رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید هارد اکسترنال

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

میخوام هارد اکسترنال 1TB بخرم. یه مدت میشه که دارم تحقیق میکنم. هارد WD My Passport رو توصیه کردن، My passport اگر خراب بشه به خاطر بردش ممکنه تعمیر نشه و همه اطلاعاتم از بین بره و کسانی که این هارد رو داشتن گفته بودن هاردشون سوخته و تعمیر هم نشده، ضدضربه و ضدشوک هم نیست چون نگران از دست رفتن هارد و اطلاعاتم هستم دنبال هارد ضدضربه میگردم،همینطور WD Elements که هارد بعضیا بعد یه مدت کوتاه بدون دلیل سوخته و بعد از تعویض گارانتی، هارد دومشون هم همینطور شده، هارد SP A80 هم که خودم دیدم ضدضربه و ضد آب و ضد شوک و... ولی هارد داخلی اون سامسونگ هست به همین دلیل دلسرد شدم، Adata HD710 هم مناسب بود، اما کسانی که این هارد رو خریده بودن تو یکی از سایت ها گفته بودن که کابل ورودی به هارد شل هست از جاش درمیاد، هارد داخلیش هم توشیباست.

شما کدوم هارد رو پیشنهاد میکنید بین این هاردها یا هاردهای دیگه ای که ضدضربه باشه و ... باشه و مقاوم یا تجربه خوبی باهاش داشتین.

توشیبا و سامسونگ کدومش بهتره؟

ممنون

ویرایش شده توسط SaeedEsi
لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز من پیشنهادم همون my pass هست ... درسته ضد شوک و ضد ضربه و ضد آب و ضد گلوله نیست، 

اما کیفیت ساخت بالایی داره و مشکلی پیش نمیاد ... هارد من نزدیک به 5-6 بار تقریبا از ارتفاع 70-80 سانتی روی سرامیک، فرش، موکت و ... افتاده و داخلش هم یه چیزهایی شکسته و صدا میده  :D

اما خداروشکر به خوبی کار میکنه و مشکلی نداره. اگه شما از هارد درست مراقبت کنید و تمیز نگه دارید، هیچ اتفاقی نمیوفته و به نظر من این که میگن ضد شوک و ... بیشتر جنبه تبلیغاتی داره ! 

موفق باشید 

لینک به دیدگاه

با سلام
میخوام هارد اکسترنال 1TB بخرم. یه مدت میشه که دارم تحقیق میکنم. هارد WD My Passport رو توصیه کردن، My passport اگر خراب بشه به خاطر بردش ممکنه تعمیر نشه و همه اطلاعاتم از بین بره و کسانی که این هارد رو داشتن گفته بودن هاردشون سوخته و تعمیر هم نشده، ضدضربه و ضدشوک هم نیست چون نگران از دست رفتن هارد و اطلاعاتم هستم دنبال هارد ضدضربه میگردم،همینطور WD Elements که هارد بعضیا بعد یه مدت کوتاه بدون دلیل سوخته و بعد از تعویض گارانتی، هارد دومشون هم همینطور شده، هارد SP A80 هم که خودم دیدم ضدضربه و ضد آب و ضد شوک و... ولی هارد داخلی اون سامسونگ هست به همین دلیل دلسرد شدم، Adata HD710 هم مناسب بود، اما کسانی که این هارد رو خریده بودن تو یکی از سایت ها گفته بودن که کابل ورودی به هارد شل هست از جاش درمیاد، هارد داخلیش هم توشیباست.
شما کدوم هارد رو پیشنهاد میکنید بین این هاردها یا هاردهای دیگه ای که ضدضربه باشه و ... باشه و مقاوم یا تجربه خوبی باهاش داشتین.
توشیبا و سامسونگ کدومش بهتره؟
ممنون

توشیبا هاردای خوبی داره...

مثلا این خبر رو ببینید: http://lioncomputer.ir/news/1542/

اما مهمترین عامل تو عمر هارد مراقبت شماست...زمین نخوره، موقع کار تکون نخوره،...

کلیپای تبلیغاتی که من از ADATA دیدم، خیلی مقاوم بودن...(روی تبلیغاتی بودن تاکید دارم، ممکنه تو واقعیت اینجوری نباشن...)

هارد هرچیش بشه بازم قابل بازیابیه...فقط بحث هزینه هست...اگه دیتاتون اینقدر مهم و critical هست، برید سمت SSDهای اکسترنال...

سلام

دوست عزیز من پیشنهادم همون my pass هست ... درسته ضد شوک و ضد ضربه و ضد آب و ضد گلوله نیست، 

اما کیفیت ساخت بالایی داره و مشکلی پیش نمیاد ... هارد من نزدیک به 5-6 بار تقریبا از ارتفاع 70-80 سانتی روی سرامیک، فرش، موکت و ... افتاده و داخلش هم یه چیزهایی شکسته و صدا میده  :D

اما خداروشکر به خوبی کار میکنه و مشکلی نداره. اگه شما از هارد درست مراقبت کنید و تمیز نگه دارید، هیچ اتفاقی نمیوفته و به نظر من این که میگن ضد شوک و ... بیشتر جنبه تبلیغاتی داره ! 

موفق باشید 

شما شدیدا خوش شانس هستین...

من خیلی حواسم بهش بود، اما یهویی 92تا سکتور ناپایدار پیدا کرده و.... (احتمال میدم یکی زمینش زده، رو نمیکنه... *dry# )

لینک به دیدگاه

سلام

موفق باشید

ممنونم،ضدآب بودن مهم نیست، my passport میگن پورت USB مستقیم به برد وصل هست و هنگام تعمیرسخت میشه و ممکنه تعمیر نشه، به همین خاطرWD Elements و HD710 رو بیشتر در نظر دارم، در مورد ضدضربه بودن هم ممکنه بیافته و آسیب ببینه، در مورد Elements نظرتون چیه؟ اگه داخل کیف بذارمش، در مقابل ضربه کوچیک یا افتادن از روی میز آسیبی نمی بینه؟ حالا هم بین WD Elements و HD710 موندم کدوم رو انتخاب کنم. ویدیوهای HD710 رو هم تو You Tube یا بررسی سایت ها نگاه کردم در مقابل ضربه واقعا مقاوم بوده. 

ویرایش شده توسط SaeedEsi
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...