رفتن به مطلب

کمک و راهنمایی برای خرید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت همه همه لیونی های عزیز..

به امید خدا قرار یه پولی به دستم برسه که با کمک شما بتونم مناسب ترین قطعات رو انتخاب کنم...من در هر مورد نیاز هام رو می گم با قطعه که انتخاب کردم ممنون میشم نظر و پیشنهادتون رو بگید..

اولین مورد مانیتوره...استفادم وبگردی و تماشای ویدیو هست بعد از اون ها گیمه مورد انتخابیم هم این مدل سامسونگ هست

قطعه بعدی ssd هست که با توجه به موجود نبودن Samsung 850 EVO 120GB  انتخاب جایگزین Corsair Force LS 120GB

یه 4 گیگ رم هم می خوام که مشابه رم فعلیم می گیرم

و اما میرسیم به مهم ترین قطعه که گرافیک ه..اول بگم که من خوره گیم نیستم... سی پی یوم i5 4430 هست...ترجیح میدم انویدیا باشه..انتخابم اگه بودجه برسه GIGABYTE GTX 960 WF 2X OC 2GB GDDR5..اگه نرسه GTX 950 XTREME GAMING..حالا می خواستم ببینم با سخت افزار یک سان توی اجرای بازی بین او دو گراف چه قدر اختلاف هست(هر چند مدلی که به شخصه خیلی دوسش دارم اینه شاید شد خریدمش)

در ضمن کیس من جلو usb3 نداره برا استفاده از usb3 پشت کیس کابل افزاینده ای یا هابی هست بتونم راحت استفاده کنم؟!!...یه محافظ خوبم اگه میشناسین معرفی کنین

راستی تا یادم نرفته بودجه کلی 2 تومن هست(شاید برا گرافیک 100/200 بتونم اضافه کنم)

لینک به دیدگاه

در مورد گرافیک نظری داشتم

شما دنبال 960 یا 970 یا 290 غیر رفرنس دسته دوم باش ....

یه 960 evga یه مدت پیش تو بازارچه برای فروش گزاشته بودن ... اگه فروش نرفته سریع برین روی هوا بزنین!!

لینک به دیدگاه

سلام خدمت همه همه لیونی های عزیز..

به امید خدا قرار یه پولی به دستم برسه که با کمک شما بتونم مناسب ترین قطعات رو انتخاب کنم...من در هر مورد نیاز هام رو می گم با قطعه که انتخاب کردم ممنون میشم نظر و پیشنهادتون رو بگید..

اولین مورد مانیتوره...استفادم وبگردی و تماشای ویدیو هست بعد از اون ها گیمه مورد انتخابیم هم این مدل سامسونگ هست

قطعه بعدی ssd هست که با توجه به موجود نبودن

Samsung 850 EVO 120GB انتخاب جایگزین Corsair Force LS 120GB

یه 4 گیگ رم هم می خوام که مشابه رم فعلیم می گیرم

و اما میرسیم به مهم ترین قطعه که گرافیک ه..اول بگم که من خوره گیم نیستم... سی پی یوم i5 4430 هست...ترجیح میدم انویدیا باشه..انتخابم اگه بودجه برسه

GIGABYTE GTX 960 WF 2X OC 2GB GDDR5..اگه نرسه GTX 950 XTREME GAMING..حالا می خواستم ببینم با سخت افزار یک سان توی اجرای بازی بین او دو گراف چه قدر اختلاف هست(هر چند مدلی که به شخصه خیلی دوسش دارم اینه شاید شد خریدمش)

در ضمن کیس من جلو usb3 نداره برا استفاده از usb3 پشت کیس کابل افزاینده ای یا هابی هست بتونم راحت استفاده کنم؟!!...یه محافظ خوبم اگه میشناسین معرفی کنین

راستی تا یادم نرفته بودجه کلی 2 تومن هست(شاید برا گرافیک 100/200 بتونم اضافه کنم)

درود

در جوال سوال اول (مانیتور) تجربه ای با سامسونگ نداشتم. بنظر من نسبت به سطح کارایی و استفادتون انتخاب کنید، مدلی که من به شما پیشنهاد میدم 22mp47LG هستش با قیمت 380 تومن ips-5ms فقط ورودی hdmi نداره، البته زمانی که مانیتور روی 60hz و vga استفاده میشه تفاوتی بین کابل های dvi و hdmi وجود نخواهد داشت و شما حداکثر کیفیت رو مشاهده می‌کنید.

سوال دوم (ssd) با corsair تجربه نداشتم ولی siliconpower - v60 دیدم دوستان استفاده کردن و عالی بوده.

سوال سوم (vga) اگر مانیتور رو ارزونتر بردارین میتونین با اضافه پولش amd380x یا gtx970 بخرید که نسبت به استفاده شما تا مدت قابل توجهی نیاز به ارتقاع مجدد پیدا نکنید

امیدوارم کمکی کرده باشم.

Sent from my D5503

لینک به دیدگاه

میخوای کارت گرافیک بگیری سعی کن یه دسته دو تمیز,گارانتی دار مدل970بگیری.تااینکه بری پول 960نو بدی که بعد یه مدت از قیمت میفته. کارایش که کمتراز970.  این درصورتیه که قیمت یه 960نو با یه970دسته دو برابری داره.    موفق باشی

لینک به دیدگاه

با تشگر از راهنمایی دوستان ولی جنس دست دوم نمی خوام

علاوه بر این که 970 هم خیلییی بیشتر از نیاز هستم

لینک به دیدگاه

و اما میرسیم به مهم ترین قطعه که گرافیک ه..اول بگم که من خوره گیم نیستم... سی پی یوم i5 4430 هست...ترجیح میدم انویدیا باشه..انتخابم اگه بودجه برسه GIGABYTE GTX 960 WF 2X OC 2GB GDDR5..اگه نرسه GTX 950 XTREME GAMING..حالا می خواستم ببینم با سخت افزار یک سان توی اجرای بازی بین او دو گراف چه قدر اختلاف هست(هر چند مدلی که به شخصه خیلی دوسش دارم اینه شاید شد خریدمش)

اگر قصد دارید که با تنظیمات بالا و نرخ فریم خوب بازی های روز رو اجرا کنید GTX 970 بگیرید تا یه مدت خیالتون راحت باشه.

GTX 950 Xtreme Gaming با GTX 960 معمولی، 3 درصد اختلاف پرفرمنس داره در رزولوشن 1920x1080

پس اختلاف GTX 950 Xtreme Gaming با GTX 960 WF2X OC مقداری بیشتر خواهد بود

perfrel_1920.gif

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...