رفتن به مطلب

خط های سبز ناگهانی روی مانیتور!

Mahyar378
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

من چند وقت پیش یه کاری با گرافیک آنبورد داشتم و گرافیکم رو از اسلات در آوردم و وصل کردم به آنبورد! اما بعد از بوت صفحه مانیتور پر از دونه های سبز رنگ بود که با کندن کابل و سر و ته کردنش با مانیتور درست شد!

کارم تموم شد و گرافیک رو جا زدم ولی الان توی بازی هرزگاهی نقطه های پیکسلی سفید رنگی عین برفک تلویزیون البته خیلی خیلی ریزدیده میشه که یکم با کابل ور رفتم و درست شد 

الان هرزگاهی یه خط های افقی سبز رنگی ناگهانی در کمتر از 1 ثانیه میاد و میره و اتفاقی ظاهر میشن

به نظرتون مشکل چیه!؟ کابل HDMI معیوب هست؟!

به محض این که یکم با کابل HDMI از سمت گرافیک ور میرم تصویر بار ها میره و میاد

این مشکل به مانیتور و گرافیک صدمه میزنه؟!

کابل HDMI شامل گارانتی میشه؟!

اگر نمیشه چه مدل کابلی رو توضیه میکنین که هم عمری باشه هم کیفیتش بالا باشه (به قول معروف زپرتی نباشه عین کابل فابریک مانیتور)

یا علی

ویرایش شده توسط ʀᴏɢ⌉ ᴍᴀʜʏᴀʀ⌋
لینک به دیدگاه

با این تعریفی که شما از مشکل کردید ، کابل ایراد داره . کابل رو عوض کنید . کابلهای HDMI تو بازار زیاد هستن . اگر میخواهید مطمئن باشید از برندها خرید کنید . مثل سونی یا پاناسونیک . البته کمی گرون هستن اینها . ولی کابلهای اروزونتری هم هستن که کیفیت خوبی دارن . منتها باید فروشنده رو بشناسید و اون هم جنس رو بشناسه تا مشکلی پیش نیاد .

لینک به دیدگاه

زیاد با کابل بازی نکن خطر داره حسن :D

جدای از شوخی اینکار ممکنه باعث لق شدن ،گشاد شدن و در نهایت خرابی پورتت بشه دوست عزیز پس بهتره قبل از اینکه بری تو خرج کابلت رو عوض کنی؟!!

لینک به دیدگاه

با این تعریفی که شما از مشکل کردید ، کابل ایراد داره . کابل رو عوض کنید . کابلهای HDMI تو بازار زیاد هستن . اگر میخواهید مطمئن باشید از برندها خرید کنید . مثل سونی یا پاناسونیک . البته کمی گرون هستن اینها . ولی کابلهای اروزونتری هم هستن که کیفیت خوبی دارن . منتها باید فروشنده رو بشناسید و اون هم جنس رو بشناسه تا مشکلی پیش نیاد .

ممنون  @};-

زیاد با کابل بازی نکن خطر داره حسن :D

جدای از شوخی اینکار ممکنه باعث لق شدن ،گشاد شدن و در نهایت خرابی پورتت بشه دوست عزیز پس بهتره قبل از اینکه بری تو خرج کابلت رو عوض کنی؟!!

صحیح اما اون طوری که فکرشو کنین ور نرفتم باهش در حد میلیمتری . حس میکنم سیم قطعی پیدا کرده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...