رفتن به مطلب

عکس گیم های اورژینال شما

اشتراک گذاری

Recommended Posts

این سری گیم ها همین الان اضافه شدن تو تخفیف بودن خودم تخفیف خورده بودن :))

Brutal legend

Assasin Creed chronical China

Shank 2

نیایش بگید مرفه بی درد باز هم

قیمتاشم میگم

1.5دلار 4 دلار 2دلار به ترتیب جمعا میشه 7.5 دلار :D

لینک به دیدگاه

دوستان wargame franchise pack در استيم تخفيف خورده و حتي ميتونيد نسخه روسيشو بگيريد كه هيچ محدوديتي هم نداره به قيمت ١١ هزار تومن. خواستيد فروشنده رو معرفي ميكنم بهتون (قصد اسپم ندارم فقط خواستم كمك و راهنمايي به دوستان مشتاق كرده باشم)

درباره اين سري بادي wargame هم بگم اگر به سبك استراتژيك و شديدا نيازمند تاكتيك علاقه داريد اين در حال حاضر همه فن حريف ترين عنوانه!

بخش انلاينش بسيار جذابه و با اينترنت ايران هم بخوبي جواب ميده، دوستاني كه گرفتن ميتونيم كلن هم داشته باشيم براي coop يا pvp

موفق باشيد

ویرایش شده توسط Amooei
لینک به دیدگاه

دوستان wargame franchise pack در استيم تخفيف خورده و حتي ميتونيد نسخه روسيشو بگيريد كه هيچ محدوديتي هم نداره به قيمت ١١ هزار تومن. خواستيد فروشنده رو معرفي ميكنم بهتون (قصد اسپم ندارم فقط خواستم كمك و راهنمايي به دوستان مشتاق كرده باشم)

درباره اين سري بادي wargame هم بگم اگر به سبك استراتژيك و شديدا نيازمند تاكتيك علاقه داريد اين در حال حاضر همه فن حريف ترين عنوانه!

بخش انلاينش بسيار جذابه و با اينترنت ايران هم بخوبي جواب ميده، دوستاني كه گرفتن ميتونيم كلن هم داشته باشيم براي coop يا pvp

موفق باشيد

بشدت به این سبک علاقه دارم ولی از خرید این عنوان پشیمونم

اصلاً چیزی نبود که فکرمیکردم

واقعاً تصاویر و ویدئوهاش با خود بازی(نوع بازی) متفاوت هست انگار

ناگفته نماند وار گیم رد دراگون رو دارم.

لینک به دیدگاه

من فقط فیفا 16 و GTA V دارم و میخوام Unravel رو بخرم فقط نمیدونم کجا cd key ش گیر میاد
کسی میدونه دوستان کجا گیر میاد؟
اشتراکیشو نمیخوام میخوام اورجینال تهیه کنم
ممنون 

ویرایش شده توسط Rai30
لینک به دیدگاه

بشدت به این سبک علاقه دارم ولی از خرید این عنوان پشیمونم

اصلاً چیزی نبود که فکرمیکردم

واقعاً تصاویر و ویدئوهاش با خود بازی(نوع بازی) متفاوت هست انگار

ناگفته نماند وار گیم رد دراگون رو دارم.

دقيقا توضيح ميفرماييد چه مواردي رو درين بازي منفي ارزيابي كرديد؟ من به شخصه از هيچ بازي تاكتيكي به اندازه اين لذت نبردم، اغلب نظرات منفي هم در استيم راجع بش خوندم (البته بازي بيشتر نظرات مثبت در استيم داره و در رده استيم جزو very positive علامت خورده) راجع به سخت بودن بازي بود كه اينطور نيست و تجربه من تو اين بازي چه بخش تك نفره چه چند نفره اين بود كه روش و تاكتيك پيشروي، جهت حمله، زمان و نوع نيروها بازي رو سخت و خسته كننده يا لذت بخش و هيجاني ميكنه

من فقط فیفا 16 و GTA V دارم و میخوام Unravel رو بخرم فقط نمیدونم کجا cd key ش گیر میاد

کسی میدونه دوستان کجا گیر میاد؟

اشتراکیشو نمیخوام میخوام اورجینال تهیه کنم

ممنون

سايتهاي فروش زيادي هستن

اگر ميخوايد مستقيم بخريد و منتظر تخفيف و خريد با شارژ نيستيد پيشنهاد ميكنم از سايت پرشين كي بخريد.

اگر در ليست سايتشون نداشتن درخواست از ايميل بايد بديد.

ویرایش شده توسط Amooei
لینک به دیدگاه

به دلیل بحث های بدون ربط به موضوع تاپیک و ادامه دار بودن این بحث ها ، تاپیک بسته میشه .

امیدوارم یک روزی جنبه بحث مفید رو پیدا کنیم .

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...