رفتن به مطلب

تعویض مایع خنک کننده

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

یه سوال داشتم من یه خنک کننده Enermax Liqmax 120 دارم و حدود 1 سال پیش خریدم ، میخواستم ببینم کی نیاز به تعویض مایع هستش و ایا میشه عوض کرد یا نه

باتشکر

لینک به دیدگاه

ببینید کلا خاک کننده های مایع بسته رو بعضی ها میگن نمیشه ولی من زیاد دیدم کردن لولش رو عوض کردن و بهش پمپ وصل کردن چرا؟ چون موقع ساخت توتون هوا میره ولی نه نمیخواد عوض کنید لازم نیست

لینک به دیدگاه

نمیدونم دوست من  ولی بالاخره اون کوالانت خاصیتش رو از دست میده و ممکنه خطر ناک باشه من خودم یه انتک 920 دست دوم خریدم دوسال دست صاحب اول بود بعدش که دستم اومد اولین تجربه من از واتر کولر بود مجبور بودم بزارم دور تند بعد چند ماه بعدش کلا  نمیزاشت سیستم روشن بشه و در عرض چند دیقه خاموش میشد (حرارت پردازنده برق رو قطع و خاموش میکرد 
دیگه من دل رو زدم به دریا گفتم باز میکنم مجبور بودم بالاخره کوالانت از سبز شده بود زرد و توش پر زنگ و یکی از لوله های رادیاتور هم رسوب کرده بود من با سرکه تمیز کردم خوب شد بعد یک کوالانت زالامان خریدم واقعا عالی شد تازیخ انقضا هم دارن روی زالامان نوشته یک سال استفاده الان که کوالانت عوض کردم روی سایلنت دمای 8350 روی 36ه دگر گون شد به نظر من دو سالی یک بار باید عوض بشه ولی تصمیم با شماست و نظرات بقیه رو بشنوید بهتره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...