رفتن به مطلب

سرعت بوت شدن ویندوز 10 با ssd ؟؟

eli-ss
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

به خدا من همه چیز رو گفتم شما دوستان قبلی ها رو چک نکردین ویندوز 10 اخرین اپدیت همه کاراشم لیون کرده ساتا 3 هم وصله همون کابل سیاه سفیدا اینم عکس های که دوستان گفتند بگیر

880fdcb8fca647768bce2875cbb527df.jpg

اس اس دی هم سبز رنگ نشون داد

452a62cea4a367b01e7a93707e6af5e2.jpg

8e44094c6ea472b651cafd0d2bef7d62.jpg

ویرایش شده توسط eli-ss
لینک به دیدگاه

شما یه عکس از Startup ویندوز قرار بده مثل این : 

تازه اس اس دی من M5S هساتش و حداکثر سرعتش 200mb/s برای نوشتن هست - با این حال بایوس تاییم 3.9 ثانیه هستش !! 

4bxegat26dbo.jpg

لینک به دیدگاه

به خدا من همه چیز رو گفتم شما دوستان قبلی ها رو چک نکردین ویندوز 10 اخرین اپدیت همه کاراشم لیون کرده ساتا 3 هم وصله همون کابل سیاه سفیدا اینم عکس های که دوستان گفتند بگیر

اس اس دی هم سبز رنگ نشون داد

452a62cea4a367b01e7a93707e6af5e2.jpg

8e44094c6ea472b651cafd0d2bef7d62.jpg

شما ssd و هاردو بکش ببنید چند ثانیه لوگوی بایوس میمونه. به نظر میاد از بایوس باشه

لینک به دیدگاه

منظور از میمونه چیه منوجه نمیشم هارد و اس تس دی جدا کنم بعد چی رو چک کنم

لینک به دیدگاه

منظور از میمونه چیه منوجه نمیشم هارد و اس تس دی جدا کنم بعد چی رو چک کنم

سیستمو خاموش کنید کابل دیتا SSD  و هاردوبکشید بعد ببنید از زمان نمایش لوگوی بایوس تا نمایش پیغام عدم پیدا کردن بوت چقدر طول می‌کشه. 

لینک به دیدگاه

سیستمو خاموش کنید کابل دیتا SSD  و هاردوبکشید بعد ببنید از زمان نمایش لوگوی بایوس تا نمایش پیغام عدم پیدا کردن بوت چقدر طول می‌کشه. 

اره با این کار دوستمون موافقم - این کارو بکنید - نتیجه رو بگین - الان عکس بایوس تایم شما رو دیدم ! وحشتناکه با وجود اس اس دی 27 ثانیه !!! 

لینک به دیدگاه

این عکس نشون میده اس اس دی مشکلی نداره

استارتر عزیز یه فیلم با موبایلت میگیری از موقعی که دکمه پاور کیسو میزنی تا موقعی که میاد تو ویندوز (از مانیتور فیلم بگیر وقتی هم دکمه پاور کیسو میزنی بگو داخل فیلم ) . آخر فیلم هم اسم دستیار کارگردان و بازیگرارو بنویس

ببینیم بیشتر وقت صرف POST میشه یا صرف کامل لود شدن ویندوز یا چیز دیگه

از تو بایوس مادربردم گزینه اول بوت شدنو بزار هارد  ssd

ویرایش شده توسط mostafajan
لینک به دیدگاه

مشکلتون رو اینجا هم مطرح کنید:

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=16272&hl=

ویرایش شده توسط Vacant
لینک به دیدگاه

کابل هر 3 هارد رو کندم از زمان مشاهده لوگوی ایسوس تا زمان دیدن این کارر 8 ثانیه

63a186f981545a019799e8214fd4f425.jpg

لینک به دیدگاه

کابل هر 3 هارد رو کندم از زمان مشاهده لوگوی ایسوس تا زمان دیدن این کارر 8 ثانیه

63a186f981545a019799e8214fd4f425.jpg

از تو بایوس میتونید این هشت ثانیه رو کاهش بدین

اون کارهایی هم که تو پست شماره 58 گفتم لطفا انجام بدین تا بچه ها خیلی دقیق کمکتون کنن

اس اس دیو به پورت ساتای شماره 0 یا 1 وصل کنید . اگر 0 نبود 1

لینک به دیدگاه

اساتید دیگه کاری با کابل ها ندارند ببندم در کیس رو اخه باید زور چپونش کنم بره تو در رو ببندم ببینید خودتون

