رفتن به مطلب

نظرتون راجع به این سیستم چیه

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان نظرتون راجع به این سیستم چیه؟ یا نهایت تا بودجه 2700چی پیشنهاد میدید؟ بلوری رایتر و اس اس دی دارم، کیس هم مهم نیس ک برند باشه، موسو کیبورد هم دارم، مانیتور هم vx239دارم، قطعات فقط هم نو، باتشکر، برای گیم و فراگیری 3ds max o vray

post-20832-0-71932300-1455125525_thumb.png

ویرایش شده توسط Amirfathi
لینک به دیدگاه

سلام با این بوجه که داری سعی کن کارت گرافیک رو amdبرداری چهار گیگ بردار تا تو گیم ها اجرای خوبی داسته باشی

لینک به دیدگاه

ممنون از لطفت

سلام با این بوجه که داری سعی کن کارت گرافیک رو amdبرداری چهار گیگ بردار تا تو گیم ها اجرای خوبی داسته باشی

بنظرت اگه r9 290 یا r9 290x دسته دوم تمیز بردارم، مناسبه؟

لینک به دیدگاه

بله خوبه با 512bitهر گیم رو به راحتی اجرا می کنه من خودم 7970گیگا داشتم 384bitبود همه گیم هارو به راحتی اجرا میکرد تا جه برسه به 512bitچهار گیگ

لینک به دیدگاه

سلام دوست خوبم.از اونجاکه گفتی سیستم رو برای تری دی مکس و وی ری و البته بازی میخوای پیشنهاد میکنم اگه میخوای تا۲/۷۰۰ هزینه کنی کلا بیخیال این پردازنده بشی.به جاش یه 6700معمولی ببند با حداقل ۸گیگ رم..و از گرافیکت بزن و فعلا یه دست دو ۳۰۰ تومنی بگیر و بعدا ارتقا بده.بقیه قطعات خوبن.بعدا میتونی گرافیک مناسب اضافه کنی.البته کیس رو اگه مهم نیست برات زیر ۱۰۰ تومن هزینه کن

ویرایش شده توسط AmirBaharvand
لینک به دیدگاه

سلام دوست خوبم.از اونجاکه گفتی سیستم رو برای تری دی مکس و وی ری و البته بازی میخوای پیشنهاد میکنم اگه میخوای تا۲/۷۰۰ هزینه کنی کلا بیخیال این پردازنده بشی.به جاش یه 6700معمولی ببند با حداقل ۸گیگ رم..و از گرافیکت بزن و فعلا یه دست دو ۳۰۰ تومنی بگیر و بعدا ارتقا بده.بقیه قطعات خوبن.بعدا میتونی گرافیک مناسب اضافه کنی.البته کیس رو اگه مهم نیست برات زیر ۱۰۰ تومن هزینه کن

ممنون از پیشنهادت دوست عزیز

لینک به دیدگاه

من خودم اینو بهتون پیشنهاد می کنم:

CPU

Core i5 6400

CPU Cooler

Stock

Main

ASUS B150-Pro

RAM

Gskill Ripjaws 4 8GB 4GBx2 2400Mhz CL15 DDR4

GPU

ASUS GTX 950 DCII OC STRIX GAMING

HDD

WD Blue 1TB 64MB Buffer

Power Supply

POWER GREEN GP530A-EU

Case

Green X Plus Eagle

ارزون تر هم در میاد!

ویرایش شده توسط warlordmsm
لینک به دیدگاه

من خودم اینو بهتون پیشنهاد می کنم:

CPU

Core i5 6400

CPU Cooler

Stock

Main

ASUS B150-Pro

RAM

Gskill Ripjaws 4 8GB 4GBx2 2400Mhz CL15 DDR4

GPU

ASUS GTX 950 DCII OC STRIX GAMING

HDD

WD Blue 1TB 64MB Buffer

Power Supply

POWER GREEN GP530A-EU

Case

Green X Plus Eagle

ارزون تر هم در میاد!

در اینصورت گرافیکو r9290 دسته دوم برمیدارم
لینک به دیدگاه

در اینصورت گرافیکو r9290 دسته دوم برمیدارم

گرافیک r9 290 مصرفش 300 واته. gtx 950 مصرفش 90 واته. اگه بخوایید اونو بردارید باید کلی هم پول پاور قوی بدید!

لینک مقایسه: http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-290-vs-GeForce-GTX-950

لینک به دیدگاه

گرافیک r9 290 مصرفش 300 واته. gtx 950 مصرفش 90 واته. اگه بخوایید اونو بردارید باید کلی هم پول پاور قوی بدید!

لینک مقایسه: http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-290-vs-GeForce-GTX-950

9604g چی؟ ارزش خرید 960بیشتره یا 290؟
لینک به دیدگاه

9604g چی؟ ارزش خرید 960بیشتره یا 290؟

4g نخر! رم بیشتر برای گرافیک تاثیر خاصی نداره. شاید 2 درصد بهتر بشه عملکرد. اگر می خوای GTX 960 بخری، همین نسخه های 2GB رو بخر.

این هم لینک : http://www.tomshardware.com/answers/id-2684508/gtx-960-2gb-4gb.html

یک چیز دیگه هم بگم! دوتا افسانه بین فروشندگان وجود داره که به نظر من غلطه

یکی این که پاور رو خیلی بالا می بندند. یعنی شما اگه مشخصات سیستمتو توی  ماشین حساب سایت گرین بزنی، یک پاور بهت پیشنهاد میکنه. اگه پاور 450 وات باشه، فروشنده به شما میگه 650 وات باید بزاری روی سیستم.

