رفتن به مطلب

گرافيك مجتمع 6700k

اشتراک گذاری

Recommended Posts

ميخواستم ببينم كه چجوري ميشه گرافيك مجتمع پردازنده رو به كار گرفت؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

وقتی که نمایشگر رو به مادربرد وصل کنی و تصویر بگیری، شما داری از گرافیک مجتمع استفاده میکنی.

نصب درایور فراموش نشه.

لینک به دیدگاه

وقتی که نمایشگر رو به مادربرد وصل کنی و تصویر بگیری، شما داری از گرافیک مجتمع استفاده میکنی.

نصب درایور فراموش نشه.

وصل ميكنم به مادبورد اصلا تصوير نمياد

لینک به دیدگاه

شاید تو بایوس فعال نیست

یه قسمتی هست شبیه Multi GPU و مثل این

و یه جای دیگه هم مقدار مموری برای گرافیک داخلی چقدر باشه رو هم میشه تعیین کرد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز شما کارت گرافیک رو سیستم داری؟مدل مادربرد؟

لینک به دیدگاه

عزیز شما کارت گرافیک رو سیستم داری؟مدل مادربرد؟

z170x gaming 5

gigabyte gtx 970

i7 6700k

لینک به دیدگاه

z170x gaming 5

gigabyte gtx 970

i7 6700k

شما بیخیال استفاده از گرافیک مجتمع بشی بهتره هم سی پی یو خنک تر کار میکنه و هم اینکه

کارت گرافیکتونم عالیه اگه از گرافیک مجتمع استفاده کنید کارت اصلیتون بلا استفاده میشه

HHUU

لینک به دیدگاه

قدرت گرافیک مجتمع با گرافیک اصلی جمع نمیشه یعنی اگه فعال باشه گرافیک اصلیتون قوی تر نمیشه کلا گرافیک مجتمع فقط بدرد زمانی میخوره که شما گرافیک نداشته باشی وقتی 970 دارین پس دیگه گرافیک مجتمع بکارتون نمیاد.

لینک به دیدگاه

نرم افزار اديوس كه كار ميكنم واسه رندر بعضي پلاگينا از گرافيك اچ دي بهتر كار ميكشه يعني تو لپتاپ كه اينطور بوده فك كنم تو دسكتاپ هم اونجوري باشه الان بعضي پلاگينا تو لپتاپ زودتر رندر ميشه وقتي با گرافيك اچ دي ميزنم باز بشه برنامه ولي همون با گرافيك انويديا لپتاپ بيشتر از يه ساعت فرق داره تو دسكتاپ هم تقريبا يكيه زمان رندرشون

نرم افزار اديوس كه كار ميكنم واسه رندر بعضي پلاگينا از گرافيك اچ دي بهتر كار ميكشه يعني تو لپتاپ كه اينطور بوده فك كنم تو دسكتاپ هم اونجوري باشه الان بعضي پلاگينا تو لپتاپ زودتر رندر ميشه وقتي با گرافيك اچ دي ميزنم باز بشه برنامه ولي همون با گرافيك انويديا لپتاپ بيشتر از يه ساعت فرق داره تو دسكتاپ هم تقريبا يكيه زمان رندرشون

لینک به دیدگاه

شما گرافیکتون از اسلات بیرون باید بیاورید تا از گرافیک مجمع استفاده کنید

لینک به دیدگاه

شاید دلیلش این باشه که لپتاپ با گرافیک اینتل خنک تر کار میکنه تا گرافیک اصلی وگرنه قاعدتا نباید گرافیک اصلی کندتر باشه(البته نظرم کارشناسی نیست شاید درست نباشه)

لینک به دیدگاه

شاید دلیلش این باشه که لپتاپ با گرافیک اینتل خنک تر کار میکنه تا گرافیک اصلی وگرنه قاعدتا نباید گرافیک اصلی کندتر باشه(البته نظرم کارشناسی نیست شاید درست نباشه)

نه اين اديوس خيلي برنامه مزخرفي هست

طبق جي پي يو زد تو رندر با گرافيك اچ دي هشتاد درصد لود ميكنه با انويديا فقط بيست درصد رو كيس هم با 970 مثل اچ دي لپتاپ ميزنه[emoji52]

با گرافيك انويديا مثل اينكه مشكل داره پريمير هم همينطوري هست ولي افتر افكت به خوبي استفاده ميكنه از گرافيك جداگانه

حالا روشي اگه هست كه بتونم گرافيك اچ دي رو بشناسونم به اين اديوس رو كيس كه شايد بهتر بزنه

البته اون قضيه مولتي جي پي يو و بايوس رو كه گفتن حتما چك ميكنم فك كنم بشه از اونجا يه كارايي كرد

