رفتن به مطلب

مشکل کارت صدا

hostironi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

از دیروز صدای سیستمم یه دفعه قطع شد. وقتی چک کردم دیدم قسمت صدا در کنترل پنل به صورت زیر تغییر کرده و اسپیکر کلا غیر فعال شده و پیشفرض نمی شه

post-6156-025366500 1290537759_thumb.jpg

درایورشو دوباره نصب کردم.

بایوس مادربورد آپدیت کردم

ویندوز عوض کردم

اما فایده ای نداشت :-?

فکر کنم صدای مادربورد مشکل پیدا کرده :o

حالا بازم گفتم اینجام یه پست بدم ببینم کسی نظر دیگه ای داره یا نه

لینک به دیدگاه

يكبار كارت صدا رو از تو بايوس ديسيبل كن بذار ويندوز بالا بياد . دستگاه رو ريست كن . فعال كن بيا بالا . :-?

لینک به دیدگاه

يكبار كارت صدا رو از تو بايوس ديسيبل كن بذار ويندوز بالا بياد . دستگاه رو ريست كن . فعال كن بيا بالا . :-?

این کارم کرده بودم. نشد:o

فقط وقتی disable می شه دیجیتال هم از کار می افته و وقتی enable می کنم باز همین طوری می شه

ویرایش شده توسط hostironi
لینک به دیدگاه

به نظر من اگه جایی رو میشناسید که ببرید اونجا یه تست بگیرید تا خیالتون راحت بشه بعد برای کارهای دیگه اقدام کنید .

در مورد خدمات گارانتی و یا خرید ساند کارت در خدمتیم .

لینک به دیدگاه

اینجا کسی نمی تونه این سیستم تست کنه. چون قطعاتشو اصلا ندارن

از اولم یه صدای های خیلی ضعیف وقتی اسپیکر روشن بود و چیزی پخش نمی شد می داد اما چون رو صدا حساس نیستم اهمیت ندادم

در ضمن الان داشتم تو بایوس می گشتم یه گزینه بود از hd audio گذاشتم رو ac 97 اسپیکر فعال شد. وقتی فیش اسپیکر می زارم روی 3 تا خروجی صدای بالا یه مقدار ضعیف صداش در می یاد ولی بیشتر نمی شه و 3 تا سوکت پایینی و پنل جلو کیس همچنان غیر فعال هستن. وقتی هم که دوباره می زارم رو hd audio باز همینطوری می شه

لینک به دیدگاه

با درايور sweeper كاملا درايور رو پاك كنيد . دستگاه رو ريست كنيد . و درايور جديد رو نصب كنيد .

لینک به دیدگاه

با درايور sweeper كاملا درايور رو پاك كنيد . دستگاه رو ريست كنيد . و درايور جديد رو نصب كنيد .

فرقی نکرد :-?

بازم کار نمی کنه. فقط رو حالت ac97 اسپیکر فعال می شه و وقتی صدای اسپیکر می زارم اخر یه ذره صدا داره.

لینک به دیدگاه

سلام.

من یدونه کارت صدا قدیمی دارم اگه لازمت میشه بفرستم فعلا کارت راه بیفته creative 128 نمی دونم درایور جدیدش هست یا نه

لینک به دیدگاه

اگر گارانتي داره ببر گارانتي شد بيار پيش من برات چيپش رو عوض ميكنم . قبلش فيش مخصوص ساند كه از كيس وصل ميشه قطع كنيد .

لینک به دیدگاه

سلام.

من یدونه کارت صدا قدیمی دارم اگه لازمت میشه بفرستم فعلا کارت راه بیفته creative 128 نمی دونم درایور جدیدش هست یا نه

یه دنیا ممنون دوست خوبم

مشکلی از لحاظ تهیه کارت صدا ندارم. کار واجبی هم نیست لپ تاپ هم هست

در هر صورت از لطفت ممنونم

لینک به دیدگاه

اگر گارانتي داره ببر گارانتي شد بيار پيش من برات چيپش رو عوض ميكنم . قبلش فيش مخصوص ساند كه از كيس وصل ميشه قطع كنيد .

از شما هم ممنون دوست خوبم. گارانتی نداره. 1 ماه گارانتی لیون داشت که طبق فکتور فردا آخرین روز هست

در هر صورت ترجیح می دم به جا این که حدود 10- 11 تومن هزینه کنم بفرستم برای گارانتی و برگرده. اخرشم تعمیر بشه بیاد. یه ذره دیگه بزارم روش به جاش یه کارت صدا بگیرم .

چون اصلا دلم نمی یاد به خاطر یه کارت صدا بورد تعمیر بشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...