپ برداره دیگه زبان از گفتن بعضی چیزها قاصره.

ویرایش شده توسط EDK-TheONE
لینک به دیدگاه

1) نبود اسکایلیک.

2) بهتر بودن 5700 نسبت به 6700.

3) ماتریس گفتش نسل جدید بیاد با دلار 3600 تومنی میاد و نسل قدیمی با دلار 300 تومنی(فکر میکنم دلار 3300 تومنی قبل از اومدن براودول بوده :|) وارد شده و کلا میخواستن قیمت هارو ازایش بدن و دنبال یه بهانه مسخره بودن.

منم دیدم دیگه بیشتر از این هزینه کردن برای لپ تاپ اصلا منطقی نیست و تا همین حدشم خدا میدونه چقدر پشیمونم.

شما عمر عرضه براودول را میفرمائید که کمه یا عمر پردازنده؟اگه منظورتون عمر پردازنده هست بر اساس چه منبعی میفرمائید؟

من منظورم کم بودن عرضه تو بازار بود نه عمر واقعی CPU!

من تا حالا ندیدم cpu اینتل عمرش کم باشه(البته اگه طرف اورکلاک یا شرایط دمای سخت رو به cpu اعمال نکنه) :)

ویرایش شده توسط hi1
لینک به دیدگاه

خداییش اگه من یه تاپیکی دیده بودم که مشکل شما توش عنوان شده بود هیچ وقت این اشتباه رو نمیکردم.

صدا فن ها سرشون بخوره با این صدای عجیب که هرکدوم از دوستام شنیده متوجه بلندی بیش از حدش شده همچنان معضل گرما حل نشده.

...BCLK Unlocking

Get More Performance On Y50

Core  : 3848 Mhz * 

Core  : 3744 Mhz ** 

Core  : 3640 Mhz *** 

Core  : 3640 Mhz **** 

شرکتی که بیاد موس رو از لپ تاپ برداره دیگه زبان از گفتن بعضی چیزها قاصره.

موس,ویندوز,نصب نرم افزار ها پ پشتیبانی نرم افزار ها که دارن پولشو میگیرن ولی جوابگو نیستن,دفترچه راهنما(به قول خودشون نیازی نبوده من باید به بقیه امکانات لپتاپ نگاه کنم جای دفترچش)و....

تعویض ssd کینگستون با adata

خدا میدونه توش چه چیزائی باید میبوده و الآن نیست یا تعویض شده.

من با واحد امور مشتریانشون روز اول که تماس گرفته بودم و میگفتم 6 تومن پول دادم حالا هرچی نزاشتین بماند چرا دفترچه نداره به من میگن کلا نمیزاریم. میگم چرا دفترچه و ماوس و ... رو برداشتین یا تعویض کردید میگن به خاطر نیاز داخلی چون اکثریت ملت این قطعاتی که ما میزاریم رو میخوان تا لپ تاپ ارزون تر شه :|

بماند داداش خیلی دلم پره تو این یه هفته و خورده ایش لحظه به لحظشو من با اینا خاطره دارم.

من منظورم کم بودن عرضه تو بازار بود نه عمر واقعی CPU!

من تا حالا ندیدم cpu اینتل عمرش کم باشه(البته اگه طرف اورکلاک یا شرایط دمای سخت رو به cpu اعمال نکنه) :)

خخخخخخخ گفتم بیا و عمر پردازندشم کمه دیگه یعنی واقعا اگه اینطوری میبود دیگه هیچی باقی نمیموند.

لینک به دیدگاه

دوستانی که میگن لپ تاپ MSI خوب نیست و ASUS بهتره، MSI و ASUS هر دو از برترین برند های سازنده ی لپ تاپ هستند.

ولی شرکت ماتریس، یکی از پدرس***ه ترین شرکت هاست.

احتمالاً هم می دونید که لپ تاپ های MSI توی کارخونه ی کذاییشون مونتاژ میشن.

هر چند به گفته ی خودشون لپ تاپ های گیمینگ و بالارده رو وارد می کنند، ولی خب ...

حتّی اسپیکر های Edifier هم میگن اون جا مونتاژ می کنن.

در ضمن، اون دما برای لپ تاپ گیمینگ، طبیعیه و بالا نیست.

بله متاسفانه در مورد مونتاژها شنیدم و قرار بوده خط تولید بورد گرافیک هم راه بندازن.

دماها الان که تا 87 رفتن تصوشو بکنید اگه فصل گرما 10 درجه دما بالاتر بیاد 14 درجه دمای پردازنده بالا میره حالا بماند که همین 87 درجه هم در بهترین حالت 7 درجه بالاست برای یک پردازنده 47 واتی 87+14 وات دیگه بالکل خیلی بالاست.

لینک به دیدگاه

دوستانی که میگن لپ تاپ MSI خوب نیست و ASUS بهتره، MSI و ASUS هر دو از برترین برند های سازنده ی لپ تاپ هستند.

