رفتن به مطلب

خرید دسته بازی wireless

ali3516
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان یکی از دوستان من یک دسته ی بی سیم داره ک میخواد بفروشه، و یکی دو هفته هم باهاش کار کرده...

حالا خواستم بدونم ارزش داره دسته بی سیم خریدن در کل؟؟؟ یا سیمی بهتره؟

چ مزایا و معایبی دارن اصلا این دوتا نسبت ب همديگه؟؟؟ ی چیز ديگه شنیدم بعضی از این دسته های بیسیم با بعضی از بازیها سازگار نیستن، صحت داره این حرف؟؟!!

و خواستم نظرتون هم درمورد این دسته ای ک گذاشتم عکسشو بدونم؟؟؟

ارزش خرید داره؟؟؟

مارک Kingdom هست ک من اسمش رو اصلا نشنیدم...!

قیمتش هم میگه 30تومن...

تشکر از همه ی دوستان

post-21481-14548482692406_thumb.jpg

post-21481-14548482758308_thumb.jpg

post-21481-14548482814725_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

دسته ای که میخوای تمام بازی هارو ساپورت کنه دسته xbox.

فکر نکنم این طور باشه که دسته های بیسین بعضی بازی هارو اجرا نکنه.

فقد مشکل دسته های بی سیم: شارژ،و قطع شدن اتصال،گرونتر

ویرایش شده توسط pc gamer69
لینک به دیدگاه

• 11 ماه بعد...

دوست عزیز به نظر من بودجه ات رو افزایش بده تا سقف 80 که بتونی گیم پد لاجیتک f310 رو تهیه کنی

این انتخاب میتونه خییییییییلی بصرفه تر باشه

مطمین باش :)

لینک به دیدگاه

سلام دوست من.

عزیز تفاوت های دسته با سیم و بی سیم رو بخام برات بگم.
مزایای با سیم:
قیمت ارزونتر، عدم وجود نگرانی بابت شناخته نشدن توسط سیستم، عدم نگرانی بابت تموم شدن باتری و زمان نامحدود برای بازی، عدم قطع و وصل شدن، عدم نیاز به هیچ دیوایس اضافه برای کار کردن.

مزایای بی سیم:

عدم محدودیت فاصله و زاویه با نمایشگر، راحتی به دلیل تعادل بهتر.

من الان یه دونه دسته ps4 دارم که با دانگل بلوتوث وصله به pc و یه جفت دسته دوبل سیمی usb هم برای pes مهمونا دارم. چیزی که تو این چند سال استفاده متوجه شدم اینه که بی سیم برای خودت راحت تره و محدودیت برات ایجاد نمیکنه ولی مشکل باتری همیشه باهاته عین گوشی! یا بایدهمش تو شارژ باشه پدر باتریش در بیاد یا خیلی حواست جم باشه.

اگر میخای فقط  pes بزنی تقریبا تفاوتی نداره.

دسته بی سیمی که مد نظرته برای خرید یه جنس بی اصالت چینی هست که ممکنه یه روز دیگه خراب شه ممکنه تا ده سال دیگه هم خراب نشه ولی چیزی که یحتمله کاهش کارایی و استحکام بعد از یه مدت نسبتا کوتاه استفادس. مثلا واشرهاش پاره میشه دکمه ها پایین میگیرن! غلطک هاش لق میشه، وقتی تو دستت یه کم فشار میدی صدای مهیب خراب شدن ساختمون میده و از این جور ایرادها که تو دسته های اورجینال ومارک بعد از مدت بیشتری این اتفاقات میفته، شایدم نیفته.

اینم اخر حرفام بگم که مطمعنا جنس خوب خریدن تو بازار الان بیشتر به نفع خودته تا بقیه. به نظر من این رو نخر و برو یه جنس بهتر مثل لاجیتک سیمی بخر.

موفق و پیروز باشید.

ویرایش شده توسط Ali Subi
لینک به دیدگاه

Xbox One Controller for Windows

درسته که 2 عدد باطری AA میخوره ولی من از Camelion AA 2700mah Rechargeable استفاده میکنم و با اینکه در روز چند ساعتی بازی میکنم ولی خیلی دیر نیاز به شارژ مجدد پیدا میکنه، حدودا بین 2 الی 4 هفته!

اگه قیمتش زیاده دست دوم بگیرین به مراتب بهتر از آشغالای چینی هست! اگه هم نمیخواین که دانگل بیسیم برای PC شو بخرین مدل جدید این دسته با بلوتوث هم بدون دانگل وصل میشه!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...