9a2739a62bc24d523620ead593737927.jpg

لینک به دیدگاه

از وقتی در پشتی کیس رو که در عکس بالا میبینید باز کردم و هارد ها رو جدا کردم و دوباره نصب کردم صدای فن خیلی زیاد شده و حس میکنم سرعتشم بیشتر شده یعنی چه اشتباهی کردم از توی بایوس هم بوت اول رو تغیر دادم به اس تس دی قبلا دی وی دی رام بود اما الان تو هکس دیگه دی وی دی رام نیست

868dbdc4953da64cbc94e86917e95eef.jpg

8b4e96bd087d0a6ba6dc587f3294deae.jpg

ویرایش شده توسط eli-ss
لینک به دیدگاه

مشکل جدید هم ایجاد شد فکر کنم دستم خورده به چیزی وقتی وارد ویندوز میشم صدای فن خیلی زیاد میشه چی کار کنم اگر ریست دیفالت کنم خراب میشه تنظیمات اس اس دی ؟!

ca26074907100db20bfbe79d1eec5077.jpg

لینک به دیدگاه

مشکل جدید هم ایجاد شد فکر کنم دستم خورده به چیزی وقتی وارد ویندوز میشم صدای فن خیلی زیاد میشه چی کار کنم اگر ریست دیفالت کنم خراب میشه تنظیمات اس اس دی ؟!ca26074907100db20bfbe79d1eec5077.jpg

اینجوری فایده نداره سیستم ببر لیون تا بررسی کنن

لینک به دیدگاه

چرا به عقل خودم نرسیده بود ؟! میدونی چرا چون تهران نیستم... من همه عکس هایی که گفتین و کارایی که گفتین کردم مشکلش بیشترم شد مرسی از این همه کمک

لینک به دیدگاه

یقه ی بقیه رو نگیر دوست عزیز هرکسی به زعم خودش از چیزی که آگاهی داره به شما راهنمایی میده :) @};- بایوس رو ری استارت کن, به این تایپیک هم برو و مشکلت رو عنوان کن.

http://forum.lioncom...topic=16272&hl=

ویرایش شده توسط Vacant
لینک به دیدگاه

شما اگه از Disk managment عکس میزاشتی بهتر بود . شاید ویندوز تو هارد نصب شده .

لینک به دیدگاه

دوست عزیز میخونی بعد میاین کمک کنید ؟! میگم لیون نصب کرده رکی اس اس دی هم نصبه

تنظیمات رو ریست فکتوری کردم این پیام هن نشون داد سیو کردم اما درست نشد

post-18817-14550517153012_thumb.jpg

یقه ی بقیه رو نگیر دوست عزیز هرکسی به زعم خودش از چیزی که آگاهی داره به شما راهنمایی میده :) @};- بایوس رو ری استارت کن, به این تایپیک هم برو و مشکلت رو عنوان کن.

http://forum.lioncom...topic=16272&hl=

لینک به دیدگاه

دوست عزیز میخونی بعد میاین کمک کنید ؟! میگم لیون نصب کرده رکی اس اس دی هم نصبه

تنظیمات رو ریست فکتوری کردم این پیام هن نشون داد سیو کردم اما درست نشد

attachicon.gif20160209_231609.jpg

فازت چیه برادر . خوب لیون نصب کرده باشه . خدا که نصب نکرده

لینک به دیدگاه

حاجی مگه لیون اماتور هست که سیستمی که خودش بسته باشه رو هارد وین نصب کنه اره تو این زمینه به درجه بالایی از تجربه رسیده شما من رو ببخش بعله ویندوز رو اس تس دی نصبه الان راهنمایتون چیست

لینک به دیدگاه

حاجی مگه لیون اماتور هست که سیستمی که خودش بسته باشه رو هارد وین نصب کنه اره تو این زمینه به درجه بالایی از تجربه رسیده شما من رو ببخش بعله ویندوز رو اس تس دی نصبه الان راهنمایتون چیست

اقا یه سوال خیلی کلیدی

شما اون روز اولی که کیس رسید دستت روشن کردی ویندوز دو سوت میومد بالا یا مثل الان 40 ثانیه طول میکشید ؟ اگه از اون اول اینجوری نبوده و بعدا شده میدونی بعد از نصب چه نرم افزاری یا چه کاری اینجوری شده ؟ انتی ویروس ؟ بازی ؟ نرم افزار ؟  درایو ویندوزت چقدرش خالیه ؟ چند گیگش ؟