ولی شرکت ماتریس، یکی از پدرس***ه ترین شرکت هاست.

احتمالاً هم می دونید که لپ تاپ های MSI توی کارخونه ی کذاییشون مونتاژ میشن.

هر چند به گفته ی خودشون لپ تاپ های گیمینگ و بالارده رو وارد می کنند، ولی خب ...

حتّی اسپیکر های Edifier هم میگن اون جا مونتاژ می کنن.

در ضمن، اون دما برای لپ تاپ گیمینگ، طبیعیه و بالا نیست.

هر جور هم مونتاژ بد باشه بازم اینقدر تاثیر نداره.اونی که اجازه مونتاژ میده حتما یه ناظر بالاسرشون میذاره.

لینک به دیدگاه

بله متاسفانه در مورد مونتاژها شنیدم و قرار بوده خط تولید بورد گرافیک هم راه بندازن.

دماها الان که تا 87 رفتن تصوشو بکنید اگه فصل گرما 10 درجه دما بالاتر بیاد 14 درجه دمای پردازنده بالا میره حالا بماند که همین 87 درجه هم در بهترین حالت 7 درجه بالاست برای یک پردازنده 47 واتی 87+14 وات دیگه بالکل خیلی بالاست.

منظورتون اینه که خط مونتاژ تو ایران راه بندازن؟؟ بابا بی‌خیال. :laughing:

لینک به دیدگاه

منظورتون اینه که خط مونتاژ تو ایران راه بندازن؟؟ بابا بی‌خیال. :laughing:

خط مونتاژ دارن و AIO ها رو تولید میکنن توی مصاحبشون با دیجیکالا گفته بودن.

فکر کنم بعضی مادربردها که لایه ی کمتری دارن هم میزنن.

گفته بودن که میخوان گرافیک هم تولید کنن.

خطوط تولیدشون تحت نظر MSI هست که مشکلی نداشته باشه و خط تولید سالم باشه ولی با توجه به محصولاتشون من فکر نمیکنم که شرکت های مادر هیچ نظارتی روی کیفیت کالاهاشون هم دارن.

منم اول سره همین موضوع نمیخواستم برم سمته MSI ولی خودمم نفهمیدم چطوری ذهنم تغییر کرد.

لینک به دیدگاه

خط مونتاژ دارن و AIO ها رو تولید میکنن توی مصاحبشون با دیجیکالا گفته بودن.

فکر کنم بعضی مادربردها که لایه ی کمتری دارن هم میزنن.

گفته بودن که میخوان گرافیک هم تولید کنن.

خطوط تولیدشون تحت نظر MSI هست که مشکلی نداشته باشه و خط تولید سالم باشه ولی با توجه به محصولاتشون من فکر نمیکنم که شرکت های مادر هیچ نظارتی روی کیفیت کالاهاشون هم دارن.

منم اول سره همین موضوع نمیخواستم برم سمته MSI ولی خودمم نفهمیدم چطوری ذهنم تغییر کرد.

جدی میگی؟؟؟؟ کلا از زندگی ناامید شدم. ~x(

لینک به دیدگاه

تجربه ی تلخی دیگه از شرکت ماتریس :

حامد حسینی می نویسد : 
سلام دوستان بنده یک دستگاه لپ تاپ msi ge60 دارم که به خاطر بایوس زدن اشتباه روی مادر برد دستگاه رو بردم گارانتی msi که همون شرکت ماتریکس هست . 
هزینه درست کردن بایوس رو این شرکت از من 50 هزار تومن گرفت . وقتی دستگاه رو بردم خونه دیدم فن صدای فوق العده شدید میده و دستگاه هاردش انقدر کند شده که بوت شدنش 4 تا 5 دقیقه بیشتر طول میکشه !!!
کلا هارد لپ تاپ خیلی کند شده . خود شرکت گفت بد سکتور ها رو نرم افزاری نتونستیم بگیریم . 
واقعا از این شرکت ماتریکس بد تر وجود خارجی نداره و اصلا بلایی که سر من در آوردن رو هیچ جوره قبول نکردن و به خاطر یه بایوس منو 300 تومن تو خرج انداختن . تازه فن دستگاه رو هم قبول نکردن خودشون خراب کردن . 
تابلو وقتی کارشناسشون اومده دستگاه رو باز کنه روی سینی آلومینیومی دستگاه فشار آورده و باعث سر و صدای فن شده و دیگه قابل تعمیر نیست . و هزینه تعویض فن هم 50 هزار تومنه و هم چنین هارد و رو هم معلومه پرت کردن که این مشکل براش پیش اومده و هزینه خرید هارد هم 190 هزار تومنه به نظرتون من بد بخت الان چکار کنم هر چی بهشون میگم هم قبول نمی کنن نا مردا .

من با چه جرئتی لپتاپمو بزارمو اینا با رضایت نامه برام خمیر بزنن؟

اول گارانتی رو باطل میکنن بعد لپ تاپ رو میترکونن بعد هم خداحافظ نوبت بعدیه.

:|

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...