رفتن به مطلب

سوال درباره اپلود کردن !

اشتراک گذاری

Recommended Posts

ویرایش : 

دوستان الان سرعت ابلود من با 3 جی ایرانسل 0.28 Mbps هستش با سرور خود ایرانسل ( برنامه speed test(  !‌همین الان من یک فایل 100 مگ رو در بخش (ابلود از سایت دیگر ) تو سایت uplod.ir ابلود کردم و این فایل رو تو تقریبا 30 ثانیه با سرعت متغیر 2Mbps ابلود کرد و لینکش رو بهم داد ( یعنی این لینک : http://uplod.ir/nojsquyfgiud/h1ty07ww.zip.htm

الان سوال من اینه که این فایل از هاست سایت خارجی لنوو ( سایت مورد نظر ) به هاست سایت داخلی uplod.ir انتقال بیدا کرد ( منظورم اینه که فایل هاست به هاست شد ؟ ) ؟؟؟؟ 

یا با استفاده از اینترنت من از هاست لنوو به هاست uplod.ir انتقال بیدا کرد و از حجم من کم شد ؟؟؟ 

متاسفانه برنامه ایرانسل من کم شدن حجم رو بصورت لحظه ای نشون نمیده و این من رو گیج کرده که از حجم من بالاخره کم میشه یا نه !!! 

و اینکه اگر برای انتقال فابل از هاست خارجی به داخلی از حجم من کم نشه - به سادگی و با سرعت بالا میتونم بیشتر فایل های  مورد نیازم رو که توی هاست های خارجی هستن و سرعت دانلودم ازشون نسبت به هاست داخلی خیلی کمه رو دانلود کنم - 

ممنون میشم اگه نظری دارید بگید ؟  @};- 

ویرایش شده توسط فرـشاد
لینک به دیدگاه

کلا شما هر کاری که با اینترنت انجام میدی از حجمت کم میشه

چه سرور ایرانی باشه چه خارجی

لینک به دیدگاه

کلا شما هر کاری که با اینترنت انجام میدی از حجمت کم میشه

چه سرور ایرانی باشه چه خارجی

میدونم اما میخوام یک فایل از سرور خارجی به سرور ایرانی منتقل کنم بدونه اینکه بخاطر ابلود اون فایل از حجمم کم بشه ! یعنی دیشب که من اون درایور رو از سایت خارجی ابلود کردم ( لینک رو دادم به سرور ایرانی و اون خودش از سرور خارجی شروع به ابلود کرد ) 140 مگ از حجمم کم شد و من دنبال راهی ام که این اتفاق نیفته و اون سرور ایرانی خودش اتوماتیک و بدون اینکه از حجم من کم کنه و به سرعت اینترنت من ربط داشته باشه - اون فایل رو دانلود کنه و در اختیار من قرار بده !!! 

ویرایش شده توسط فرـشاد
لینک به دیدگاه

اگه از یه سرور به این سرور اپلود شد نه از حجم شما کم نمیشه     اگه از سیستم شما اپلود بشه به اینترنت اندازه حجم فایل از شارژتون کم میشه

لینک به دیدگاه

اگه از یه سرور به این سرور اپلود شد نه از حجم شما کم نمیشه     اگه از سیستم شما اپلود بشه به اینترنت اندازه حجم فایل از شارژتون کم میشه

من لینک مستقیم فایل مورد نظرم رو از سایت لنوو ( که سرورش خارجیه ) رو دادم به سایت uplod.ir و اون سایت هم لینک مستقیم از سرور خودش به من داد !‌ و اینکه سرعت ابلود هم اصلا با سرعت ابلود من همخوانی نداشت و خیلی بالاتر بود - بس با این حساب حق با شماست و چیزی از حساب اینترنت من کم نمیشه !  @};-

لینک به دیدگاه

میدونم اما میخوام یک فایل از سرور خارجی به سرور ایرانی منتقل کنم بدونه اینکه بخاطر ابلود اون فایل از حجمم کم بشه ! یعنی دیشب که من اون درایور رو از سایت خارجی ابلود کردم ( لینک رو دادم به سرور ایرانی و اون خودش از سرور خارجی شروع به ابلود کرد ) 140 مگ از حجمم کم شد و من دنبال راهی ام که این اتفاق نیفته و اون سرور ایرانی خودش اتوماتیک و بدون اینکه از حجم من کم کنه و به سرعت اینترنت من ربط داشته باشه - اون فایل رو دانلود کنه و در اختیار من قرار بده !!! 

اها !

متوجه منظورتون شدم

برای این کار شما یه سرچی در گوگل بکن

"لیچر"

بعضی از سایت های لیچ رایگانن و بعضی پولی

بدون کم شدن حجم هم خودشون انتقال میدن

موفق باشی///

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

در مورد حجم که چیزی از شما کم نمیشه

اگه چیزایی O_0 اپلود نمیکنی پ.خ بزن واست توی اپلود سنتر خودم یه اکانت نامحدود با قابلیت اتصال ftp و لیچ بززنم

upolod.ir

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...