رفتن به مطلب

Quantum Break برای PC تایید شد (سیستم موردنیاز)

StarCraft
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سیستم قبلیم یک کارت gts 250 و4 گیگ رم وcpu 7500 اینتل بود 4 سال ازش استفاده کردم

ولی یه ساله  گرافیک7850 و cpu 4160 خریدم هیچی نشده باید عوض کنم

دوست گلم یه دو تومن پیاده شی راحت تا دو سه سال میتونی بازیارو رو های و مدیوم بالا بیاری.  اینی که شما گفتین دلیلش اینه که بدون اگاهی میریم هزینه میذاریم.(خودمو میگما خیلی شده) وقتی یه کارتوپردازنده سه نسل از روش گذشته چرا باید برا خریدش هزینه کرد؟

اینم بگم یبار هزینه در حد بین سیستم پیشنهادی و مینیموم دو تومن بیشتر نمیشه ولی عوضش یه نسل میتونی بازی کنی.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

گول اون مشخصات سیستمو نخورید Remedy همیشه بهترین پورتهارو روی PC داشته و شک نکنید بازی براحتی روی اکثر سیستمها با بهترین کیفیت اجرا میشه

اتفاقا PC GAMER های حرفه ایی همیشه کمترین اهمیتو به سیستم پیشنهادی بازیها میدن و منتظر بنچمارک سایتهای سخت افزاری میمونن که بهترین معیار برای سنجش هستن .. پس خواهشا داداشای گلم PC GAMER های عزیز صبور باشید .بزودی همه چیز مشخص میشه

اونطور که از جراید پیداست و من سایتهای مختلف دنبال میکنم . طرفداران XBOX ONE بطرز وحشتناکی اتیش گرفتن 4.gif که البته رفتار بچه گانه که خاص قوطی بازاس برای مایکرو سافت و Remedy اصلا اهمیت نداره . اونا دنبال کسب درامد بیشتر هستن .

وقتی فروش Rise of the Tomb Raider روی PC از مجموعه فروش x360 و XBOXONE بیشتر شده دیگه کی به این حرفای یه عده فن قوطی گوش میده :D :D :D .

احتمالا خبر بدی تایید فورزا برای PC 21.gif

ویرایش شده توسط PreMieR
لینک به دیدگاه

گول اون مشخصات سیستمو نخورید Remedy همیشه بهترین پورتهارو روی PC داشته و شک نکنید بازی براحتی روی اکثر سیستمها با بهترین کیفیت اجرا میشه

اتفاقا PC GAMER های حرفه ایی همیشه کمترین اهمیتو به سیستم پیشنهادی بازیها میدن و منتظر بنچمارک سایتهای سخت افزاری میمونن که بهترین معیار برای سنجش هستن .. پس خواهشا داداشای گلم PC GAMER های عزیز صبور باشید .بزودی همه چیز مشخص میشه

اونطور که از جراید پیداست و من سایتهای مختلف دنبال میکنم . طرفداران XBOX ONE بطرز وحشتناکی اتیش گرفتن 4.gif که البته رفتار بچه گانه که خاص قوطی بازاس برای مایکرو سافت و Remedy اصلا اهمیت نداره . اونا دنبال کسب درامد بیشتر هستن .

وقتی فروش Rise of the Tomb Raider روی PC از مجموعه فروش x360 و XBOXONE بیشتر شده دیگه کی به این حرفای یه عده فن قوطی گوش میده :D :D :D .

احتمالا خبر بدی تایید فورزا برای PC 21.gif

:laughing:  :D  =))  @};-

لینک به دیدگاه

البته مایکروسافت بهتر از هر کس دیگه ایی میدونه که با یک گل بهار نمیشه برای اینکه نظر PC GAMER هارو بیشتر به استور خودش جلب کنه باید عاص های بیشتری رو کنه

برای همین خدمت دوستان عزیز عرض کنم اینطور که از شواهد پیداسGears 4 هم قراره هدیه بعدی مایکروسافت باشه که البته عرضه ش فعلا در حد شایعه اس اما به احتمال قوی اتفاق میوفته

68984556882005449518.jpg
Seems Like It's Safe to Assume that Every Xbox One Exclusive Will Come to PC | SegmentNe

ویرایش شده توسط PreMieR
لینک به دیدگاه

سلام به همه دوستان گرامی.چه سیستم ضعیفی میخواد این بازی :cool: پس اینطور که مشخصه گیمرهای PC باید زود به زود سیستم رو ارتقا بدن. :clapping:

