رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید قطعات اصلی سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.من میخوام واسه یه مدرسه ابتدایی/راهنمایی چند تا سیستم جمع کنم.کاربرد این سیستم ها آموزش ویندوز ایکس پی و آفیس هستش.پس زیاد لازم نیست گرون و قوی باشه.درضمن چون واسه مدرسه هستش و زیاد نمیخوان هزینه کنن خیلی مهمه که قطعات ارزون باشن و فقط از پس همون دو تا کار بر بیان کافیه.سیستم های فعلی فکر کنم پنتیوم 3 یا پایین تر باشن (باید ببینم ).ممنون میشم کمکم کنید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان.من میخوام واسه یه مدرسه ابتدایی/راهنمایی چند تا سیستم جمع کنم.کاربرد این سیستم ها آموزش ویندوز ایکس پی و آفیس هستش.پس زیاد لازم نیست گرون و قوی باشه.درضمن چون واسه مدرسه هستش و زیاد نمیخوان هزینه کنن خیلی مهمه که قطعات ارزون باشن و فقط از پس همون دو تا کار بر بیان کافیه.سیستم های فعلی فکر کنم پنتیوم 3 یا پایین تر باشن (باید ببینم ).ممنون میشم کمکم کنید.

با این وجود باید همه رو بر پایه ی amd ببندی.

هزینه باسه هر سیستم رو مشخص کنید که بشه راهنمایی کرد.

لینک به دیدگاه

میزان بودجه رو هنوز مشخص نکردن.ولی با شناختی که من ازشون دارم حتما حداقل ها رو میخوان اونقدر که فقط کارشون رو راه بندازه و با حداقل قیمت.مقدار دقیق بودجه مشخص شد خبر میدم.سیستم های قبلی همه پنتیوم 2 به پایین هستن و حتی کیس هم باید عوض بشه.چون mini atx از اون قدیمی ها هستش.پس ارزون ترین کیس بازار رو هم معرفی کنید.در کل فکر میکنم این قطعات رو لازم داشته باشن.

cpu

main گرافیک آنبرد باشه برای کاهش هزینه ها

ram

hard

power

case

لینک به دیدگاه

<br>

شما همون میننم بودجه رو هم مشخص کن سریع برات میگیم .. عدد باشه سریع برات میگیم . بدون داشتن بودجه تقریبی سیستم گفتن کار بیهوده ای ست و همیشه تش همه چیز عوض میشه ! تجربه8 سال سیستم بستن همیشه همین بوده .

ارزون داریم تا ارزون و من شخصا نمیدونم یک مدرسه چقدر برای کامپیوتر هزینه میکنه !

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

سلام.حد اکثر بودجه 150 هزار تومان !!!! ببینم چه میکنید!؟

در ضمن روی پاور این سیستم ها نوشته 250 وات.حالا واقعی یا غیر واقعیش رو نمیدونم.(سیستم ها واسه حداقل 10 سال پیشه.پشت یکیشون نوشته تاریخ اتمام گارانتی 79/06/3 :o :-? )

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام.حد اکثر بودجه 150 هزار تومان !!!! ببینم چه میکنید!؟

در ضمن روی پاور این سیستم ها نوشته 250 وات.حالا واقعی یا غیر واقعیش رو نمیدونم.(سیستم ها واسه حداقل 10 سال پیشه.پشت یکیشون نوشته تاریخ اتمام گارانتی 79/06/3 :mad: :o )

با 150 تومان که نمیشه سیستم نو بست که:-?:-?

فکر کنم بهترین راه اینه به یه خدمات کامپیوتری مراجعه کنید یه چیزی سرهم بتونه جمع کنه.straight%20face.gif

CPU AMD Athlon X2 240 = 60 t

MB Elitegroup A740GM-M = 55 t

Kingston 1GB 800MHz = 28 t

POWER 500W = 15 t

case = 25 t

hard 80 gb = 20t

اینا رو میشه رو هم 200 جمع کرد دیگه از این پاین تر در حده آشغالم نمیشه.

لینک به دیدگاه

نظرتون راجع به این سی پی یو چیه؟قیمتش چنده؟

AMD SEMPRON 140 SKT-AM3 RETAIL

لینک به دیدگاه

اون CPU تک هسته است و فرق زیادی به یک pentium 4 3000 نداره . کلا نسبتا ضعیفه !

لینک به دیدگاه

اون CPU تک هسته است و فرق زیادی به یک pentium 4 3000 نداره . کلا نسبتا ضعیفه !

قیمت این سی پی یو تک هسته ای چنده الان؟موجود هستش تو بازار؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قیمت این سی پی یو تک هسته ای چنده الان؟موجود هستش تو بازار؟

اگه بتونی گیر بیاری در حدود 40 تا 45تومن گیر میاد که 15 تومن بیشتر با Athlon X2 240 تفاوت قیمت نداره.I%20Do%20not%20Know.gif

لینک به دیدگاه

اگه بتونی گیر بیاری در حدود 40 تا 45تومن گیر میاد که 15 تومن بیشتر با Athlon X2 240 تفاوت قیمت نداره.I%20Do%20not%20Know.gif

این قطعات کاملا با هم مچ هستن؟مادربورد مارک دیگه با این مشخصات هستش؟

لینک به دیدگاه

بله کاملا با هم مچ هستن و مشکلی نخواهید داشت .

از اون مادربرد ارزونتر با گرافیک آنبرد پیدا نمیشه ! البته شما یک تماس با جناب حسینی بگیرید شاید بود ولی الان چیزی به ذهن من نمیرسه !

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همانطور که سالار جون گفتند ارزونتر از اون بخوای باید بری تو قطعات دسته دوم.:-?

لینک به دیدگاه

ممنون که کمک کردید.فکر میکنم اگه قطعات نو بخوان همینا خوبن.کمتر هم که به قول شما باید برن سراغ دست دوم.فقط این قطعات الان موجود هستش؟(من از پاساژ ایران میخواستم بگیرم).

لینک به دیدگاه

من فقط اون مادربرد رو نمیدونم هست یا نه ؟؟ چون از این برند خریدی نداشتم و نمیدونم الان گیر میاد یا نه تو بازار ولی خود لیون اتو سایت زده که داره !! شما تو بازار بگردی احتمالش زیاده که باشه ! بقیه قطعات هم همه راحت تو بازار پیدا میشن !

البه شما یک حق انتخاب دیگر هم داری برای مادربرد که MB Elitegroup A780GM-M3 است و 58000 تومان و انبردش قویتر از او اولی است . حالا هر کدرم که خواستی بگیر

http://lioncomputer.ir/index.php?product_id=1207

http://lioncomputer.ir/index.php?product_id=1593

لینک به دیدگاه

Main : asrock M7 - 45000

CPU : Intel celeron 450 + fan - 42000

ram : 512 MB DDR2 - 11000

HDD : 80GB Sata - 22000

‍case : rouck - 18000

power : elegance - 12000

---------------------

150000

رم و هارد دست دوم هست . اگر پوسته كيس دست دوم هم خواستيد و ظاهر براتون مهم نيست با رنگ نقره اي به قيمت 11000 تومن هست . با رنگ سفيد 5000 تومان .

ویرایش شده توسط nasiban
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خیالت راحت چیزی که زیاده تو بازار مادربورد amd ساپورت ارزون قیمت.:-?@};-

Elitegroup ریخته تو بازار .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...