یکی دیگه هم مادربرد های گرون رو برای سیستم های با بودجه کم می بندند. همین دیشب یکی اومد مغازه یک پیش فاکتور دستش بود، پردازنده core i3 6100 با مادربرد Asus z170 A .

ویرایش شده توسط warlordmsm
لینک به دیدگاه

4g نخر! رم بیشتر برای گرافیک تاثیر خاصی نداره. شاید 2 درصد بهتر بشه عملکرد. اگر می خوای GTX 960 بخری، همین نسخه های 2GB رو بخر.

این هم لینک : http://www.tomshardware.com/answers/id-2684508/gtx-960-2gb-4gb.html

تفاوت کارایی 950و 960 چقدره؟ برند هم ایسوز مدل strix DC oc

یک چیز دیگه هم بگم! دوتا افسانه بین فروشندگان وجود داره که به نظر من غلطه

یکی این که پاور رو خیلی بالا می بندند. یعنی شما اگه مشخصات سیستمتو توی  ماشین حساب سایت گرین بزنی، یک پاور بهت پیشنهاد میکنه. اگه پاور 450 وات باشه، فروشنده به شما میگه 650 وات باید بزاری روی سیستم.

یکی دیگه هم مادربرد های گرون رو برای سیستم های با بودجه کم می بندند. همین دیشب یکی اومد مغازه یک پیش فاکتور دستش بود، پردازنده core i3 6100 با مادربرد Asus z170 A .

من بعد از عید CPU 6700میگیرم، بخاطر همین مینبورد مناسب انتخاب کردم، الان فقط سر گرافیک شک دارم ک 950یا 960بگیرم؟
لینک به دیدگاه

تفاوت کارایی 950و 960 چقدره؟ برند هم ایسوز مدل strix DC oc

من بعد از عید CPU 6700میگیرم، بخاطر همین مینبورد مناسب انتخاب کردم، الان فقط سر گرافیک شک دارم ک 950یا 960بگیرم؟

با توجه به تفاوت 200 هزار تومنی بینشون، به نظرم اگه پولت میرسه 960 بگیر

لینک به دیدگاه

با توجه به تفاوت 200 هزار تومنی بینشون، به نظرم اگه پولت میرسه 960 بگیر

یسوال دیگه، باتوجه ب اینکه بعد عید i7 میگیرم، بنظرت الان i5 6400بگیرم یا i3 6300؟ درکل این دومدل چقد تفاوت کارایی دارن؟ یا کمتر هزینه کنم i3 6100بردارم و گراف 970دسته دوم بگیرم؟
لینک به دیدگاه

یسوال دیگه، باتوجه ب اینکه بعد عید i7 میگیرم، بنظرت الان i5 6400بگیرم یا i3 6300؟ درکل این دومدل چقد تفاوت کارایی دارن؟ یا کمتر هزینه کنم i3 6100بردارم و گراف 970دسته دوم بگیرم؟

بنظرم شما 6700 الان بگیر با گرافیک سی پی یو سر کن تا بعدا گرافیک بگیر. میتونی مادربردم از سری z170 برداری الان.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

بنظرم شما 6700 الان بگیر با گرافیک سی پی یو سر کن تا بعدا گرافیک بگیر. میتونی مادربردم از سری z170 برداری الان.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

لینک به دیدگاه

به نظرم مادربردت برای سیستم high-end زیاد جالب نیست. اگه قصد ارتقا داری حد اقل مادربرد h170 بگیر. اگه gtx 970 دست دو خوش قیمت سراغ داری، اونو بخر و پردازندتو همون 6100 بخر

لینک به دیدگاه

آقای فتحی داری همینچوری خودت رو حیرون میکنی عزیز

شما اول بشین فکر کن ببین دقیقا چه استفاده ای از سیستمت میخوای بکنی.تفاوت بین i7 و i5 خیلی زیاده.شما کلا i3 رو بیخیال شو.اگه میخوای هم گیمینگ داشته باشی هم رندرینگ همین الان یه i7 6700 بردار که تا عید زمان زیادی نمونده.چون بعد عید بخوای  i5 رو بفروشی 30% ضرر میکنی.اونم واسه 2 ماه استفاده.و اگه بازی هم برات مهمه رم حداقل 8 و گرافیک 960 به بالا یا از سری ای ام دی از 7870 به بالا بگیر.ظمنا باید مواظب باشی اگه ای ام دی ور میداری پاور مناسبش رو هم برداری.بهتره از کیس بزنی و مادربورد هم همین الان سری h170 بگیر.اگه هزینت 100 تومن بیشتر بشه بهتره از اینه که الان مادربورد سری B ورداری با پردازنده i5 و بعد عید بخوای دوتا رو بفروشی با مقدار زیادی ضرر.بشین اولویت بندی کن ببین دقیقا چه استفاده ای از سیستمت داری.اگه فقط گیمینگ هست همون i5 کافیه.ولی اگه رندرینگ هم داری مطمئن باش از خرید i5 پشیمون میشی

یاعلی @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

i7 6700

ASUS H170-PRO LGA1151 H170 Mainboard

Seagate Barracuda 1TB

Ripjaws 4 8GB 4GBx2 2400Mhz CL15 DDR4

CASE GREEN Wee

Cooler Master B600 Ver.2 80Plus Power Supply

فعلا گرافیک دست دو(در حدود 400 تا 500) بردار تا بعد عید که میخواستی قطعات نو و زبون بسته رو عوض کنی حالا فقط گرافیکت رو عوض میکنی و کمترین ضرر رو میکنی

خلاص... @};- 

ویرایش شده توسط AmirBaharvand
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...