لینک به دیدگاه

درود

حقیقتش نیازی به ارتقا سالیانه پی سی نیست... چرا، فقط کسی میتونه این ادعا رو بکنه که بخواد با بهترین کیفیت بالاترین وضوح و سنگین ترین تکنیکها ،بهترین فریم هم بگیره وگرنه کیه که ندونه یه 970 به راحتی تا اخر نسل بهتر از همه کنسولها بازیا رو اجرا میکنه به خدا بیشتر از دو ساله کنسولا اومدن اما یه سخت افزار ضعیف ورده پایین داره تو اکثر بازیها به جز تعداد انگشت شمار بهتر از کنسولا عمل میکنه واقعا این ارتقا سالیانه پی سی چیزیه که خودمونم میدونیم همچین چیزی نیست ولی بازم میگیم

از طرفی همیشه سیستمهای حداقلی و پیشنهادی رو دست بالا میگرین این چیز جدیدی نیست همیشه همین بوده همین الان ملت دارن با 5450 و INTEL HD !بهترین بازیهای استیمو بازی میکنن!فکر کنم تو استیم بیشترین پردازنده گرافیکی کاربرا INTEL HD هست!برا همینه که تنظیمات گرافیکی تو بازیها میگذارن برا اینکه با توجه به سخت افزارت کیفیت وفریم دلخواهتو بگیری

با پول سیستم پیشنهادی یه 3 4 تایی کنسول میشه خرید ولی کیفیتو وفریمی هم که اون سیستم پیشنهادی میده کنسولو شخم میزنه :D شما تریلر های نسخه XO رو ببینید گرافیکش فوقالعادس تازه XO که یه کنسول ضعیفه حالا نسخه پی سی بماند 

DX12 هم  به این معنی نیست که سیستم پیشنهادی بازی بشه پردازنده دو هسته ایی و 4 گیگ رم!!به هر حال تو بازی از کلی تکنیک گرافیکی پیشرفته استفاده شده و خود این نیازمند سیستم مناسبی برای اجرا هست

تو مراسم سیگراف هم این بازی خیلی مورد توجه  قرار گرفت یه مراسمی هست که گرافیک بازیهای رایانه ایی رو بررسی میکنند و بهترین گرافیک رو انتخاب میکنند احتمالا نسخه PC بازی یه چیزی شبیه CG میشه!!!تو بازی از کلی تکنیک گرافیکی پیشرفته مثل سیستم نورپردازی Multi-Scale GI ,....استفاده شده

با توجه به این که پورت بازی بر عهده خود REMEDY (پورت فوقالعاده ALAN WAKE  رو هنوز یادمونه )هست و خیلی هم تو کارش استاده  فکر میکنم کارتهای قدرتمندی مثل 980TI و FUTYX و 16 گیگ رم رو برای اجرای بازی تو وضح های بالاتر از FHD یا فریم 60 فیکس گفتند وگرنه اجرای بازیها برای این کارتها تو 1080 مثل جک میمونه.البته چیزی قابل پیشبینی نیست و تا بازی نییاد نمیشه نظر داد ولی میشه به یه بازی بهینه با توجه به گرافیک بالا و سازندش امیدوار بود

------

الان کار به جایی رسیده که PC پای ثابت پلتفرمها برای همه بازیهاست...

ضمنا علاوه بر انحصاریهای مثل ryse،Dead Rising 3، GEOW UE، D4 ،،Project Spark،Titanfall، Killer Instinct و همین QB که برای پی سی اومدن یا تایید شدند بیان انحصاریهای دیگه ایی مثلRECORE یا FABLE LEGEND  هم در راه هستند :x

به امید اومدن HALO,FORZA :D

احسنت به شما. :clapping:

سخنان بسیار زیبایی بود و همش رو قبول دارم. :x

لینک به دیدگاه

خداوکیلی حالا به من ایمان اوردین ؟؟؟؟؟ :clapping: :clapping: :clapping:

بفرمایین رمدی مشخصات سیستم پیشنهادی بازی اپدیت کرد . دید واقعا خیته مشخصات دوباره اپدیت کرد :D

واقعا برای منی که 15 ساله پست موس کیبرد میشینم زشته بخوام بایه مشخصات مالیخولیایی لزره به تنم بیوفته . از اولم مشخص بود برای اینکه X1 فنها شورش نکن همچین سیستم مسخره ایی رو معرفی کرده بودن :laughing:

40667592032783970168.png

بازم تکرار میکنم اون 980TI جوکی بیش نیست الکی روش زده ULTRA شک نکنید همه میتونن مثل اب خوردن بازی اجرا کنن.

شما اینجوری در نظر بگیرید MINIMUM = خروجی XBOX ONE حتی بهتر :D

Quantum Break pre-orders and previews launch, Windows 10 version announced | Remed

ویرایش شده توسط PreMieR
لینک به دیدگاه

اقا یه سوال شنیدم گفتن با پیش خرید این بازی میشه ویندوز 10 رایگان گرفت سوالم اینه که با پیش خرید از استیم یا کجا؟!

لینک به دیدگاه

اقا یه سوال شنیدم گفتن با پیش خرید این بازی میشه ویندوز 10 رایگان گرفت سوالم اینه که با پیش خرید از استیم یا کجا؟!