روش ديگه اي هم بود بگين تشكر

شما گرافیکتون از اسلات بیرون باید بیاورید تا از گرافیک مجمع استفاده کنید

اخه استفادم از اچ دي فقط به خاطر برنامه اديوس هست بقيه برنامه ها و بازي ها رو با انويديا ميزنم دائم در بيارم بعد بندازم كه صدمه ميبينه فك كنم

لینک به دیدگاه

من تجربه ام بیان کردم دوستان تجربه شون بیشتره راهنمایتون میکنند

موفق باشید

لینک به دیدگاه

من تجربه ام بیان کردم دوستان تجربه شون بیشتره راهنمایتون میکنند

موفق باشید

تشكر از شما

لینک به دیدگاه

میتوانی از  Lucid Virtu MVP  هم استفاده کنی که از هر دو گرافیک استقاده کند 

لینک به دیدگاه

میتوانی از Lucid Virtu MVP هم استفاده کنی که از هر دو گرافیک استقاده کند

چطوري ميشه استفاده كرد تو گوگل كه نتونستم چيزي پيدا كنم از از لينك هم چيزي دستگيرم نشد

لینک به دیدگاه

شما بیخیال استفاده از گرافیک مجتمع بشی بهتره هم سی پی یو خنک تر کار میکنه و هم اینکه

کارت گرافیکتونم عالیه اگه از گرافیک مجتمع استفاده کنید کارت اصلیتون بلا استفاده میشه

HHUU

مصرف برق به مراتب کمتره. البته باید قابلیت سوئیچ کردن فعال باشه.

لینک به دیدگاه

نرم افرار lucid virtu را نصب کن .

اگر لینکش نیست ایمیلت بگذار برایت ایمیل کنم 

این نرم افزار را نصب کنی میتتونی از هر دو گرافیک استقاده کنی 

فقط باید توی بایوس هر دو تا را فعال کنی هر دو را در device manager  ببینی .

http://fa.softoware.net/apps/get-evga-z97-stinger-wifi-lucid-virtu-mvp-2-0-driver-for-windows.html

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=12601

لینک به دیدگاه

فناوری Lucid Universal MVP

Lucid-Universal-MVP-150p67.jpg

یکی از مهم‌ترین فناوری‌ های تعبیه شده بر روی مادربردهای نسل هفتم Z77 شرکت گیگابایت، فناوری Lucid Universal MVP است. Lucid Universal MVP ساخت شرکت LucidLogix به کاربران این اجازه را می دهد تا به صورت پویا و خودکار ، بین گرافیک مجتمع پردازنده و کارت گرافیک مجزا و اختصاصی خود عمل سوئیچینگ انجام دهند. از ویژگی های این فناوری می توان به افزایش پاسخگویی و همچنین بهبود نرخ نمایش فریم در بازی ها به میزان 30 تا 70%، افزایش نرخ فریم Vsync – 120 FPS+، افزایش شفافیت بصری بدون از هم گسیختگی تصاویر و یکپارچگی در صدها بازی رایانه ای اشاره کرد. این فناوری شامل ویژگی Hyperformance هم می‌باشد که رندرینگ‌های اضافه و زاید را حذف می‌کند و مواردی که نیاز به سینک کردن دارند را در مسیر ارائه تصاویر گرافیکی پیش‌ بینی می‌کند.

فناوری Lucid Universal MVP

Lucid-Universal-MVP-150p67.jpg

یکی از مهم‌ترین فناوری‌ های تعبیه شده بر روی مادربردهای نسل هفتم Z77 شرکت گیگابایت، فناوری Lucid Universal MVP است. Lucid Universal MVP ساخت شرکت LucidLogix به کاربران این اجازه را می دهد تا به صورت پویا و خودکار ، بین گرافیک مجتمع پردازنده و کارت گرافیک مجزا و اختصاصی خود عمل سوئیچینگ انجام دهند. از ویژگی های این فناوری می توان به افزایش پاسخگویی و همچنین بهبود نرخ نمایش فریم در بازی ها به میزان 30 تا 70%، افزایش نرخ فریم Vsync – 120 FPS+، افزایش شفافیت بصری بدون از هم گسیختگی تصاویر و یکپارچگی در صدها بازی رایانه ای اشاره کرد. این فناوری شامل ویژگی Hyperformance هم می‌باشد که رندرینگ‌های اضافه و زاید را حذف می‌کند و مواردی که نیاز به سینک کردن دارند را در مسیر ارائه تصاویر گرافیکی پیش‌ بینی می‌کند.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

