رفتن به مطلب

وجود یک گوشی مشکوک در google play بنده

amir.coder
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان و عزیزان محترم

عرضم به حضورتون که چند ماهه که توی پلی استور وقتی میرم برنامه ای دانلود کنم ، مینویسه مثلا this app is campitable with all your devices

بعد که ماوس رو میبرم روش  نگه میدارم علاوه بر گوشی خودم یک عدد گوشی Samsung n900a هم هست

من هیچ وقت هیچ گوشی سامسونگی نداشتم و هیچوقت اکانت گوگلمو به هیچ گوشی غیر از گوشی خودم وصل نکردم

بعد ازون مشکوک تر که دیروز دقیقا یک شخص با همین گوشی به اکانت تلگرام بنده هم کانکت بود !

مگر نه این است که هرکس بخواد بااکانت تلگرام بنده وصل بشه باید برام اس ام اس بیاد پس چطور همچین کاری کرده

خلاصه که از دوستان متخصص میخوام تجرابشون رو در میون بذارن

وسوال من این هست که چطور میتونم اون گوشی رو از لیست جیمیلم حذف کنم ودسترسیشو ببندم یا هرچی

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

درود

اگر با بحال از Emulator هایی مثل Bluestacks یا امسال این استفاده کردید و لاگین کردید..

اونها میتونن باشن ...

شما با پی سی ( ترجیحا با شیاتر شکن ) .. برید به آدرس https://play.google.com ..

بعد با اکانتی که دارید لاگین کنید ..

سمت راست بالای تصویر عکس یه چرخ دنده هست ( Settings ) بزنید .. لیست Device هاتون میاد میتونید Edit یا Delete کنید .

در مورد تلگرام هم یه حالت داره همرو با هم لاگ اوت میکنه .. یعنی هر دستگاهی که با این آیدی لاگین باشه لاگ اوت میشه .. انجام بدید

لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوستان و عزیزان محترم

عرضم به حضورتون که چند ماهه که توی پلی استور وقتی میرم برنامه ای دانلود کنم ، مینویسه مثلا this app is campitable with all your devices

بعد که ماوس رو میبرم روش  نگه میدارم علاوه بر گوشی خودم یک عدد گوشی Samsung n900a هم هست

من هیچ وقت هیچ گوشی سامسونگی نداشتم و هیچوقت اکانت گوگلمو به هیچ گوشی غیر از گوشی خودم وصل نکردم

بعد ازون مشکوک تر که دیروز دقیقا یک شخص با همین گوشی به اکانت تلگرام بنده هم کانکت بود !

مگر نه این است که هرکس بخواد بااکانت تلگرام بنده وصل بشه باید برام اس ام اس بیاد پس چطور همچین کاری کرده

خلاصه که از دوستان متخصص میخوام تجرابشون رو در میون بذارن

وسوال من این هست که چطور میتونم اون گوشی رو از لیست جیمیلم حذف کنم ودسترسیشو ببندم یا هرچی

به راحتی دوسته عزیز :laughing: 

واسه تلگرام میری قسمت تنظیمات تلگرام بعد privacy and security

اونجا گزینه active sessions رو میزنی بعد گزینه trminate other session میزنی و تموم

برا جیمیل هم کافیه پسورد رو 2بار تغییر بدی

من حدس میزنم کار یکی از نزدیکای شما بوده که به گوشی دسترسی داشته وگرنه تلگرام بدون پیام گوشی نمیشه وارد شد 

حتی با نرم افزار device manger میتونی مکان دقیق طرف رو پیدا کنی

برا امنیت بیشتره بهتر sync گوشی رو غیر فعال کنی چون ...

لینک به دیدگاه

به راحتی دوسته عزیز :laughing: 

واسه تلگرام میری قسمت تنظیمات تلگرام بعد privacy and security

اونجا گزینه active sessions رو میزنی بعد گزینه trminate other session میزنی و تموم

برا جیمیل هم کافیه پسورد رو 2بار تغییر بدی

من حدس میزنم کار یکی از نزدیکای شما بوده که به گوشی دسترسی داشته وگرنه تلگرام بدون پیام گوشی نمیشه وارد شد 

حتی با نرم افزار device manger میتونی مکان دقیق طرف رو پیدا کنی

برا امنیت بیشتره بهتر sync گوشی رو غیر فعال کنی چون ...

دیگه در این حد نوب نیستم که میدونستم این قضیه رو

اما تاحالا دو دفعه اینکارو انجام دادم و باز هم کنکت شده

انگار طرف حرفه ایه

درود

اگر با بحال از Emulator هایی مثل Bluestacks یا امسال این استفاده کردید و لاگین کردید..

اونها میتونن باشن ...

شما با پی سی ( ترجیحا با شیاتر شکن ) .. برید به آدرس https://play.google.com ..

بعد با اکانتی که دارید لاگین کنید ..

سمت راست بالای تصویر عکس یه چرخ دنده هست ( Settings ) بزنید .. لیست Device هاتون میاد میتونید Edit یا Delete کنید .

در مورد تلگرام هم یه حالت داره همرو با هم لاگ اوت میکنه .. یعنی هر دستگاهی که با این آیدی لاگین باشه لاگ اوت میشه .. انجام بدید

با سپاس فراوان از شما نیز @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...