فکر کنم این بازی تو ویندوز استور میاد.

لینک به دیدگاه

اپدیت خبر:
مایکروسافت گفته این تازه اولشه و عناوین انحصاری بیشتری برای PC در اینده عرضه خواهد شد :x @};- :D :laughing:

منبع
Microsoft wants to make crossbuy a platform feature | VG247

لینک به دیدگاه

سلام و ممنون بابت خبر @};-

این خبر خوبی برای PC بازها هست

و همچنین خبر بد برای دارندگان کنسول Xbox One هستش (که باعث شده که دارندگان این کنسول ‍‍‍پیش خرید بازی  Quantum Break رو لغو کنن)

و بدتر از همه کسانی که PC قدرتمند دارن و این کنسول رو تهیه کردن.

980ti می خواد  :-? منظورش تو کدوم رزولیشن هستش

گرافیک 980ti برای اجرای بازی در رزولیشن 2k و 4k هست  ^_^ 

ویرایش شده توسط AliReza-6345
لینک به دیدگاه

بازم تکرار میکنم اون 980TI جوکی بیش نیست الکی روش زده ULTRA شک نکنید همه میتونن مثل اب خوردن بازی اجرا کنن.

شما اینجوری در نظر بگیرید MINIMUM = خروجی XBOX ONE حتی بهتر :D

اگر این طور باشه که عالی میشه فقط میمونه این قفل های بازی که کم کم باید قید بازی کرکی رو زد .

لینک به دیدگاه

من شدیدا از این حرکت مایکروسافت حمایت میکنم والا قضیه ی این انحصاری که سونی راه انداخت واقعا ضربه بود به صنعت گیم من خودم x1 دارم خوشحالم که pc بازها هم می تونن مثل من بازی هایی مثل geowو trوqbو...رو بازی کنن کاش هیلو هم برای پی سی میومد تا دوستان طعم fpsواقعی رو بچشن مخصوصا که هیلو بهتر در pc میدرخشه من xboxفن هارو اصلا درک نمی کنم کنسول در حقیقت بازی بدون دردسر با هزینه ی کم .من به هیچ وجه  کسایی که پیش خریدشون رو لغو کردن درک نمی کنن دلیلشون چیه چون تعداد بیشتری می تونن بازی کنن ناراحتن 

من تو یکی از فروم ها کفتم با این وضعیتی که این کنسول ها دارن این نسل متعلق به pc

ویرایش شده توسط Eisenberg
لینک به دیدگاه

ما رو بگو رفتیم ایکس باکس وان خریدم چند تا انحصاری داره بازی کنیم اونم همش برای pc میاد عیب نداره ایکس وان رو به جای دکوری استفاده می کنیم  :laughing:  :laughing:  :laughing:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اینجوری که بوش میاد، کنسول رو می خواد به یک وسیله ی کم هزینه برای گیم تبدیل کنه ... به همون جایگاهی که قبلا بهش تعلق داشت و دارد !  :-?

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

و همچنین خبر بد برای دارندگان کنسول Xbox One هستش که باعث شده که دارندگان این کنسول ‍‍‍پیش خرید بازی  Quantum Break رو لغو کنن

درود بر آقا علیرضا گل @};- @};- @};-

آقا به نظر اینایی که بهشون برخورده و رفتن سفارش نسخه ایکس باکسشونو کنسل کردن همونایی ان که تا همین چند وقت پیش تمام قد و الکی از کنسولا در برابر PC کبیر حمایت می کردن اما حالا که میبینن تنها موضع برتری (اونم شاید) کنسولا نسبت به PC به باد رفته، کنسول رو به نحوی تحریم کردن و گرنه اگر واقعا شما باورت اینه که کنسول از PC بهتره چرا باید این کارو بکنی؟ به قول "فیل اسپنسر" در اینجا موفقیت Quantum Break و Remedy مهمه نه سیاست جا انداختن کنسول بین مردم.

ویرایش شده توسط Trickster
لینک به دیدگاه

ما رو بگو رفتیم ایکس باکس وان خریدم چند تا انحصاری داره بازی کنیم اونم همش برای pc میاد عیب نداره ایکس وان رو به جای دکوری استفاده می کنیم  :laughing:  :laughing:  :laughing:

شما که جفتشو داری, بنظرت این 200-300 تومنی که بخاطر خرید xone ضرر کردی ارزشش بیشتره یا اینکه میتونی همه این بازیا روی pc تجربه کنی؟ :D

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

خاک بر سر intel و nvidia شدر فت 

رفتیم i5 پرفتیم 

4460 = 6300؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gtx760=r7 260??????????????????!!!!!!!!!!!!!

خاک بر سر اینتل شدش رفت 

ینی چی amd fx 6300 =intel 4460 ?????????????????

نکنه dx 12 و تعویقای amd و ... ینی fx تو ویندوز 10 میترکونه اینتل رو با همین ویشرا؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...