دوست عزیز گرافیک مجتمع لپ تاپ شما چجوری از گرافیک اختصاصی قوی تر ظاهر شده توی برنامه ادیوس ؟ البته اگر بعضی از پلاگین ها با گرافیک مجتمع راحت تر کار میکردند شاید دلیلش این بوده که گرافیم مجتمع لپ تاپ همچین هم قوی نبوده . فعلا کارت گرافیک مجتمع یا اختصاصی توی لپ تاپ نیست که بتونه توی هی زمینه با 970 مقابله بکنه مگر 980 هایی که توی لپ تاپ های High End به کار میبرن . شما بگرد دنبال اپدیت یا رفع مشکل تا اینکه بخوای از گرافیک مجتمع استفاده کنی یا شدم دچار تردید شدی نسبت به برنامه :)  . کلا بیخیال گرافیک مجتمع بشو و بسپارش به دست 970 .

لینک به دیدگاه

تو دایرکس 12 میتونی گرافیک مجتمع و کارت گرافیک رو مولتی اداپتر کنی قدرتشونم با هم جمع   میشه

ویرایش شده توسط 7alireza7
لینک به دیدگاه

تو دایرکس 12 میتونی گرافیک مجتمع و کارت گرافیک رو مولتی اداپتر کنی قدرتشونم با هم جمع   میشه

اثبات میتونید بکنید این حرفتون رو ؟!

من که خبر نداشتم !

لینک به دیدگاه

میگم یک نکته کوچک و ساده ( من خودم قبلا روی لپ تاپم وقتی گرافیکش سالم بود تست کردم و کار کرد اما روی دسکتاپ نمیدونم ! ) 

1. Right Click on Desktop
2. Select nVidia Control Panel
3. In left panel select "Manage 3D Settings"
4. In right panel select Global Tab
5. Under "Preferred Graphics Processor" select "Auto-Select" and hit APPLY button

Now try again and see if it properly selects correct GPU. If not

6. Repeat steps 1 thru 3 above
7. In right panel select "Program Settings" tab
8. Under section 1., check the box for "only programs on this computer"
9. then hit the "Add" button and find the program that you want to run on nVidia card
10 Go down to section 2. and select nVidia processor

شاید این ویدیو هم بکار بیاد ( البته شاید ) : 

ویرایش شده توسط فرـشاد
لینک به دیدگاه

دوست عزیز گرافیک مجتمع لپ تاپ شما چجوری از گرافیک اختصاصی قوی تر ظاهر شده توی برنامه ادیوس ؟ البته اگر بعضی از پلاگین ها با گرافیک مجتمع راحت تر کار میکردند شاید دلیلش این بوده که گرافیم مجتمع لپ تاپ همچین هم قوی نبوده . فعلا کارت گرافیک مجتمع یا اختصاصی توی لپ تاپ نیست که بتونه توی هی زمینه با 970 مقابله بکنه مگر 980 هایی که توی لپ تاپ های High End به کار میبرن . شما بگرد دنبال اپدیت یا رفع مشکل تا اینکه بخوای از گرافیک مجتمع استفاده کنی یا شدم دچار تردید شدی نسبت به برنامه :) . کلا بیخیال گرافیک مجتمع بشو و بسپارش به دست 970 .

مسلما گرافيك 970 دسكتاپ فوق العاده قويتر هست ولي همونطور كه گفتيد اكثر پلاگين هايي كه من كار ميكنم تو رندر با گرافيك مجتمع سريعتره البته داخل برنامه با انويديا بهتر كار ميكنه ولي تو رندر نه

تو دایرکس 12 میتونی گرافیک مجتمع و کارت گرافیک رو مولتی اداپتر کنی قدرتشونم با هم جمع میشه

چجوري ميشه؟

البته تا اونجايي كه من اطلاع دارم هنوز برنامه يا بازي نيومده كه كامل از نسخه 12 پشتيباني كنه و فعلا بي فايدس اين قابليت

میگم یک نکته کوچک و ساده ( من خودم قبلا روی لپ تاپم وقتی گرافیکش سالم بود تست کردم و کار کرد اما روی دسکتاپ نمیدونم ! )

1. Right Click on Desktop

2. Select nVidia Control Panel

3. In left panel select "Manage 3D Settings"

4. In right panel select Global Tab

5. Under "Preferred Graphics Processor" select "Auto-Select" and hit APPLY button

Now try again and see if it properly selects correct GPU. If not

6. Repeat steps 1 thru 3 above

7. In right panel select "Program Settings" tab

8. Under section 1., check the box for "only programs on this computer"

9. then hit the "Add" button and find the program that you want to run on nVidia card

10 Go down to section 2. and select nVidia processor

شاید این ویدیو هم بکار بیاد ( البته شاید ) :

اين روش فك كنم همون انتخاب يكي از دو گرافيك هست واسه اجرا با هم جمع نميشن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...