یه خواهشیم ازت دارم این خواهشمو انجام بده تا دوسوت مشکلتو حل کنم برات

یه فیلم از بوت شدن سیستم بگیر از صفحه مانیتور هرموقع هم که دکمه پاورو زدی داخل فیلم اعلام کن  . این کارو انجام بدی خیلی زود بهت میگم مشکل از کجاست

لینک به دیدگاه

اره از روز اول جال اینه الان 1 کم سرعتش بهتر شده اما صدای فن تا میره تو ویندوز زیاد میشه و ازومم نمیشه دکمه کنترل فن هم کار نمیکنه

ایدی تلگرامتون رو بدین تا فیلمو بدم اینجا نمیشه گویا

اقا یه سوال خیلی کلیدی

شما اون روز اولی که کیس رسید دستت روشن کردی ویندوز دو سوت میومد بالا یا مثل الان 40 ثانیه طول میکشید ؟ اگه از اون اول اینجوری نبوده و بعدا شده میدونی بعد از نصب چه نرم افزاری یا چه کاری اینجوری شده ؟ انتی ویروس ؟ بازی ؟ نرم افزار ؟ درایو ویندوزت چقدرش خالیه ؟ چند گیگش ؟

یه خواهشیم ازت دارم این خواهشمو انجام بده تا دوسوت مشکلتو حل کنم برات

یه فیلم از بوت شدن سیستم بگیر از صفحه مانیتور هرموقع هم که دکمه پاورو زدی داخل فیلم اعلام کن . این کارو انجام بدی خیلی زود بهت میگم مشکل از کجاست

لینک به دیدگاه

درود بر شما
ممکنه ایراد از ssd نباشه دوست گرامی
پیکره بندی دقیق سیستمتون رو بگید

لینک به دیدگاه

Cpu . Intel i 5 6600k

Main asus z170 gaming pro

16 g ram ke model daghighesh to emzam hast 2800

Vga zotac 970 core editation

Case deepcool kendoment 5 ta fan dare

Ssd 850 evo win 10 64bit last updaiit rooshe

Hdd 1tb blue

Kole case to emZam hast

اقت مصطفی بیا ایدی چیزی بده کیلیپ رو بفرستم برات الان از وقتی بایوس رو ریست فکتوری کردم حدود چند ثانیه بوت سریع تر شده اما صدای فن ها دیوانم میکنه با تموم قدرت و صدا کار میکنن تا وارد ویندوز میشه

لینک به دیدگاه

Cpu . Intel i 5 6600k

Main asus z170 gaming pro

16 g ram ke model daghighesh to emzam hast 2800

Vga zotac 970 core editation

Case deepcool kendoment 5 ta fan dare

Ssd 850 evo win 10 64bit last updaiit rooshe

Hdd 1tb blue

Kole case to emZam hast

اقت مصطفی بیا ایدی چیزی بده کیلیپ رو بفرستم برات الان از وقتی بایوس رو ریست فکتوری کردم حدود چند ثانیه بوت سریع تر شده اما صدای فن ها دیوانم میکنه با تموم قدرت و صدا کار میکنن تا وارد ویندوز میشه

دوست عزیز منم همین مشکل صدای فن رو داشتم بعد آپدیت بایوس که فن ها با تمام قدرت به کار می افتادن. این برنامه نجاتم داد فکر می کنم بهترین برنامه ی تنظیم دور و قدرت فن های کیس هست و دمای تک تک قطعات رو هم مانیتور می کنه و بهت نشون می ده که نگران گرمای سیستم نباشی. رو دور اتوماتش هم می تونی بذاری. خودم با چند بار آزمون و خطا دستم اومده دور هر فن رو چند بذارم که هم صدا پایین باشه هم دمای قطعات متعادل بمونه. البته اگر زیاد دور فن ها رو پایین بیاری ارور BSOD یا همون صفحه ی آبیِ مرگ رو دریافت می کنی و البته قطعاتت ممکنه آسیب ببینه پس موقع کار سنگین و بازی طولانی دور فن زیاد پایین نیار البته اگر تصمیم گرفتی ازین برنامه استفاده کنی. البته از بایوس هم می تونی دور فن رو تنظیم کنی ولی این برنامه برای من بهترین انتخاب بود. 

ویرایش شده توسط Uchiha_Madara
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...