رفتن به مطلب

فروش پاور گرین 430 وات - 35 تومن

salman_m2h
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

پاور گرین 430 کارکرده بدون هیچ گونه مشکلی. صحیح و سالم

ri4i_20160209_153503_thumb.jpg

قیمت : 35 تومن

فروخته شد

ویرایش شده توسط salman_m2h
لینک به دیدگاه

سلام.پاور رو خریدارم.

جهت ارسال تو پخ هماهنگ کنیم.

لینک به دیدگاه

مبارک باشه.

اما صاحب تاپیک و فروشنده گرامی.

شما که تاپیک میزنی و قصد فروش داخل تاپیک رو داری باید اولویتت با اولین پیشنهاد باشه.

موفق باشی.

لینک به دیدگاه

مبارک باشه.

اما صاحب تاپیک و فروشنده گرامی.

شما که تاپیک میزنی و قصد فروش داخل تاپیک رو داری باید اولویتت با اولین پیشنهاد باشه.

موفق باشی.

قانون لیون کامپیوتر هست؟؟

مگه فروشنده در فروشش ازاد نیست؟؟

لینک به دیدگاه

....

ویرایش شده توسط Alinajafi_q
لینک به دیدگاه

سلام

گفتن که شما جوابشون رو ندادی و منصرف شدی و با من توافق کردن البته الان هم گفتن حضوری توافق کردن با کسی و...(پیام های ایشون موجود هست)

ایشون کلا اصول فروشندگی رو بلد نیست انگار

شما رو نمیدونم ولی بنده یه امتیاز منفی بهشون میدم تا وقت کسی رو نگیرن

یاعلی

قبل از شما و اون دوست عزیز دو نفر دیگه تو پ.خ درخواست خرید دادن. حالا این وسط دلیل نمیشه به همون نفر اول فروخته بشه

شاید شهر اون خریدار دور باشه و مقدور نباشه من پست کنم براشون و دلیل های دیگه

مزایده هم نزدم که حتما به یه کاربر مشخص بفروشم

تو تاپیک هم اعلام نکردم اولویت فروش با خریداران اول

بالاخره یه نفر این وسط کالا رو میخره.دیگه تا این حد ناراحتی نداره برا بقیه خریدارهای دیگه

این وسط حالا شما اومدی به ناحق و به دور از انصاف به من منفی میدید. مگه میشه هر کی از راه برسه همینطوری بدون منطق اینکارو کنه

من با شما تو پ.خ صحبتی کردم درباره فروش ولی خودتون اصرار داشتین اولویت با پیشنهاد اول!

شماره کارت بهتون ندادم که بخواید مبلغی واریز کنید . هیچ پولی هم پرداخت نکردید که من بخوام برگشت بدم

یعنی اصلا معامله قطعی و نهایی نشده

هیچ کالایی از من نگرفتید که بخواید بخاطر جنس معیوبش فیدبک منفی بدید

من که ازتون عذرخواهی کردم. نمیدونستم تا این حد شما بهتون برخورده که چهار تا خط وقت گذاشتید و تایپ کردید

اگه قرار به این باشه که تاپیک های فروش همه ملزم فروختن به اولویت اول بشن پس فکر کنم کل این فروم پر بشه از این امتیازهای منفی !

خود من تا حالا میتونستم بیشتر از صد تا امتیاز منفی بدم به خاطر اینکه فروشنده کالاش رو به من نفروخته.

تنها دلیلم این باشه که چهار تا خط تو پ.خ باهاش حرف زدم و وقت گرانبهام! رو گرفته

این که نشد دلیل

شما اولش میای با احترام و ادب تو پ.خ حرف میزنید بعدش با عصبانیت تمام منفی میدید !

خب همون اولش رک و پوست کنده بگید دوست ندارم یه ثانیه وقتم هدر بشه یا حتما به من بفروش یا بسلامت . تا منم حساب کارم دستم بیاد

جوری شما جو رو به سود خودتون پیش بردید که این وسط من یه آدم گناهکار شناخته شم

ویرایش شده توسط salman_m2h
لینک به دیدگاه

قانون لیون کامپیوتر هست؟؟

مگه فروشنده در فروشش ازاد نیست؟؟

دوست عزیز.شما یه بار دیگه نوشته منو دقیقتر بخونی متوجه منظورم میشی.

قانون هر سایتی هم میگه فرد در قبال فروش قطعاتش باید طبق شرایط فروشش جوابگو ومتعهد باشه.

بیشتر از اینم تاپیک بنده خدا رو شلوغ نکنیم.

با تشکر.

لینک به دیدگاه

.....

لینک به دیدگاه

اول از همه گذاشتن پیام خصوصی فکر نکنم مجاز باشه بدون تایید مدیریت. حالا این وسط نه اینکه من حرف بدی زده باشم اونجا
دوما من نمیتونم بیام به شما اعلام کنم چه کاربری بهم پیام داده یا نداده. شاید طرف مقابل دوست نداشته باشه. اگه مدیریت خواست بهش اعلام میکنم
بعضی وقت ها موقع فروش ده ها پیام خصوصی خریدار برام میاد. این وسط گاهی طول میکشه جوابشون رو بدم
دوما شما عصبانیت از اینه که میگی وقتت رو از سر راه نیاوردی که من تلفش کنم. حالا خوبه خسارتی بهتون نزدم
شما بگید این ده خطی که تایپ کردید چقد وقتتون رو گرفته و محتمل چه ضرری شدید که اینقد خشم و عصبانیت از خودتون بروز میدید
شما که حضرت علی رو زیاد قبول دارید خواهشا این حدیث رو هم بخونید
امام علی : خشم شدید، اساس استدلال را به هم می ریزد،چگونگی گفتار را تغییر می دهد، تمرکز فکر را از میان می برد، و فهم آدمی را پراکنده می سازد

شما فکر میکنید فروش حضوری احتیاج به تاپیک زدن نداره؟؟؟؟؟؟
خب اینجا تاپیک میزنم یه خریدار پیدا میشه که از شهر خودم باشه و هماهنگ میکنم حضوری تحویلشون بدم. انتظار دارید حتما براشون پست کنم؟!
من که واقعا بهت زده شدم از اون حرفتون

من امضا و پروفایلم جوری نیست که بخوان از روش راجع بهم قضاوت کنن و مقصر رو تشخیص بدن! آدم ساده ای هستم. دزد و جنایتکار نیستم که کسی رو عصبانی و دلخور کنم

لینک به دیدگاه

......

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...